Acreditari

Banca engleza a ratificat si lucreaza conform Directivelor UE cu privire la procesarea si stocarea celulelor stem. Lucram conform legislatiei europene, deci probele noastre vor fi acceptate oriunde in lume. Mai mult, le vom transporta GRATUIT oriunde este necesar, in regim de urgenta in 24 de ore.

 

Agentia_Nationala_de_Transplant
Stem SURE are acreditare ANT (Agentia Nationala de Transplant).

Click aici sa vezi autorizatia


JACIE

BIOVAULT este mândra de faptul ca detine acreditarea JACIE. În 1998, Societatea Europeana de Transplant de Sange si Maduva (EBMT – European Blood and Marrow Transplant) si Societatea Internationala pentru Terapie Celulară (ISCT – International Society for Cellular Therapy), cele mai importante doua organizatii stiintifice europene implicate in transplanturi cu celule stem din sange si maduva, au pus bazele Comitetului de Acreditare Comun ISCT & EBMT (JACIE). JACIE evalueaza si elibereaza acreditari in domeniul transplanturilor de celule stem hematopietice (HSC).

Biovault a obtinut acreditarea JACIE datorita faptului ca este banca utilizata de Serviciul de Transplant al NHS din Peninsul de Sud Vest (NHS South West Peninsula Transplant Service) pentru prelucrarea si stocarea de celule stem din sange periferic si maduva osoasa.Standardele JACIE sunt utilizate de compania noastra în toate procedeele desfasurate in banca. Saptamanal sunt eliberate probe de celule stem procesate si stocate de Biovault pentru serviciul de transplant.

Biovault a obtinut acreditarea JACIE în noiembrie 2011. Până în aprilie 2015 erau doar 175 de centre acreditate JACIE in 24 de tari, iar compania noastra este mandra sa fie unul dintre ele! De asemenea, suntem mândri ca suntem singura banca privata de tesuturi care este acreditata. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați http://www.jacie.org/about.
 
Autoritatea de țesuturi umane (HTA – Human Tissue Authority)

HTA este organismul de reglementare înființat de guvern pentru a reglementa industria și de a oferi încrederea publicului că fiecare locatie de stocare îndeplinește standardele cerute. HTA inspectează de rutina facilitățile la fiecare doi ani și publică raportul de inspecție pe site-ul lor (HTA). Puteți afla mai multe despre cum functioneaza procesul de inspecție HTA prin acest link.

Biovault Technical deține o autorizatie eliberata de HTA care ii permite să proceseze și să stocheze probe transplantabile pentru pacienti umani. Scopul HTA este de a creste încrederea publicului in bancile de tesuturi pe care le autorizeaza și noi sprijinim pe deplin acest obiectiv.

Compania Biovault Technical este foarte mândra de faptul că eliberarea autorizatiei de catre HTA nu a fost niciodată conditionata. Autorizatia pe care o detinem: nr. 11063, ultima inspecție de rutină fiind in martie 2014. După cum am menționat anterior, autorizatia de functionare eliberata de HTA reprezinta un minim necesar; cu toate acestea, fiind un lider în aceasta industrie suntem acreditati si de catre Organizația Internațională de Standardizare (ISO – International Standard Organisation).
 
Standardul ISO 9001 – Mentinerea celor mai bune procese de management al calității este o parte esențială a muncii noastre și Biovault a obtinut o de acreditare recunoscuta la nivel internațional pentru acestea. În plus față de faptul ca ofera siguranta că procesele de management al calității îndeplinesc standardele de reglementare, aceasta încurajează si îmbunătățirea continuă a acestor procese, aspect care este extrem de important pentru Biovault. Standardul ISO 9001 este emis de către Organizația Internațională de Standardizare ((ISO – International Standard Organisation)., care reglementează standardele pentru companii și guvern în 162 de țări. ISO 9001: 2008 Certificat nr: GB04 / 62552

Standardul ISO 13485 – Un standard pe care il avem in plus fata de cel anterior; acesta asigura un sistem de management cuprinzător pentru proiectarea și fabricarea dispozitivelor medicale. Certificat nr: GB07 / 72849.

 

Biovault, de asemenea, funcționează cu următoarele organisme:

 

Oficiul de Armonizare pentru Piața Internă (OHIM – Office of Harmonisation for the Internal Market)

 

Biovault a primit certificatul de înregistrare pentru marca inregistratat comunitară din 24/12/2009 de către Oficiul de Armonizare pentru Piața Internă (OHIM – Office of Harmonisation for the Internal Market). OHIM este biroul oficial al Uniunii Europene pentru marci inregistrate si patente, iau certificatele emise de acesta sunt valabile in toate cele 27 de tari membre UE.

 

Serviciul National Extern de Evaluare a Calității (NEQAS – National External Quality Assessment Service)

 

Flow citometrele utilizate de Biovault sunt verificate din punct de vedere calitativ de catre organismul extern UK NEQAS. Incepand cu anul 1969, Serviciul National Extern de Evaluare a Calitatii din Marea Britanie (UK NEQAS) ofera servicii complete la nivel mondial care permite laboratoarele sa iti atinga obiectivele de calitate si faciliteze ingrijirea optima a pacientilor.

 

 

Asociațiile de bancilor de tesuturi

Suntem membri activi ai următoarelor asociații:

  • Asociatia Britanica a Bancilor de Tesuturi (BATB – British Association for Tissue Banking)
  • Societatea Internațională pentru Banci de stocare a probelor Biologice si de Mediu (ISBER – International Society for Biological and Environmental Repositories)