Servicii si Preturi

Ai siguranta unui contract clar si detaliat pe care il poti studia chiar acum: DESCARCA CONTRACTUL.
Pentru ca trebuie sa fii fara grija in toti anii de stocare a celulelor stem ale copilului, nu vei avea nici o supriza neplacuta precum costuri ascunse cum ar fi taxe pentru analize medicale sau pentru transport si chiar te sfatuim ca, in orice alta situatie, sa fii atent mai ales la acestea. Alege-ti cel mai bun produs pentru o viata lipsita de griji si plina de oportunitatile pe care ti le ofera activitatea noastra de cercetare si dezvoltare!

Servicii
Recoltare celule stem din cordon (mezenchimale)
Recoltare celule stem din sange (hematopoietice)
Separare celulara
Analize sange recoltat
Transportul gratuit al probei la centrul de transplant
Asigurarea bancii 10 000 000 Lire Sterline
Asistenta la transplant
Testare HLA proba nou-nascut
Stocare ADN nou-nascut
Pret stocare (+TVA)
Pachet Basic 1.299€ include TVA
85€/an
Pachet Perfect 1.699€ include TVA
121€/an
Pachet Perfect + 2.390€ include TVA
0€
Servicii opționale
Testare HLA Familie
Copil + 1 membru de familie780€ + TVA
Copil + 2 membri de familie1.130€ + TVA
Copil + 3 membri de familie1.450€ + TVA
Membru extra320€ + TVA
Stocare ADN Mamă
329 Euro/18 ani + TVA
Screening metabolic neonatal
Standard90€
Plus115€
Extra125€
Extra-Plus140€
Extins150€
 • Trimite o intrebare

  Daca doriti sa ne intrebati ceva, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Veti primi un raspuns de la noi in cel mult 48 de ore.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate

10 transplanturi cu celule stem ombilicale

Data eliberării din bancă Folosită în tratament pentru Centrul de transplant
Octombrie 2005 Talasemie Centru de Hematologie si de Transplant de Celule Stem, Spitalul Mount Elizabeth, Singapore
Noiembrie 2005 Transplant alogenic (frati) Departamentul de Celule Stem si Imunologie, Serviciul National de Sange, Birmingham, Marea Britanie
Noiembrie 2005 Talasemie Clinica pentru Copii TU Munchen, Munchen, Germania
Martie 2008 Neuroblastom Institutul Gaslini, Largo Gaslini, Italia
Septembrie 2009 Paralizie cerebrala – autolog Centru Medical al Universitatii Duke, Carolina de Nord, SUA
Ianuarie 2010 Paralizie cerebrala – autolog Centru Medical al Universitatii Duke, Carolina de Nord, SUA
Octombrie 2010 Siclemie Trustul de Sanatate NHS al Colegiului Imperial, Londra, Marea Britanie
Aprilie 2011 Leucemie limfoblastica acuta (frati) Trustul Fundatiei Regale Mardsen NHS, Surrey, Marea Britanie
Aprilie 2013 Paralizie cerebrala – autolog Centrul Medical al Universitatii Duke, Carolina de Nord, SUA
Mai 2013 Paralizie cerebrala – autolog Serviciul de Transfuzii al Spitalului Universitar de Copii, Madrid, Spania

Știm ce avem de făcut

4000 DE TRANSPLANTURI DE MADUVA DEJA ELIBERATE DE PARTENERUL NOSTRU BRITANIC

Ca urmare a faptului ca partenerul nostru britanic, banca engleza de celule stem Biovault lucreaza in stransa legatura cu Centrul de Transplant din Sud-Vestul Marii Britanii, un numa de peste 4000 de transplanturi de maduva au fost pregatite si eliberate deja pentru transplant catre pacienti ce nu aveau probe de celule stem stocate la nastere.

Biovault are facilitati de neegalat in ceea ce priveste procesarea de tesuturi umane, facilitate care sunt, de asemenea, utilizate pentru prelucrarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical. În plus față de experiența noastră în domeniul procesarii și stocarii de celule stem, lucram indeaproape cu clinici publice si private pentru o gamă largă de țesuturi umane folosite in transplanturi umane.

Noi oferim parintilor mai mult decat “stocare pentru orice eventualitate” . In mod current eliberam probe pentru transplant, ceea ce reprezinta dovada finala a unui serviciu de calitate pentru orice banca de celule stem.

Acreditari

Acreditarile si autorizatiile de mai jos garanteaza calitatea probei stocate precum si faptul ca proba copilului dumneavoastra poate fi utilizata in transplant oriunde in lume.

Ca rezultat firesc, partenerul nostru britanic este singura banca privata din Marea Britanie ce colaboreaza cu o unitate medicala de stat: Centrul de Transplant West Peninsula Transplantation Service.

Va suntem un partener de incredere, experimentat si pe deplin acreditat, functionand cu cel mai mare professionalism si la cele mai inalte standarde, ca lider in domeniul bancilor private de celule stem.

Acreditare internationala, cel mai înalt standard European in domeniu, similar acreditarii FACT in SUA

Acreditare ce garanteaza implementarea standardelor de calitate in medicina transfuzionala si terapii celulare.

Certificat de Inregistrare Marca Comunitara (OHIM: Serviciul pentru Armonizare in Piata Interna UE)

Certificat de control extern al Flowcitometrelor, ce atesta indeplinirea standardelor de calitate in laborator

ISO 13485:2016 (dispozitive medicale)

Autorizatie ANT (Agentia Nationala de Trasplant din Romania)

Dr. Bogdan Ivanescu
Presedinte Stem Sure

In dorinta noastra de a ajuta cat mai multi oameni, Stem SURE a ales sa ofere viitoarelor mamici din Romania posibilitatea de a-si procesa si stoca celulele stem in cele mai bune conditii posibile, dupa cum le consideram noi. Am ales sa fim parte a unui serviciu prestat intr-una dintre tarile recunoscute la nivel mondial pentru calitatea practicii medicale si anume Marea Britanie.

Ceea ce Stem SURE promite romanilor este prestarea unui serviciu de calitate europeana, responsabilitatea morala in fata viitoarelor mame si familiei, medicilor si a tuturor celor implicati in actul miraculos al nasterii, alaturi de angajamentul nostru de a sprijini societatea medicala din Romania pentru a face din recoltarea de celule stem un serviciu medical accesibil tuturor.

Ca majoritatea oamenilor, daca as fi intrebat ce pretuiesc mai mult in viata as raspunde sanatatea si familia. Si cu tot ce promite astazi tehnologia celulelor stem, pot spune ca stocarea acestora aduce beneficii amandurora – sanatatii si familiei!

Eu cred că putem schimba destinele a milioane de oameni prin cercetarea medicală pe care o întreprind oamenii de știință ai bancii noastre, Biovault. Am această convingere pentru că, astăzi, prin prezervarea criogenică a celulelor stem recoltate la naștere, oferim una dintre soluțiile tratării a peste 80 de boli amenințătoare de viață.

BIOVAULT este una dintre cele mai importante bănci de țesuturi umane din lume, fiind reprezentată în România de către Stem Sure - o companie apropiată de viitoarele mămici încă din 2009. Va punem la dispozitie istoricul nostru de performanță: 10 transplanturi cu probe eliberate de Biovault – 10 transplanturi reusite din 10!

Kate Sneddon
CEO Biovault

Este OBLIGATORIE pentru transplant.
De aceea o primesti gratuit.

Afla mai mult

Este foarte util!

Afla mai mult

1 + 1
½
din pretul procesarii
(pentru ca stim
ca vei avea cheltuieli)

Afla mai mult

Afla cum!

Afla mai mult

Facilitam transportul

In situatia in care vei avea nevoie sa folosesti proba de cellule stem stocata, iti oferim consultanta si support in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit Centru de Transplant pentru tine. Experienta dobandita de partenerul nostru britanic prin eliberarea unui foarte mare numar de probe si utilizarea acestora in transplant iti sta la dispozitie, inclusiv prin facilitarea accesului la tratament medical in spitale din Marea Britanie, ce beneficiaza de unul dintre cele mai dezvoltate systeme medicale din lume. Medici experimentati se vor ocupa de tine si de proba ta de cellule stem recoltata la nastere.

10 milioane lire

Pentru linistea ta, am asigurat Banca pentru 10 milioane de Lire Sterline. Inca un pret pe care il platim pentru a fi in top. Asa ca indiferent ce ne rezerva viitorul, tu vei fi in siguranta.

Pasii de urmat

Pachetele noastre de servicii sunt all-inclusive fara costuri ascunse. Toate procedurile de procesare si stocare sunt efectuate de către personal special instruit si într-un mediu steril, controlat, care este autorizat de HTA (Humann Tissue Authority, UK).

Contacteaza-ne pentru informatii

Da-ne un telefon sau scrie-ne pentru informații suplimentare sau pentru a solicit brosurile informative Stem Sure. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza!

Incheierea contractului

Pentru incheerea contractului vor trebui semnate documentele puse la dispozitie de Stem Sure. Apoi vei primi kitul, complet echipat, pentru recoltarea sangelui si tesutului ombilical, pe care il vei lua cu tine la maternitate.

Momentul nasterii

Imediat ce bebelușul s-a născut și medicul a finalizat recoltarea, suna-ne iar noi vom ridica proba. Taticul este responsabil cu aceasta sarcina  Proba va fi transportata aerian pana la locatia bancii, in Marea Britanie, unde va fi imediat procesata si stocata.

Certificatul de stocare

In termen de 7 zile dupa nastere vei primi un telefon de la noi, prin care iti vom anunta rezultatul procesarii: volum de sange recoltat, numar de cellule stem, viabilitate, si altele. Apoi vei primi Certificatul de Stocare, continand in detaliu rezultatul procesari.

Contacteaza-ne pentru informatii

Vorbeste la telefon cu unul dintre consultantii nostri. Sau trimite-ne un email, cum iti e mai confortabil.

 • Vei primi informatii concrete despre celulele stem si beneficiile stocarii
 • Vei afla despre pachetele pe care ti le punem la dispozitie
 • Vom discuta diverse variante de plata
 • Vei primi informatii despre alte beneficii pe care ti le oferim
 • Iti vom trimite documentele de completat
 • Iti vom raspunde cu placere la orice alte intrebari vei avea
Suna-ne la 021 326 60 30
Scrie-ne pe office@stemsure.ro

Incheierea contractului

Pentru semnarea contractului exista 2 variante:

 1. Te intalnesti cu unul dintre Reprezentantii Medicali Stem Sure. Vei completa si semna Contractele si Formularele, vei primi Kitul de Recoltare si vei achita suma de 55 Euro (numerar sau ordin de plata).
 2. Primesti prin Curier Rapid Contractele, Formularele, Trusa de Recoltare si factura in valoare de 55 Euro. Completezi si semnezi Documentele si le trimiti la sediul nostru din Blvd. Ion Ionescu de la Brad 81-85, et. 1, ap. 2, Sector 1, cod 013812. Ulterior achiti prin banca contravaloarea facturii de 55 Euro.

Dupa semnarea Contractelor, un Reprezentant Medical Stem Sure se va intalni cu medicul tau si, in situatia in care acesta nu a mai utilizat Trusa noastra de recoltare, va proceda la urmatoarele:

 1. il va informa asupra particularitatilor Trusei de Recoltare Stem Sure, sau:
 2. va efectua instructajul privind procedura de recoltare a sangelui din cordonul ombilical – pentru medicii care nu au mai efectuat o asemenea procedura. Din experienta noastra, mai putin de 5% din medici se afla intr-o asemenea situatie

Momentul nasterii

Stim că ZIUA CEA MARE poate fi foarte agitata. De aceea am simplificat procedurile, asa incat pentru recoltarea de celule stem la nasterea coopilului tau sa nu ai de facut altceva decat urmatorii 3 pasi:

Ia Kit-ul de

recoltare celule stem

cu tine la spital.
Reaminteste-le medicului si asistentei optiunea ta privind recoltarea. Medicul tau a fost instruit in prealabil de catre unul din Reprezentantii Medicali Stem Sure. După naștere, sângele din cordonul ombilical si proba de cordon ombilical si sange matern vor fi recoltate de către personalul medical, care va semna si documentele insotitoare din kit, ce contin detaliile nasterii.

Dupa finalizarea nasterii suna-ne la numarul de telefon 0737.0011.22 si anunta nasterea!Taticul este responsabil cu acest telefon. Dar oricare dintre Parinti poate suna, precum si orice alta persoana. Vom trimite la spital un curier autorizat pentru transport probe biolgice, ce va ridica kitul si il va transporta in conditii de siguranta cu avionul pe ruta Romania – Marea Britanie. Pe parcursul transportului proba nu va fi trecuta prin aparatul cu Raze X. Timpul mediu de transport este de 24 – 48 de ore.

Locatia Bancii unde se face procesarea si stocarea in conditii de criogenie, se afla in in Plymouth, Marea Britanie, la urmatoarea adresa: Plymouth International Medical & Technology Park, 24 Brest Road, Derriford, Plymouth, PL6 5XP, United Kingdom. In 2-3 zile dupa nastere iti vom da un telefon pentru a-ti explica rezultatul procesarii. Apoi in termen de 7 zile dupa nastere vei primi Certificatul de Stocare. Sistemul prin care se mentine temperatura de stocare de -196° C este complet independent de alte surse de energie. De asemenea exista un sistem de monitorizare a cantitatii de azot lichid, ca si a temperaturii din recipiente.

Certificate de stocare

Certificatul de Stocare este documentul oficial ce detaliaza caracteristicile probei biologice recoltate la nasterea copilului tau. In termen de 7 zile de la nastere iti vom trimite Certificatul de Stocare complet si detaliat, continand toate informațiile relevante necesare medicului transplantolog atunci cand pregateste transplantul. Certificatul contine volumul de sange recoltat, celularitate, viabilitate celulară, numar de celule stem, detalii stocare tesut si altele.

Alege una dintre cele 4 optiuni

Trimite o intrebare

Daca doriti sa ne intrebati ceva, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Veti primi un raspuns de la noi in cel mult 48 de ore.

 • Trimite o intrebare

  Daca doriti sa ne intrebati ceva, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Veti primi un raspuns de la noi in cel mult 48 de ore.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Buna imi puteti spune va rog totul despre celule stem ..costurile.pana la ce varsta le pot folosi pt copilul meu.si care sunt conditiile?? Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Va felicitam ca luati in considerare recoltarea de celule stem.

   Celulele stem au remarcabila capacitate de a se dezvolta in mai multe tipuri de celule ale organismului, si, de multe ori, se face referire la ele ca “celule susa”, sau „celulele modulare” ale sangelui, sistemului imunitar si ţesuturilor de organe.

   Celulele stem funcţionează ca un fel de sistem de reparare a corpului, deoarece ele se pot divide pentru a completa alte celule. Aceasta inseamnă ca celulele stem au capacitatea de a crea tesut, putand inlocui virtual, orice celula a corpului.

   Pentru detalii suplimentare despre celulele stem, va rugam accesati link-ul: http://www.stemsure.ro/ce-sunt-celulele-stem/cum-pot-ajuta

   Detalii despre costuri regasiti in cadrul adresei de e-mail comunicate si de asemenea, accesand: http://www.stemsure.ro/cat-costa-recoltarea-de-celule-stem

   Pana la acest moment nu s-a demonstrat o limita de varsta pana la care pot fi folosite, primul transplant de celule stem fiind acum mai bine de 26 de ani. Acest lucru depinde de boala, de stadiul de avansare al acesteia si bineinteles de pacient in sine. Au fost facute transplanturi atat la copii, cat si la persoane mai inaintate in varsta.
   Regasiti in cadrul email-ului cateva astfel de cazuri tratate, precum si lista afectiunilor tratate cu celule stem pana la acest moment.
   Daca va referiti la perioada e stocare, contractul se incheie pe o perioada de 18 ani. Dupa aceasta perioada, copilul devine major si in cazul in care decide stocarea in continuare a probei, se va incheia un nou contract.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

   Numai bine!

 2. Buna ziua,

  imi puteti trimite pe mail ofertele detaliate 1 si 2?

  Va multumesc,
  Mihaela Boiteanu

  1. Buna ziua,

   Va multumim ca ne-ati scris.

   Regasiti in cadrul e-mail-ului toate detaliile necesare recoltarii celulelor stem.
   De asemenea, regasiti si informatii despre modalitatile de plata.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

   Toate cele bune!

 3. Ce presupune „Asigurare Bancii 5,9 mil. EUR”? Este o asigurare de tipul asigurarii de sanatate? Se poate plati extra?

  1. Buna ziua,

   Va felicitam ca luati in considerare recoltarea de celule stem!

   Asigurarea respectiva reprezinta despagubirea bancii in cazul in se intampla ceva ca urmare a unei actiuni gresite in banca, aceasta poate despagubi clientii pana la maximum 5,9 milioane de euro.
   Ca o paranteza, in 13 ani de functionare (banca daneza este una dintre primele banci din Europa), niciodata nu a fost necesar sa despagubim pe cineva. Colegii din Danemarca isi fac treaba foarte atent si foarte bine.

   Va stam cu drag la dispozitie si pentru alte informatii.
   Numai bine!

  1. Buna ziua,

   Va multumim ca ati ales sa vizitati site-ul nostru si ca ati ales sa ne scrieti.
   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de pachetele noastre si informatii suplimentare privind oferta noastra de primavara.

   Suntem la dispozitia dumnneavoastra in continuare pentru orice informatii.

   Sarcina frumoasa!

 4. Buna ziua,
  va rog sa imi trimiteti pe e-mail oferta detaliata pentru pachetele 1 si 2. As dori si datele de contact ale unui reprezentant din Suceava.
  Multumesc.

  1. Buna ziua,

   Va multumim ca acordati din timpul dumneavoastra companiei noastre!

   Asa cum am discutat si telefonic, regasiti toate detaliile in cadrul adresei de e-mail comunicate.

   Va stam la dispozitie pentru orice informatii.

   Toate cele bune!

  2. Buna ziua,

   Va felicitam pentru interesul manifestat fata de recoltarea de celule stem.

   Asa cum am discutat si telefonic, regasiti toate detaliile in cadrul adresei de e-mail comunicate.

   De asemenea, daca aveti orice alte curiozitati, va stau la dispozitie si la numarul 0720 78 36 11.

   Toate cele bune!

  1. Buna ziua,

   Va felicitam pentru interesul manifestat fata de recoltarea de celule stem.

   Asa cum am discutat si telefonic, regasiti toate detaliile in cadrul adresei de e-mail comunicate.

   De asemenea, daca aveti orice alte curiozitati, va stau la dispozitie si la numarul 0720 78 36 11.

   Toate cele bune!

 5. Buna dimineata. Ma intereseaza o oferta detaliata in ceea ce priveste recoltarea de celule stem. Eu voi naste in iulie si suntem in faza de documentare. multumesc.

  1. Buna ziua,

   Va felicitam pentru initiativa luata si pentru interesul acordat recoltarii de celule stem!

   Regasiti in cadrul e-mail-ului mai multe informatii care sa va ajute sa luati cea mai buna decizie in privinta recoltarii.

   Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte detalii.

   Sarcina frumoasa in continuare!

 6. Buna ziua,
  Va rog sa imi trimite-ti pe e-mail oferta detaliata pentru pachetele 2 si 4.
  Dumneavoastra colaborati cu vreo companie de asigurari in vederea incheierii unei polite cu suma asigurata pentru transplant?
  Daca grefa prelevata nu este compatibila cu boala pe care o poate avea copilul se poate face schimb cu una compatibila de la alt donator?

  Multumesc.

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat!

   In cadrul e-mail-ului veti regasi toate detaliile legate de plata.
   Referitor la asigurare, compania noastra colaboreaza cu Omniasig pentru a veni in sprijimul parintilor intr-o astfel de situatie.
   Regasiti pe e-mail un model de asigurare, dar si date de contact pentru a putea lua legatura in acest sens.

   Din punct de vedere al compatibilitatii, proba bebelusului este 100% compatibila cu acesta. De asemenea, din punct de vedere statistic compatibilitatea intre proba si fratii bebeluslui este de 50%, iar intre proba si parinti de 25%.
   Stem SURE este o banca privata in care accesul la proba il au doar parintii pe baza codului unic de bare primit in urma semnarii contractului. Din acest motiv nu exista posibilitatea schimbarii probei.
   Acest lucru este posibil doar in cadrul bancilor publice, in cazul statelor care au o astfel de institutie.

   In cazul in care va putem oferi mai multe informatii in acest sens, va stam cu drag la dispozitie.
   De asemenea, ne putem auzi oricand la numarul 0720 78 36 11.

   Toate cele bune!

 7. Buna ziua,

  Va rog sa imi trimite-ti pe e-mail oferta detaliata pentru pachetele 2 si 4, metodele de plata, cat si datele de contact pentru un reprezentant pt. Bucuresti.

  De asemenea, puteti cumva estima timpul minim necesar efectuarii tuturor demersurilor – am achizitionat un pachet de sarcina de la Sanador, si urmeaza sa nasc in prima parte a lunii februarie?

  Multumesc anticipat,
  Laura

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bucuria de a deveni mamica!

   Regasiti pe e-mail toate detaliile referitoare la pachete si variantele de plata.
   Ne putem auzi oricand sunteti disponibila la numarul 0720 78 36 11- Florentina Ghitan.

   Dat fiind faptul ca nu mai este foarte mult pana la momentul nasterii, va recomandam sa stabilim o intalnire in urma careia sa clarificam toate aspectele necesare.

   Referitor la timpul estimat, depinde de modul in care reusim sa luam legatura, se poate rezolva in cateva ore in cazul unei intalniri sau de la o zi la alta in cazul in care alegeti varianta de a va trimite kit-ul prin serviciul de curierat.

   Va stam la dispozitie pentru orice informatie.

   Numai bine!

 8. Buna ziua! Se poate sa imi trimiteti pe mail mai multe detalii referitoare la pachetul nr 2? Ce include? Cine recolteaza? Daca aveti un reprezentant in Cluj Napoca? Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru mesaj!

   Regasiti pe e-mail toate detaliile legate de pachet si variante de plata.
   Pachetul 2 include recoltare atat de sange, cat si de tesut. De asemenea, include serviciile de procesare, separare celulara, transport si kit-ul de recoltare.
   Recoltarea este efectuata de catre medicul cu care va avea loc nasterea.

   Avem reprezentant medical in Cluj, datele acesteia sunt:
   – Lavinia Dumitru
   – 0725 826 268
   lavinia.dumitru@stemsure.ro

   Pentru orice informarii, va stam la dispozitie

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru mesajul lasat in cadrul site-ului!

   Regasiti pe mail toate detaliile necesare, dar si alte cateva informatii care speram sa va vina in sprijin.

   Pentru orice alte aspecte, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarbatori cu liniste si bucurie!

 9. Bună ziua. Va rog sa îmi spuneți dacă pachetele dvs. includ și taxa percepută de spital pentru recoltarea celulelor stem. Menționez ca urmează sa nasc la Clinica Medie Grivita. Mulțumesc.

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru timpul petrescut pe site-ul nostru!

   Pachetele de recoltare includ si taxa de recoltare, mai multe detalii regasiti in cadrul e-mail-ului trimis.

   Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarbatori fericite!

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca luati in considerare recoltarea de celule Stem!

   Toate detaliile referitoare la plata pachetelor, le regasiti in cadrul e-mail-ului.

   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre.

   Pentru orice informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarbatori fericite!

 10. Buna ziua! Urmeaza sa nasc la Clinica Eva, Brasov in urmatoarele saptamani. Imi puteti trimite informatii cu privire la modalitatea de plata pentru pachetul 2?
  Multumesc

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat site-ului nostru!

   Variantele de plata pentru Pachetul 2 sunt urmatoarele:

   Varianta 1
   55 Euro avans – in 7 zile de la semnarea contractului
   933 Euro – in 14 zile de la nasterea bebelusului.

   Varianta 2
   300 Euro avans-in 7 zile de la semnarea contractului
   386 Euro – in 14 zile de la nasterea bebelusului
   302 Euro – in 6 saptamani de la nasterea bebelusului.

   Pentru orice informatii, va stam la dispozitie.

   Toate cele bune!

  1. Buna ziua,

   Ne bucuram pentru timpul petrecut pe site-ul nostru si va multumim pentru tot interesul acordat!

   In cadrul e-mail-ului regasiti toate informatiile necesare.

   Va stam la dispozitie pentru orice detalii, atat pe mail, cat si la numarul 0720 78 36 11.

   Numai bine!

 11. Buna ziua,

  Imi puteti trimite va rog pe e-mail detalii referitoare la cele 4 pachete si la modalitatile de plata? As vrea sa stiu deasemenea si ce avantaj ofera recoltarea celulelor stem din cordon fata de recoltarea din sange.
  Va multumesc,
  Dinu Vlad

  1. Buna ziua,

   Regasiti mai multe detalii in cadrul e-mail-ului legate de variantele de plata, dar si alte informatii utile in luarea celei mai bune decizii.
   Celulele mezenchimale sunt diferite de celulele recoltate din sange, rolul lor este sa refaca tesutul acolo unde este cazul.
   Celulele stem mezenchimale au un potential considerabil de a fi folosite in terapii celulare, inclusiv pentru utilizare in Medicina Regenerativa si pentru supresie imuna in Boala Grefa-contra-Gazda.

   Va transmit cateva link-uri utile in acest sens:
   http://www.stemsure.ro/celulele-stem-mezenchimale-variaza-in-functie-de-originea-lor
   http://www.stemsure.ro/sangele-ombilical-sursa-de-celule-stem-mezenchimale

   De asemenea, va stau la dispozitie pentru orice alte informatii.

   O zi cat mai frumoasa!

 12. Buna ziua, as vrea sa imi trimiteti pe mail o oferta detaliata pentru cele 4 pachete, o metoda de plata in rate, si mai ales cam care ar fi timpul minim necesar efectuarii tuturor demersurilor, in conditiile in care suntem in Iasi si sotia va naste in zilele urmatoare…
  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim ca acordati interes serviciilor noastre!

   De obicei recomandam parintilor sa se orienteze pentru recoltare cu cel putin 1-2 luni inainte de nastere.
   In situatia aceasta, noi ne dorim sa venim in sprijunul dumneavoastra cat putem de repede, astfel incat, va las datele colegei mele din Iasi sa va vedeti cu aceasta:
   – 0722 10 17 06, Andreea Gherghescu.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

   Toate cele bune si nastere usoara sotiei!

 13. Buna ziua,,
  Imi puteti trimite va rog pe e-mail detalii referitoare la cele 4 pachete si la modalitatile de plata?
  Va multumesc,
  Atanasiu Manuela

  1. Buna ziua,

   Va multumim ca acordati din timpul dumneavoastra companiei noastre.

   Am transmis pe mail toate detaliile legate de pachetele noastre.

   De asemenea, ne putem auzi oricand la numarul 0720 78 36 11

   Va stam la dispozitie pentru orice detalii.

   Toate cele bune!

 14. Bună ziua îmi puteți trimite va rog pe email detalii despre pachetele de recoltare celule stem și despre modalități de plata?
  Multumesc

 15. Buna ziua,

  Imi puteti trimite va rog pe e-mail detalii referitoare la cele 4 pachete si la modalitatile de plata?

  Va multumesc,
  Florina Benche

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul pe care il acordati companiei noastre si pentru faptul ca luati in considerare recoltarea de celule stem.

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de plata, dar si alte informatii care sa va sprijine in luarea unei decizii.

   Toate cele bune!

   Cu drag,

 16. Buna ziua. M-ar interesa va rog modalitatea de plata in rate pentru pachetul nr 4. Multumesc. Astept cu interes raspunsul dvs

 17. Buna ziua,

  Va rog sa imi comunicati detalii cu privire la oferta dvs si cu privire la modalitatea de achizitie.

  Va multumesc,
  Alexandra.

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul pe care il acordati companiei noastre.

   Toate detaliile legate de achizionarea Pachetelor le regasiti in cadrul e-mail-ului. Modalitatea de achizitie o puteti alege in functie de va avantajeaza cel mai mult:
   – intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri in oras
   – intalnire la sediul nostru din str. Randunelelor nr.9 cu un telefon in prealabil la nr. 0720 78 36 11
   – transmiterea documentelor prin curier impreuna cu kit-ul, dupa ce toate aspectele au fost lamurite.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii.

   Sarcina frumoasa in continuare!

 18. Buna ziua,

  Ma intereseaza pachetul 2, cel care are si tesut ombilical. Deoarece in contract nu am gasit, va rog sa ma lamuriti privitor la prelucrarea tesutului ombilical. Se prelucreaza si se extrag celulele stem? Se stocheaza celule stem din tesut sau tesut ombilical?

  Multumesc

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul pe care il manifestati pentru compania noastra!

   In ceea ce priveste prelucrarea tesutului de cordon ombilical, procedura noastra este de extragere si stocare a gelatinei Wharton, care contine celule stem mezenchimale.

   Procedura de recoltare si stocare a tesutului ombilical este o procedura relativ noua – a aparut de cca 5 ani in intreaga lume. Prin urmare nu exista o procedura standardizata de prelucrare si stocare, adica o procedura care sa se fi dovedit in timp sigura si eficienta, si prin urmare sa poata fii preluata de toate Bancile de celule stem.
   Din acest motiv, in momentul de fata exista 3 tipuri diferite de proceduri folosite de Bancile de celule stem:

   I. stocheaza tesutul integral, asa cum a fost recoltat

   II. proceseaza si stocheaza gelatina Wharton (e procedura folosita si de Stem SURE)

   III. izoleaza si stocheaza celule stem mezenchimale

   Dar izolarea de celule stem mezenchimale noi nu o recomandam, pentru ca afecteaza si modifica celulele stem mezenchimale.

   In momentul de fata se poate face izolare de celule stem mezenchimale, nu e o procedura foarte dificila. Problema este ca, pentru a le izola, trebuie sa le „crestem” pe un mediu de cultura. Iar toate mediile de cultura ce se cunosc astazi modifica celulele stem.
   Izolandu-le, noi nu mai obtinem tot celulele stem mezenchimale asa cum le-am recoltat la nastere, ci un pic diferentiate – fie spre neuron, fie spre adipocite, fie spre hepatocite, etc, in functie de mediul de cultura folosit.
   Pana astazi nu a fost descoperit mediul ideal de cultura care sa izoleze celulele stem mezenchimale fara sa le „strice”, adica fara sa le modifice intr-un alt tip de celule.

   Prin urmare, cand va fi descoperita modalitatea de a izola celule stem mezenchimale fara a le modifica, vom oferi si noi aceasta optiune parintilor. Pana atunci, preferam sa stocam gelatina Wharton ce contine celule stem mezenchimale, procedeu demonstrat ca fiind sigur si eficient si sa nu procedam la izolarea celulelor, care face ca parintii sa piarda de fapt produsul biologic pe care l-au dorit stocat – si anume celulele stem originale.

   Pentru a verifica siguranta procedurii oferite de noi parintilor, colegii din banca daneza, impreuna cu BIONEER (companie de cercetari biotehnologice din DK) au facut un studiu care a analizat exact eficienta si siguranta procedurii de stocare descrisa mai sus.
   Gelatina Wharton criogenata ca mai sus a fost decriogenata dupa un interval, si s-a constatat ca si-a mentinut viabilitatea, iar celulele stem mezenchimale continute au fost vii si capabile de inmultire.

   Sper ca v-am fost de ajutor cu aceste informatii. Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii.

   Toate cele bune si nastere usoara!

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre!

   Pentru pachetul 4 variantele de plata sunt urmatoarele:

   Varianta 1

   – in 7 zile de la semnarea contractelor – 65 Euro
   – in 14 zile de la nastere 923 Euro
   – 30 Zile de la nastere 960 Euro

   Total 1948 Euro

   Varianta 2

   – in 7 zile de la semnarea contractelor – 300 Euro
   – in 14 zile de la nastere – 386 Euro
   – 30 zile de la nastere – 960 Euro
   – in 6 saptamani de la nastere 302 Euro

   Total 1948 Euro

   Va stau la dispozitie pentru orice alte informatii.

   Toate cele bune!

 19. buna ziua, sunt insarcinata in 17 saptamani si as vrea sa stiu care-i diferenta intre cele 2 pachete 1 si 2 in afara de recoltarea celulelor stem din cordon. va multumesc.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe si pentru ca luati in considerare recoltare de celule stem!

   Prima diferenta pe care ati remarcat-o si dvs. este ca Pachetul 1 contine doar recoltare de sange din cordonul ombilical, adica celule hemaptopoietice.
   Pachetul 2, contine atat recoltare de sange, cat si recoltare de tesut, adica celule stem mezenchimale. O alta diferenta este costul care difera intre cele doua.

   – Pachetul 1 are un cost de 850 Euro si un cost de stocare de 70 Euro + TVA.
   – Pachetul 2 are un cost de 988 Euro si un cost de stocare de 85 Euro +TVA.

   Am transmis si pe e-mail mai multe detalii.

   Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie.

   Toate cele bune!

 20. buna ziua !!
  ma intereseaza pachetul 2 si urmeaza sa nasc in septembrie daca totul decurge conform planului .. as dori sa stiu mai multe informatii

 21. Buna ziua,

  As dori sa semnez contractul de celule stem cu dumneavoastra pentru pachetul doi dar ma intereseaza sa stiu daca analizele medicale ale sangelui prelevat sau tesutului sunt asigurate de banca?

  Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea de celule stem!

   Toate analizele medicale pe care trebuie sa le efectuam conform Legislatiei europene, sunt efectuate de noi din proba recoltata la nastere.
   Apoi vom avea nevoie sa ne trimiteti o copie dupa analizele dvs. din timpul sarcinii, pentru hepatita B, hepatita C, HIV, sifilis (sigur le aveti facute, pentru ca fac parte din pachetul de analize cerut de ginecologi).
   Avem nevoie si de analizele mamicii pentru situatia cand apar ceva suspiciuni in proba, pentru a vedea daca a trecut vreun marker din sangele mamicii la bebelus.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

   Toate cele bune!

   1. Multumesc pentru raspuns.

    Vreau sa va mai intreb ce se intampla in caz de neplata a contractului? Sau ce se intampla daca am platit o perioada de timp dupa care imi dau seama ca nu mai pot sa platesc?

    1. Buna ziua,

     Si noi va multumim pentru interesul pe care il acordati companiei noastre!

     In situatia in care s-ar intampla ca dintr-un motiv sau altul sa ramaneti urma cu plata, va asiguram de tot suportul si toata comunicarea din partea noastra astfel incat sa venim in sprijinul dumneavoastra pentru a gasi o varianta cat mai potrivita.

     Daca va referiti la siguranta probei, aceasta va fi stocata in continuare in cele mai bune conditii pana gasim solutia optima.

     Raman in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte informatii.

     Toate cele bune!

 22. Buna ziua, daca totul decurge bine, voi naste in luna septembrie la Euromaterna (Constanta).
  As fi interesata sa aflu modalitatile de plata/rate pentru pachetul 3 si 4.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru minunea ce urmeaza sa vina pe lume!

   Regasiti pe e-mail toate detaliile legate de variantele de plata.
   De asemenea, va las si datele reprezentantului medical cu care puteti stabili o intalnire pentru a clarifica orice aspect legat de recoltare.
   – Elena Nedea
   – 0725 826 264
   elena.nedea@stemsure.ro

   Va stam la dispozitie pentru orice informatii.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa in continuare

 23. Buna ziua, M-ar interesa alte variante de plata pentru pachetul nr. 4 decat cele prezentate pe site.
  Imi puteti da va rog o adresa de email unde le putem discuta?
  Urmeaza sa nasc in iunie.
  Va multumesc!

 24. Buna ziua! Urmeaza sa nasc in august,la maternitatea Medlife Eva si m-ar interesa modalitatea de plata pentru pachetul 2. Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa deveniti mamica!

   Variantele de plata pentru Pachetul 2 sunt urmatoarele:

   Varianta 1
   – in 7 zile de la semnarea contractelor – 65 Euro
   – in 14 zile de la nastere – 923 Euro
   Toatal 988 Euro

   Varianta 2
   – in 7 zile de la semnarea contractelor – 300 Euro
   – in 14 zile de la nastere – 386 Euro
   – in 10 saptamani de la nastere – 300 Euro
   Total 988 Euro

   De asemenea, pentru a discuta mai multe detalii si pentru a stabili o eventuala intalnire, va las datele de contact ale reprezentantului medical de pe Brasov.
   – Elena Oniga
   – 0737 00 11 20
   elena.oniga@stemsure.ro

   Regasiti pe e-mail mai multe detalii care va pot ajuta in luarea unei decizii.

   Va stam la dispozitie pentru orice neclaritati.

   Sarcina frumoasa in continuare!

 25. Buna ziua,
  As dori sa primesc pe e-mail mai multe detalii legate de pachetele 2 si 4, de modalitatile de plata.
  Multumesc!

 26. Buna ziua,
  Voi naste la inceputul lunii august la Maternitatea din Ploiesti. Ma intereseaza pachetele 2 si 4. Ati putea sa imi trimiteti mai multe detalii pe email?
  Multumesc anticipat!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru mica minune pe care urmeaza sa o aduceti pe lume!

   Regasiti pe e-mail toate informatiile legate de variantele de plata.

   De asemenea, va las si datele de contact ale reprezentantului medical din zona dumneavoastra:
   – Elena Oniga
   – 0737 00 11 20
   elena.oniga@stemsure.ro

   Va stam la dispozitie pentru orice detalii.

   Nastere usoara, toate cele bune!

 27. Buna ziua!Ma intereseaza pachetul 4.Ati putea sa-mi trimiteti mai multe detalii.Urmeaza sa nasc la Tirgu Mures,data probabila 5 Iunie.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru mica minune ce urmeaza sa vina!

   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea de celule stem la nastere.

   Regasiti in cadrul e-mail-ului mai multe detalii legate de Pachetul 4, dar si informatii care sa vina in sprijinul dumneavoastra pentru a lua cea mai buna decizie.
   Va las datele de contact ale reprezentantului medical din zona Mures pentru a putea discuta personal orice aspect legat de recoltare.:
   – Anca Opris
   – 0736 395 455
   anca.opris@stemsure.ro

   Va stam la dispozitie pentru orice informatii.

   Sarcina frumoasa in continuare!

 28. Buna ziua

  Sotia mea va naste in luna iunie si as dori mai multe date referitoatre la pachetul 2 si 4. Am vazut la alte firme ca au porcedura de prelevare de tesut. Este inclus si la Dvs. Multumesc. Care este varianta de rate pentru pachetul 4

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa fiti tatic!

   Intr-adevar compania noastra recolteaza, atat sange, cat si tesut. Ambele servicii sunt incluse in cadrul Pachetelor 2 si 4.
   V-am transmis pe e-mail mai multe detalii referitoare la variantele de plata, dar si informatii care sa va ajute in luarea unei decizii.

   Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa sotiei!

 29. Buna ziua!
  Voi naste pe la inceputul lunii august in maternitatea Euromaterna – Constanta.
  Imi puteti spune daca colaborati cu aceasta maternitate. Va rog sa-mi transmiteti costurile totale si modalitatile de plata pentru pachetele 2 si 4, si datele de contact ale reprezentantului pe aceasta zona.
  Multumesc anticipat!
  O zi frumoasa!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   Stem SURE colaboreaza cu toate maternitatile din tara, atat publice, cat si private. De asemenea, colaboram si cu materninatea Euromaterna.
   V-am transmis pe e-mail toate informatiile legate e modalitatile de plata pentru Pachetele 2 si 4

   Datele reprezentantului medical pe zona dumneavoastra sunt:

   – Elena Nedea
   – 0725 826 264
   elena.nedea@stemsure.ro

   Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa in continuare!

  1. Buna ziua,

   Inteleg ca va referiti la costul de stocare anual pentru Pachetul 2.
   Acesta este de 85 Euro + Tva, ceea ce reprezinta 106 Euro cu TVA inclus.

   106 Euro= 470 Lei, la cursul zilei de astazi.

   Va stau la dispozitie pentru orice alte informatii.

   Toate cele bune!

 30. Buna ziua,
  Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii despre pachetul 2 si 4 si o oferta de plata in rate a pachetelor.
  Deasemeni ne-ar interesa orice alte detalii care sa ne ajute in luarea unei decizii, eventual numarul de telefon al unui reprezentant pentru Bucuresti.
  O zi placuta!

  1. Buna ziua,

   Toate detaliile legate de plata in rate a Pachetelor 2 si 4 le regasiti pe e-mail.
   De asememea, am transmis si informatii care v-ar putea ajuta in luarea unei decizii.

   Numarul de telefon la care putem discuta orice aspect legat de recoltarea de celule stem este:

   – 0720 78 36 11, Florentina Ghitan.

   Va stau la dispozitie pentru orice informatie.

   Toate cele bune!

 31. Buna ziua! As dori va rog cateva detalii despre pachetul nr.2 si nr. 4. Sunt abea la inceput de sarcina, dar ma intereseaza foarte mult aceste detalii! Specific ca nasterea va avea loc la Brasov in cadrul maternitati Eva! Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru intersul acordat companiei noastre!

   Veti regasi in cadrul e-mail-ului toate detaliile care v-ar putea ajuta in luarea unei decizii.

   Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa in continuare!

 32. Buna ziua! Am dori mai multe detalii pe mail despre plata in rate (ezitam intre pachetul 2 si 4) si orice alte informații pe care le considerați dvs necesare pt a putea lua o decizie! Va multumim!

  1. Buna ziua,

   Ne bucuram pentru intersul manifestat fata de compania noastra si ca luati in considerare recoltarea de celule stem la nastere!

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de variantele de plata in rate si informatii ce v-ar putea ajuta sa luati o decizie.

   Va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

   Toate cele bune!

 33. Pe site-ul Clinicii Polisano Sibiu manevra de recoltare celule stem apare la pretul de 1200 lei + TVA. Voi naste la sfarsitul acestui an. Care sunt ofertele, in lei, si costurile de intretinere a celulelor pe parcursul anilor? Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca luati in considerare recoltarea de celule stem la nastere!

   Suma la care faceti referire in valoare de 1200 lei+TVA reprezinta taxa de recoltare.
   Dat fiind faptul ca Stem Sure este Banca partenera a Clinicii Polisano, nu mai este necesar sa achitati taxa respectiva de recoltare.

   Va las datele de contact ale reprezentantei noastre din Sibiu, pentru a stabili o intalnire in care sa discutati toate detaliile de care aveti nevoie.
   – Anca Opris
   – 0736 395 455
   anca.opris@stemsure.ro

   De asemenea, veti regasi pe e-mail o serie de detalii cate speram sa va fie de ajutor

   Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati

 34. Buna ziua,ma intereseaza pachetul 2,trebuie sa nasc in citeva saptamini la Iasi,are fi posibila plata in rate macar piña la 1 an,

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre!
   V-am transmis oferta noastra in cadrul e-mail-ului pentru a va ajuta sa luati o decizie in acest sens.

   Pentru e veni in sprijinul dumneavoastra cu date cat mai clare, va las datele reprezentantei noastre din Iasi pentru a stabili o intalnire.
   – Andreea Gherghescu
   – 0722 10 17 06
   andreea.gherghescu@stemsure.ro

   Va stam la dispozitie pentru orice detalii!

   Nastere cat mai usoara!

 35. Buna ziua,

  Va rog sa ma ajutati cu cateva detalii despre pachetul 2 si o oferta de plata in rate a pachetului 4.
  Deasemeni ne-ar interesa orice alte detalii care sa ne ajute in luarea unei decizii, eventual numarul de telefon al unui reprezentant pentru Timisoara, mai ales ca nasterea va fi in scurt timp .
  Multumesc !

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre!

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de variantele de plata si informatii ce v-ar putea ajuta in luarea unei decizii.
   Datele reprezentatei din Timisoara sunt:
   – Meda Bugi
   – 0725 826 263
   meda.bugi@stemsure.ro

   Pentru orice detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Va doresc nastere usoara!

 36. Buna ziua!
  Urmeaza sa nasc la inceputull lunii iunie la maternitatea Euromaterna – Constanta. Imi puteti spune, va rog daca colaborati cu aceasta maternitate. De asemenea va rog, sa-mi transmiteti costurile totale si modalitatile de plata pentru pachetele 2 si 4. Ma puteti ajuta cu numele unui reprezentant din zona indicata anterior? Multumesc.

  1. Buna ziua!

   Felicitari ca urmeaza ca fiti mamica!
   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea ce celule stem la nastere.

   Stem SURE colaboreaza cu toate maternitatile din tara, atat de stat, cat si private. De asemenea, colaboaram si cu Materninatea Euromaterna.
   Detaliile lagate de variantele de plata le regasiti pe mail.

   Datele reprezentantei din zona dumneavoastra sunt:
   -Elena Nedea
   – 0725 826 264
   elena.nedea@stemsure.ro

   Va stam la dispozitie pentru orice neclaritati.

   Sarcina frumoasa in continuare!

  1. Buna ziua,

   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea de celule stam la nastere!

   V-am transmis pe adresa de mail toate informatiile care v-ar putea ajuta in luarea unei decizii, dar si detaliile legate de varianta achitarii in rate.

   In cazul in care considerati ca vi se potriveste o alta varianta de plata va rog sa ne comunicati si analizam propunerea dumneavoastra.

   Va stau la dispozitie pentru orice neclaritati.

   Toate cele bune!

 37. Buna ziua!As fi interesata si eu de detalii legate de plata in rate si binenteles orice alte informatii care considerati ca ar fi utile in luarea unei decizii.Multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca luati in considerare recoltarea de celule stem la nastere!
   Am atasat pe e-mail informatiile care v-ar putea ajuta sa luati o decizie in ceea ce priveste compania noastra. De asemenea, mai jos am detaliat variantele noastre de plata in rate.
   VARIANTA 1

   Pachetul 1
   in 7 zile de la semnarea contractelor – 55 Euro
   in 14 zile de la nastere – 795 Euro
   Total – 850 Euro

   Pachetul 2
   in 7 zile de la semnarea contractelor – 65 Euro
   in 14 zile de la nastere – 923 Euro
   Total – 988 Euro

   VARIANTA 2

   Pachetul 1
   in 7 zile de la semnarea contractelor – 300 Euro
   in 14 zile de la nastere – 248 Euro
   in 10 saptamani de la nastere – 302 Euro
   Toatal 850 Euro

   Pachetul 2
   in 7 zile de la semnarea contractelor – 300 Euro
   in 14 zile de la nastere – 386 Euro
   in 10 saptamani de la nastere – 302 Euro
   Total – 988 Euro
   Pentru orice informatie, va stau la dispozite.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa in continuare!

 38. Buna ziua!
  Sunt interesata de pachetul de pachetul 2. Imi puteti trimite va rog detalii despre modalitatile de plata.
  Nasterea va fi pe la mijlocul lunii mai in Cluj-Napoca. Ma puteti ajuta cu numele unui reprezentant care se ocupa de aceasta zona?

  Va multumesc!

 39. In pachetul 2 se recolteaza si sânge si tesut mezenchimal? Ofertele au rămas valabile? daca ati fost recomandati de o alta mamica se mai obtine vreo reducere? Ce modalitati de plata in rate aveti? Multumesc anticipat !

  1. Buna ziua,

   Ne bucura faptul ca luati in considerare recoltarea de celule stem la nastere!

   Pachetul 2 include, atat recoltare de sange din cordonul ombilical, cat si recoltare de tesut. Tesutul de cordon ombilical contine celule stem mezenchimale.

   Pachetele de pe site sunt valabile. Referitor la recomandare, parintii care aleg sa recolteze cu noi ca urmare a unei recomandari din partea unui pacient Stem Sure si aleg un Pachet cu stocare anuala, beneficiaza de gratuitatea anului 4 de stocare.

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile referitoare la modalitatile de plata in rate, dar si alte informatii care va pot ajta sa luati o decizie in acest sens.

   Pentru orice alte intrebari, va stau la dispozitie.

 40. Buna ziua. As fi interesata si eu de detalii legate de plata in rate, in mod special pachetul 4…si binenteles orice alte informatii care considerati ca ar fi utile in luarea unei decizii. Nasterea urmeaza sa aiba loc in luna iulie la Tirgu Mures (Nova Vita), motiv pentru care va rog sa-mi spuneti daca se colaboreaza cu aceasta clinica si cum se procedeaza cu recoltarea.

  Multumesc.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de variantele de plata in rate, dar si informatii care v-ar putea ajuta in luarea unei decizii.
   Colaboram cu toate maternitatile din tara, atat private, cat si de stat. In consecinta colaboram si cu Clinica Nova Vita.
   Referitor la recoltare, aceasta este efectuata de catre medicul cu care va avea loc nasterea.

   Pentru a lamuri orice aspect, va las si datele de contact ale reprezentantului medical care se ocupa de aceasta zona. Puteti lua legatura sa stabiliti o intalnire si sa clarificati orice informatie de care aveti nevoie.

   Anca Opris:
   – numar de telefon – 0736 395 455
   – e-mail – anca.opris@stemsure.ro

   Pentru orice alte detalii, va stau la dispozitie.

 41. Buna ziua

  As dori sa aflu mai multe detalii depre proderile de recoltare , acreditari Europa-SUA,costuri , daca aveti oferte speciale pentru sarcina gemelara

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca luati in considerare recolarea de celule stem la nastere!

   Banca daneza a ratificat si lucreaza conform Directivelor UE cu privire la procesarea si stocarea celulelor stem, inca din 2007.
   Procedurile de laborator sunt conforme procedurilor New York Blood Center (protocol COBLT), care are acreditare FDA, SUA (Food and Drug Administration).
   Procedurile de QA (Quality Assurance) sunt conforme procedurilor Rubinstein – NIH, SUA (National Institute of Health).

   Banca daneza are acreditare DMA (Danish Medicine Agency).
   Stem Sure are acreditare ANT (Agentia Nationala de Transplant).
   Am atasat pe e-mail mai multe detalii, dar si autorizatiile.

   Referitor la sarcina gemelara, venim in sprijinul parintilor cu un discount. Mai multe despre acest lucru, veti regasi in cadrul e-mail-ului.

   Vizavi de procedura de recoltare, aceasta este standard si este efectuata de catre medicul cu care are loc nasterea. Pentru a va lamuri, va rog sa accesati acest link: http://www.stemsure.ro/demonstratie-video-recoltarea-celulelor-stem.

   Filmul este realizat in cadrul Bancii Stem Care, acolo unde se si stocheaza proba.

   Pentu orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 42. Buna! As dori daca imi puteti trimite un e-mail cu modalitățile de plată care le aveți disponibile. Mulțumesc mult!!

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul manifestat fata de compania noastra.
   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea de celule stem.

   V-am transmis pe e-mail variantele de plata, dar si alte detalii legate de celulele stem care v-ar putea fi de ajutor.

   Pentru orice alte detalii, va stau la dispozitie.

   Toate cele bune!

  1. Buna ziua!

   Felicitari ca veti deveni mamica!

   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea de celule stem.
   Varianta noastra de plata standard este de 14 zile, insa tocmai pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am creat o varianta de plata in rate. V-am transmis pe e-mail toate informatiile legate de aceasta, dar si alte detalii care va pot ajuta sa va creati o opinie in acest sens.

   Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie.

   Toate cele bune si nastere usoara!

 43. Buna ziua!
  La bebe 1 am luat pachetul 4. Va rog sa imi trimiteti o oferta la pachetele 2,3 si 4 pentru bebe2. Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru cel de-al doilea bebe!
   Ne bucuram pentru increderea acordata companiei noastre.

   Avand in vedere ca luati in considerare si cea de a doua recoltare cu noi, beneficiati de un discount.
   V-am transmis pe e-mail toate detaliile.

   Pentru orice informatie, nu ezitati sa ne contactati.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa in continuare!

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca veti deveni mamica din nou!
   Va multumim pentru increderea acordata companiei noastre!

   Desigur, beneficiati de un discount pentru cel de al doilea bebe.
   Regasiti toate detaliile in cadrul e-mail-ului transmis.

   Sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara!

 44. Buna ziua

  As dori sa aflu informatii complete pe e-mail pt pachetul 1- si 2 precum si cine efectueaza recoltatea si diferenta dintre ele- mai exact. Sinde asemeni informatii despre o eventuala plata in rate. Sarcina este in saptamana 28.
  Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   Diferenta dintre Pachetul 1 si Pachetul 2, este ca primul include doar recoltare de sange din Cordonul Ombilical, iar cel de al doilea include atat Sange, cat si prelevare de Tesut. Recoltarea este efectuata de catre medicul cu care urmeaza sa nasteti, de aceea este recomandat sa ii comunicati intentia dumneavoastra de a recolta celule stem.
   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de variantele de plata.
   Pentru orice informatii, va stau la dispozitie.

   Toate cele bune si nastere usoara!

 45. Buna seara!

  Sotia este in saptamana 21 si ne intereseaza Pachetul Nr.2 ca si cost total+ sistem de achitare in rate.
  Nasterea va avea loc la Spitalul Elias Bucuresti.
  Astept raspunsul Dumneavoastra.

  Cu multumiri

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa deveniti tatic!

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de Pachetele noastre si variantele de plata.
   De asemenea va las datele de contact ale reprezentantului medical care se ocupa de aceasta maternitate, pentru a putea discuta toate detaliile si eventual pentru a programa o intalnire cu acesta.

   Colega noastra se numeste Georgiana Pascu, numar de telefon: 0725 826 266; e-mail: georgiana.pascu@stemsure.ro

   Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Toate cele bune si nastere usoara sotiei!

 46. Buna ziua,

  Urmeaza sa nasc la Filantropia in luna martie si dotesc sa fac screeningul metabolic neonatal. Va rog sa imi transmiteti mai multe detalii si pretul final in ron. De asemenea, va rog sa imi transmiteti o oferta si pentru recoltare de celule stem din cordon ombilical, cu precizarea modului de depozitare si a taxelor anuale.

  Multumesc.

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa fiti mamica si de asemenea ca luati in considerare recoltarea de celule stem!

   In legatura cu Screening-ul metabolic, v-am transmis pe e-mail toate informatiile legate de acesta, dar si detaliile referitoare la recoltarea de celule stem din cordonul ombilical, depozitarea si preturile aferente acesteia.

   De asemenea, in cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare va las datele de contact ale reprezentantului medical care se ocupa de Clinica la care urmeaza sa nasteti. Va puteti vedea cu acesta pentru a clarifica orice nelamurire.
   Nume: Alice Campeanu
   Telefon: 0735 807 836
   E-mail: alice.campeanu@stemsure.ro

   Pentru orice alte detalii, va stau la dispozitie.

   Nastere usoara!

 47. Buna seara!
  Sunt in saptamana 34 si ma intereseaza Pachetul Nr.2 ca si cost total+ sistem de achitare in rate.
  Va rog sa aveti in vedere si faptul ca e vorba de o sarcina gemelara.
  Nasterea va avea loc la Spitalul Universitar.

  Astept raspunsul Dumneavoastra.
  Cu multumiri,

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa fiti mamica!

   Ne bucuram ca luati in considerare recoltarea de celule stem.
   V-am transmis pe e-mail toate detaliile referitoare la preturile Pachetelor si modalitatile de plata in rate.

   Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina frumoasa si nastere usoara!

 48. As dori ofertele firmei pe mail in RON .

  Sotia naste in martie, prin urmare as aprecia un contact cat mai rapid. Suntem din Iasi si vom folosi maternitatea Cuza Voda.

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa fiti tatic!

   Va multumim pentru interesul manifestat fata de compania noastra.
   V-am transmis pe e-mail toate informatiile referitoare la Pachetele noastre.

   Pentru orice alta informatie, va stau la dispozitie.

   Toate cele bune si nastere usoara sotiei!

 49. Buna ziua,

  Urmeaza sa nasc la jumatatea lunii iulie. Va rog sa imi trimiteti pe mail detalii referitoare la pachetele dumneavoastra.

  Multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   Multumim pentru interesul acordat companiei noastre.
   V-am comunicat pe e-mail toate detaliile referitoare la Pachetele noastre.

   In cazul in care aveti neclaritati, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina frumoasa in continuare si toate cele bune!

 50. Buna ziua,
  Urmeaza sa nasc la mijlocul lunii mai. Va rog sa-mi trimiteti pe e-mail pachetele pe care le aveti inclusiv toate detaliile de plata.
  O zi placuta!

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca luati in considerare recoltarea de celule stem!

   Va multumim pentru intersul manifestat fata de compania noastra.
   V-am transmis pe e-mail toate informatiile legate de Pachetele oferite de noi, dar si detalii legate de variantele de plata.

   Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie.

   Toate cele bune si nastere usoara!

 51. Buna ziua,

  Urmeaza sa nasc in a doua jumatate a lunii aprilie. Ma intereseaza mai multe informatii despre pachetele 1 si 2, precum si daca exista si alte optiuni de plata in rate a serviciilor dvs. Astept un e-mail cu raspunsul dvs.

  Multumesc in avans pentru raspuns,

  Elena

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   Va multumim pentru interesul manifestat fata de compania noastra.
   V-am transmis pe e-mail toate detaliile referitoare la Pachetele noastre, dar si despre variantele de plata.

   In cazul in care aveti nevoie si de alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara!

 52. Buna ziua,
  Urmeaza sa nasc la finalul lunii februarie va rog sa-mi trimiteti pe e-mail pachetele pe care le aveti inclusiv toate detaliile de plata.
  O zi placuta!

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa fiti mamica!

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de Pachete si de variantele de plata.
   In cazul in care aveti nevoie de alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara!

 53. Buna ziua, am si eu o intrebare. Pachetul nr.2 in cate rate se poate achita, eu fiind din Bistrita se vine dupa pachet in aceeasi zi cu nasterea?

  1. Buna ziua,

   Felicitari ca urmeaza sa deveniti tatic!

   Avem 2 variante de plata in rate:

   Varianta 1

   in 7 zile de la semnarea contractelor – 65 Euro
   in 14 zile de la nastere – 923 Euro
   TOTAL: 988 Euro

   Varianta 2

   in 7 zile de la semnarea contractelor – 300 Euro
   in 14 zile de la nastere – 386 Euro
   in 10 saptamani de la nastere – 302 Euro
   TOTAL: 988 Euro

   Acestea sunt variantele standard de plata in rate, insa suntem deschisi si la alte optiuni, pentru a discuta mai multe detalii despre acest subiect, va transmit datele repezentantului medical care se ocupa de aceasta zona.

   Datele colegei mele Anca Opris sunt:
   Numar de telefon – 0736 395 455
   Adresa de e-mail – anca.opris@stemsure.ro

   Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa sotiei!

 54. Buna ziua, ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii mai, si m-ar interesa pachetul 2. V-as ruga sa-mi trimiteti toate detaliile de plata, rate si cand ar trebui sa se faca comanda pentru chitul de recoltare. Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   V-am transmis pe e-mail toate detaliile legate de contract si variantele de plata.
   Legat de kit-ul de recoltare, noi recomandam semnarea contractelor cu cel putin 4 saptamani inainte de data previzionata a nasterii, astfel incat parintii sa fie pregatiti daca bebe se grabeste sa vina. Kit-ul se primeste odata cu semnarea contractului.

   In cazul in care aveti nevoie de alte informatii, nu ezitati sa ma contactati.

   Sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara!

 55. Buna ziua,

  Ar trebui sa nasc in luna aprilie si m-ar interesa Pachetul 2,v-as ruga sa imi trimeteti toate detaliile in legatura cu plata, ratele.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   Ne bucuram pentru intersul fata de compania noastra. Referitor la Pachetul 2 v-am transmis toate detaliile pe adresa de e-mail.
   In cazul in care sunt neclaritati va stau la dispozitie sa ma intrebati.

   Toate cele bune si sarcina frumoasa in continuare!

 56. Buna ziua,
  Am recoltat celule stem in anul 2009, sunt interesata ce cost ar avea recoltarea pentru cel de al doilea copil.
  Sunt insarcinata si as fi interesata de o oferta .
  Multumesc.

 57. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 34 de saptamani. Voi naste in perioada 15-22 ianuarie. Ma intereseaza pachetul nr 2. Noi deja depozitam celulele primei fetite de 4 ani cu firma dvs.
  Ma intereseaza daca se ofera vreun discount? Care este planul de plata? Cand trebuie semnat contractul?

  Multumesc.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru cel de al doilea bebe!

   Daca alegeti sa recoltati cu noi si la cel de al doilea copil, beneficiati de un discount din partea noastra. Mai multe detalii despre acesta, dar si despre planul de plata v-am transmis pe adresa de e-mail.

   Referitor la contract, recomandam parintilor sa semneze inainte cu cel putin 2-4 saptamani.

   Numai bine si nastere usoara!

 58. M-ar interesa pachetul 2. Sotia are o sarcina gemelara. Am inteles ca pachetul al doilea este la 50%. Puteti sa imi trimiteti o oferta pe email?
  Va multumesc.

 59. Bună.
  Ar trebui sa nasc în luna mai 2015. M-ar interesa pachetul nr. 2 și dacă puteți recolta din orașul Blaj, județul Alba.
  Mulțumesc

  1. Buna ziua,

   Regasiti raspunsul pentru dumneavoastra mai jos. Recoltarea se face de catre medicul ginecolog, imediat dupa nastere, si poate avea loc la orice maternitate de stat sau privata din tara.

   Daca va mai pot ajuta cu alte detalii, va rog sa ma contactati.

   Numai bine!

 60. Buna ziua,

  M-ar interesa pachetul 4, cu plata in rate, daca se poate. Menționez ca urmează sa nasc in spitalul Medicover pana la sfârșitul lunii decembrie (in 2-3 saptamani). Care ar fi pasii de urmat si ce varianta de plată in rate găsim?

  Mulțumesc frumos si aștept un răspuns cat mai urgent.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa deveniti parinti si ne bucuram ca luati in considerare serviciile companiei noastre.

   Pentru semnarea contractului de recoltare puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical, Raluca Vasile, la numarul de telefon 0725826265 sau la adresa de e-mail raluca.vasile@stemsure.ro.

   V-am trimis pe e-mail o varianta de plata cu rate, precum si alte detalii legate de procedura de recoltare, iar daca aveti nevoie de mai multe informatii in acest sens, va stau cu drag la dispozitie.

   Numai bine si nastere usoara va doresc!

 61. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in saptamana 28 si sunt purtatoare de virus hepatitic B. Ma intereseaza daca se poate face recoltare de celule stem in cazul meu.

  Multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   Se poate face recoltarea de celule stem la nastere, chiar daca mamica este purtatoare a Virusului Hepatitic B.

   Daca viremia este mica, exista posibilitatea ca virusul sa nu se transmita in proba de sange recoltata, situatie in care stocarea celulelor stem se va face identic cu stocarea oricarei alte probe obisnuite. Daca virusul hepatitic se transmite in proba de celule stem (riscul de transmitere este de 30-50% pentru virusul hepatitic B), stocarea se va face intr-un tanc separat de criogenare, in conditii de carantina.

   Exista un numar de mamici ce sunt purtatoare a virusului hepatitic B care fac recoltare de celule stem si pastreaza proba respectiva, indiferent daca a fost sau nu contaminata; dar acest lucru trebuie sa ramana la decizia dumnevoastra, in situatia in care alegeti sa faceti recoltarea.

   V-am trimis mai multe detalii pe e-mail si va rog sa imi scrieti sau sa ma contactati telefonic pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie.

   Va doresc sarcina usoara in continuare si Sarbatori Fericite!

 62. Buna ziua,

  Celulele nu se pot pastra decat pana la 18 ani? Si de ce este necesara asigurarea? Adica ce asigur, spre exemplu, la Omniasig?

  Multumesc,

  1. Buna ziua,

   Contractul de stocare se semneaza cu parintii pe 18 ani deoarece, dupa aceasta perioada, cand copilul va deveni adult, va decide singur ce doreste sa se intample in continuare cu proba. Daca va dori, va putea continua stocarea in banca noastra, prin semnarea unui nou contract.

   In ceea ce priveste asigurarea de la Omniasig, ea se incheie de catre parinti pentru a acoperi costul unui eventual tratament ce utilizeaza proba de celule stem. Acest tip de asigurare este optional, fiind doar una dintre modalitatile posibile de acoperire a acestor costuri. Regasiti mai multe detalii in acest sens pe e-mailul dumneavoastra.

   Daca va mai pot fi de folos cu alte detalii, va astept cu drag sa ma contactati la numarul de telefon 0720783611 (0720STEM11).

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare va doresc!

 63. Buna dimineata!
  Urmeaza sa nasc la sfarsitul anului la clinica Polisano Sibiu; doresc pachetul 2. Cu cat timp inainte trebuie sa semnez contractul? Beneficiez de vreo reducere daca sunt asigurata CNAS? (Daca da, de ce acte este nevoie?)
  Multumesc anticipat!

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebelus si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre!

   Ca sa va raspund la intrebare, in general, contractul se semneaza cu aproximativ una – doua luni inainte de data previzionata a nasterii. Dat fiind faptul ca aceasta urmeaza sa aiba loc la o clinica partenera, puteti utiliza una dintre trusele de urgenta din spital, urmand ca taticul sa ne anunte telefonic ca recoltarea a avut loc.

   Reprezentantul nostru medical din Sibiu, Anca Opris, va ajunge la clinica in aceeasi zi pentru semnarea contractelor. Pe colega mea o puteti contacta la numarul de telefon 0736395455 sau ii puteti scrie pe e-mail la adresa onca.opris@stemsure.ro.

   In ceea ce priveste o reducere acordata pentru ca sunteti asigurata in sistemul public de sanatate, va pot spune ca este posibil sa aveti un astfel de discount doar la pachetul de nastere pe care il platiti catre spital, nasterea fiind acoperita de asigurare. Recoltarea de celule stem in Romania se face inca doar in banci private, iar sistemul public nu deconteaza aceasta procedura.

   Regasiti pe adresa dumneavoastra de e-mail mai multe detalii despre beneficiile recoltarii de celule stem la nastere, precum si despre avantajele oferite de compania noastra.

   Numai bine va doresc si, desigur, nastere usoara!

 64. Buna ziua. M-ar interesa pachetul 2. Dar as avea cateva intrebari:
  – Asigurarea este obligatorie?
  – Plata se face integrala sau in rate?
  – Si in mod normal ar trebui sa nasc in prima saptamana din noiembrie (daca bebelusa mea este cuminte si rezista cat mai mult), cand ar trebui sa inchei contractul?
  – Pentru recoltarea celulelor stem va veni cineva specializat de la dvs., sau le va recolta medicul obstetrician? Multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre!

   Ca sa va raspund la intrebari, noi avem incheiat un parteneriat pentru asigurare privata cu Omniasig, insa acesta este optional, nu este obligatoriu.
   Referitor la plata, se poate face in rate, indiferent de pachetul ales, respectiv cel cu plata anuala sau cel cu plata integrala. In ceea ce priveste plata in mai multe rate, v-am trimis pe adresa de e-mail o detaliere a variantelor standard, iar pentru o metoda de plata personalizata in functie de nevoile dumneavoastra, va rog sa ma contacti telefonic la numarul 0720783611 (0720STEM11) sau imi trimiteti e-mail la adresa office@stemsure.ro
   Contractul poate fi semnat oricand pe perioada sarcinii, insa recomandarea noastra este sa fie incheiat in al doilea trimestru de sarcina sau cu o luna inainte de nastere, tocmai pentru a evita o eventuala nastere prematura.
   Recoltarea se va face de catre doctorul obstetrician ce va monitorizat sarcina. In cazul in care medicul dvs. nu a mai utilizat Trusa de Recoltare Stem SURE, Reprezentantul nostru Medical se va intalni cu medicul si il va informa asupra particularitatilor sau va efectua instructajul privind procedura de recoltare a sangelui din cordonul ombilical. Din experienta noastra, mai putin de 5% din medici se afla intr-o asemenea situatie.

   Daca mai aveti orice fel de intrebari, va stau la dispozitie cu drag, numai bine si sarcina usoara in continuare!

 65. Buna ziua,

  In luna septembre voi da nastere unui baietel. Ma intereseaza pachetul nr.2, Dar doresc sa imi spuneti daca se poate plati si in rate acest pachet si care ar fi planul tarifar? Deasemenea sa imi transmiteti daca aveti varianta si cu asigurare si cam care ar fi costul? Iar cei 85 de euro pe an, se platesc pentru o perioada de 18 ani?

  Va multumesc,

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru baietelul dumneavoastra, in primul rand!
   In ceea ce priveste plata in rate a Pachetului 2, gasiti variantele standard de plata afisate pe siteul nostru sau ma puteti contacta telefonic la 0720783611, pe e-mail la office@stemsure.ro in cazul in care considerati avantajoasa o alta varianta de plata.
   Pentru o asigurare va informam ca produsul este suplimentar si se poate incheia o asigurare cu cei de la OMNIASIG.
   Pentru cei 18 ani de contract stocarea este de 85 Euro + TVA/an.
   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii legate de costuri si variantele de plata, iar pentru orice alte intrebari ati mai avea, astept sa imi scrieti sau sa ma contactati telefonic.
   O zi buna sa aveti !

 66. Buna ziua,

  Ma intereseaza contractarea pachetului 2. Data estimata a nasterii este 20 septembrie 2014.
  Va rog sa imi transmiteti informatiile disponibile in legatura cu:
  – incheierea contractului (de preferat si cu modelul de contract aferent)
  – variantele de plata
  – ce informatii va sunt necesare pentru incheierea contractului

  De asemenea, va rog sa imi spuneti in ce masura oferiti si posibilitatea contractarii asigurarii la alte societati de asigurare (nu as dori sa optez pentru Omniasig ci o societate mai bine cotata).

  Cu multumiri,

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru faptul ca veti fi mamica!
   Pentru incheierea contractului puteti alege, fie o vizita la sediul Stem SURE, o intalnire cu reprezentantii nostrii medicali din Bucuresti sau din tara, ori incheierea contractelor si primirea kitului prin curier.
   Urmeaza sa va trimit pe adresa de e-mail mai multe informatii, la care v-am atasat si contractele noastre.
   Legat de posibilitatea contractarii unei asigurari, dumneavoastra puteti alege orice alta firma de asigurari pentru terapii cu celule stem, existenta pe piata.
   Pentru orice alte detalii veti mai avea nevoie, imi puteti scrie oricand la adresa de e-mail.
   O zi buna in continuare!

  1. Buna ziua,

   Pachetul 4 poate fi platit prin variantele de plata standard, ce le veti gasi pe site, iar avansul la semnarea contractului poate fi de 55 de Euro sau de 300 de Euro, in functie de varianta aleasa. Pentru a stabili o alta optiune de plata, va stau la dispozitie la numarul de telefon: 0720783611.
   O zi buna sa aveti!

 67. Buna seara! M-ar interesa si pe mine o oferta pentru pachetul 3 .As dori sa stiu la ce pret ar ajunge pe an asigurarea la Omniasig.? Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitarile noastre pentru ca urmeaza sa fiti Mamica!

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail toate detaliile legate de procedura de recoltare celule stem la nastere, precum si informatii despre cum va pot ele ajuta intreaga familie, costurile pachetelor si contractele in atasament.

   Ca sa va raspund la intrebare, asigurarea pentru terapii cu celule stem – Stem INSURANCE – are un cost de 204 euro pe an, acoperind patru persoane (bebelulusul, parintii, precum si un frate sau o sora), iar suma asigurata este de 100.000 de euro. Mai multe informatii veti gasi in e-mailul pe care vi l-am transmis.

   Daca va mai pot fi de folos cu alte detalii, va stau cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0720783611 (0720STEM11) sau pe e-mail, la adresa georgiana.nelepcu@stemsure.ro.

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare!

 68. Ceea ce inseamna ca voi avea nevoie de 2 kituri.
  Beneficiez de discount la achizitionarea de 2 pachete o data?
  Multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebelusii Dumneavoastra si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre!

   Ca raspuns la intrebarea dumneavoastra, veti avea intr-adevar nevoie de doua truse de recoltare daca bebelusii sunt in doua placente diferite. Acest lucru presupune achizitionarea de doua pachete de procesare, unul la pret standard si cel de-al doilea la jumatate de pret.

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii legate de costuri si varinatele de plata, iar pentru orice alte intrebari ati mai avea, astept sa imi scrieti sau sa ma contactati telefonic.

   Multa sanatate si sarcina usoara in continuare va dorim!

 69. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 22 de saptamani si urmeaza sa nasc la Medlife Bucuresti.
  Mentionez ca sunt o mamica purtatoare de sarcina gemelara

 70. Buna ziua
  Fata mea urmeaza sa nasca luna viitoare. Ma intereseaza pachetul nr 4.
  Cand semnam contractul?
  Cat platim la inceput?
  Putem plati lunar sau anual?
  Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru fetita dumneavoastra, in primul rand!

   In ceea ce priveste semnarea unui contract pentru recoltare, noi va recomandam sa luati o decizie cel tarziu cu o luna inainte de nastere, pentru a putea intra in posesia trusei de recoltare.

   Variantele de plata standard le veti gasi pe site, iar avansul la semnarea contractului poate fi de 55 sau de 300 de euro, in functie de varianta aleasa. Pentru a stabili o alta optiune de plata, va stau la dispozitie la telefonul 0720783611.

   O zi cat mai frumoasa sa aveti si sarcina usoara in continuare!

 71. Buna ziua, sunt insarcinata in 24 de saptamani si intentionez sa nasc la Polisano Sibiu. Va rog sa-mi trimiteti
  oferta de pret pentru pachetele oferite de compania dumneavoastra . As vrea sa-mi spuneti si in ce măsura acceptati plata in rate. Va multumesc.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre!

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii legate de procedura de recoltare, precum si detalii legate de costurile pachetelor. In ceea ce priveste plata in rate, suntem deschisi la gasirea unei optiuni care sa fie avantajoasa pentru dumneavoastra.

   Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, iar pentru stabilirea unei intalniri puteti lua legatura cu colega mea, Anca Opris (reprezentantul medical din Sibiu), la numarul de telefon 0736 395 455.

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare!

 72. buna ziua,
  sunt insarcinata in 12 saptamani (da…stiu ca mai este timp destul..:)) si as avea nevoie de unele date suplimentare referitoare la celulele stem si ofertele dvs.
  oscilam intre pachetele 2 si 4.asdori sa stiu cate probe din fiecare, respectiv tesut ombilical si sange se stocheaza?
  din informatiile de pe site nu am inteles explicit.
  in ce masura pretul pachetului 4 poate fi renegociat, avand in vedere ca celelalte concurente ale dvs practica acest lucru…
  este adevarat ca celulele stem nu sunt compatibile cu bebe de la care au fost recoltate si pot fi folosite cu succes doar pentru terte persoane? circula destule informatii in acest sent in media…
  va multumesc anticipat.
  simona voicu

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebe si apreciem dorinta de a lua o decizie cat mai bine informata in ceea ce priveste Compania careia urmeaza sa ii incredintati viitorul familiei dumneavoastra.

   Ca sa va raspund la intrebare, la Pachetele 2 si 4 se face atat recoltare de sange, cat si de tesut. In urma separarii celulare, din sange sunt izolate celule stem hematopoietice si leucocite, care sunt stocate intr-un recipient dublu compartimentat asimetric (conform standardelor internationale in vigoare), pentru a va oferi o dubla sansa de utilizare. Din tesut se va extrage Gelatina Wharton (bogata in celule stem mezenchimale), care va fi stocata intr-un recipient separat.

   In plus, sangele ramas in urma procesarii este pastrat in 5 esantioane distincte, pentru a fi utilizat in cazul in care este nevoie de analize suplimentare sau de un test de compatibilitate genetica (HLA – analiza pe care Compania noastra v-o ofera gratuit). Practic, numarul total al recipientelor stocate este 8.

   In ceea ce priveste posibilitatea utilizarii probei intr-un transplant alogen sau autolog, acest lucru depinde de o multitudine de factori, iar in cele din urma decizia apartine medicului transplantolog. Proba are o compatibilitate de 100 % cu bebelusul de la care a fost recoltata, dar in functie de tipul de afectiune, medicul poate decide sa o utilizeze sau sa incerce sa identifice o alta proba compatibila.

   V-am trimis pe e-mail cateva statistici legate de sursa probelor utilizate in transplanturile efectuate pana acum la nivel mondial, pentru a va putea forma o parere in legatura cu acest subiect. De asemenea, veti regasi in e-mail costurile pachetelor noastre, variantele de plata, precum si contractele in atasament.

   Daca va mai pot fi de folos cu alte detalii, va stau cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0720783611 (0720STEM11).

   Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

 73. Buna ziua.

  Ma scuzati ca va deranjez cu o intrebare si sper sa imi fie de mare ajutor. Am citit asa, in mare parte, si as vrea sa imi raspundeti dumneavoastra daca ma ajuta si pe mine cu problema pe care o am.

  Eu am o problema cu auzul si am auzit ca exista tratamente in acest sens cu celule stem. De la varsta de 5 ani am inceput sa imi pierd auzul. Cu o ureche nu mai aud sunete, doar le simt, adica e ca si cum ar bate cineva in timpan, dar nu percep sunetele, nu aud clar. Cu urechea stanga aud cu ajutorul unui aparat auditiv digital pe care l-am luat acum cateva luni.

  Astept de la dumneavoastra un raspuns, daca se poate face ceva si sa imi mai recapat din auz macar un pic.

  Va multumesc! O zi buna sa aveti!

 74. Buna seara,
  Sunt însărcinată in 30 de săptămâni si pentru ca intenționez sa nasc la stat, as dori sa știu daca dvs aveți acces sa recoltati celule stem si aici, asta deoarece as vrea sa achizitionez pachetul de 988 EUR. As vrea sa-mi spuneti si in ce măsura acceptati plata in rate (am văzut ca cei de la MedLife oferă aceasta facilitate in parteneriat cu dvs.).
  Aștept cu interes răspunsurile si Instrucțiunile dvs, cum procedam, când semnam contractul etc.
  Multumesc frumos, anticipat.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebelusul dumneavoastra si va multumim pentru interesul acordat Companiei Stem SURE!

   Ca sa va raspund la intrebare, recoltarea de celule stem la nastere poate sa aiba loc la orice spital de stat sau privat din tara, manopera de recoltare fiind efectuata chiar de catre medicul care va asista la nastere.

   In ceea ce priveste plata in mai multe rate, v-am trimis pe adresa de e-mail o detaliere a variantelor standard, iar pentru o metoda de plata personalizata in functie de nevoile dumneavoastra, va rog sa ma contacti telefonic la numarul 0720783611 (0720STEM11) sau sa imi raspundeti la mail.

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare!

 75. Buna seara!
  Sunt o viitoare mamica , sunt insarcinata in 34 de saptamani si voi naste in Oradea.Va rog sa-mi trimiteti
  O oferta de pret pt pachetele oferite de compania dumneavoastra .Va multumesc.

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebe si nastere usoara va dorim!

   V-am trimis pe e-mail informatii detaliate despre recoltarea de celule stem la nastere, precum si oferta noastra de pret pentru pachetele de procesare. Pentru orice alte detalii mai aveti nevoie, astept cu drag sa ma contactati la numarul de telefon 0720 7836 11 sau pe e-mail, la adresa georgiana.nelepcu@stemsure.ro.

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

 76. Buna ziua,

  sunt o viitoare mamica si doresc sa recoltez celule stem la nastere.Va rog daca se poate sa-mi trimiteti o oferta de pret si un contract .

  Multumesc mult

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre si va felicitam pentru pentru dorinta de a lua o decizie cat mai informata in ceea ce priveste Compania careia sa ii incredintati viitorul copilului si al familiei Dumneavoastra.

   V-am scris un e-mail cu mai multe informatii, la care v-am atasat si contractele noastre. Pentru orice alte detalii veti mai avea nevoie, imi puteti scrie oricand la adresa de e-mail georgiana.nelepcu@stemsure.ro sau ma puteti contacta telefonic, la numarul 0720783611 (0720STEM11).

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare va dorim!

 77. Buan ziua,

  Sunt insarcinata in 16 saptm si in mod cert voi nasta la Maternitatea de Stat din Brasov.
  Doresc sa-i recoltez bebelusului celule stem.
  Imi puteti trimite va rog mai multe informatii?Multumesc.

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat Companiei si serviciilor noastre!

   V-am trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail informatii concrete despre celulele stem recoltate la nastere, precum si despre Stem SURE – Banca Daneza de Celule Stem, despre avantajele si siguranta oferite bebelusului Dumneavoastra prin alegerea bancii noastre.

   Pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, o puteti contacta si pe colega mea, Elena Oniga (reprezentantul medical din Brasov), la numarul de telefon 0737001120.

   O zi frumoasa si sarcina usoara in continuare!

 78. Buna ziua! Sunt o gravida in 19 saptamani care este interesata de serviciile dumneavoastra si am cateva intrebari:
  – recoltarea celuleor din sange se refera la sangele placentar?
  – stocarea nu este bifata la primele 2 pachete. Cum de? Nu se pastreaza?

  Astept raspunsurile dumneavoastra.

  Va doresc o zi buna!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa fiti Mamica!

   Ca sa va raspund la prima intrebare, recoltarea de celule stem din sange se refera la recoltarea de catre medic a unei probe de sange placentar. Aceasta este procesata in Danemarca si se izoleaza celulele stem si leucocitele (materialul utilizabil in cazul unui tratament), care sunt stocate intr-un recipient dublu compartimentat.

   In ceea ce priveste stocarea, aceasta nu este bifata la primele doua pachete deoarece acestea nu au inclus costul stocarii pe 18 ani in pret. In aceste doua cazuri, contravaloarea stocarii se achita anual (respectiv 70 de euro + TVA pentru sange sau 85 de euro + TVA pentru sange si tesut).

   Daca va mai pot fi de folos cu alte informatii, va stau cu drag la dispozitie.

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

 79. Buna ziua, as dori sa aflu daca, in cazul incheierii unui contract cu compania dumneavoastra pentru pachetul 1, suma de 850€ reprezinta acoperirea integrala a tuturor cheltuielilor aferente serviciilor precum asistenta, transport si primul an de stocare sau acesteia i se adauga inca 200€ +TVA asa cum am citit in contract, la punctul 8 pentru asistenta, transport + 70 € depozitare pt primul an?

  1. Buna ziua,

   Ca sa va raspund la intrebare, costul pachetului 1 este de 850 de euro (cu TVA inclus) si cuprinde urmatoarele servicii: asistenta privind recoltarea, transportul, procesarea sangelui si realizarea analizelor medicale. In afara de acest cost, se mai achita de catre Parinti doar serviciile de stocare, respectiv 70 de euro +TVA pe an.

   V-am trimis si pe adresa dumneavoastra de e-mail costurile detaliate ale pachetelor noastre, precum si contractele in atasament, iar daca sunt intrebari ne auzim la telefon sau imi raspundeti la mail.

   Numai bine si o zi cat mai frumoasa in continuare!

 80. Buna ziua,

  Ma numesc Andrei iar sotia mea este insarcinata in 25 de saptamani.
  Urmeaza sa nasca la Medlife Bucuresti (noi suntem din Pitesti) si suntem interesati de prelvarea de celule stem.
  Se poate sa ne furnizati mai multe informatii si modalitatile de plata (daca exista si altele in afara celor mentionate pe site) pentru pachetul 4 sau 2 (este echivalent cu 4 doar ca se plateste anual stocarea, daca am inteles bine).
  Exista anumite discount-uri care se pot aplica?

  Va multumesc anticipat si va doresc o zi si o saptamana cat mai frumoase.

  Cu stima,
  Andrei

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa fiti Parinti si va multumim pentru interesul acordat Companiei Stem SURE.

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul MedLife – Stem SURE presupune neachitarea taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii MedLife. Taxa pentru manopera de recoltare a celulelor stem la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Astfel, daca alegeti sa recoltati cu noi, nu veti mai achita aceasta taxa de 1.200 RON. Mai mult decat atat, veti putea beneficia de variante de plata preferentiale.

   V-am trimis pe e-mail oferta detaliata, precum si contractele in atasament, iar daca aveti orice fel de intrebari, va stau la dispozitie cu drag.

   Va doresc si dumneavoastra o zi frumoasa si sarcina usoara mamicii!

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebelusul dumneavoastra!

   V-am trimis pe e-mail informatii despre importanţa celulelor stem, precum şi noutatile pe care Compania Stem SURE le aduce in acest domeniu medical, caracteristici ce ii confera pozitia de cea mai moderna și etica companie de recoltare si procesare a celulelor stem din tara.

   Astept sa ma contactati pentru orice alte informatii ati mai avea nevoie.

   Numai bine si multa sanatate va doresc!

 81. Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 6 saptamani, voi naste la Sanador si as opta pentru „Pachetul 2„ Conf calculeleor mele 18 ani de stocare ar costa 1530 eur + TVA, aceasta este suma maxima care se platete pentru stocare sau se mai adauga ceva la aceasta?

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru ca urmeaza sa fiti Mamica!

   Ca sa va raspund la intrebare, in varianta in care platiti stocarea anual pentru pachetul cu sange (Pachetul 1), aceasta va avea un cost de 1563 de euro, cu TVA inclus (70 de euro + TVA x 18 ani). Pentru sange si tesut (pachetul 2), costul total al stocarii ar fi de 1898 de euro (85 de euro + TVA x 18 ani).

   Desigur, daca alegeti sa platiti stocarea de la inceputul contractului, puteti beneficia de un discount considerabil alegand pachetele 3 sau 4 (care includ si plata integrala a stocarii pe cei 18 ani).

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii, atat despre procedura de recoltare, cat si despre costurile pachetelor noastre. Pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, o puteti contacta si pe colega mea, Anca Nazare – telefon 0737001123.

   Sarcina frumoasa in continuare si numai bine!

 82. Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 27 de saptamani (SARCINA GEMELARA) si intentionez sa nasc la Medlife Grivita. Va rog sa-mi transmiteti pe mail o oferta de pret pentru recolarea celulelor stem.

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru bebelusii dumneavoastra! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii, care speram ca va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie privind compania careia sa ii incredintati viitorul copiilor si al familiei dumneavoastra, precum si oferta de pret pentru sarcina gemelara.

   Pentru primul bebe, costul procesarii este este cel standard, iar pentru cel de-al doilea copilas veti beneficia de un discount de 50% din costul pachetului.

   Pentru orice alte intrebari ati mai avea, va stam cu drag la dispozitie.

   Numai bine si o zi frumoasa sa aveti in continuare!

 83. Buna seara sotia mea este insarcinata in 15 saptamani si va naste la maternitatea giulesti adica Panait Sarbu din bucuresti ma intereseaza ai pe mine daca ati putea sa imi puneti si mie pe mail costurile totale pt pachetul 2 si contractul de recoltare si stocare al celulelor. Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat Companiei si serviciilor noastre si va felicitam pentru dorinta de a lua o decizie cat mai informata in ceea ce priveste Compania careia sa ii incredintati viitorul copilului si al familiei Dumneavoastra.

   Pe adresa de e-mail veti gasi toate informatiile necesare legata de ofertele noastre, precum si contractele atasate. Pentru orice alte detalii, ne puteti raspunde la e-mail sau ne puteti contacta telefonic, la numarul 0720783611 (0720STEM11).

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

 84. buna ziua

  sunt insarcinata in 25 de sapt si in prezent studiez piata in cautarea celei mai bune oferte.
  o lamurire, va rog: in cazul necesitatii efectuarii unui transplant, cum se acopera cheltuieliel aferente (costul interventiei chirugicale in sine, costuri deplasarii, alte eventuale alte ch adiacente) ? acestea intra in vreun fel in pachetele oferite de dvs, sau este necesar sa fie incheiata o polita de asiguare pt acoperirea lor, sau exista ceva prevederi legale explicite cu privire la acest aspect ?
  multumesc frumos`

  1. Buna ziua,

   Ca sa va raspund la intrebare, costul transplantului de celule stem se poate acoperi fie prin asigurari medicale private, fie de catre statul roman, prin formularul de asigurare E112.

   Referitor la asigurarea privata, noi avem incheiat un parteneriat in acest sens cu Omniasig, pentru a crea STEM INSURANCE – o asigurare completa care sa acopere costul transplantului in sine, cat si alte costuri aditionale (tratament, spitalizare, cazare, transport etc).

   V-am transmis pe e-mail informatii detaliate despre ambele variante, iar pentru orice alte intrebari ati mai avea, va stau cu drag la dispozitie.

   O zi cat mai frumoasa in continuare va doresc!

 85. Buna ziua,

  Eu as dori sa stiu daca oferiti servicii si la clinici din Baia Mare (precum Euromedica). Sunt la a doua nastere, iar primul copil l-am nascut in Danemarca si am incheiat contract cu StemCare. De aceea m-ar interesa daca e posibil si in cea de-a doua situatie sa inchei contractual cu aceeasi firma si daca exista vreo oferta.

  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru faptul ca urmeaza sa fiti Mamica!

   In ceea ce priveste recoltarea, aceasta poate avea loc la orice spital de stat sau privat din tara.

   Manopera va fi efectuata chiar de catre doctorul care va asista la nastere. In cazul in medicul care nu a mai avut recoltari cu Stem SURE, va fi contactat de catre un reprezentant medical (inainte de data probabila a nasterii), care ii va oferi toate informatiile necesare, pentru a fi siguri ca recoltarea va fi una de succes.

   Aveti pe e-mail oferta noastra de pret, precum si mai multe detalii despre recoltarea de celule stem la nastere. Pentru orice alte intrebari ati mai avea, va stau cu drag la dispozitie.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 86. Buna ziua

  Sunt in saptamana 27 si urmeaza sa nasc la Spitalul Cuza Voda Iasi, va rog sa imi spuneti ce costuri totale presupune pachetele 2 si 3, eventual ce solutii financiare sunt. Multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebele pe care il asteptati si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre!

   Costul total al pachetului 2 este cel de 988 de euro (cu TVA inclus), iar taxa de stocare este 85 de euro + TVA pe an. Acest pachet include recoltare de sange si tesut de cordon, precum si procesarea, transportul si analizele.

   Pentru pachetul 3, costul este de 1880 de euro (cu TVA inclus) si include recoltare doar de sange, procesare, transport, analize si stocarea pe o perioada de 18 ani.

   V-am trimis pe e-mail variantele de plata standard. In cazul in care considerati avantajoasa o alta varianta de plata, va rog sa ma contacti telefonic la 0720783611 (0720 STEM 11) sau pe e-mail la office@stemsure.ro pentru a gasi impreuna solutia optima pentru Dumneavoastra!

   Multa sanatate si sarcina frumoasa in continuare va doresc!

 87. Bua ziua
  M-ar interesa o oferta pentru recoltarea si depozitarea de celule stem, pachetul 4 .As vrea sa stiu si daca este inclusa si asigurare in cazul ca este necesara utlizarea celulelor. Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Ca sa va raspund la intrebare, Compania noastra ofera părinţilor, în colaborare cu Omniasig, posibilitatea de a încheia o asigurare reală şi completă pentru terapii cu celule stem – Stem INSURANCE. Este vorba de o polita de asigurare ce acopera interventiile cu celule stem, daca veti avea nevoie de proba pentru transplant,iar in baza unei asigurari, Omniasig va va achita 100.000 Euro.

   V-am trimis si pe e-mail mai multe detalii despre Stem INSURANCE, precum si despre oferta noastra de recoltare pentru Pachetul 4. Daca va mai pot fi de folos si cu alte informatii, va stau cu drag la dispozitie.

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare va doresc!

 88. Buna ziua, sunt insarcinata in 32 de saptamani si voi naste la maternitatea Medlife Grivita Bucuresti si as dori sa mi trimiteti o oferta detaliata pentru recoltarea si stocarea celulelor stem.Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul MedLife – Stem SURE presupune neachitarea taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii MedLife. Taxa pentru manopera de recoltare a celulelor stem la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Astfel, daca alegeti sa recoltati cu Compania Stem SURE, nu veti mai achita aceasta taxa de 1.200 RON.

   Mai mult decat atat, puteti beneficia de variante de plata preferentiale.

   V-am trimis pe e-mail oferta detaliata, iar pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, va stau cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0720783611 (0720STEM11).

   O zi cat mai frumoasa si nastere usoara sa aveti!

 89. Buna ziua,
  Sunt o viitoare mamica din Sibiu si as dori sa nasc la Clinica Polisano din acest oras.
  Ma intereseaza va rog frumos costurile (recoltare, transport, stocare etc.) pentru pachetele 2,3 si 4.
  Multumesc frumos.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru copilasul dumneavoastra!

   Costurile pentru toate pachetele noastre le regasiti pe site. V-am trimis si pe adresa de e-mail descrierea detaliata a acestora, precum si alte informatii utile despre recoltarea de celule stem la nastere.

   In ceea ce priveste pretul pentru transport si recoltare, acesta este inclus in costul de baza al tuturor pachetelor. Stocarea se poate achita fie anual (in cazul pachetului 2) sau integral, de la inceputul contractului (in cazul pachetelor 3 si 4).

   Pentru orice alte informatii ati mai avea nevoie, o puteti contacta si pe colega mea, reprezenatntul medical din Sibiu – Anca Opris, telefon 0735 395 455.

   Numai bine si sarcinsa usoara in continuare va doresc!

 90. buna ziua ,sunt insarcinata in 26 sapt si doresc sa nasc la euromaterna constanta .as vrea sa stiu ce pachet imi recomandati si care este varianta cea mai buna .Alte detalii despre dvs si de ce as alege stem sure si nu pe altcineva! Multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebelus!

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere. Ca sa va raspund la intrebare, va oferim doua optiuni de recoltare – celule stem din sange sau celule stem din sange si cordon ombilical, precum si doua variante de plata a costului stocarii – anual sau integral. Recomandarea noastra ar fi sa alegeti pachetului care se potriveste cel mai bine dorintelor si nevoilor dumneavoastra.

   In legatura cu diferentele existente intre Stem SURE si alte companii de recoltare, dupa cum bine ati observat, este natural ca orice companie sa afirme ca este prima sau cea mai buna intr-un domeniu sau privitor la o caracteristica proprie. De aceea alegerea devine mai dificila deoarece acesta este un domeniu in care daca nu esti hematolog sau nu ai vreo specialitate apropiata, nu stii in baza a ce sa alegi sau ce sa diferentiezi, iar din pacate diferentele intre bancile de celule stem pot fi de la enorme pana la foarte mici – in cel din urma caz alegerea devine o chestiune de afinitate sau potrivire. De aceea v-as sfatui sa identificati ceea ce este important pentru dumneavoastra, si sa alegeti in functie de respectivele criterii.

   Pe mail veti regasi mai multe detalii legate de beneficiile pe care vi le oferim, precum si alte informatii despre celulele stem recoltate la nastere, care va pot ajuta in luarea unei decizii.

   O zi cat mai frumoasa in continuare si numai bine!

 91. Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 13 saptamâni si voi naște la clinica Sanovil Bistrița . Va rog frumos sa imi trimiteti pe adresa de e- mail oferta cu costurile pentru pachetul 4 . Va multumesc!

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor de recoltare oferite de compania noastra.

   V-am trimis pe e-mail toate informatiile legate de procedura de recoltare, precum si oferta noastra de pret, inclusiv reducerile ce vor fi oferite mamicilor ce aleg sa semneze un contract de recoltare cu noi in perioada targului Baby Expo Bucuresti (26-29 septembrie 2013).

   Pentru orice alte detalii veti mai avea nevoie, imi puteti scrie oricand la adresa de e-mail office@stemsure.ro sau ma puteti contacta telefonic, la numarul 0720783611 (0720STEM11).

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare va doresc!

   Sarcina usoara in continuare!

 92. Buna seara din nou… Am revenit cu mentiunea ca voi naște la Arcadia Iași in Decembrie…imi puteți trimite oferta,va rog?vad ca sunt trecuți la parteneri…care ar ci costurile de recoltare si stocare…

  1. Buna ziua,

   V-am trimis pe e-mail oferta noastra de recoltare, precum si mai multe detalii despre cadourile colorate oferite viitoarelor mamici care semneaza un Contract de Recoltare cu noi in perioada Targului Baby Expo din Bucuresti (26 – 29 Septembrie 2013).

   Pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, puteti sa luati legatura si cu reprezentantul nostru medical din Iasi – Anca Nazare, la numarul de telefon 0722 101 706.

   Sarcina usoara in continuare va dorim si multa sanatate!

 93. Buna seara!sunt însărcinată in 26 sapt…studiu de piața momentan,insa întrebarea mea este…dupa cei 18 ani in care se achita pt stocare ce se întâmpla cu acele celule stem?intreb pt ca daca e sa i se întâmple ceva copilului dupa 18 ani?am recoltat,plătit stocarea inutil sau se pot face interventiile in orice moment al vieții?
  Multumesc frumos!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebelusul pe care il asteptati!

   Ca sa va raspund la intrebare, contractul de stocare se incheie doar pe o perioada de 18 ani deoarece, dupa majoratul copilului, el va deveni proprietarul legal al probei si va decide ce doreste sa faca in continuare – poate continua stocarea in banca noastra, poate solicita mutarea celulelor la o alta banca autorizata, le poate dona sau poate solicita distrugerea lor.

   In ceea ce priveste viabilitatea probei, aceasta ramane neschimbata in timp. Putem spune acest lucru cu certitudine, insa, doar pentru primii 24 de ani. Cum primele celule stem au fost criogenate in urma cu 24 de ani, nimeni nu poate afirma cu o certitudine de 100% ca peste alti 24 de ani celulele stem criogenate vor avea toate proprietatile nemodificate. Toti oamenii de stiinta sunt insa unanimi in a spune ca este rezonabil sa credem ca, dat fiind faptul ca in 24 de ani nu s-au produs modificari in ceea ce priveste calitatea probei, celulele stem criogenate au o durata de viata cel putin la fel de mare cu durata de viata a persoanei de la care au fost recoltate.

   In speranta ca informatiile oferite va sunt de ajutor, va invit sa ne contactati pentru orice alte intrebari ati mai avea.

   Numai bine in continuare si o zi cat mai buna sa aveti!

  1. Buna ziua,

   In primul felicitari pentru cel de-al doilea bebelus!

   Daca alegeti sa recoltati cu noi si pentru cel de-al doilea copil, va oferim o reducere de 150 EURO la orice pachet veti alege; prin urmare, in loc de cei 850 EURO, veti achita 700 EURO sau in loc de cei 988 Euro daca doriti si tesut, veti achita 838 EURO.

   In plus, ca si noutate a companiei noastre, sunt procesate şi stocate celule stem hematopoietice, recoltate din sângele cordonului ombilical, ca şi celule stem mezenchimale, recoltate din ţesutul cordonului ombilical.

   V-am trimis pe e-mail oferta noastra detaliata, iar pentru orice alte informatii ati mai avea nevoie, va stau cu drag la dispozitie.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 94. Buna ziua,
  si eu sunt insarcinata in 31 de saptamani si voi naste la Clinica POlisano din Sibiu.
  Va rog sa-mi transmiteti si mie pe mail oferta dvs cu costurile pt Pachetul 2.
  Va multumesc anticipat!

  1. Buna ziua,

   In primul rand, va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere si va felicitam pentru dorinta de a lua o decizie cat mai informata in ceea ce priveste Compania careia ii veti incredinta viitorul copilului si al familiei Dumneavoastra!

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul Polisano – Stem SURE presupune neachitarea de catre Dumneavoastra a taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii Polisano. Astfel, dumneavoastra, daca semnati cu noi, nu mai trebuie sa mai achitati aceasta taxa.

   V-am trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail toate detaliile legate de oferta noastra, precum si contractele in atasament. Pentru orice alte intrebari ati mai avea, va stam cu drag la dispozitie.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

    1. Buna ziua,

     Desigur, aveti pe adresa dumneavoastra de e-mail toate informatiile necesare legate de recoltarea de celule stem la nastere, precum si oferta noastra de pret.

     Pentru orice alte detalii, va stam cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0720783611 sau pe e-mail, la adresa office@stemsure.ro.

     O zi placuta si sarcina usoara in continuare va dorim!

 95. Buna ziua, sunt insarcinata in 26 de saptamani si voi naste la maternitatea Medlife Grivita Bucuresti si as dori sa mi trimiteti o oferta detaliata pentru recoltarea si stocarea celulelor stem.Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim in primul rand pentru interesul acordat companiei noastre si felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   In cazul mamicilor care aleg sa nasca la clinica Medlife, parteneriatul nostru presupune neachitarea taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, efectuata de catre specialistii MedLife. Taxa pentru acest serviciu la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Astfel, dumneavoastra, daca semnati cu Compania Stem SURE nu mai trebuie sa mai achitati aceasta taxa de 1.200 RON.

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail toate detaliile legate de oferta noastra pentru recoltare, precum si contractele in atasament. Pentru orice alte informatii ati mai avea nevoie, puteti lua legatura si cu reprezentantul nostru medical, Luminita Tulin, la numarul de telefon 0735807836.

   O zi excelenta si sarcina usoara in continuare!

 96. Buna ziua,sunt insarcinata in 22 de saptamani si voi naste la maternitatea din Galati in luna ianuarie.As dori sa-mi trimiteti o oferta detaliata pentru recoltarea si stocarea celulelor stem.Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe!

   V-am trimis pe e-mail toate informatiile privind procedura de recoltare, precum si oferta noastra de pret. Pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, imi puteti scrie sau ma puteti contacta telefonic la numarul de telefon din semnatura.

   De asemenea, puteti lua legatura telefonic cu reprezentantul nostru medical din Galati, Anca Nazare, la numarul de telefon 0722101706.

   Va multumesc pentru interesul acordat companiei noastre si va urez o sarcina cat mai usoara in continuare!

 97. Buna ziua, sunt insarcinata in 21 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii decembrie la Galati.
  As fi interesata de ofertele dumneavoastra, precum si de o esalonare a platilor. Imi puteti transmite informatiile pe email? va multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebelus si pentru faptul ca doriti sa luati o decizie cat mai informata privind Compania careia sa ii incredintati viitorul copilului si al familiei Dumneavoastra.

   Pe e-mail regasiti oferta noastra de pret, precum si variantele de plata standard. In cazul în care considerati avantajoasa o alta varianta de plata, va rugam sa ne contactati telefonic la 0720STEM11 (0720783611) sau pe e-mail la adresa office@stemsure.ro pentru a gasi impreuna solutia optima.

   De asemenea, pentru orice alte informatii ati mai avea nevoie, puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical din Galati, Anca Nazare, la numarul de telefon 0722101706.

   Sarcina usoara in continuare si numai bine!

 98. Buna ziua.Eu voi naste la sfarsitul lunii septembrie la medlife grivita,as fi interesata de ofertele pe care le aveti,daca se poate sa primesc pe mail cateva detalii.va multumesc.

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebelus si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre de recoltare celule stem la nastere!

   Veti regasi pe adresa de e-mail mai multe informatii si contractele in atasament. Daca mai aveti intrebari, ma puteti contacta telefonic sau imi raspundeti pe mail.

   De asemenea, puteti lua legatura oricand si cu reprezentantul nostru medical, Luminita Tulin, la numarul de telefon 0735807836.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare va doresc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa deveniti tatic!

   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre, insa nu va putem ajuta decat daca recoltarea are loc pe teritoriul Romaniei, deoarece autorizatia de import – export eliberata de ANT este valabila doar pe teritoriul tarii.

   Astfel, compania noastra de recoltare celule stem se ocupa cu recoltarea sangelui placentar din cordonul ombilical la nastere doar pe teritoriul Romaniei, probele fiind transportate in Danemarca pentru prelucrare si stocare.

   Daca sotia dumneavoastra va naste in Republica Moldova, va trebui sa verificati ce societati au dreptul de a face recoltari in tara respectiva (eventual sa verificati pe site-ul Ministerului Sanatatii din Republica Moldova).

   In speranta ca v-am putut fi de ajutor, va invit sa ne contactati pentru orice alte intrebari ati mai avea.

   Numai bine in continuare si o zi cat mai buna sa aveti!

 99. Buna ziua. Eu voi naste la Spitalul CF2, in luna octombrie, intrebarea mea ar fi daca ati mai colaborat cu dansii , si in ce circumstante se mai plateste taxa de 1200 lei. Va multumesc.

  1. Buna ziua,

   In primul rand, va felicit pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   La spitalul CF 2 am avut foarte multe recoltari de succes, cu majoritatea medicilor de acolo.

   Oricum, in cazul putin probabil in care doctorul cu care urmeaza sa nasteti nu a mai avut recoltari cu noi, un reprezentant medical al Stem SURE il va vizita pentru efectuarea unui scurt instructaj legat de aceasta manopera.

   V-am trimis si pe e-mail toate detaliile legate de procedura de recoltare, precum si mai multe detalii despre Compania noastra, iar pentru orice alte intrebari ati mai avea, ne auzim la telefon sau imi raspundeti la e-mail.

   Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

 100. Buna seara! Sunt insarcinata in 25 de saptamani si m-ar interesa si pe mine sa primesc pe mail o oferta si cateva informatii de la dumneavoastra. Voi naste la maternitate Filantropia, Bucuresti. O seara buna!

  1. Buna seara,

   In primul rand, felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebelus!

   V-am trimis pe e-mail informatii concrete despre celulele stem recoltate la nastere, precum si despre Stem SURE – Banca Daneza de Celule Stem, despre avantajele si siguranta oferite bebelusului Dumneavoastra prin alegerea bancii noastre. Daca mai aveti nevoie de orice alte detalii, puteti lua legatura si cu colega mea, reprezentant medical pe spitalul unde urmeaza sa nasteti – Mariana Dumitru, la numarul de telefon 0737001123.

   Numai bine si sarcina frumoasa in continuare va doresc!

 101. Buna seara, sunt din Bucuresti, insarcinata in 27 de saptamani si voi naste la maternitatea Spitalului Judetean Ilfov, spital cu care nu stiu daca aveti parteneriat. As dori sa-mi trimiteti o oferta detaliata pentru recoltarea si stocarea celulelor stem precum si modalitatea de recoltare in cazul in care nu exista parteneriat intre spitalul unde voi naste si dumneavoastra. Totodata as dori sa stiu daca recoltarea poate fi facuta de orice medicsi daca exista posibilitatea ca in urma recoltarii in acest fel celulele sa nu fie viabile. Va multumesc.

  1. Buna seara,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere si felicitari pentru bebelusul dumneavoastra!

   Ca sa va raspund la intrebare, recoltarea poate avea loc la orice spital public sau privat din tara si se efectueaza de catre medicul care va asista la nastere. Am colaborat pana acum cu majoritatea medicilor din Spitalul Ilfov, insa chiar in cazul in care medicul cu care alegeti sa nasteti (si implicit sa recoltati) nu a mai recoltat pana acum cu noi, acesta va beneficia de un scurt instructaj oferit de un reprezentant medical Stem SURE in legatura cu aceasta manopera.

   V-am trimis pe e-mail mai multe detalii in legatura cu aceasta procedura, iar daca va mai putem fi de folos cu alte informatii, va invit sa ne contactati la numarul de telefon 0720783611 sau pe e-mail, la adresa office@stemsure.ro.

   Multa sanatate si sarcina frumoasa in continuare!

 102. buna ziua !

  Sunt insarcinata in 32 de saptamani , as dori sa nasc la clinica Polisano din Sibiu , cu care din cate am citit aveti un parteneriat .
  In acest caz , imi puteti trimite o oferta pentru recoltare si stocare celule stem (atat cu plata anuala a stocarii , cat si cu plata integrala pentru cei 18 ani ) .
  multumesc mult !

  1. Buna ziua,

   In primul rand, va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere si va felicitam pentru dorinta de a lua o decizie cat mai informata in ceea ce priveste Compania careia ii veti incredinta viitorul copilului si al familiei Dumneavoastra!

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul Polisano – Stem SURE presupune neachitarea de catre Dumneavoastra a taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii Polisano. Astfel, dumneavoastra, daca semnati cu Compania Stem SURE nu mai trebuie sa mai achitati aceasta taxa.

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail toate detaliile legate de oferta noastra, precum si contractele in atasament. Pentru orice alte intrebari ati mai avea, puteti lua legatura si cu reprezentantul nostru din Sibiu, Aura Moldovan – telefon 0736395455.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 103. Buna ziua! In cat timp de la prelevare aflu daca celulele stem sunt viabile sau nu? Stiu ca la incheierea contractului se plateste o suma de 55 de euro, urmand ca in timp sa se achite diferenta. In cazul in care celulele prelevate nu sunt bune avem obligatia de a plati restul sumei de bani?Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa fiti Parinte!

   Rezultatul procesarii probei dumneavoastra (inclusiv viabilitatea procentuala a celulelor izolate) il primiti in 2 – 7 zile de la recoltare, separarea sangelui avand loc intr-un termen mediu de 36 – 48 ore. Este vital ca proba să fie procesata in cel mai scurt timp posibil – cu cat intervalul cuprins intre momentul recoltarii şi cel al procesarii este mai mare, cu atat mai multe celule mor. Astfel raman mai putine celule viabile pentru a fi stocate.

   Posibilitatea ca viabilitatea probei sa fie sub minimul recomandat de specialisti pentru un eventual transplant este destul de redusa, in special datorita faptului ca procesarea se face intr-un interval de timp atat de scurt, precum si datorita experientei si sigurantei oferite in acest domeniu de catre banca daneza StemCare.

   V-am trimis oricum pe e-mail mai multe informatii legate de procedura de recoltare, precum si o oferta de pret actualizata, iar daca mai aveti nevoie de orice alte informatii, imi raspundeti pe e-mail sau ne contactati la numarul de telefon 0720783611.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 104. Buna ziua ,

  Sotia mea e insarcinata in 8 saptamani , si cred ca o sa nasca in iarna la Sanador in bucuresti , as dori si eu pe mail mai multe detalii despre oferta dumneavoastra .

  Multumesc frumos .

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa fiti tatic!

   V-am trimis pe e-mail oferta noastra completa, impreuna cu toate informatiile necesare pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie privind compania careia sa ii incredintati viitorul copilului şi al familiei dumneavoastră.

   Pentru orice alte informatii ati mai avea nevoie, puteti lua legatura si cu reprezentantul nostru medical, Mariana Dumitru, la numarul de telefon 0737 00 11 23.

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

 105. buna ziua!
  sunt insarcinata in 28 de saptamani si vreau sa nasc la clinica eva din brasov!am citit ca aveti un contract cu ei,as vrea mai multe detalii despre pachetul 2.
  va multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru ca urmeaza sa fiti Mamica!

   Ca urmare a parteneriatului incheiat cu clinica Eva din Brasov, dumneavoastra veti fi scutita de plata taxei pentru manopera de recoltare, manopera efectuata de catre medicul cu care veti naste. Aceasta taxa are o valoare de 1200 de RON, iar daca alegeti sa recoltati cu noi, nu va fi nevoie sa o mai achitati catre clinica.

   In plus, puteti beneficia de variante de plata preferentiale, cu mai multe rate dupa nastere.

   V-am trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail mai multe informatii pentru a va ajuta in luarea unei decizii, iar pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical din Brasov, Elena Oniga, la numarul de telefon 0737001120.

   Sarcina usoara in continuare si numai bine!

 106. Buna ziua
  Sunt insarcinata in saptamana 31 si m-ar interesa ce promotii aveti in perioada targului Baby Expo de la Bucuresti .
  Mentionez ca urmeaza sa nasc la Maternitatea Eva din Brasov., cu care stiu ca aveti contract de colaborare.
  Va rog sa imi trimiteti pe e-mail mai multe informatii.
  Va multumesc!
  O zi placuta!

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre.

   Mamicile care nasc la clinica Eva sunt scutite de la plata taxei pentru manopera de recoltare (in valoare de 1200 de lei), ca urmare a parteneriatului Medlife – Stem SURE. Mai mult, puteti beneficia de variante de plata speciale, cu mai multe rate dupa nastere.

   De asemenea, Stem SURE ofera cadouri colorate parintilor care semneaza un contract de recoltare in perioada Targului Kidex (30 mai – 2 iunie 2013). Acesta presupune alegerea unui beneficiu dintre cele trei propuse de noi. V-am trimis mai multe informatii pe e-mail.

   Pentru orice alte informatii mai aveti nevoie, puteti lua legatura cu colega mea, reprezentant medical din Brasov – Elena Oniga, la numarul de telefon 0737001120.

   Sarcina usoara in continuare si numai bine!

 107. Buna ziua
  sunt insarcinata in saptamana 20 si am hotarat sa analizam cu atentie oferta prezentata pe site-ul dumneavoastra . Citind comentariile de mai jos, am observat ca veti avea o promotie in perioada targului Baby Expo de la Bucuresti . Va rog sa imi trimiteti pe e-mail mai multe informatii.
  suntem clienti ai maternitatii evamedlife brasov si stiu ca aveti o colaborare. la primul copil am recoltat, dar cu o alta banca.
  va multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebe!

   Intr-adevar, pe perioada desfasurarii targului BABY EXPO din aceasta primavara (24 – 26 mai 2013) Stem SURE a pregatit surprize colorate pentru viitoarele mamici!

   Toate viitoarele mamici ce semneaza Contractul de recoltare celule stem cu compania noastra, in perioada 24 – 26 mai 2013, vor castiga GARANTAT cadouri colorate oferite de Stem SURE, in functie de spitalul unde va avea loc nasterea.

   In cazul dumneavoastra, acest aspect presupune ca, in afara de scutirea de la plata taxei pentru manopera de recoltare si de variantele de plata speciale pentru pacientii Medlife, veti putea beneficia si de alte reduceri, la alegerea dumneavoastra. V-am trimis pe adresa de e-mail oferta detaliata.

   Pentru orice alte intrebari ati mai avea, puteti lua legatura si cu reprezentantul nostru medical din Brasov, Elena Oniga, la numarul de telefon 0737 00 11 20.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare va dorim!

 108. Buna ziua. as vrea sa semnez si eu cu dvs un contract pt recoltare pt pachetul nr 4. va rog sa imi spuneti ce trebuie facut. mentionez ca sunt deja in 37 de saptamani deci ar trebui sa ma grabesc.
  multumesc

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei si serviciilor noastre.

   Pentru semnarea unui contract si primirea trusei de recoltare, putem sa stabilim o intalnire la sediul nostru din Strada Randunelelor, nr 9, sector 3, sau va putem trimite kitul si toate documentele prin curier, la adresa dumneavoastra de corespondenta.

   Veti regasi pe e-mailul dumneavoastra toate detaliile de care aveti nevoie, iar pentru orice alte informatii, ne puteti raspunde la e-mail sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0720783611.

   Numai bine si nastere usoara va dorim!

 109. Buna ziua ,

  tinand cont ca sunt insarcinata in saptamana 24 si la recomandarea nasului nostru care a semnat contractul cu dumneavoastra anul trecut , am hotarat sa analizam cu atentie oferta prezentata pe site-ul dumneavoastra . Citind comentariile de mai jos , am observat ca veti avea o promotie in perioada targului Baby Expo de la Bucuresti . Va rog sa imi trimite-ti pe e-mail mai multe informatii . Va rog sa aveti in vedere ca as fi interesata de o varianta cu plata in mai multe rate .

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru viitorul bebelus si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   Pe perioada desfasurarii targului BABY EXPO din aceasta primavara (24 – 26 mai 2013) Stem SURE a pregatit surprize colorate pentru viitoarele mamici, astfel incat toti viitorii parinti ce semneaza Contractul de recoltare celule stem cu compania noastra vor castiga GARANTAT cadouri colorate.

   V-am detaliat oferta pe adresa dumneavoastra de e-mail, iar pentru orice alte detalii ati mai avea nevoie, va stam cu drag la dispozitie.

   Ganduri bune si sarcina usoara in continuare!

 110. buna ziua, exista, in cadrul Stemsure, posibilitatea recoltarii si donarii celulelor stem?multumesc

  1. Buna ziua,

   Desigur, in contractul de recoltare pe care Parintii il semneaza cu noi, este stipulat faptul ca acestia pot opta sa doneze proba oricand pe perioada contractului.

   Banca de stocare a celulelor stem recoltate prin Compania Stem Sure este o banca privata. Bancile private/familiale sunt banci in care parintii, in urma unei taxe platite, pot pastra celulele stem recoltate, ei fiind proprietarii si singurii ce pot decide folosirea acelei probe, pentru copilul de la care a fost recoltata proba sau pentru o alta persoana compatibila.

   Daca mai aveti nevoie de orice alte informatii, va stau cu drag la dispozitie.

   O zi cat mai frumoasa in continuare!

   1. multumesc de raspuns, m-ar interesa daca la dvs sau in Romania, exista posibilitatea donarii celulelor ,la nastere, fara nici o taxa implicata din partea mamei..

    1. Buna ziua,

     Aceasta posibilitate de recoltare ar exista in cazul in care in tara noastra ar exista o banca publica de celule stem, oficiala si functionala.

     Exista mai multe tari din Europa in care exista banci publice, sunt practic banci ale statului, in care sunt stocate probe recoltate de la cetatenii respectivei tari. Parintii nu achita nimic pentru recoltare si nu sunt proprietarii probei. Practic, intra intr-un registru de donatori cu proba si orice alt stat care are banca publica poate face schimburi de probe compatibile pentru cetatenii ei.

     In cazul in care in Romania va fi infiintata o banca publica, toti cetatenii romani cu o proba de celule stem recoltata la nastere inregistrati in banca publica romana vor avea dreptul legal sa utilizeze pentru transplant orice alta proba compatibila dintr-o alta tara cu banca publica. Insa la momentul actual nu avem aceasta banca publica functionala.

     In speranta ca aceste informatii va sunt de folos, va invitam sa ne contactati pentru orice alte intrebari ati mai avea.

     O zi frumoasa in continuare!

 111. Buna ziua, sunt interesata de oferta de pret actualizata pt recoltare de celule stem (precizez ca sunt insarcinata in 5 luni)
  Astept raspunsul dumneavoastra! Va multumesc

  1. Buna ziua,

   In prmiul rand, dorim sa va multumim pentru interesul acordat Companiei si serviciilor noastre.

   V-am trimis pe e-mail detalii legate de procedura de recoltare, precum si o oferta completa pentru pachetele noastre de recoltare. De asemenea, veti regasi informatii legate de discounturile pe care le oferim parintilor care semneaza cu noi in perioada targului Baby Expo (24 – 26 mai 2013).

   In speranta ca informatiile transmise va vor fi de un real ajutor in luarea unei decizii, va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0720.7836.11 (0720.STEM.11) pentru orice alte intrebari ati mai avea.

   Numai bine si o zi cat mai placuta in continuare!

 112. Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 24 saptamani si am hepatita b . As dori sa stiu daca pot recolta celule stem. Si daca se poate sa mi trimiteti o oferta .
  Multumesc,

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   Exista mamici ce sunt purtatoare a virusului Hepatic B care fac recoltare si pastreaza proba respectiva indiferent daca a fost sau nu infestata, dar acest lucru trebuie sa ramana la decizia parintilor. V-am trimis pe e-mail informatii detaliate in legatura cu procedura de recoltare, precum si riscul de transmitere a virusului la fat.

   Pentru mai multe informatii, o puteti contacta pe dna doctor Monica Novac ( 0735.783.677 ), care va poate raspunde la eventualele intrebari medicale pe care le mai aveti.

   Multa sanatate in continuare si sarcina frumoasa va dorim!

 113. As dori o oferta de pret – personalizata pentru recoltare celule stem din sange + celule stem din cordon ombilical si contractele ce ar urma incheiate. Mentionez ca sunt interesata inclusiv de termenele de plata si posibilitatea de plata in rate.
  Astept răspunsul dumneavoastră!
  Va multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand, va multumim pentru interesul acordat companiei si serviciilor oferite de Stem SURE!

   V-am trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie privind compania careia sa ii incredintati viitorul copilului si al familiei dumneavoastra. De asemenea, v-am detaliat variantele de plata in mai multe rate si v-am atasat contractele.

   Pentru orice alte intrebari ati mai avea, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0720 783 611 sau pe e-mail, la adresa office@stemsure.ro.

   O zi cat mai buna si sarcina usoara in continuare!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa fiti tatic!

   Pentru o sarcina gemelara (gemeni dizigoti), veti avea nevoie de doua truse de recoltare. Pentru primul bebe, costul pachetului de procesare este cel standard, iar pentru cel de-al doilea copilas veti beneficia de un discount de 50% din costul pachetului.

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail mai multe informatii, care speram ca va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie privind compania careia sa ii incredintati viitorul copiilor si al familiei dumneavoastra.

   Pentru orice alte intrebari ati mai avea, va stam cu drag la dispozitie.

   Numai bine si o zi frumoasa sa aveti!

 114. Buna ziua, as dori o oferta de pret actualizata (si de ce nu – personalizata) pentru recoltare celule stem din sange + celule stem din cordon ombilical cu stocare pentru 20 ani cu plata integrala (fără rate). Astept răspunsul dumneavoastră! Va multumesc

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am trimis pe e-mail oferta de pret, precum si variantele de plata pentru pachetul 4 (ce presupune recoltare de celule stem din sange si tesut, precum si plata in avans a stocarii integrale pe intreaga perioada contractuala, de 18 ani). La acest pachet beneficiați de un discount total de 949 EURO, (achitând 1.948 Euro în loc de 2.897 în varianta cu plata anuală), respectiv 32% din valoarea totală.

   Motivul pentru care se incheie contractul pe o perioada de 18 ani este deoarece, dupa majoratul copilului, el va deveni proprietarul probei si va decide ce doreste sa faca in continuare – poate continua stocarea in banca noastra, poate solicita mutarea celulelor la o alta banca autorizata, le poate dona sau distruge.

   Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati telefonic, la numarul 0720 783 611 sau sa imi raspundeti la e-mail.

   Sarcina usoara in continuare si numai bine!

 115. Buna ziua,
  Am rugamintea sa-mi trimiteti o oferta actualizata. Am rugamintea sa-mi comunicati daca exista discounturi in cazul in care va recomand si altei viitoare mamici.
  Multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebelus!

   V-am trimis pe adresa de e-mail mai multe detalii despre procedura de recoltare si despre compania noastra, precum si oferta actualizata de pret.

   In cazul in care o alta mamica semneaza un contract de recoltare cu Stem SURE in urma recomandarii, veti beneficia de un an de stocare gratuit. Tot ce trebuie sa faca viitorii parinti este sa ne mentioneze la semnare ca vin din partea dumneavoastra. Noi notam in baza de date acest aspect si nu va mai facturam urmatorul an de stocare. Practic, daca gasiti mai mai multi parinti carora le recomandati Stem SURE si semneaza cu noi, veti beneficia de mai multi ani de stocare gratuiti ( ex: 3 recomandari = 3 ani de stocare gratis ).

   O zi frumoasa si sarcina usoara in continuare!

 116. Buna ziua! Sunt interesata de recoltarea de celule stem,sunt insarcinata in 7luni,as dori sa-mi trimiteti o oferta actualizata.
  Va multumesc! Mariana.

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va felicitam pentru faptul ca luati in considerare posibilitatea de a recolta celule stem bebelusului dumneavoastra, oferindu-i astfel lui si intregii familii o sansa in plus la un viitor mai sigur.

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in acest sens, iar pentru orice alte intrebari ati mai putea avea, specialistii Stem SURE va stau cu drag la dispozitie.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 117. Buna ziua,

  M-ar interesa o oferta de pret, impreuna cu posibilitatile de plata, data probabila a nasterii este 20.05.2013.

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru ca urmeaza sa fiti mamica!

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail mai multe informatii despre recoltarea Celulelor Stem şi despre Compania Stem SURE – Care for Life! pentru a vă ajuta să luaţi cea mai bună decizie privind Compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei Dumneavoastră.

   Pentru orice alte informatii, ne puteti contacta telefonic la numarul 0720 783 611 sau pe e-mail, la adresa office@stemsure.ro

   O zi cat mai placuta in continuare!

 118. Buna ziua,
  Sunt interesata de recoltarea de celule stem, fiind insarcinata si urmand sa nasc in jurul datei de 30 aprilie 2013, luna aceasta.Pentru aceasta as dori sa imi trimiteti o oferta actualizata.
  O prietena mi-a spus despre dvs si am inteles ca ar beneficia de un avantaj si la fel si eu. Imi puteti confirma acest lucru va rog?
  Eu voi naste la maternitatea din Brasov cu dr. Iacovache Tudor, imi puteti spune daca ati colaborat si cu doctorul meu va rog pana acum ?
  Va multumesc!
  Cristina

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebelusul dumneavoastra.

   V-am trimis pe e-mail oferta noastra actualizata, precum si discounturile de care puteti beneficia, atat dumneavoastra, cat si mamica ce v-a recomandat.

   In legatura cu domnul doctor Iacovache, va pot confirma faptul ca am mai colaborat pana acum cu dansul. Avem mare incredere in dumnealui, deoarece a realizat multe recoltari de success cu firma noastra.

   Va doresc o zi frumoasa in continuare si nastere usoara!

 119. Sotia mea va naste la sfarsitul lui aprilie in Craiova . Pentru pachetul 2 ce discount se poate face? Se poate plati si in rate? Cu cine pot lua legatura pentru detalii?

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va felicitam pentru dorinta de a lua o decizie cat mai informata in ceea ce priveste Compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei Dumneavoastră.

   Pe adresa de e-mail veti gasi toate informatiile necesare legata de ofertele noastre. Pentru orice alte detalii, ne puteti raspunde la e-mail sau ne puteti contacta telefonic, la numarul 0720783611 (0720STEM11).

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

 120. Buna ziua,
  M-ar interesa o oferta de pret, impreuna cu posibilitaile de plata, data probabila a nasterii este 15.06.2013.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebelus!

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii despre importanta recoltarii de celule stem, precum şi noutatile pe care compania Stem SURE le aduce în acest domeniu. Veti regasi de asemenea costurile serviciilor noastre si posibilitatile standard de plata.

   In cazul in care considerati avantajoasa o alta varianta de plata, va rugam să ne contactati pentru a găsi împreună soluţia optimă.

   Pentru orice alte detalii, va stam cu drag la dispozitie.

   O zi placuta sa aveti si sarcina usoara in continuare!

 121. Buna ziua! Sunt interesat se pachetul 2 si as dori sa stiu daca exista o reducere de pret in aceasta perioada. Sotia mea este insarcinata in 32 de saptamani. Daca se poate as dori sa vad si un model de contract. Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa deveniti Parinti si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   V-am transmis pe adresa de mail mai multe informatii despre procedura de recoltare si oferta noastra completa de pret, precum si Contractele in atasament. Pentru orice alte intrebari, ma puteti contacta telefonic sau imi raspundeti la mail.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare mamicii!

 122. buna ziua!
  dar aceste celule le poate folofosi doar persoane compatibile din familie?
  daca nu o sa le folosim pana la moartea pers.care are celulele, le pot dona?(tot asa, unei pers compatibile)
  multumesc!

  1. Buna ziua,

   Proba de celule stem poate fi folosita (cu acordul parintilor, desigur) pentru tratamentul oricarei persoane compatibile, indiferent daca face parte din familia bebeluslui de la care s-a recoltat sau nu.

   Motivul pentru care se pune accentul pe utilizarea probei de catre membrii familiei este deoarece sunt sanse destul de mici ca o persoana neinrudita sa fie suficient de compatibila genetic pentru a utiliza celulele pentru un transplant. Insa, desigur, daca va fi cazul, proba se poate dona unei terte persoane oricand pe perioada contractului.

   O zi frumoasa in continuare si multa sanatate!

  1. Buna ziua,

   Dupa incheierea perioadei de 18 ani, Copilul va deveni proprietarul probei (fiind major) si va putea decide ce doreste sa faca in continuare cu materialul stocat, Desigur, poate continua stocarea in banca daneza StemCare (prin semnarea unui nou contract), poate dona proba sau poate solicita distrugerea acesteia.

   Acest aspect este mentionat si in contract, la art 12.

   Numai bine si o zi buna in continuare va doresc!

 123. buna ziua!
  in urama cu 2 ani, am nascut o fetita sanatoasa si i-am recoltat celule cu stem sure
  sunt multumita pana in prezent, nu am nevoie de ele pana acum.
  dar as vrea sa le asigur, le-as putea asigura tot cu stem sure?
  multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim ca ati ales sa recoltati cu noi celulele stem ale copilasului dumneavoastra.

   Ca raspuns la intrebarea dumneavoastra, va putem oferi, în colaborare cu Omniasig, posibilitatea de a încheia o asigurare reală şi completă pentru terapii cu celule stem – Stem INSURANCE.

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii, precum si datele de contact ale unui reprezentant din partea asiguratorului. Pentru orice alte intrebari ati mai avea, va rog sa ma contactati.

   O zi frumoasa in continuare si numai bine!

 124. Buna ziua,
  Ma intereseaza daca firma dumneavoastra realizeaza stocare de celule ale tesutului cordonului ombilical sau celule stem din tesutul cordonului ombilical?
  multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand, felicitari pentru viitorul dumneavoastra bebelus si va multumim ca luati in considerare compania Stem SURE pentru serviciile de recoltare de celule stem la nastere.

   Recoltarea tesutului de cordon ombilical presupune prelevarea unei bucati de cordon de aproximativ 10 cm, care este ulterior inserata intr-un recipient cu anticoagulant si transportat la laboratorul din Danemarca. Acolo, in urma procesarii, este extrasa gelatina Wharton, deosebit de bogata in celule stem mezenchimale (diferite de cele de tip hematopoietic, regasite in sangele ombilical). Practic, ceea ce se stocheaza in conditii de criogenie este aceasta gelatina Wharton.

   In speranta ca v-am raspuns la intrebare, va invit sa ma contactati pentru orice alte informatii.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 125. Buna ziua!

  As dori o oferta pentru pachetul 2. Urmeaza sa nasc in luna iunie la clina Nova Vita din Targu Mures.

  Multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei si produselor noastre.

   V-am trimis pe e-mail oferta completa pentru pachetul 2, inclusiv discounturile de care puteti beneficia daca luati decizia sa semnati contractul de recoltare in perioada Targului Baby Boom ( 04 – 07 aprile 2013).

   Pentru mai multe detalii, puteti lua legatura si cu colega mea, Aura Moldovan, la numarul de telefon 0736 395 455.

   O zi frumoasa in continuare!

 126. Buna ziua.sunt o mamica purtatoare sanatoasa de virus hepatic B.pot face recoltare de celule stem?multumesc.

  1. In primul rand va multumim pentru interesul aratat Companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Exista un numar de mamici ce sunt purtatoare a virusului Hepatic B sau C care fac recoltare si pastreaza proba respectiva indiferent daca a fost sau nu infestata, dar acest lucru trebuie sa ramana la decizia dumnevoastra daca doriti sa faceti recoltare.

   V-am trimis si pe e-mail mai multe detalii in legatura cu aceasta procedura si v-am lasat si un numar de telefon de contact al doamnei doctor Monica Novac, in cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii.

   Multa sanatate in continuare si numai bine!

 127. Buna ziua,
  as dori un specimen de contract si sa stiu pretul pentru pachetul 2, in cazul unei nasteri naturale la clinica Eva din Brasov.
  multumesc

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe! Ne bucuram ca priviti cu interes serviciile oferite de Compania noastra.

   V-am trimis pe e-mail contractele, precum si toate informatiile de care ati putea avea nevoie pentru a vă ajuta să luaţi cea mai bună decizie privind Compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei Dumneavoastră.

   Daca mai veti orice alte intrebari, ma puteti contacta la numarul de telefon 0720783611 (0720STEM11) sau imi raspundeti la e-mail.

   O primavara frumoasa sa aveti!

  1. Buna ziua,

   Perioada de 18 ani este perioada pe care se semneaza contractul de stocare cu parintii. Dupa varsta de 18 ani, copilul, fiind major, va deveni proprietarul probei de celule stem si va putea decide daca doreste sa le pastreze in continuare (caz in care se semneaza un nou contract) sau sa le doneze, sa le distruga etc.

   In plus, calitatea celulelor stem ramane neschimbata in timp. Putem spune acest lucru cu certitudine, insa, doar pentru primii 24 de ani. Cum primele celule stem au fost criogenate in urma cu 24 de ani, nimeni nu poate afirma cu o certitudine de 100% ca peste alti 24 de ani celulele stem criogenate vor avea toate proprietatile nemodificate. Toti oamenii de stiinta sunt insa unanimi in a spune ca este rezonabil sa credem ca, dat fiind faptul ca in 24 de ani nu s-au produs modificari in ceea ce priveste calitatea probei, celulele stem criogenate au o durata de viata cel putin la fel de mare cu durata de viata a persoanei de la care au fost recoltate.

   Pentru orice alte informatii, va stau cu drag la dispozitie.

   O zi cat mai buna in continuare!

 128. Buna ziua,
  Sunt interesata de recoltarea de celule stem, fiind insarcinata si urmand sa nasc in jurul datei de 25 iunie 2013.Pentru aceasta as dori sa imi trimiteti o oferta actualizata.
  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   V-am transmis pe e-mail toate informatiile de care aveti nevoie, precum si oferta de pret, impreuna cu posibilitaile de plata.

   Pentru orice alte detalii, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0720 783 611 sau pe e-mail, la adresa office@stemsure.ro.

   O zi frumoasa in continuare!

 129. Sunt insarcinata in 35 sapt, o sa nasc la Spit. Cantacuzino din Bucuresti si as dori sa stiu exact modalitatea de plata, daca putem platii in rate, daca sunt costuri in momentul recoltarii.
  M-ar interesa exact procedeul pas cu pas , un draft de contract si daca exista ceva oferte in aceasta perioada.

  multumesc mult si astept un raspuns pe mail

  1. Buna seara,

   Felicitari pentru bebelus si va multumim ca priviti cu interes serviciile oferite de compania noastra.

   V-am trimis pe e-mail toate informatii legate de aceasta procedura, precum si oferta completa si contractele in atasament. Pentru mai multe informatii, puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical, Mariana Dumitru, la numarul de telefon 0737 00 11 23.

   Eu va stau cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0720 783 611, sau pe e-mail, la adresa office@stemsure.ro

   Multa sanatate si o zi frumoasa in continuare!

 130. Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 32 de saptamani si „planul” nostru este sa nasc la Spitalul din Brad jud Hunedoara.
  Va rog sa-mi spuneti daca pretul pentru pachetul 2 ramane acelasi chiar daca acest spital nu este partener StemSure.
  In pachetul 2 suma pentru depozitare este de 85€+TVA. Aceata taxa se va pastra neschimbata pe toata perioada stocarii celulelor sau in functie de conditiile economice aceasta taxa poate suferi modificari?
  Va multumesc.

  1. Buna ziua.

   Felicitari pentru bebelus in primul rand si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   Manopera de recoltare se poate efectua in orice spital sau clinica, privata sau particulara din Romania. In cazul in care medicul care asista nasterea (si implicit care va face si prelevarea) nu este familiarizat cu aceasta procedura, un reprezentant medical Stem SURE il va contacta in vederea efectuarii unui scurt training, fara alte costuri suplimentare pentru dumneavoastra.

   V-am trimis pe adresa de e-mail informatii detaliate, precum si oferta completa.

   Pentru mai multe informatii, ne auzim la telefon sau imi dati un reply.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim prntru interesul acordat companiei Stem SURE si serviciilor noastre. V-am trimis pe e-mail oferta detaliata pentru pacientii care nasc in clinicile partenere.

   De asemenea, v-am mentionat si discounturile supriza de care puteti beneficia la semnarea unui contract in perioada Targului Baby Expo 2013 (14 – 17 martie).

   Pentru mai multe informatii, va stam cu drag la dispozitie.

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

 131. Buna ziua,

  sunt insarcinata in 33 de saptamani si as dori sa imi trimiteti pe mail un model de contract.
  Va multumesc.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii si contractele in atasament, iar daca aveti intrebari, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0720 783 611.

   Sarcina usoara in continuare si numai bine!

 132. buna ziua

  sunt insarcinata in 29 de saptamani si urmeaza sa nasc la Spitalul Judetean Tulcea
  Ne-ar interesa oferta pentru recoltarea de celule stem din placenta si din cordonul ombilical si prelucrarea acestora.Ne puteti trimite oferta completa?
  va multumim

  1. Buna ziua si felicitari pentru bebe!

   Ne bucuram ca serviciile oferite de Stem SURE v-au captat interesul. V-am trimis pe e-mail oferta detaliata si informatiile necesare legate de procedura de recoltare, in speranta ca v-am putea ajuta sa luati o decizie privind compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei dumneavoastră.

   De asemenea, va invitam cu drag sa participati la concursul nostru pentru viitoarele mamici, „Esti gravida? Castiga un scaunel pentru copilul tau!”

   Pentru mai multe informatii, va stau la dispozitie.

   O zi cat mai frumoasa in continuare!

 133. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 34 saptamani si as dori sa-mi transmiteti informatii mai detaliate si un draft de contract pentru a le studia.

  Multumesc mult.

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa fiti parinte si va multumim pentru interesul acordat companiei si serviciilor noastre.

   V-am trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail toate informatiile necesare in legatura cu procedura de recoltare, precum si contractele in atasament. Pentru mai multe detalii, va stam cu drag la dispozitie la numarul de telefon 0720 783 611.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 134. Buna ziua,
  Sunt insarcinata in 30 de saptamani si urmeaza sa nasc la clinica Medlife Grivita Bucuresti.
  As dori o oferta detaliata si un draft de contract pe mail daca este posibil pentru a le studia.
  Va multumesc,
  O zi frumoasa,
  Anca Burtea

  1. Buna ziua si felicitari pentru bebe!

   Va multumim pentru interesul acordat Companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am trimis pe e-mail informatii detaliate despre oferta noastra si contractele in atasament. Pentru mai multe informatii, ma puteti contacta telefonic sau pe e-mail la adresa office@stemsure.ro

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 135. Buna ziua, sotia mea va naste in Mexic. Vom face recoltarea aici, prin intermediul unei companii locale. As dori sa stiu daca este posibil transferul celulelor in Romania, sau in Danemarca direct, pentru a fi stocata de catre StemSure. Multumesc.

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa deveniti parinti!

   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre, insa nu va putem ajuta decat daca recoltarea are loc pe teritoriul Romaniei, deoarece autorizatia de import – export eliberata de ANT este valabila doar pe teritoriul tarii.

   Astfel, compania noastra de recoltare celule stem se ocupa cu recoltarea sangelui placentar din cordonul ombilical la nastere doar pe teritoriul Romaniei, probele fiind transportate in Danemarca pentru prelucrare si stocare.

   Numai bine si o zi frumoasa in continuare!

   1. Buna ziua,

    Va multumesc pentru raspuns. As mai avea o ultima intrebare totusi. Imi puteti spune va rog daca este o regula nationala sau este o autorizatie care se refera numai la Stemsure.

    Va multumesc si va doresc o zi buna.

    1. Buna ziua,

     Faptul ca autorizatiile emise de ANT sunt valabile doar pe teritoriul tarii este procedura uzuala pentru Romania. Pentru a putea activa in orice stat, o societate trebuie sa obtina o autorizatie de import – export celule stem.

     Stem SURE detine aceasta autorizatie pentru Romania. Daca sotia dumneavoastra va naste in Mexic, va trebui sa verificati ce societati au dreptul de a face recoltari in tara respectiva (eventual sa verificati pe site-ul Ministerului Sanatatii din Mexic).

     In speranta ca v-am putut fi de ajutor, va invit sa ne contactati pentru orice alte intrebari ati mai avea.

     Numai bine in continuare si o zi cat mai buna sa aveti!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa deveniti parinti!

   Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre, insa nu va putem ajuta decat daca nasterea are loc pe teritoriul Romaniei, deoarece autorizatia eliberata de ANT este valabila doar pe teritoriul tarii.

   Astfel, compania noastra de recoltare celule stem se ocupa cu recoltarea sangelui placentar din cordonul ombilical la nastere doar pe teritoriul Romaniei, probele fiind transportate in Danemarca pentru prelucrare si stocare.

   Sarcina usoara in continuare!

   O zi frumoasa!

 136. Buna ziua. M -ar interesa informatii despre recoltarea de celule stem in cazul in care sunt purtator sanatos de hepatita b. E posibil? Mentionez ca sunt insarcinata in 16 saptamani si voi naste la CLinica Eva Brasov. Multumesc.

  1. Buna ziua,

   In primul rand va felicit pentru bebelusul dumneavoastra si va multumesc pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am trimis pe adresa de e-mail raspunsul detaliat la intrebarea dumneavoastra. Daca mai aveti intrebari, puteti lua legatura si cu colega mea, doamna doctor Monica Novac, la numarul de telefon 0735 783 677.

   Sarcina usoara in continuare si multa sanatate!

 137. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 28 de saptamani si urmeaza sa nasc la clinica Medlife Grivita Bucuresti. As dori o oferta detaliata si un draft de contract pe mail daca este posibil pentru a le studia.

  Va multumesc,
  O zi frumoasa,

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebe! Si va multumim pentru interesul acordat companiei si serviciilor noastre.

   Veti regasi pe adresa de e-mail mai multe informatii si contractele in atasament. Daca mai aveti intrebari, ma puteti contacta telefonic sau imi raspundeti pe mail.

   De asemenea, puteti lua legatura si cu reprezentantul nostru medical, Bianca Irimia, la numarul de telefon 0735 807 836.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare va doresc!

 138. Buna ziua,

  Va rog sa mi spuneti, in cazul in care aleg sa nasc la medlife:
  – Cat ar fi costul pt toate cele 4 pachete ?( am vazut pe situl medlife ca nu se plateste recoltarea..).
  – Ce variante de plata aveti ( rate, card, etc)?
  Va multumesc!

  1. Buna ziua,

   Va multumim in primul rand pentru interesul acordat companiei noastre si va felicitam pentru dorinta de a lua o decizie cat mai informata in ceea ce priveste procedura de recoltare celule stem la nastere.

   In cazul mamicilor care aleg sa nasca la clinica Medlife, parteneriatul nostru presupune neachitarea taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, efectuata de catre specialistii MedLife. Taxa pentru acest serviciu la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Astfel, dumneavoastra, daca semnati cu Compania Stem SURE nu mai trebuie sa mai achitati aceasta taxa de 1.200 RON.

   Optiunile de plata sunt cele standard, afisate pe site. În cazul în care consideraţi avantajoasă o altă variantă de plată, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la 0720 / 7836 11 sau pe e-mail la office@stemsure.ro pentru a găsi împreună soluţia optimă.

   O zi excelenta si sarcina usoara in continuare!

 139. Buna ziua,

  La Roman, jud Neamt faceti recoltari?
  Costuri totale pentru o recoltare pachet 1sau 2 la Roman cat ajung?

  O seara frumoasa!

  1. Buna ziua,

   Recoltarea de celule stem la nastere este o procedura care se poate efectua in orice clinica medicala de pe teritoriul tarii. Important este ca doctorul care asista la nasterea (cel care face si prelevarea) sa fie instruit in legatura cu aceasta procedura.

   In cazul, putin probabil, in care medicul dumneavoastra nu a mai recoltat celule stem cu trusa noastra pana acum, un Reprezentant Medical ii va face instructajul necesar.

   Costurile noastre sunt cele standard, indiferent de locul unde se face recoltarea.

   Pentru mai multe detalii, puteti lua legatura si cu Reprezentantul nostru Medical din Neamt, Anca Nazare, tel 0722 101 706.

   O zi frumoasa si sarcina usoara in continuare!

 140. Buna seara! sunt insarcinata in 35 de saptamani si voi naste la spitalul Medlife din Bucuresti. as dori sa aflu mai multe informatii cu privire la costurile recoltarii, cu atat mai mult cu cat am citit ca recoltarea intra in pachetul nasterii. m-ar interesa si posibilitatea platii in rate pentru pachetul 2, daca este posibil. va multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare a celulelor stem.

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul MedLife – Stem SURE presupune neachitarea de catre Dumneavoastra a taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii MedLife. Taxa pentru manopera de recoltare a celulelor stem la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Astfel, dumneavoastra, daca semnati cu Compania Stem SURE nu mai trebuie sa mai achitati aceasta taxa de 1.200 RON.

   V-am trimis pe e-mail mai multe informatii si contractele in atasament, iar daca mai aveti intrebari ne puteti contacta telefonic sau ne raspundeti la e-mail.

   Numai bine si sarcina usoara in continuare!

 141. Buna ziua,

  Ma numesc Nicolaescu Monica si sunt insarcinata in 33 saptamani. Sunt interesata de pachetul 2. Voi naste la Medlife Grivita si as vrea sa stiu daca sunt ceva reduceri, avand in vedere ca Medlife-ul va este o clinica partenera. De asemenea as vrea sa stiu cum putea semna contractul si cum intru in posesia kit-ului de recoltare. Astept raspunsul d-voastra pe mail.

  Multumesc anticipat,
  Monica Nicolaescu

  1. Buna dimineata,

   Felicitari pentru bebelusul dumneavoastra si pentru faptul ca va doriti sa luati o decizie cat mai informata in ceea ce priveste recoltarea de celule stem.

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail mai multe informatii despre serviciile oferite de compania noastra si contractele in atasament.

   De asemenea, puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical, Bianca Irimia, la numarul de telefon 0735 807 836.

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul MedLife – Stem SURE presupune neachitarea de catre Dumneavoastra a taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii MedLife. Taxa pentru manopera de recoltare a celulelor stem la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Astfel, dumneavoastra, daca semnati cu Compania Stem SURE nu mai trebuie sa mai achitati aceasta taxa de 1.200 RON.

   Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   O zi frumoasa in continuare si sarcina usoara!

 142. buna ziua

  Sunt insarcinata in 30 sapt, o sa nasc la maternitatea Giulesti din Bucuresti si as dori sa stiu exact modalitatea de plata, daca putem platii in rate, daca sunt costuri in momentul recoltarii.
  M-ar interesa exact procedeul pas cu pas , un draft de contract si daca exista ceva oferte in aceasta perioada.

  multumesc mult si astept un raspuns pe mail

  1. Buna ziua,

   In primul rand dorim sa va multumim pentru interesul acordat companiei si produselor noastre.

   V-am trimis pe adresa de e-mail toate informatiile necesare pentru a vă ajuta să luaţi cea mai bună decizie privind Compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei Dumneavoastră.

   Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   O saptamana frumoasa!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebelus!

   Posibilitatile de plata standard sunt cele existente pe site, dar daca dumneavoastra considerati mai avantajoasă o altă varianta, vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0720 783 611 sau pe e-mail la adresa office@stemsure.ro, pentru a găsi împreună soluţia optimă.

   O zi frumoasa in continuare si La multi ani!

  1. Buna seara,

   Celulele stem se regasesc in sangele cordonului ombilical, maduva osoasa sau alte tesuturi particulare. Aceste tipuri de sange sunt extrem de bogate in sange vorbind aici de la sute de grame pana la litri de sange. Pulpa dentinara nu contine nici macar 1 ml de sange – din acest motiv (alaturi de altele) este considerata ca fiind improprie pentru recoltarea de celule stem.

   Din cunostintele noastre intentia de recoltare de celule stem din dintii de lapte este ilegala in Romania si in majoritatea tarilor europene. Astfel, compania noastra nu efectueaza si nici nu incurajeaza aceasta practica medicala.

   In niciun caz nu va sfatuim sa nu o faceti, doar va invitam sa incercati sa aflati informatii despre aceasta si totodata sa solicitati oricui v-ar propune o atare manopera medicala Autorizatia de Import – Export Tesuturi Umane valabila, emisa de catre Agentia Nationala a Transplantului din Romania: http://www.transplant.ro/AuthSP_2010.htm .

   Va multumim si va dorim o seara frumoasa in continuare!

 143. Buna seara,
  Sunt insarcinata in 9 de saptamani si sunt interesata de pachetul 1 sau 2 .As vrea sa va rog sa-mi trimiteti pe email un model de contract, o lista cu bolile la care se pot folosi celulele stem. Mentionez ca doresc sa nasc la Clinica Eva din Brasov. De asemenea, m-ar interesa si ofertele promotionale.
  Multumesc,
  O seara placuta.

  1. Buna ziua si La multi ani!

   V-am trimis toate informatiile pe adresa dumneavoastra de e-mail, impreuna cu datele de contact ale reprezentantului nostru medical din Brasov, Elena Oniga (telefon 0737 00 11 20) si mai multe detalii despre discountul de 10 % din pretul pachetelor oferit mamicilor care aleg sa nasca la clinica Eva.

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim sarcina usoara in continuare!

  1. Buna ziua,

   Va multumim in primul rand pentru interesul acordat Companiei noastre de recoltare celule stm la nastere.

   V-am trimis pe adresa dumneavoastra informatii detaliate despre costurile pachetelor si discounturile oferite. Daca mai aveti intrebari, ne puteti contacta telefonic la numarul 0720 7836 11 sau la adresa de e-mail georgiana.nelepcu@stemsure.ro.

   O zi frumoasa in continuare si Sarbatori Fericite!

 144. buna ziua! sunt insarcinata in 32 de saptamani si as dori sa recoltez celule stem. inca sunt in etapa de cercetare, pentru a lua cea mai buna alegere. sunt din vaslui, insa voi naste in Iasi. de 3 saptamani tot caut informatii si citesc site-uri si forumuri despre tot ceea ce inseamna acest subiect. as dori daca se poate sa imi transmiteti prin email cateva detalii si datele de contact ale reprezentasntului dumneavoastra de pe zona. as dori sa inchei contractul pana la sfarsitul anului
  m-ar interesa sa stiu:
  1. costuri pentru pachetul 3 atat in rate cat si integral
  2. discounturile de care pot beneficia si in ce conditii
  3. un draft de contract
  4. cum putem proceda pentru a semna contractul
  5. daca exista plati anticipate
  6. daca preturile sunt fixe pe o perioada de 18 ani sau variaza in functie de schimbarile economice
  7. daca stocati si endoteliale
  8. in cat timp se face transportul probelor la banca si cum pot verifica acest lucru.
  9. un draft de contract
  10. cine ridica kitul si in cat timp de la nastere

  astept cu deosebit interes raspunsurile dumneavoastra!
  va multumesc frumos!

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebelus si pentru faptul ca doriti sa luati o decizie cat mai informata privind Compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei Dumneavoastră.

   Puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical din Iasi, Anca Nazare, la numarul de telefon 0722 101 706.

   Pe e-mail regasiti raspunsul punctual la intrebari. Daca mai aveti nevoie de alte informatii ne putem auzi la telefon sau imi raspundeti la e-mail.

   Sarcina usoara in continuare si Sarbatori Fericite!

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebelusi in primul rand si va multumim pentru interesul acordat companiei si produselor noastre.

   In cazul unei sarcini gemelare, se ofera intr-adevar o reducere de 50% din costul procesarii pentru cel de-al doilea bebelus. V-am trimis pe e-mail mai multe informatii si costurile detaliate.

   Daca mai aveti si alte intrebari, ne puteti contacta telefonic sau imi dati un reply la e-mail.

   Numai bine si sarbatori fericite!

 145. Buna ziua,
  Sunt din Craiova, Dolj, sunt insarcinata in 32 de saptamanisi si sunt interesata de pachetul 1 sau 2 .As vrea sa va rog sa-mi trimiteti pe email un model de contract, o lista cu bolile la care se pot folosi celulele stem si o varianta de plata in rate.
  Multumesc anticipat

  1. Buna ziua,

   Va multumesc pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am trimis pe adresa de e-mail mai multe detalii si documentele solicitate. Pentru alte informatii, puteti sa ne contactati telefonic la 0720 783 611 sau pe e-mail la office@stemsure.ro.

   Weekend placut si sarcina usoara va doresc!

 146. Buna ziua,
  Sunt din Satu Mare sunt insarcinata in 32 de saptamanisi si sunt interesata de pachetul 2 .As vrea sa va rog sa-mi trimiteti pe email un model de contract, o lista cu bolile la care se pot folosi celulele stem pt. transplant autolog si o varianta de plata in rate pe 6 luni.As vrea sa stiu daca criogenati gelatina Warthon sau celulele stem din gelatina si daca analizele biologice si virusologice intra in pret,sau se platesc separat.

  Multumesc

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va felicitam pentru dorinta de a recolta celule stem pentru bebelusul dumneavoastra.

   V-am trimis pe adresa de mail mai multe informatii despre recoltare si despre compania noastra, precum si raspunsul detaliat la intrebari.

   Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0720 783 611 sau pe e-mail la adresa offiec@stemsure.ro

   O zi frumoasa si sarcina usoara va dorim!

 147. buna seara,
  eu sunt insarcinata in 30saptamani si recunosc ca nu m-am interesat care sunt criteriile pt a alege o astfel de banca.daca se poate sa imi dati cateva detalii , care sunt preturile si modalitatile de plata.eu o sa nasc la spitalul elias din bucuresti.
  va multumesc

  1. Buna ziua,

   In primul rand felicitari pentru bebelus!

   Veti regasi pe adresa dumneavoastra de e-mail toate informatiile de care aveti nevoie pentru a putea lua o decizie in ceea ce priveste recoltarea de celule stem, precum si compania căreia să îi încredinţaţi viitorul copilului şi al familiei.

   De asemenea v-am mentionat costurile si variantele de plata standard. În cazul în care consideraţi avantajoasă o altă variantă de plată, vă rugăm să ne contactaţi telefonic la 0720 783 611 sau pe e-mail la office@stemsure.ro pentru a găsi împreună soluţia optimă.

   Sarcina usoara in continuare si numai bine!

 148. Buna ziua,
  Sunt din Galati si sunt insarcinata in 38 de saptamani, iar saptamana viitoare nasc la Constanta la clinica Isis, as vrea sa stiu daca e prea tarziu pt a incheia un contract.

  1. Buna ziua,

   Va multumesc pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere. V-am trimis pe adresa de e-mail mai multe detalii despre modalitatea de semnare a contractului si trimitere a kitului de recoltare.

   O zi buna in continuare si sarcina usoara va doresc!

 149. Buna seara.

  Sunt insarcinata in 22 de saptamani. Sunt interesata de serviciile dvs. As dori o oferta detaliata si un draft de contract pe mail daca este posibil pentru a le studia.
  Mentionez ca urmeaza sa nasc in Bucuresti la Medlife Grivita.

  Multumesc,
  O seara buna.

  1. Buna ziua,

   Felicitari pentru bebelus si pentru ca va ganditi sa ii oferiti o sansa in plus la sanatate prin recoltarea de celule stem la nastere!

   Pe adresa de e-mail veti gasi contractele, precum si mai multe informatii despre recoltarea de celule stem si despre compania noastra, inclusiv despre reducerea de 50% din pretul stocarii integrale pe 18 ani pe care o oferim impreuna cu Medlife parintilor ce semneaza contractul pentru nastere in perioada 5.11.2012 – 15.12.2012.

   O zi frumoasa si sarcina usoara in continuare!

 150. Buna ziua,
  Am aflat de curand ca sunt insarcinata, dar ma intereseaza acest subiect in mod special. Va rog sa-mi spuneti daca este vreun impediment in recoltarea celulelor stem daca eu sunt purtatoare sanatoasa de virus hepatic B. Va multumesc.

 151. Buna ziua! Sunt insarcinata in 33 saptamani si urmaza sa nasc la Clinica Nova Vita din Targu Mures. Va rog sa-mi dati numarul de tel. al persoanei de contact din Targu Mures. Multumesc!

  1. Buna ziua,

   In primul felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   Puteti lua legatura cu reprezentantul nostru medical pe Mures, Aura Moldovan, la numarul de telefon 0736 395 455.

   Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!

 152. Buna ziua. Sunt insarcinata in 18 saptamani, sunt din Bucuresti, voi naste la spitalul CF2 cu dna doctor Florina Olteiu (fosta Mihalache). As dori mai multe informatii pe email privind procedura colectarii, avantajele recoltarii celulelor stem din cordonul ombilical, daca sunt alte implicatii in cazul in care nasterea este prin cezariana si data limita la care ar trebui semnat contractul. Multumesc anticipat!

  1. Buna ziua,

   V-am trimis deja pe e-mail mai multe detalii si contractele. Daca mai aveti intrebari sau nelamuriri, ne puteti contacte pe e-mail sau la numarul de telefon 0720 783 611.

   In ceea ce priveste modalitatea prin care alegeti sa nasteti (normal sau cezariana), doamna doctor mi-a confirmat faptul ca procedura de recoltare este aceeasi.

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre, o zi frumoasa in continuare!

 153. Buna seara !
  as dori mai multe informatii prin email si daca exista o persoana de contact in Deva
  Va multumesc.
  A.E.C-tin

  1. Buna seara,

   Va multumesc pentru interesul acordat companiei si produselor noastre. V-am transmis pe adresa de mail mai multe informatii si Contractele in atasament, iar daca sunt intrebari ne auzim la telefon sau imi raspundeti la mail.

   In ceea ce priveste o persoana de contact din Deva, protocolul nostru presupune ca legatura cu pacientii sa fie gestionata de catre Head Office din Bucuresti, prin urmare, tinem legatura telefonic si va putem transmite trusa si toate documentele semnate si stampilate in original la adresa dvs.

   Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

   O zi frumoasa si sarcina usoara in continuare!

 154. Buna ziua. Sunt insarcinata in 29 de saptamani si asi dori sa-mi furnizati mai multe informatii daca este posibil , pe mail. Va multumesc anticipat.

  1. Buna ziua!

   In primul rand felicitari pentru ca urmeaza sa fiti Parinti! Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   V-am trimis mai multe informatii pe adresa de e-mail. Pentru alte intrebari ne puteti da un reply la e-mail sau ne contactati la numarul de telefon 0720 7836 11.

   O zi buna si sarcina usoara in continuare!

 155. Buna ziua. Sunt insarcinata in 28 de saptamani si as dori mai multe informatii daca se poate pe adresa de e-mail. De asemeni daca aveti o persoana de contact in Iasi. Va multumesc anticipat! Iulia

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre.

   V-am transmis mai multe informatii pe adresa de e-mail. Pentru alte intrebari imi dati un reply la e-mail sau ma puteti contacta telefonic la numarul de telefon din semnatura.

   De asemenea, puteti lua legatura telefonic cu reprezentantul nostru medical din Iasi, Anca Nazare, la numarul de telefon 0722.101.706.

   Va multumesc si o sarcina cat mai usoara in continuare!

 156. Buna seara !
  as dori mai multe informatii prin email si daca exista o persoana de contact in Ploiesti!
  Va multumesc,
  Budeanu Catalina.

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere. Regasiti pe adresa dumneavoastra de mail mai multe informatii, precum si datele de contact ale reprezentantului nostru medical din Ploiesti.

   O zi frumoasa si sarcina usoara in continuare!

  1. Buna ziua!

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am transmis pe adresa de mail mai multe informatii si Contractele in atasament, iar daca sunt intrebari ne auzim la telefon sau imi raspundeti la mail.

   In ceea ce priveste reprezentantul din Oradea, protocolul nostru presupune ca legatura cu pacientii sa fie gestionata de catre Head Office din Bucuresti, prin urmare, tinem legatura telefonic si va putem transmite trusa si toate documentele semnate si stampilate in original la adresa dvs.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   O zi buna!

 157. Buna seara,
  Sunt interesata de recoltarea celulelor stem, pachetul 4.
  Sunt insarcinata in 28 de saptamani si urmeaza sa nasc prin cezariana, la clinica Eva din Brasov, asistata de d-na dr. Ioana Tudorache.
  As dori sa stiu cu cine trebuie sa iau legatura in vederea intocmirii contractului si cu cat timp inainte de data la care voi stabili nasterea, trebuie sa am contractul semnat.
  Deasemenea, avand in vedere ca plata stocarii o voi face anticipat pentru cei 18 ani, in cazul in care vor exista contracte semnate la recomandarea mea, dupa cei 18 ani achitati, copilul meu va beneficia de avantajele recomandarilor si anume un an gratuit de stocare pentru fiecare recomandare finalizata cu contract?
  Va multumesc,
  Laura GLITA

  1. Buna ziua!

   Felicitari pentru bebe si va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Referitor la doctorul cu care veti naste, avem colaborari cu dna dr Tudorache, prin urmare, avem mare incredere in dansa deoarece a realizat multe recoltari de success cu compania noastra.

   Referitor la semnarea documentelor, puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical pe Brasov, Elena Oniga, nr tel : 0737.00.11.20 sau 0723.349.131. La semnarea contractelor veti primi si trusa de recoltare. De obicei noi recomandam sa intrati in posesia trusei cu o luna inainte de nastere, insa sunt parinti care semneaza si mai tarziu sau mai devreme fata de data previzionata a nasterii. Important este sa aveti trusa la dumneavoastra inainte de nastere sa o inmanati dnei doctor pentru a putea efectua recoltarea.

   In cazul in care vor mai exista recomandari, le asteptam cu drag, insa aceasta oferta este doar pentru cei care au stocarea anuala.

   Daca mai aveti si alte intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Va multumim!

 158. buna ziua ,sunt insarcinata in saptamana 35 si as vrea sa recoltez cu firma dsv dar nu stiu cum sa procedez..
  Urmeaza sa nasc la bistrita la clinica sanovil la domn doctor Muresan si am vazut ca sunteti parteneri,cui ar trebui sa ma adresez .va multumesc anticipat

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru contactare. Am avut multe recoltari cu dl dr Muresan si avem mare incredere in dansul deoarece a realizat recoltari de success cu firma noastra.
   Pentru semnarea contractului si primirea trusei puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical pe Bistrita, Aura Moldovan, nr tel : 0736.395.455.
   O puteti contacta sa stabiliti o intalnire.

   Sarcina usoara in continuare!

 159. Buna ziua!
  Am 2 intrebari pentru dumneavoastra!
  Prima ar fi : unde anume in contract se specifica faptul ca proba de sange si tesut nu va fi supusa razelor X in aeroport?
  A doua: unde anume in contract se specifica faptul ca, in cazul putin probabil in care compania d-voastra ar da faliment, proba ar fi preluata de catre Genzyme?
  Va multumesc!

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul aratat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Ca raspuns la intrebarile dumneavoastra, putem face o Anexa la Contract in care scriem ca probele de sange si de tesut ombilical nu sunt trecute prin raze X la aeroport. Noi avem anexat acest lucru in Contractul dintre noi si compania autorizata pentru transport probe biologice. Va pot transmite pe mail mai multe informatii.

   Legat de dubla noastra asigurare in caz de insolventa, regasiti acest lucru in Contractul de Procesare si Stocare, la Articolul 13.5. În situaţia foarte puţin probabilă în care Stem SURE s-ar afla în insolvenţă, obligaţiile contractuale pe care ni le-am asumat se transferă pe deplin şi întocmai către StemCare A/S, care vă va informa despre aceasta la datele de contact menţionate în Contractul de Stocare.

   În situaţia foarte puţin probabilă în care StemCare s-ar afla în insolvenţă toate obligaţiile contractuale ale acesteia vor fi preluate de către Genzyme, una dintre cele mai mari Companii din domeniul biotehnologiei din lume (http://en.wikipedia.org/wiki/Genzyme). Astfel aveți garanția absolută că Proba Dumneavoastră de sânge placentar se află în condiții de siguranță garantate.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina usoara in continuare!

 160. Buna seara,

  Anul trecut am nascut si am ales StemSure pentru prelevarea si stocarea celulelor stem. Am recomandat unei prietene sa aleaga Stem Sure (urmeaza sa nasca in octombrie). Intrebarea mea este daca va primi vreo reducere la incheierea contractului? (cu ceva vreme in urma ofereati reducere si pentru mamele care au recomandat Stem Sure si pentru viitoarele mamici care le-au ales prin recomandare)
  Multumesc

  1. Draga Doamna Dinu,

   In primul rand va multumim pentru recomandarea facuta!

   In momentul in care ne indicati o anumita persoana ce va semna contractul de recoltare cu noi iar dansa ne declara ca i-ati facut respectiva recomandare, din acel moment, se considera ca aceasta este recomandarea dumneavoastra iar factura pentru stocarea probei in anul urmator nu se mai emite.

   Astfel, veti avea cate 1 an de stocare GRATUIT din partea noastra drept multumire pentru fiecare mamica ce semneaza contractul cu noi la recomandarea dumneavoastra, putand face aceasta pentru cati ani au ramas de facturat.

   Dupa al 18-lea pacient o sa va multumim cu un buchet de flori si sa va consideram cel mai important PRIETEN al nostru 🙂 (si vom continua sa oferim acest cadou copilului dumneavoastra daca acesta decide sa resemneze contractul de stocare a celulelor stem)

   Asteptam sa incepem colaborarea cu dumneavoastra si in acest sens!

   Toate cele bune,

   Aura Vinatoru

 161. Buna ziua,

  Urmeaza sa nasc la Medlife Grivita si probabil sa prelevez celulele stem cu STEM SURE.
  Nu sunt atat de convinsa ca vor ajuta cumva membrii familiei noastre, deoarece inteleg din feedback-urile ce le-ati mai dat anterior ca rezolva 99.99% probleme ale sangelui, precum leucemia; ca desi calculul in functie de greutate este o metoda invechita si ca actuala metoda nu depinde de nr de kilograme ale pacientului, spuneti intr-un raspuns mai jos: citez”….., incluzind aici si achizitionarea unei probe de sange placentar dintr o banca publica daca proba existenta este insuficienta sau ……). Adica va puneti problema daca proba existenta la STEM SURE este suficienta!!!??…suficienta pt ce?….ca parca nu conteaza varsta, greutate corporala..samd

  As aprecia enorm sa-mi dati un raspuns convingator la aceasta intrebare si totodata sa-mi transmiteti si o lista cu bolile tratabile cu ajutorul celulelor stem.

  Numai bine.

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul aratat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Referitor la intrebarea adresata, achizionarea unei alte probe dintr-o banca publica daca proba nu este suficienta se refera la asigurarea cu BCR, Stem Insurance, pentru transplantul de celule stem. Astfel, in baza acestei polite de asigurare se ofera suma de 100.000 euro pentru pregatirea transplantului, transplant si post-terapie de pana la 12 luni si se gaseste o alta proba in cazul in care proba criogenata este sub minimul recomandat la celule stem si este nevoie de inca o proba sa o completeze sau unul dintre membrii familiei nu este compatibil cu proba copilului.

   Strict cu referire la rezultatul probei, stim in cateva zile de la nastere daca proba s-a calificat din punctul de vedere al minimelor recomandate, respectiv daca a avut mai mult de 10 g pentru a intra la procesare si daca dupa procesare a trecut minimul recomandat de 0.3 milioane la celule stem.

   Singurul risc ar putea fi ca nasterea sa aiba loc prematur si astfel, copilasul fiind insuficient dezoltat sa existe foarte putin sange in cordonul ombilical, iar dupa prelucrare, acesta sa nu prezinte destul de multe celule stem si leucocite incat sa treaca peste aceste minime recomandate.

   Astfel, ramane la decizia parintilor daca doresc sau nu sa pastreze proba. Daca nu doresc sa pastreze proba, se restituie toti banii achitati pana in acel moment.

   Va transmit si pe mail mai multe informatii si Lista Standard cu Bolile Tratabile cu Celule Stem.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Cu stima,

   Aura Vinatoru

 162. buna ziua!

  sunt din Bucuresti, voi naste la Clinica Medlife la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie si am ales pachetul 1. Daca vom plati integral pachetul+costul de stocare anuala o data, ne puteti face si o reducere?

  multumesc!

  1. Buna ziua!

   Ca raspuns la intrebarea dumneavoastra, reducerea se aplica la Sotcarea Integrala, daca se achita in avans pentru 18 ani. Acest lucru presupune alegerea Pachetului 3, de 1880 euro, ce include Pachetul 1 de 850 euro si Stocarea pe 18 ani, de 1030 euro.

   Dacă alegeţi să recoltaţi celulele stem din sânge, costul total pentru achitarea integrală este de 1.880 EURO (TVA inclus), corespunzător tuturor serviciilor noastre. Astfel beneficiați de un discount total de 533 EURO, (achitând 1.880 Euro în loc de 2.412 în varianta cu plata anuală), respectiv 22% din valoarea totală.

   Daca mai aveti nevoie de informatii nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina usoara in continuare!

 163. Buna ziua!

  Sunt insarcinata in 34 de saptamani si cautand informatii pe internet despre alegerea unei banci de recoltare si stocare a celulelor stem am fost bucuroasa sa aflu foarte multe informatii despre Stem Sure si inclin sa apelez la serviciile dvs.

  As avea cateva intrebari pentru dvs:

  1. Aveti un reprezentant in Pitesti? In cazul in care dorim sa obtinem mai multe informatii. Daca nu, o sa va contactez direct.

  2. Nasterea va avea loc la Maternitatea Bucur din Bucuresti. Vreau sa stiu daca ati mai colaborat cu dna dr. Ghinda Emilia.

  3. Atunci cand copilul meu va implini 18 ani si va dori sa resemneze contractul va fi nevoit sa plateasca o anumita suma de bani?

  4. O cunostinta de a noastra a apelat la Cord Blood Center si dupa prelevare i s-a spus ca nu s-a putut recolta decat o cantitate de celule stem ce pot fi utilizate pentru un adult de 49 de kg si nu mai mult, motivul fiind ca a fost cordonul ombilical scurt. Acest lucru mi se pare complet aiurea in conditiile in care un adult clar are mai mult de 49 kg iar stocarea va fi facuta degeaba. Vreau sa stiu daca eu apelez la serviciile dvs nu voi avea parte de astfel de surprize neplacute.

  Va multumesc anticipat pentru raspuns!

  Cu stima,

  Florentina Diaconu

  1. Buna ziua!

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Va transmit mai multe informatii si Contractele in atasament pe mail, iar daca sunt intrebari ne auzim la telefon sau imi raspundeti la mail.

   Ca raspuns la intrebarile dvs :

   1. In ceea ce priveste reprezentantul din Pitesti, protocolul nostru presupune ca legatura cu pacientii sa fie gestionata de catre Head Office din Bucuresti, prin urmare, tinem legatura telefonic si va putem transmite trusa si toate documentele semnate si stampilate in original la adresa dvs. Sau putem stabili o intalnire la sediul nostru cand mai ajungeti la control in Bucuresti.

   2. Am avut mai multe recoltari cu dna dr Ghinda, prin urmare, avem mare incredere in dna doctor deoarece a realizat multe recoltari de success cu firma noastra.

   3. Contractul de Stocare se semnează pe o perioadă de 18 ani, deoarece după această perioadă copilul Dumneavoastră va deveni major şi doar el va putea decide ce va face în continuare cu propriile celule stem. Bineînţeles că va avea posibilitatea să semneze un alt Contract de Stocare în nume propriu cu Compania noastră, acest lucru fiind prevăzut în Contractul de Stocare cu Părinţii. Referitor la plata, se va achita la fel ca si acum, o plata anuala de stocare.

   4. Pentru a va raspunde la aceasta intrebare trebuie sa va detaliez metodele de stocare ale sangelui ombilical.

   Compania noastra de recoltare celule stem din cordonul ombilical utilizeaza noua metodă, şi anume sângele este procesat înainte de a fi criogenat. Astfel sunt izolate leucocitele şi celulele stem (CD-34) şi doar acestea sunt criogenate, nu sangele integral (care reprezinta vechea metoda in care rezultatul probei vi se furniza in numar de kilograme corp copil tratabil , avand astfel o limitare a utilizarii probei).

   Dupa evolutia noilor tehnologii medicale, stocarea de sange integral practic a devenit o modalitate invechita. Toate Companiile din tarile din Europa de Vest (Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, etc.) utilizeaza aceasta noua metoda de prelucrare a sangelui placentar si extragere de celule stem. Asadar, evoluam si noi impreuna cu tehnologia. Daca acum 24 de ani cea mai buna metoda era stocarea integrala (fiind singura), azi ideal este ca sangele sa fie prelucrat inainte de stocare. Peste alti 24 de ani ar putea aparea o alta metoda mai buna decat cea de astazi, insa, acum, cea mai sigura metoda pentru un transplant este cea de prelucrare a sangelui si nu de stocare integrala a acestuia.

   In concluzie, cu noua metoda de procesare a sangelui placentar din cordonul ombilical si extragerea celulelor stem si a leucocitelor, daca proba trece peste minimele recomandate la celule stem de 0.3 milioane si la leucocite de 180 milioane, nu veti avea aceasta restrictie de utilizare a probei pentru o anumita varsta a copilului sau pentru un anumit numar de kilograme. Daca Proba trece de aceste minime recomandate, va fi viabilia pentru orice varsta sau indiferent de numarul de kilograme al bolnavului, deoarece se stocheaza doar strictul necesar pentru un transplant.

   Daca mai aveti nevoie de informatii nu ezitati sa ne contactati.

   Cu cele mai bune gânduri,

   Aura Vinatoru

 164. Buna ziua sunt insarcinata in 30 de saptamani si as fi interesata de recoltarea si stocarea celulelor cu firma dumneavoastra, as dori sa stiu daca aveti un reprezentant pe Oradea sau sunt pasii de urmat pentru semnarea contractului. Va multumesc

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Pentru semnarea contractelor si primirea trusei, procedura este de a vă trimite trusa împreună cu Contractele prin Curierat Rapid şi vor ajunge la Dumneavostra de pe o zi pe alta.

   Legatura cu pacientii este gestionata de catre Head Office-ul din Bucuresti, prin urmare, tinem legatura telefonic sau pe mail pentru orice alte informatii mai aveti nevoie si va putem transmite trusa si toate documentele semnate si stampilate in original.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Numai bine!

 165. Buna ziua!
  1. Pastrati doar celulele stem sau tot sangele?
  2.Aveti un reprezentant pe Galati?
  3. Modaliatatile de plata sunt fixe sau pot fi discutate in beneficiul ambelor parti?

  1. Buna ziua!

   Ca raspuns la intrebarile Dumneavoastra:

   1. Compania noastra de recoltare celule stem stocheaza celulele stem, astfel incat sangele este procesat inainte de criogenare.

   Mai jos găsiți caracteristicile celor două metode de stocare a celulelor stem din sângele cordonului ombilical.

   Vechea metodă

   – presupune criogenarea integrală a pungii de sânge ombilical
   – a fost folosită de majoritatea Companiilor din Europa în anii 90 şi la începutul anilor 2000
   – a fost utilizată la început (2002 – 2006) şi de către Compania Daneza StemCare
   – a fost abandonată de majoritatea Companiilor din Europa la începutul anilor 2000

   Noua metodă

   – presupune o etapă suplimentară şi anume izolarea liniilor celulare folosite în transplantul de celule stem (leucocite şi celule CD-34). După această etapă are loc criogenarea ulterioară a acestor două linii celulare
   – este considerată superioară vechii metode de către majoritatea Companiilor din Vestul Europei – de aproape 10 ani aceste companii au decis utilizarea noii metode în detrimentul celei vechi
   – este utilizată de către Compania Daneza StemCare din 2006

   2. Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical pe Galati ,Anca Nazare, nr tel : 0722.101.706

   3. Daca variantele de plata standard nu corespund nevoilor Dumneavoastra, suntem deschisi la noi varianta de plata. Cel mai bine este sa luati legatura cu colega mea si sa agreati impreuna o varianta de plata.

   Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati.

   Cu cele mai bune ganduri,
   Aura Vinatoru

  1. Buna ziua!

   Oferim părinţilor, în colaborare cu BCR Asigurări, posibilitatea de a încheia o asigurare reală şi completă pentru terapii cu celule stem – Stem INSURANCE.

   Este vorba de o polita de asigurare ce acopera interventiile cu celule stem, daca veti avea nevoie de proba pentru transplant,iar in baza unei asigurari, BCR va va achita 100.000 Euro.

   Asigurarea pentru terapia cu celule stem este pentru intreaga familie si este la decizia parintilor de a o achizitiona, nefiind by default cuprinsa in produsul Stem SURE, la un pret de 204 Euro pe an (in acest pret sunt cuprinsi pana la 4 membri de familie – parinti, copil si un frate/sora – putand beneficia de acoperirea unei sume de pana la 100.000 Euro pentru pregatirea transplantului, transplant si post-terapie de pana la 12 luni, incluzind aici si achizitionarea unei probe de sange placentar dintr o banca publica daca proba existenta este insuficienta sau nu este compatibila cu HLA-ul unuia dintre membrii familiei – parinti sau frate/sora).

   Pentru mai multe detalii despre asigurare, il puteti contacta pe reprezentantul BCR-Asigurari:

   SORIN STROE- Director Asigurari

   Telefon: 0730.800.294 / 021.313.1750

   E-mail : office@bestasig.ro

   Multa sanatate si numai bine!

 166. Buna ziua,

  1. As dori lista cu bolile tratabile cu ajutorul celulelor stem.
  2. In cazul ca celule stem prelevate nu corespund din anumite puncte de vedere (de ex. nu s-a putut preleva decat o cantitate foarte mica ) se returneaza banii dati la semnarea contractului.
  3. Am dori sa luam legatura cu o persoana de contact in orasul Oradea.

  Multumesc.

  1. Buna ziua!

   Regasiti pe adresa dumneavoastra de mail lista cu bolile standard tratabile cu celule stem, la ora actuala.

   Factura pe care o achitati la semnarea contractului, fie contravaloarea kit-ului de recoltare (55 euro sau 65 euro) sau o prima rata de 300 euro, vi se returneaza in cazul in care nu se face recoltarea, proba a avut sub 11 ml de sange si nu s-a putut procesa sau orice alt motiv ce nu tine de dumneavoastra.

   In ceea ce priveste reprezentantul din Oradea, protocolul nostru presupune ca legatura cu pacientii sa fie gestionata de catre Head Office din Bucuresti, prin urmare, tinem legatura telefonic si va putem transmite trusa si toate documentele semnate si stampilate in original la adresa dumneavoastra.

   Pentru orice alte intrebari aveti nu ezitati sa ne contactati.

   Cu stima,

   Aura Vinatoru

  1. Buna ziua,

   Celulele stem recoltate din cordonul ombilical au fost utilizate pana la ora actuala in peste 30.000 de transplanturi. Vasta majoritate a acestor transplanturi au fost efectuate pentru boli ale sangelui, in principal leucemii.

   Desi au fost si cazuri de diabet in tratamentul carora au fost utilizate celulele stem, tratamentul cu celule stem in cazul diabetului nu face parte din terapiile standard (cum este cazul leucemiilor si altor boli ale sangelui). La ora actuala exista studii clinice in desfasurare care dau sperante oamenilor de stiinta ca, intr-o buna zi, celulele stem vor putea fi utilizate si in cazul diabetului. Practic, inca se lucreaza la asa ceva.

   Multa sanatate si numai bine!

 167. Buna ziua,

  am 23 saptamanai,am sa nasc la Giulesti,prin cezariana,se pot recolta si prin aceasta forma de nastere.as dori mai multe detalii despre pachetul 2,mai exact plati in rate timp de 6 luni-1an.

  1. Buna ziua!

   Am avut mai multe recoltari de sange placentar si de tesut de cordon ombilical cu doctorii ginecologi de la Spitalul Giulesti, prin urmare, marea majoritate a doctorilor sunt instruiti in acest sens. Recoltarea se face prin aceeasi metoda de catre doctor, indiferent daca este cezariana sau nastere naturala.

   Daca variantele de plata de pe site-ul nostru nu corespund nevoilor dumnevoastra, suntem deschisi la noi varianta de plata, care sa va avantajeze si pe dumnevoastra. Regasiti pe adresa dumneavoastra de mail mai multe detalii in legatura cu plata.

   Numai bine!

 168. Buna ziua! As dori sa va intreb daca cumva sangele ar fi contaminat cu un stafilococ, efectuati procedura de decontaminare? Intreb pt ca e un lucru f important, si ca pt ca f multe firme din romania nu efectueaza aceasta procedura.Cu respect!

  1. Buna ziua!

   Procedura este in felul urmator:

   Proba de sange placentar ajunsa in banca este procesata si criogenata. In acest timp se fac testele infectioase si de contaminare bacteriologica. Atunci cand testele sunt gata, proba este deja criogenata, pentru a pastra viabilitatea celulelor stem.

   Daca testele de contaminare ies pozitive, colegii nostri din Danemarca ne trimit odata cu rezultatul si antibiograma. Atunci cand proba va fi folosita, inainte de a o transplanta i se adminbistreaza antibiotic conform antibiogramei.

   Tratarea probei, decontaminarea, se face inainte de folosirea probei, atunci cand proba e decriogenata. Nu se va face inainte de aceasta etapa, pentru ca ar insemna sa decriogenam proba, sa o tratam si apoi sa o criogenam din nou, ceea ce ar putea duce la pierderi de celule stem.

   Sper ca v-am raspuns cat mai detaliat la intrebarea dumneavoastra.

   Daca mai sunt intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Numai bine!

  1. Draga Doamna,

   Cu mare drag colegii mei vor raspunde la oricare dintre intrebarile pe care le veti adresa incepand cu ora 09.00 Luni.

   Pana atunci, daca cunosc raspunsul, pot sa va raspund eu.

   Deci va rog sa ne intrebati 🙂

   Cu drag,

   Dr. Bogdan Ivanescu

 169. Buna ziua!!M-ar interesa pachetul 2, insa am niste intrebari. DR cu care voi naste e Lupascu Anghelache Ivona de la Maternitate Cuza Voda IASI.
  Ma costa ceva o taxa in plus recoltarea, adica trebuie sa ii dau la medic o taxa speciala pt recoltare?
  Si m-ar interesa daca pachetul 2 nu se poate plati in rate timp de 1 an.
  Am 32 saptamani de sarcina. Multumesc!

  1. Buna ziua!

   Referitor la doctorul cu care veti naste, am avut mai multe recoltari cu dna dr Lupascu Anghelache Ivona, prin urmare, avem mare incredere in dna doctor deoarece a realizat recoltari de success cu firma noastra.

   Noi avem incheiate in prealabil contracte cu fiecare doctor in parte, deoarece ne achitam fata de personalul medical (doctor ginecolog si asistenta) pentru manopera de recoltare. Este o procedura in plus fata de nastere si este normal sa fie platiti pentru acest lucru in plus. Prin urmare, dumneavoastra nu trebuie sa achitati vreo taxa de recoltare la maternitate sau doctorului.

   Daca variantele de plata de pe site-ul nostru nu corespund nevoilor dumnevoastra, suntem deschisi la noi varianta de plata, care sa va avantajeze si pe dumnevoastra. Regasiti pe adresa dumneavoastra de mail mai multe detalii in legatura cu plata.

   Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical pe Iasi,Anca Nazare, nr tel : 0722.101.706

   Sarcina usoara in continuare!

 170. Buna seara, sunt insarcinata in 21 de saptamani si as fi interesata de pachetul 2 de recoltare celule stem insa as avea cateva intrebari .
  1. Urmeza sa nasc la spitalul Sandor Bucuresti vreau sa stiu daca aveti contract cu cei de acolo si ce discounturi exista pentru ca mi s-a explicat din partea dumnealor ca la semnarea unui contract cu o banca de celule stem inainte de termenul nasterii presupune includerea recoltarii in pretul nasterii
  2 . In cazul in care nu exista niciun fel de discount pretul pachetului este de 988 euro platibili numai inaintea nasterii si 85 euro + tva anual timp de 18 ani ? Nu se pot plati cei 988 euro in rate lunare ? Ca de exemplu o suma de 200 euro la semnarea contractului si apoi 4 rate lunare a cate 200 euro ? Sau ce oferte imi puteti face d-voastra ?Multumesc frumos , astept un raspuns!

  1. Buna ziua,

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere!

   Ca raspuns la intrebarile dumneavoastra, contractele se incheie cu medicii ginecologi care fac recoltari, iar noi am avut colaborari cu marea majoritate a medicilor din Spitalul Sanador.

   Stem SURE este printre primele companii pertenere cu Sanador, acest lucru fiind vizibil la orice etaj din spitalul Sanador, ca urmare a signalisticii Stem SURE din Spitalul Sanador.

   Sanador nu percepe taxa privind manopera de recoltare pentru nici una dintre companiile de recoltare celule stem, prin urmare, nu aveti de achitat decat pretul contractelor de procesare si stocare ale companiei de celule stem alaturi de pretul normal al nasterii.

   Referitor la plata, inainte de nastere se achita doar suma de 65 Euro, diferenta de 923 Euro putand-o achita dupa nastere si in rate conform grilelor de rate.

   Taxa de stocare fie puteti sa o achitati an de an si are valoarea de 85 euro+TVA, sau puteti sa o achitati integral pe toata perioada de 18 ani (960 euro) beneficiind de un discount foarte mare!

   Regasiti si pe adresa de mail mai multe informatii.

   Daca mai sunt intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Numai bine!

 171. Buna ziua,
  Eu voi naste in Clinica Medlife Grivita in appx.2 luni si din cate am citit pe site, Dvs. aveti o colaborare cu cei de acolo, aveti cumva si anumite discount-uri oferite mamicilor ce vor naste acolo?
  De asemenea vroiam sa va intreb, cine urmeaza sa faca recoltarea propriu-zisa, medicul ce asista la nastere sau o persoana specializata din partea companiei Dvs?
  Se poate stabili o intalnire cu reprezentantul companiei Dvs. in in zilele de week-end sau doar in cursul saptamanii?

  Multumesc anticipat,
  Cami

  1. Buna ziua!

   Din punct de vedere al discount-urilor oferite, Parteneriatul MedLife – Stem SURE presupune neachitarea de catre Dumneavoastra a taxei pentru manopera de recoltare de sange din cordonul ombilical, manopera efectuata de catre specialistii MedLife.

   Taxa pentru manopera de recoltare a celulelor stem la Medlife (folosind oricare alt furnizor de servicii de procesare si stocare a sangelui placentar) este de 1.200 RON. Prin aceasta colaborare, Dumneavoastra nu mai trebuie sa achitati taxa, deci practic eliminati un cost in plus la nastere.

   Recoltarea o va face doctorul cu care veti naste. In momentul de fata, toti doctorii ginecologi au facut multe recoltari si stiu exact tehnica si toate procedurile implicate.

   Pentru semnarea contractului si ridicarea trusei de recoltare exista 3 variante :

   1) Stabilim o intalnire la sediul firmei noastre. Noi suntem la birou de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.

   2) Puteti semna contractele si lua trusa direct de la Medlife, de la colega noastra Corina Olteanu de la Asilife, nr tel : 0753.535.326 (de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00)

   3) Putem sa va transmitem trusa si documentele prin Curier.

   Daca mai sunt intrebari ma puteti contacta.

   Numai bine!

 172. 1)Pana la ce greutate pot fi utilizate celulele? 2)In spania exista un sistem de donari ale celulelor- au avantaje cei care le doneaza in vreun fel?Adica au prioritate fata de cei ce n-au avut incredere si nu au recoltat?(sau daca le donez le donez pt toata lumea ca asa este ”etic”? Exista garantia (legal) ca nu se vor comercializa ?

  1. Buna ziua!

   Ca raspuns la intrebarile dumneavoastra:

   1) Compania noastra de recoltare celule stem din cordonul ombilical utilizeaza noua metodă, şi anume sângele este procesat înainte de a fi criogenat. Astfel sunt izolate leucocitele şi celulele stem (CD-34) şi doar acestea sunt criogenate, nu sangele integral (care reprezinta vechea metoda in care rezultatul probei vi se furniza in numar de kilograme corp copil tratabil, avand astfel o limitare a utilizarii probei).

   Dupa evolutia noilor tehnologii medicale, stocarea de sange integral practic a devenit o modalitate invechita. Toate Companiile din tarile din Europa de Vest (Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, etc.) utilizeaza aceasta noua metoda de prelucrare a sangelui placentar si extragere de celule stem. Asadar, evoluam si noi impreuna cu tehnologia.

   Cu noua metoda de procesare a sangelui placentar din cordonul ombilical si extragerea celulelor stem si a leucocitelor, daca proba trece peste minimele recomandate la celule stem de 0.3 milioane si la leucocite de 180 milioane, nu veti avea aceasta restrictie de utilizare a probei pentru o anumita varsta a copilului sau pentru un anumit numar de kilograme. Proba va fi viabilia pentru orice varsta sau indiferent de numarul de kilograme, deoarece se stocheaza doar strictul necesar pentru un transplant.

   2) Banca de stocare a celulelor stem recoltate prin Compania Stem Sure este o banca privata. Bancile private/familiale sunt banci in care parintii, in urma unei taxe platite, pot pastra celulele stem recoltate, ei fiind proprietarii si singurii ce pot decide folosirea acelei probe, pentru copilul de la care a fost recoltata proba sau pentru o alta persoana compatibila.

   Familiile ce decid sa stocheze celulele stem ale copilului lor in cadrul unei banci private, familiale, vor avea intotdeauna proba la dispozitie, parintii fiind singurii ce au acces la acea proba si singurii care pot decide pentru cine vor folosi acea proba.

   In Spania exista banca publica, o banca a statului in care parintii nu achita nimic pentru proba si nu sunt beneficiarii ei. Practic, intra intr-un registru de donatori cu proba si orice alt stat care are banca publica poate face schimburi de probe compatibile pentru cetatenii ei. Iar in cazul in care in Romania se va face o banca publica oficiala si functionala, toti cetatenii romani cu o proba de celule stem recoltata la nastere inregistrati in banca publica romana, vor avea dreptul legal sa utilizeze orice alta proba compatibila dintr-o alta tara cu banca publica, pentru persoana bolnava. Dar momentam nu avem aceasta banca publica functionala.

   Sper sa va fi ajutat cu aceste informatii. Ne auzim daca mai aveti si alte intrebari.

   Numai bine!

  1. Buna ziua!

   Pentru procesarea si analizelele sangelui placentar pentru o sarcină gemelară (gemeni dizigoţi, 2 placente diferite) – veti avea nevoie de 2 truse de recoltare. Daca gemenii sunt monozigoti ( identici, in aceeasi placenta) veti avea nevoie de 1 singura trusa de recoltare.

   Pretul total pentru recoltare si procesarea sangelui de la primul bebelus este de 850 euro sau 988 euro si cu Tesut, iar pentru al doilea micut este la jumatate de pret, respectiv, 425 euro sau 494 euro si cu Tesut.

   Practic, ce se achita catre noi pentru ambele recoltari sunt: 1275 euro pt Contractele de Procesare si de Analize Medicale pentru ambele kituri SAU 1482 euro daca doriti si recoltare de Tesut, iar pentru Stocare se achita fie 70 euro +TVA x 2 Stocarea anuala SAU 85 euro +TVA x 2 si pentru stocarea Tesutului.

   V-am transmis si pe adresa de mail mai multe informatii.

   Va asteptam cu alte intrebari, daca mai sunt.

   Numai bine!

 173. Buna ziua. o intrebare daca se poate. sunt gravida in saptamana 20. si mam gemeni ce imi recomandat ca pachet celule stem. multumesc.

  1. Buna ziua!

   Pentru procesarea si analizelele sangelui placentar pentru o sarcină gemelară (gemeni dizigoţi, 2 placente diferite) – veti avea nevoie de 2 truse de recoltare. Daca micutii sunt in aceeasi placenta (gemeni monozigoti) va fi de ajuns doar o trusa, pentru o recoltare.

   Cel mai complet pachet este cel cu ambele tipuri de celule stem: cele hematopoietice din sange si cele mezenchimale din tesut.

   Pretul total pentru recoltare si procesarea sangelui de la primul bebelus este de 850 euro sau 988 euro si cu Tesut, iar pentru al doilea micut este la jumatate de pret, respectiv, 425 euro sau 494 euro si cu Tesut.

   Practic, ce se achita catre noi pentru ambele recoltari sunt: 1275 euro pt Contractele de Procesare si de Analize Medicale pentru ambele kituri SAU 1482 euro daca doriti si recoltare de Tesut, iar pentru Stocare se achita fie 72 euro +TVA x 2 Stocarea anuala SAU 85 euro +TVA x 2 si pentru stocarea Tesutului.

   V-am transmis si pe mail mai multe informatii.

   O zi buna!

 174. Buna ziua….As vrea sa stiu daca se poate comanda si din Italia sau daca aveti vreo persoana de contact pe langa Verona.Multumasc

  1. Buna ziua!

   Compania noastra de recoltare celule stem se ocupa cu recoltarea sangelui placentar din cordonul ombilical la nastere doar pe teritoriul Romaniei, probele fiind transoprtate in Danemarca pentru prelucrare si stocare.

   Prin urmare nu va putem ajuta decat nasterea are loc in Romania. Practic, Agentia Nationala de Transplant din Romania (ANT) ofera autorizatii de transport probe biologice companiilor de recoltare celule stem doar pe teritoriul Romaniei.

   Daca doriti mai multe informatii ma puteti contacta.

   Sarcina usoara in continuare!

  1. Buna ziua!

   Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical, pe nume Aura Moldovan, nr tel : 0736.395.455. O puteti contacta si stabili o intalnire cu dansa.

   Regasiti mai multe informatii pe adresa dumneavoastra de mail.

   O zi buna!

 175. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 34 de saptamani si ma intereseaza sa iau legatura cu reprezentatul dvs pe Timisoara pentru a incheia un contract. Puteti sa imi transmiteti un numar de telefon pentru a lua legatura direct cu el/ea?

  Multumesc

  1. Buna ziua!

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am transmis si pe adresa dumnevoastra de mail mai multe informatii.

   In ceea ce priveste reprezentantul din Timisoara, legatura cu pacientii din Timisoara este gestionata de catre Head Office-ul din Bucuresti, prin urmare tinem legatura telefonic si pe mail si va putem transmite prin Curier trusa si documentele in original, stampilate si semnate, la adresa dumneavoastra.

   Astept decizia dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati daca mai aveti intrebari.

   Numai bine!

 176. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 31 de saptamani si ma intereseaza stocare de celule stem dar si de stocare de cordon + gelatina Wharton individualizata + izolare celule stem mezenchimicale .
  Am inteles ca dv recolati sange placentar iar la alte firme se vorbeste de sange ombilical…exista vre-o diferenta?
  Cu cat timp inainte ar trebui sa incheiem contractul? Sunt necesar anumite analize sau este inclus in kit seringa de recoltare si apoi testare a sangelui mamei?
  Ce contine mai exact kitul?
  Cat timp dureaza de la recoltare/nastere pana cand sangele ajunge la dumneavoastra si apoi in Danemarca? (daca nastrea are loc la Moinesti/jud.Bacau)
  In cat timp ajunge kitul in posesia nostra?
  Daca nu optez pentru plata integrala a costurilor de stocare pe 18 ani iar in anul urmator as putea plati integral pe 17 ani se pot obtine reduceri?
  De ce as opta pentru o firma care stocheza in Danemarca si nu o firma care stocheza in Romania?

  Multumesc anticipat.

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Ca raspuns la intrebarile dumneavoastra:

   – Sangele cordonului ombilical reprezinta sangele care coboara din placenta. Acest sange este practic al placentei (de aceea se si numeste sange placentar) si coboara in cordonul ombilical. In acest sange se gasesc celulele stem hematopoietice, prin urmare, ambii termeni definesc acelasi tip de celule stem.

   – De obicei recomandam sa intrati in posesia trusei de recoltare cu 1-2 luni inainte de nastere, sa aveti trusa la dumnevoastra in caz ca nasterea se intampla inainte de termenul preconizat, dar acest aspect il stabiliti dumnevoastra, oricum trusa o primiti impreuna cu toate documentele.

   Legat de analizele medicale le mamei, ne-ar trebui o copie dupa Hepatitele B si C, HIV-Sida si Sifilis (VDRL/Test Lues). Aceste analize de obicei se fac in primul trimestru de sarcina si daca nu sunt probleme, nu se mai repeta.

   – Trusa de recoltare are suportul de polistiren (care are toate componentele turnate) iar proba de sânge este păstrată la o temperatură optimă. Trusa contine: Recipientul de Colectare a Sangelui si a tesutului ombilical (cordon) daca se doreste si aceasta procedura, 2 Pungi cu THERMOGEL(care au proprietatea de a păstra o temperatură constant optimă pe durata efectuării transportului aerian), micro-cip-ului (care înregistrează şi măsoară temperatura probei din 5 în 5 minute din momentul recoltării până în momentul procesării) permite ca temperatura la care este ţinută proba să fie permanent monitorizată si Formularul pentru Personalul de Recoltare ce va fi completat de doctor.

   – Probele ridicate pana in ora 17:00 din spitale, parasesc tara in aceeasi zi si ajung imediat in dimineata urmatoare in laborator, unde intra la procesare si aflam rezultatul in cateva zile de la nastere.
   Daca nasterea are loc vineri dupa ora 17:00, sambata sau duminica, proba va sta la spital la temperatura camerei (personalul medical a fost instruit deja in acest sens) si se ridica luni dimineata din spital de catre curier.

   – Cum intrati in posesia trusei: noi va pregatim trusa cu toate documentele ce trebuie completate de catre dvs, semnate, stampilate si cu numar de inregistrare si le transmitem prin Curier sau puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical, pe nume Anca Nazare si va aduce dansa trusa cu toate documentele; nr tel : 0722.101.706. O puteti contacta si stabili o intalnire cu dansa.

   – Da, se pastreaza reducerea si pentru anul urmator daca doriti sa achitati integral pe restul de ani ramasi.

   – Procesarea şi Stocarea celulelor stem are loc în Copenhaga (Danemarca) – este cunoscut faptul că Danemarca are unul din cele mai avansate şi sigure sisteme medicale pe plan mondial. Ramane la latitudinea dumneavoastra sa identificati ceea ce este important pentru dumneavoastra referitor la calitatea si siguranta probei de celule stem.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Multa sanatate!

 177. Buna ziua,

  In legatura cu testarea HLA , nu am vazut in contract ca se mentioneaza acest lucru. E gratuit acest test chiar daca nu facem acea asigurare la BCR asigurari?
  Va rog sa ne spuneti daca aveti datele de contact ale reprezentantului dvs pentru Ploiesti sau ar trebui sa va contactez la sediul central din Bucuresti.

  1. Buna ziua!

   Veti primi gratuit testarea HLA deoarece testul de compatibilitate (HLA) nu tine de asigurarea pentru transplant; aceasta procedura o realizam noi gratuit în situaţia în care proba de celule stem stocată va fi folosită de către părinţii sau fraţii copilului de la care a fost recoltată.

   Testarea HLA presupune realizarea unei analize atat din sangele cordonului ombilical (sangele copilului), cat si analize din sangele potentialului primitor. Probe foarte mici din sangele cordonului ombilical sunt pastrate exact pentru aceasta eventualitate.

   Legat de aceasta procedura, se poate face o Anexa la contract in care sa stipulam ca acest test va ramane gratuit pe toata perioada stocarii pentru parintii, fratii sau surorile copilului, in caz de nevoie de a utilizare a probei.

   Va invitam sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical,Elena Oniga, nr tel : 0723.349.131. O puteti contacta si stabili o intalnire cu dansa.

   Pentru orice alte intrebari va stau la dispozitie.

   Numai bine!

 178. sunt o viitoare mamica de gemeni bivitelini.am 29 de saptamani.am citit toate comentariile incercand sa gasesc raspunsuri la toate intrebarile dar mi-au mai ramas cateva nelamuriri.daca nu inchei si asigurarea cu bcr nu poti utiliza celulele intr-un transplant decat contra cost?ati spus k asig se poate plati si dupa 2 ani, dar dak in acest timp , doamne fereste, ai nevoie de ele, ce faci?sau dak ajungi la concluzia k nu mai poti plati si asigurarea?in acest caz celulele nu pot fi folosite decat dak platesti transplantul?imi pare rau dak raspunsurile la aceste intrebari le regasesc si pe site si poate nu le-am observat. va multumesc anticipat pt raspunsuri. o seara frumoasa!
  in cazul in care ne hotaram pt aceasta procedura dati-mi, va rog, datele de contact ale unui reprezentant din ploiesti, dak aveti.va multumim!

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere si va felicitam pentru informarea legata de procedura.

   In prezent, singura varianta in care sa nu achitati dumneavoastra transplantul, ar fi sa incheiati o asigurare in acest sens, care sa suporte toate costurile legate de serviciile medicale impuse de diagnosticarea unei afectiuni susceptibile a fi tratata prin terapii cu celule stem si cheltuielile de cazare si de transport.

   Stem Sure ofera părinţilor, în colaborare cu BCR Asigurări, posibilitatea de a încheia o asigurare completă pentru terapii cu celule stem – Stem INSURANCE, putand beneficia de acoperirea unei sume de pana la 100.000 Euro.

   Mai exista varianta in care statul sa deconteze o anumita suma pentru transplant, dar momentan in Romania nu se efectueaza transplanturi cu celule stem din sangele cordonului ombilical. Cele 300 de transplanturi cu celule stem ce s-au facut pana acum la Fundeni, au utilizat celule stem hematopoietice adulte, medulare, obtinute de la donatori.

   Pentru mai multe informatii legat de transplanturi o puteti contacta pe dna doctor Monica Novac ( 0735.783.677 ), care va poate raspunde la eventualele intrebari medicale pe care le mai aveti.

   Iar o persoana de contact pentru Ploiesti este reprezentantul nostru medical, Elena Oniga, nr tel : 0723.349.131.

   Sarcina usoara in continuare! Numai bine!

 179. Buna ziua. Aveti o persoana de contact in Galati?Ne-am hotarat sa alegem compania dv pt recoltarea celulelor stem. Mentionez ca am 35 de sapatamani.
  Multumesc.

  1. Buna ziua!

   Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical, pe nume Anca Nazare, nr tel : 0722.101.706. O puteti contacta si stabili o intalnire cu dansa.

   Regasiti mai multe informatii pe adresa dumneavoastra de mail.

   O zi buna!

 180. Buna ziua,
  Sunt din Brasov, si as dori mai multe detalii pentru incheierea unui contract cu dvs(gen plata in mai multe rate daca este posibil)..daca imi puteti trimite un numar de contact as fi recunoascatoare.

  Multumesc anticipat,
  Ioana

  1. Buna ziua!

   V-am transmis si pe adresa dumnevoastra de mail mai multe informatii.

   Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical pe Brasov, pe nume Elena Oniga, nr tel : 0723.349.131.

   Variantele de plata afisate pe site cu siguranta cuprind un raspuns la intrebarea dumneavoastra iar ceea ce va pot spune este ca fiecarui client i s-a oferit esalonare de plata care sa-l avantajeze.

   Sarcina usoara in continuare!
   Numai bine!

 181. Bună ziua,
  Sunt însărcinată în 30 de săptămâni şi înclin spre a alege compania dumneavoastră de recoltare a celulelor stem. Am însă câteva întrebări:
  1. Care sunt analizele de sânge obligatorii pe care trebuie sa le fac pe durata sarcinii şi pe care le solicitaţi în vederea încheierii contractului? Contează unde sunt făcute?
  2. Kitul de recoltare este voluminos? Este necesar să meargă cineva cu mine pentru a-l ridica de la sediul dvs?
  3. Opţiunea de a realiza şi contractul de asigurare cu firma dvs trebuie făcută doar începând din primul an? Sau se poate decide pe parcurs (de ex. la 2 sau 3 ani)?
  4. Dacă naşterea are loc prin cezariană şi este anunţată compania dvs. kitul de recolare urmează să fie ridicat în aceeaşi zi?
  Mulţumesc

  1. Buna ziua!

   Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Ca raspuns la intrebarile dumneavoastra:

   1. Ne-ar trebui o copie dupa Hepatitele B si C, HIV-Sida si Sifilis (VDRL/Test Lues). Aceste analize de obicei se fac in primul trimestru de sarcina si daca nu sunt probleme, nu se mai repeta. Nu conteaza laboratorul la care le-ati efectuat.

   2. Kit-ul de recoltare pare voluminos, dar nu este greu deloc (in jur de 1 kg).

   3. Va puteti decide oricand (si in 2-3 ani) daca doriti sa realizati si asigurarea la BCR pentru polita pentru transplant Stem Insurance, oricand de la momentul in care va confirmam ca proba este viabila si s-a criogenat.

   4. Daca nasterea are loc pana in ora 17, trusa se ridica din spital si pleaca in aceeasi zi cu avionul spre Danemarca. Daca nasterea are loc pe parcursul noptii, proba ramane la temperatura camerei la spital, in grija personalului medical, si este ridicata imediat in ziua urmatoare.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   O zi buna!

 182. Buna ziua,

  As dori sa intru in posesia documentelor ce trebuie semnate si sa contactez reprezentantul dumneavoastra in Craiova.
  Multumesc anticipat!

  1. Buna ziua!

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   V-am transmis si pe adresa dumnevoastra de mail mai multe informatii.

   In ceea ce priveste reprezentantul din Craiova, legatura cu pacientii din Craiova este gestionata de catre Head Office-ul din Bucuresti, prin urmare va putem transmite prin Curier trusa si documentele in original, stampilate si semnate, la adresa dumneavoastra.

   Astept decizia dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati daca mai aveti intrebari.

   Numai bine!

 183. Buna ziua,

  Sunt insarcinata in 33 de saptamani si vreau sa inchei contractul cu Stem Sure.
  Pot intra in posesia documentelor ce trebuie semnate, inainte de a ma intalni cu reprezentantul dumneavoastra?
  Va multumesc.

  1. Draga Doamna,

   Ne bucuram sa vedem interesul dumneavoastra fata de recoltarea de celule stem cu compania noastra si va felicitam pentru aceasta decizie inteleapta!

   V-am transmis pe adresa de mail pe care am regasit-o in sistem documentele care se semneaza la momentul primirii trusei de recoltare.

   Sarcina usoara in continuare!

    1. Buna ziua!

     Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical pe Medlife, pe nume Corina Mocanu, nr tel : 0720.783.622. O puteti contacta si stabili o intalnire cu dansa.

     Regasiti mai multe informatii pe adresa dumneavoastra de mail.

     O zi buna!

 184. Buna ziua!!!sunt insarcinata in 19 saptamani si as fi interesata de oferta bancii dumneavoastra ,va rog sa-mi da-ti un nr de telefon al unui reprezentant al dumneavoastra din Timisoara pt mai multe detalii!!!va multumesc!!!

  1. Buna ziua!

   In primul rand va multumim pentru interesul acordat companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Asa cum ati fost informata si pe adresa dumnevoastra de mail, in momentul de fata, toti doctorii ginecologi au facut multe recoltari si stiu exact tehnica si toate procedurile implicate. In Timisoara am avut recoltari cu mai multi doctori la Spitalul Athena, la Clinica President, la Clinica Bega si la Spitalul Dr Dumitru Popescu.

   Daca insa nasterea are loc cu un doctor cu care nu am mai avut recoltari, ne lasati un nr de telefon si un reprezentant medical il contacteaza inainte de nastere sa ii explice exact procedura. De aceea, va rog sa-mi spuneti cu ce doctor veti naste, sa va spun daca am mai avut sau nu colaborari cu dansul/dansa.

   In ceea ce priveste reprezentantul din Timisoara, protocolul nostru presupune ca legatura cu pacientii sa fie gestionata de catre Head Office din Bucuresti, prin urmare va putem transmite prin Curier trusa si documentele in original, stampilate si semnate, la adresa dvs.

   Astept decizia dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati daca mai aveti intrebari.

   Numai bine!

 185. Buna seara,

  Sunt insarcinata in 32 de saptamani si m-ar interesa, in cazul in care ne hotaram sa apelam la Stem Sure, cu cat timp inainte de nastere trebuie semnat contractul. De asemenea, aveti cumva un reprezentant in Tg. Mures? va multumesc!

  1. Buna ziua!

   De obicei recomandam sa intrati in posesia trusei de recoltare cu 1-2 luni inainte de nastere, sa aveti trusa la dumnevoastra in caz ca nasterea se intampla inainte de termenul preconizat, dar acest aspect il stabileste parintele, oricum trusa o primiti la momentul semnarii contractelor.

   Puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical de pe Mures, pe nume Aura Moldovan, nr tel : 0736.395.455 sa stabiliti o intalnire pentru si mai multe informatii si primirea kit-ului de recoltare.

   O zi cat mai placuta in continuare!

 186. Buna ziua,

  As dori sa stiu in cazul in care se face plata integrala si din nefericire e nevoie sa folosim celulele stem pana la expirarea celor 18 ani, exista posibilitatea sa se recupereze o parte din banii dati in avans? in cazul in care e nevoie de transplant, cine plateste transportul celulelor stem la spitalul unde se afta pacientul? Multumesc

  1. Buna ziua!

   Dacă varianta de plată pentru care s-a optat a fost cea de-a doua (plata integrală pentru 18 ani) se va returna echivalentul sumei pentru perioada neutilizată, in caz de utilizare a probei dupa cativa ani.

   În cazul solicitarii ca celulele Stem sa fie livrate catre orice unitate medicala, conform legislatiei aplicabile, spre a fi utilizate în scop medical, prepararea probei, precum si transportul acesteia, în Regim Standard sau Regim de Urgenta, la locatia indicata, se face pe cheltuiala exclusiva a SC Stem Sure Solutions SRL.
   Termenele de livrare a probei sunt dupa cum urmeaza:

   REGIM DE URGENTA: 24 de ore de la primirea solicitarii Parintilor, adresate catre SC Stem Sure Solutions SRL, în cazul precizarii de catreDoctorul care va efectua interventia a faptului ca eliberarea transplantului reprezinta o urgenta medicala.
   REGIM STANDARD: 30 de zile calendaristice de la primirea solicitarii Parintilor, adresate catre SC Stem Sure Solutions SRL.

   Indiferent de termenul de livrare, vi se transmite proba gratuit, oriunde in lume.

   Dca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   Sarcina usoara!

 187. Buna ziua,
  Am si eu o intrebare referitoare la formularele care trebuie completate alaturi de contracte. Am primit ieri kitul si contractele , va multumesc mult. Intre formulare este unul care trebuie completat de medicul care asista la nastere insa eu sunt din Sibiu si as dori sa nasc la clinica Nova Vita din Targu Mures. Inca nu stiu exact cu ce medic voi naste si urmatoarea mea programare acolo este abia pe 8 februarie. Cum voi proceda in aceasta situatie pentru a putea sa va trimit cat mai repede contractele si formularele semnate?

  Va multumesc.

  1. Buna ziua!

   Va multumesc pentru confirmarea primirii kitului de recoltare. Formularul la care faceti referire nu trebuie completat de catre medicul cu care veti naste, ci de catre dumneavoastra, numai ca trebuie sa specificati numele doctorului cu care va avea loc nasterea (daca nu stiti exact numele doctorului, precizati ca va fi doctorul de garda de exemplu, oricum aflam numele doctorului in momentul in care se anunta nasterea la numarul de telefon special pt nasteri). La adresa doctorului precizati spitalul Nova Vita si la numar de telefon un numar de telefon al spitalului.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.

   O zi frumoasa!

 188. Buna ziua, ma intereseaza care ar fi pretul ptr o sarcina gemelara cu placente diferite, precum si daca taxa de stocare anuala se mareste si ea.
  Multumesc!

  1. Buna ziua!

   Pentru procesarea si analizele sangelui placentar pentru o sarcină gemelară (gemeni dizigoţi, 2 placente diferite) – veti avea nevoie de 2 truse de recoltare.

   Pretul total pentru recoltare si procesarea sangelui de la primul bebelus este de 850 euro sau 1000 euro si cu Tesut, iar pentru al doilea micut este la jumatate de pret, respectiv, 425 euro sau 500 euro si cu Tesut.

   Practic, ce se achita catre noi pentru ambele recoltari sunt: 1275 euro pt Contractele de Procesare si de Analize Medicale pentru ambele kituri sau 1500 euro daca doriti si recoltare de Tesut, iar pentru Stocare se achita fie 72 euro +TVA x 2 Stocarea anuala sau 85 euro +TVA x 2 si pentru stocarea Tesutului.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati.

   O zi buna!

 189. Buna ziua. Am cateva neclaritati…
  1. Pentru cat timp de stocheaza celulele?
  2. As dori sa aflu mai multe informatii in legatura cu asigurarea si costul acesteia. Se plateste separat, anual, o taxa, sau cum se procedeaza? Care este valoarea totala pe care ar trebui sa o platesc pentru toate procedurile(recoltare, procesare, pastrare, etc si asigurare) pentru toata durata contractului?
  Sper ca am pus bine intrebarile…
  Va multumesc foarte frumos!

  1. Buna ziua!

   Ca raspunsuri la intrebarile dumnevoastra:

   1.Calitatea celulelor stem ramane neschimbata in timp. Putem spune acest lucru cu certitudine, insa, doar pentru primii 24 de ani. Cum primele celule stem au fost criogenate in urma cu 24 de ani, nimeni nu poate afirma cu o certitudine de 100% ca peste alti 24 de ani celulele stem criogenate vor avea toate proprietatile nemodificate. Toti oamenii de stiinta sunt insa unanimi in a spune ca este rezonabil sa credem ca, dat fiind faptul ca in 24 de ani nu s-au produs modificari in ceea ce priveste calitatea celulelor stem, celulele stem criogenate au o durata de viata cel putin la fel de mare cu durata de viata a persoanei de la care au fost recoltate.

   2. Plata totala este de 850 euro sau 1000 euro si cu Tesut. In aceasta suma intra kit-ul de recoltarea, recoltarea, transportul cu avionul in Danemarca si procesarea si analizele medicale efectuate in banca din Copenhaga. La aceasta se adauga taxa de stocare care poate fi achitat anual sau integral.

   3. Referitor la transplantul cu celulele stem, am incheiat un contract cu BCR pentru o asigurare in acest sens. Este vorba de o polita de asigurare ce acopera interventiile cu celule stem, daca veti avea nevoie de proba pentru transplant, in baza acestei asigurari vi se vor deconta costurile in limita a 100.000 Euro.

   Asigurarea pentru terapia cu celule stem este pentru intreaga familie si este la decizia parintilor de a o achizitiona, nefiind by default cuprinsa in produsul Stem SURE, la un pret de 204 Euro pe an (in acest pret sunt cuprinsi pana la 4 membri de familie – parinti, copil si un frate/sora – putand beneficia de acoperirea unei sume de pana la 100.000 Euro pentru pregatirea transplantului, transplant si post-terapie de pana la 12 luni, incluzind aici si achizitionarea unei probe de sange placentar dintr o banca publica daca proba existenta este insuficienta sau nu este compatibila cu HLA-ul unuia dintre membrii familiei – parinti sau frate/sora).

   1. Multumesc frumos pentru raspunsuri!
    Va mai rog sa ma lamuriti in legatura cu diferenta dintre „pachetul” de 850 si 1000 Euro… Cel de 1000 ati spus ca include si Tesut. La ce anume se refera? Cu ce ne ajuta mai mult?
    Puteti sa imi dati, va rog, numarul de telefon sau adresa de contact al unui reprezentant pe zona Iasi?
    Multumesc!

    1. Buna ziua!

     Recoltarea si procesarea de tesut inseamna stocare celulele stem mezenchimale, prezente în ţesutul cordonului ombilical, mai precis în gelatina Wharton, care fac obiectul multor studii în curs de desfăşurare, deşi la momentul actual nu sunt utilizate ca terapie standard (cum sunt celulele stem hematopoietice in sangele placentar). Aceste celule au proprietăţi unice, cu potenţialul de a fi folosite în tratamente viitoare, în terapii genice sau de către Medicina Regenerativă.

     La nivel mondial recoltarea de ţesut ombilical este o practică nouă, ale cărei beneficii nu sunt încă dovedite. Există însa speranţa, la fel ca şi în alte situaţii similare, ca acest tip de serviciu să se dovedească folositor pentru pacienţii care îl solicită. Din aceste motive, Stem SURE oferă părinţilor interesaţi atât recoltarea, procesarea şi stocarea de celule stem din sângele placentar, cât şi de ţesut de cordon ombilical.

     Daca doriti, puteti sa va intalniti cu reprezentantul nostru medical de pe Iasi, pe nume Anca Nazare, nr tel : 0722.101.706 sa stabiliti o intalnire pentru si mai multe informatii si primirea kit-ului de recoltare.

     O zi cat mai placuta in continuare!

     Cu drag,
     Aura Vinatoru

 190. Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unei nasteri gemelare cu gemeni identici ce impart aceeasi placenta costurile transplantului de celule stem este acelasi ca la o sarcina simpla? Va multumesc mult

  1. Buna ziua!

   In primul rand felicitari pentru micuti! Sa se nasca voinici si sanatosi!

   Pentru gemeni monozigoti (o singura placenta) veti avea nevoie de o singura trusa de recoltare, ceea ce reprezinta varianta standard:850 euro sau 1000 euro si cu Tesut. In aceasta suma intra kit-ul de recoltarea, recoltarea, transportul cu avionul in Danemarca si procesarea si analizele medicale efectuate in banca din Copenhaga. La aceasta se adauga taxa de stocare care poate fi achitat anual sau integral.

   Multa sanatate va doresc!

 191. Buna ziua, as dori sa intreb in cazul necesitatii unui transplant de celule stem care sunt demersurile si costurile aproximative? ( in cazul in care aveti informatii despre acest aspect). Adica la dvs celulele sunt doar stocate, insa in caz de necesitate ce se intampla? Acordati vreun ajutor celor care se afla in acesta situatie? ( am inteles din surse neoficiale ca un astfel de transplant s-ar ridica undeva la 100.000 euro?).
  Am citit intrebarile si raspunsurile de mai sus si alte intrebari nu mai am, insa acest aspect nimeni nu l-a abordat.
  Va multumesc anticicpat!
  Cu stima,

  1. Draga Doamna,
   Din punctul de vedere al demersurilor, in primul rand trebuie sa existe un diagnostic confirmat iar boala diagnosticata trebuie sa se includ intr-una din cele 70-80 de boli tratabile ca standard cu celule stem. Ulterior pacientul este prezentat la clinica aleasa iar terapia incepe. Aceasta este varianta foarte pe scurt.
   Din punctul de vedere a costurilor acestea, ipotetic, sunt acoperite integral de catre stat, dar cum nu a existat nici un pacient caruia sa i se fi transplantat in Romania celulele stem recoltate la nastere, toti parintii aleg clinici din strainatate.
   Costul real al transplantului, daca copilul are celulele stem recoltate la nastere, este de pana in 50,000 Euro, din cunostintele noastre.

   Stem SURE, impreuna cu BCR Asigurari, au inventat prima asigurare de celule stem din Romania, Asigurarea STEM INSURANCE – http://www.stemsure.ro/695

   Aceasta deconteaza pana la 100,000 Euro pentru tratamentul oricaruia din cei 4 membri ai familiei (copil, frate/sora, mama, tata) in cazul in care au celule stem recoltate si stocate la nastere.
   Sper ca informatiile pe care vi le-am oferit va sunt de ajutor si va astept cu orice alte intrebari!
   Cu drag,
   Aura

 192. Va multumesc pentru raspuns. Cu toata ca mai am timp sa ma gandesc, inclin 90% spre banca dvs, asa ca ma bucur ca mi-ati raspuns 🙂
  O seara placuta!

  1. Buna ziua!

   V-am raspuns putin mai devreme. Regasiti raspunsul in comentariile de mai jos.

   Va pot transmite cu forward si pe adresa personala daca doriti, poate este o eroare la noi si nu apare pe site.

   Astept raspunul dumneavoastra.

   Multumesc!

   Aura

 193. Am dori sa semnam contractul cu Stem Sure. E posibil ca kitul sa fie trimis si in Chisinau? Cum se procedeaza in cazul romanilor din R. Moldova. Urmeaza sa nasc in aprilie 2012 intr-un spital din Chisinau.
  Va multumesc anticipat.

  1. Buna ziua!

   In primul rand va multumim pentru interesul aratat Companiei noastre de recoltare celule stem.

   Compania noastra de recoltare celule stem se ocupa cu recoltarea sangelui placentar din cordonul ombilical la nastere doar pe teritoriul Romaniei, probele fiind transoprtate in Danemarca pentru prelucrare si stocare.

   Prin urmare nu va putem ajuta decat nasterea are loc in Romania. Practic, Agentia Nationala de Transplant din Romania (ANT) ofera autorizatii de transport probe biologice companiilor de recoltare celule stem doar pe teritoriul Romaniei.

   Daca doriti mai multe informatii ma puteti contacta.

   Sarcina usoara in continuare! Numai bine!

 194. Buna ziua.
  Am citit contractul de pe site si am cateva nelamuriri: 1. Am inteles ca timpul maxim in care trebuie procesata proba ar fi de 72 de ore, iar la voi scrie ca se poate ajunge si la 96 de ore? Mai garantati pentru calitatea probei si efecte maxime?
  2. Am inteles ca puteti fi contactati pentru preluarea probei de luni pana vineri intre orele 9-17. Daca eu nasc noaptea sau in week-end, ce se intampla cu proba?
  Si nu stiu daca sunt eu mai grea de cap, dar nu inteleg nicicum metodele Varianta 1 si Varianta 2 de plata. E cam complicat… Puteti sa imi explicati?
  Va multumesc mult.

  1. Buna ziua!

   Ca raspuns la intrebarile dumneavoastra:

   1.Apreciem faptul ca va intereseaza aceste aspecte. Pentru a va raspunde cat mai exact la intrebari, este necesar ca mai intai sa va facem cateva precizari.

   La ora actuala exista 2 metode de stocare a Probei de sange ombilical:

   a) Vechea metoda care presupune pastrarea la rece a Probei pana la criogenare. In acest caz nu se efectueaza separarea celulara si Proba este stocata integral. In acest caz este extrem de important ca stocarea Probei sa fie efectuata dupa maxim 24 de ore de la recoltare.

   b) Noua metoda (folosita de toate bancile vest-europene, inclusiv de catre Compania noastra) presupune pastrarea Probei la temperatura camerei pana la Prelucrare. Pentru a asigura acest lucru Trusa de recoltare Stem SURE este prevazuta cu 2 pungi de thermogel si de o cutie de transport din polistiren, integral turnata. Inainte de stocare Proba este prelucrata, izolandu-se celulele stem si leucocitele. Pentru a se pastra viabilitatea celulara cat mai ridicata, este necesar ca Proba sa fie procesata in maxim 96 de ore. In acest interval de timp o parte din celule mor, iar alta parte se divid, folosind pentru aceasta oxigenul si glucoza din sange. Astfel, in acest interval de timp, numarul celulelor ramane relativ constant.

   2.Naşterea se anunta de Luni – Duminică între orele 09:00 – 17:00. Între momentul naşterii şi momentul ridicării Probei, aceasta va sta în spital la temperatura camerei, intre cele 2 pungi de termogel care au proprietatea de a mentine temperatura constanta a probei (studiile arata ca in 96 ore de la recoltare celulele stem au tendinta de a se divide si de a se inmulti, mentinand apoi un numar relativ constant ).
   Daca nasterea are loc pe timpul noptii, proba va sta in spital, sub supravegherea personalului medical si va fi preluata in ziua urmatoare de Curier.
   Termenul mediu pana la comunicarea de catre Stem SURE a rezultatelor procesarii catre dumneavoastra este de 36 h.

   Referitor la plata, Costul total pentru Kit de recoltare, Recoltare, Transport, Prelucrare, Calificare şi Analiza Sângelui este de 850 euro sau de 1000 euro daca doriti si recoltare si procesare de Tesut. Pentru acestea, exista posibilitatea de plata in 2 sau in 3 rate ca si variante de plata standard. Daca v-ar avantaja mai mult o alta varianta de plata, suntem deschisi la sugestiile pacientilor si putem gasi o solutie care sa fie avantajoasa atat pentru dumnevoastra, cat si pentru noi.

   Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati.

   O saptamana frumoasa va doresc!

 195. Buna ziua,
  Cat de repede pot intra in posesia kitului de recoltare celule stem, daca decid sa semnez contratul cu banca dumneavoastra? Precizez ca mai am doar 2 saptamani pana la DPN.
  Multumesc.

  1. Buna ziua!

   Kit-ul de recoltare il primiti la momentul semnarii contractelor, daca alegeti sa stabilim o intalnire la sediul nostru sau vi-l putem transmite prin Curierat Rapid si ajunge la dumneavoastra in ziua imediat urmatoare de cand ne lasati datele.

   Oricum, ar fi bine sa luati o hotarare pentru a avea trusa in timp util, in caz ca se grabeste bebe sa fiti pregatita.

   Astept raspunsul dumneavoastra.

   Multa sanatate!

 196. as dori sa stiu ce termen de valabilitate sau mai bine zis cati ani ne putem baza ca aceste celule recoltate sunt bune pentru transplant . multumesc

  1. Buna ziua!

   Ca raspuns la intrebarea dumneavoastra, calitatea celulelor stem ramane neschimbata in timp. Putem spune acest lucru cu certitudine, insa, doar pentru primii 23 de ani. Cum primele celule stem au fost criogenate in urma cu 23 de ani, nimeni nu poate afirma cu o certitudine de 100% ca peste alti 23 de ani celulele stem criogenate vor avea toate proprietatile nemodificate. Toti oamenii de stiinta sunt insa unanimi in a spune ca este rezonabil sa credem ca, dat fiind faptul ca in 23 de ani nu s-au produs modificari in ceea ce priveste calitatea celulelor stem, celulele stem criogenate au o durata de viata cel putin la fel de mare cu durata de viata a persoanei de la care au fost recoltate.

   Multa sanatate va doresc!

   Cu stima,

   Aura Vinatoru

 197. Buna seara,
  imi puteti spune daca pot sa cumpar celule stem care sa fie compatibile cu un pacient(mama mea ) care sufera de o boala ,si anume dementa in boala Alzheimer’s si mai apoi sa urmeze tratamentul cu aceste celule?se poate intervenii cu celulele acestea in tratarea acestei boli?va mai mentionez si faptul ca sunt un viitor tatic si ma mai gandesc si la varianta de a preleva aceste celule si a incerca aceasta varianta .
  Va multumesc

  1. Buna ziua!

   Terapia cu celule stem reprezinta tratament standard pentru un numar de 80 de boli, in special boli grave de sange. Puteti vedea lista completa de boli tratabile astazi cu celule stem aici: http://www.stemsure.ro/ce-sunt-celulele-stem/ce-boli-vindeca

   Tratamentul cu celule stem pentru boala Alzheimer este in acest moment in stadiul experimental. Oamenii de stiinta analizeaza in ce masura este benefic un astfel de tratament pentru aceasta boala. Desi astazi Alzheimer nu este listata printre afectiunile ce beneficiaza de tratament standard cu celule stem, sunt studii ce aduc semnale pozitive si pentru acesti pacienti. Va trimit un link catre un astfel de studiu: http://www.sciencedaily.com/releases/2009/07/090720190726.htm

   In ceea ce priveste recoltarea de celule stem la nastere, aceasta reprezinta o oportunitate pe care viata ne-o pune la dispozitie! Puteti astfel beneficia de tratamente considerate standard astazi (transplant pentru leucemie de exemplu), si totodata pe viitor veti putea accesa si alte tipuri de tratamente, avand la baza utilizari nou descoperite ale celulelor stem.

   Recoltarea de celule stem la nastere este o procedura medicala fara absolut nicio contraindicatie, fara riscuri pentru mama sau copil, si care poate reprezenta, in caz de nevoie, o sansa la viata pentru copil sau familia acestuia!

   Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la adresa de email office@stemsure.ro sau sa ne apelați la numărul de telefon 0720.7836.11 (0720.STEM.11).

   Va dorim multa sanatate !

  1. Draga Doamna,
   Variantele de plata afisate pe site cu siguranta cuprind un raspuns la intrebarea dumneavoastra iar ceea ce va pot spune este ca fiecarui client i s-a gasit o solutie la o tema propusa. Va invit sa parcurgeti variantele de plata expuse sau sa ma apelati la numarul afisat 0720 7836 11.
   Asteptand raspunsul dumneavoastra,
   Aura

    1. Ne bucuram ca v-ati hotarat atat de repede!
     Pentru a intra in posesia trusei de recoltare a celulelor stem va invitam sa ne scrieti un e-mail la office@stemsure.ro in care sa ne comunicati adresa la care trebuie livrat kitul alaturi de contractele pe care le veti completa conform modelului ce il veti regasi atasat lor.
     Nastere usoara!
     Cu drag,
     Aura

 198. buna suntem parinti in devenire si dupa cum stiti si dv pe piata exista o multime de banci care recolteaza celule stem si toate se lauda ca fiind printre cele mai bune … in momentul de fata nu ne putem hotara care banca sa o alegem si anume intre a dv. si banca Cord blood center ro. va rog sa mi spuneti ce avantaje in plus oferiti dv.

  multumesc anticipat

  1. Draga Doamna,
   Ma bucur pentru dumneavoastra si pentru evenimentul asteptat! 🙂
   Dupa cum bine ati observat, este natural ca orice companie sa afirme ca este prima sau cea mai intr-un domeniu sau privitor la o caracteristica proprie. De aceea alegerea devine mai dificila deoarece acesta este un domeniu in care daca nu esti hematolog sau nu ai vre-o specialitate apropiata nu stii in baza a ce sa alegi sau ce sa diferentiezi, iar din pacate diferentele intre bancile de celule stem pot fi de la enorme pana la foarte mici – in cel din urma caz alegerea devine o chestiune de afinitate sau potrivire.
   De aceea v-as sfatui sa identificati ceea ce este important pentru dumneavoastra (fara a face la acest moment vre-o diferentiere sau vre-o apreciere la adresa vre-unei banci):
   – calitatea probei stocate
   – siguranta contractului/existentei probei
   – transparenta contractuala
   – proiectie de viitor a competentelor bancii
   – afinitate emotionala

   Orice caracteristica a produsului poate fi argumentata favorabil sau nefavorabil, in functie de interes, de catre entitatea care ofera feedback. De aceea va sfatuiesc ca dupa citirea acestui raspuns decizia sa o luati in baza concluziilor proprii.
   Cele 2 Companii Stem SURE si Cord Blood sunt doua Companii respectabile (Stem SURE este prima banca vestica venita in Romania iar Cord Blood este prima banca care a deschis o filiala in Romania) dar cum nu se poate mai diferite. Voi detalia foarte sumar elementele deoarece o simpla caracteristica (cea mai importanta din punctul de vedere a transplantului) face diferenta si anume:
   – Stem SURE separa celulele stem si stocheaza concentratul celular
   – Cord Blood nu separa celulele stem si stocheaza sangele integral
   Deoarece spatiul nu imi permite sa fac detalierea pe care mi-as dori-o, privind de ce este mai bine sa transplantezi concentratul celular fata de sangele integral, va voi spune doar ca nici o alta Companie din Romania sau Europa nu mai foloseste tehnologia stocarii integrale. Banca noastra a utilizat aceasta tehnica pana in anul 2005 cand a trecut la metoda moderna a separarii celulare, care este mai costisitoare dar mai eficienta din punctul de vedere a reusitei transplantului, ceea ce ne si intereseaza atat pe dumneavoastra cat si pe noi, si in concluzie la aceasta ora in Romania, cu exceptia Cord Blood, toate bancile separa celulele stem si stocheaza concentratul celular.
   Va vom transmite un e-mail cu informatii complete la adresa cu care v-ati inregistrat iar daca veti dori va asteptam cu drag la sediul nostru pentru a va raspunde si altor intrebari daca vor mai fi!
   Cu multumiri,
   Aura

 199. Buna ziua,
  Este adevarat ca se pot recolta celule stem si din dintii de lapte?Daca da,ce proceduri si ce costuri implica?

  1. Buna ziua,

   Celulele stem se regasesc in sangele cordonului ombilical, maduva osoasa sau alte tesuturi particulare. Aceste tipuri de sange sunt extrem de bogate in sange vorbind aici de la sute de grame pana la litri de sange. Pulpa dentinara nu contine nici macar 1 ml de sange – din acest motiv (alaturi de altele) este considerata ca fiind improprie pentru recoltarea de celule stem.
   Din cunostintele noastre intentia de recoltare de celule stem din dintii de lapte este ilegala in Romania si in majoritatea tarilor europene.
   In nici un caz nu va sfatuim sa nu o faceti doar va invitam sa incercati sa aflati informatii despre aceasta si totodata sa solicitati oricui v-ar propune o atare manopera medicala Autorizatia de Import – Export Tesuturi Umane valabila, emisa de catre Agentia Nationala a Transplantului din Romania http://www.transplant.ro/AuthSP_2010.htm .
   Cu stima,

   Aura

 200. Buna ziua,

  Am si eu o mica nelamurire daca se poate. Exista posibilitatea ca dupa recoltarea propriu zisa , si dupa testarea sangelui recoltat sa se primeasca un raspuns negativ cu privire la celulele stem recoltate si astfel sangele sa nu fie bun, adica sa fie infectat. In aceste conditii costul va ramane acelas nu? adica 1000 euro.

  multumesc

  1. Draga Doamna,

   In ceea ce priveste procesarea celulelor stem pe care o efectuam in laboratorul nostru din Copenhaga am avut extrem de rar un rezultat ce ar putea fi considerat ca fiind nesatisfacator. In acele putine cazuri singurul motiv a fost cantitatea redusa de sange placentar recoltat (sub 10 ml). Totusi am efectuat stocarea atunci cand am avut acordul parintilor in acest sens.

   In ceea ce priveste probele al caror rezultat la testele infectioase a fost pozitiv, respectiv s-a identificat prezenta unui agent patogen (de exemplu virus), daca tipul de agent patogen nu a permis stocarea pe mai departe a probei (de exemplu in cazul VHC – virus hepatic C) aceasta a fost distrusa conform normelor legale, daca tipul de agent patogen a permis stocarea pe mai departe a probei aceasta s-a facut cu acordul/la solicitarea parintilor, iar in situatia in care, desi proba putea fi stocata in continuare, prezenta agentului patogen ii determina pe parinti sa ceara distrugerea probei respectiv discontinuarea stocarii, atunci orice sume avansate de catre parinti/clienti sunt returnate integral acestora odata cu Certificatul ce atesta discontinuarea stocarii probei.

   In concluzie, daca rezultatele testelor infectioase sunt nefavorabile avand dovada existentei unui agent patogen, iar parintii nu doresc stocarea in continuare a probei de celule stem, costul acestora este 0 RON orice sume care au fost platite returnandu-se.

   in mod evident nici pe dumneavoastra si nici pe noi nu ne satisface o atare situatie care aduce pacientul la situatia initiala in care nu ar fi beneficiat de recoltarea celulelor stem si de aceea banca noastra depune eforturi impresionante pentru procesarea si a celor mai mici cantitati de sange din punga de recoltare alaturi de manevrarea in conditii de siguranta crescuta a pungii de recoltare in laborator pentru evitarea contaminarii de orice fel.

   Daca mai aveti intrebari le asteptam cu drag,

   Aura

 201. Buna seara, am 3 intrebari pt dvs., daca se poate:
  1. Care este diferenta intre procesarea Celule stem din sange si procesarea Celule stem din sange si cordon?
  2. Este obligatorie setul de analize care se face dupa nastere pentru copil?
  3. Daca da cat costa?
  Multumesc, o zi buna!

  1. Draga doamna,

   In primul rand va multumim pentru interesul aratat Companiei noastre de recoltare celule stem la nastere.

   Ca raspuns la intrebarile dvs:

   1. Diferenta este data de tipul de celule stem. Sunt procesate şi stocate celule stem hematopoietice, recoltate din sângele cordonului ombilical, iar celulele stem mezenchimale sunt recoltate din ţesutul cordonului ombilical.

   Celulele stem hematopoietice sunt celule stem cu aplicabilitate practică dovedita în tratamentul patologiilor umane. Transplantul de celule stem din sângele cordonului ombilical face parte din tratamentul standard al bolilor de sânge, fiind utilizate în peste 20.000 transplanturi pentru leucemii, limfoame sau anomalii ale liniei roșii.

   Celulele stem mezenchimale, prezente în ţesutul cordonului ombilical, mai precis în gelatina Wharton, fac obiectul multor studii în curs de desfăşurare, deşi la momentul actual nu sunt utilizate ca terapie standard. Aceste celule au proprietăţi unice, cu potenţialul de a fi folosite în tratamente viitoare, în terapii genice sau de către Medicina Regenerativă.

   2. Articolul la care va referiti face referire la suspiciune de rezultat pozitiv la analizele virusologice efectuate in Danemarca : Hepatita B, C, HIV-Sida si Sifilis. Daca totul este in regula, suntem instiintati ca proba este buna, fara posibile contaminari. Prin urmare, nu sunt necesare aceste analize ale copilului dupa nastere. Astfel, numai daca se gasesc anticorpi de hepatita B, hepatita C, sifilis, SIDA in proba se cer a fi refacute aceste analize dupa nastere, pentru a se clarifica situatia, daca copilul are sau nu una din aceste boli. Oricum in acest caz, vi se vor indica analizele exacte care vor trebui efectuate in functie de Anticorpii identificati in proba.

   3. In functie de laboratorul la care doriti sa efectuati analizele copilului, preturile pot varia. Puteti lua ca reper suma pe care ati achitat-o dvs pentru aceste analize virusologice care de obicei se fac la inceputul sarcinii.

   Daca mai aveti nelamuriri nu ezitati sa ma contactati.

   O zi cat mai placuta!

   Cu stima,

   Aura Vinatoru

 202. Multumesc din suflet…..luna asta ma duc la control……dupa cum am scris sunt o viitoare mamica,ink nu stim, dar asteptam sa aflam daca sunt insarcinata, eu sper ca da.am 25 ani si abia astept sa aflu vestea…….Imi doresc sa recoltez celule stem pt viitor si am vrut sa stiu daca e posibil si in alba iulia,daca nu oricum mergem la cj ,pt ca acolo s au mai facut,dar ink mai am timp sa vad unde merg.dupa ce vb cu ginecologul meu si cu medicul care mi va urmari sarcina viitoare, o sa va anunt si o sa vb cu dansul sa facem demersurile pt acest lucru fff imp pt mine.multumesc si o sa revin cat de curand cu vesti buneee….

 203. Buna ziua,sunt o viitoare mamica si as dori sa stiu unde as putea merge sa nasc pentru a mi se recolta celule stem,unde este cel mai apropiat spital,sunt din alba iulia.mul,tumesc…..sunt foarte interesata de aceasta interventie……

  1. Draga Doamna,

   Sunt deosebit de impresionata de faptul ca va doriti intr-atat de mult sa recoltati celule stem pentru viitorul copilului si a familiei dumneavoastra incat sa alegeti spitalul in care sa nasteti in functie de efectuarea manoperei de recoltare a celulelor stem!
   Am o veste foarte buna pentru dumneavoastra: recoltarea celulelor stem utilizand kit-ul de recoltare Stem SURE se face in ORICE SPITAL PRIVAT sau de STAT din Romania. Astfel incat, va asiguram ca vi se va face recoltarea sangelui placentar la nastere copilului in Spitalul in care lucreaza sau cu care colaboreaza medicul care va urmareste sarcina.
   Va rugam sa ne spuneti in ce Spital intentionati sa nasteti stiind acum ca in orice unitate medicala se face recoltarea celulelor stem. Asteptam vesti de la dumneavoastra pentru a va asista in decizia de a recolta celule stem!
   Cu drag,
   Aura

 204. Buna ziua!
  va rog sa imi explicati in ce consta – in ceea ce va priveste – RECOLTAREA celulelor stem, serviciu evaluat la 850 euro? Presupun ca nu este totuna cu ceea ce trebuie sa faca medicul la nastere folosind kitul pe care il puneti la dispozitie… S-ar deduce ca trimiteti personal la locul nasterii pentru a oferi acest serviciu.
  Va multumesc.

  1. Draga Doamna,

   Intr-adevar, ceea ce spuneti, este corect si anume RECOLTAREA include urmatoarele:
   – inmanarea trusei de recoltare a celulelor stem catre Parinti
   – recoltarea propriu-zisa a sangelui placentar la nastere din cordonul ombilical (de catre medicul dumneavoastra)
   – transportul cu avionul a trusei de recoltare la banca noastra din Copenhaga, Danemarca
   – procesarea sangelui placentar in laborator
   – precriogenarea probei
   – criogenarea initiala a probei
   – emiterea Certificatului de Stocare si furnizarea acestuia pacientilor

   Mai departe au loc urmatoarele:

   – testarea virusologica/bacteriologica a sangelui (din mostrele de sange placentar pastrate in acest scop in Banca)
   – stocarea celulelor stem pe toata durata Contractului (cel semnat si cel ce va fi resemnat de catre Copilul ajuns adult la 18 ani)

   Toate aceste etape/elemente sunt cuprinse detaliat in Contractele pe care Parintii le semneaza la momentul la care se decid sa apeleze la recoltarea celulelor stem cu Stem SURE.

   Daca doriti informatii suplimentare va stau la dispozitie!
   Va multumim pentru intrebari si interes!
   Aura

 205. Medicul ne-a recomandat sa recoltam cu dumneavoastra si pentru ca noi avem foarte mare incredere in dansul am dori sa stabilim o intalnire. In afara de recoltare ne mai intereseaza si asigurarea pentru tratamentele cu celule stem.
  Puteti sa ne spuneti cat costa?

  Diana Baidac, Craiova

  1. Draga Doamna,

   Ne bucuram sa vedem interesul dumneavoastra fata de ceea ce inseamna Asigurarea STEM Insurance!
   Intreaga familie este acoperita de o suma de 100,000 Euro in cazul in care este necesar un transplant cu celule stem. Acest tratament poate fi efectuat oriunde in lume, fara limitare. In plus in cazul in care proba de sange placentar stocata nu este compatibila cu vre-unul dintre parinti, este achizitionata o proba compatibila dintr-o banca publica de celule stem din lume si folosita la transplant.
   204 Euro pe an asigura accesul la 100,000 Euro pentru mama, tatal, noul-nascut si un frate/sora respectiv intreaga familie.
   Va asteptam la sediu pentru a detalia orice alt aspect care va intereseaza legat de Asigurarea STEM Insurance.
   Cu drag,

   Aura

 206. buna ziua as dori sa va intreb daca vreau sa platesc suma integrala recoltarii de celule stem cat este total cu tva si cat ma costa stocarea anual,si asi mai dori sa va cer un sfat, daca eu sunt din calarasi si nu stiu sigur daca medicul care imi evidentieaza sarcina a mai recoltat celule stem (asta urmeaza sa il intreb luna urmatoare)sau sa ma duc sa nasc la un spital din bucuresti care stiu sigur ca medicii au mai recoltat?metionez ca sunt insarcinata in abia 20 de saptamani.multumesc anticipat

  1. Draga Doamna,

   Cei 850 Euro pentru recoltare acopera toate taxele (inclusiv TVA) si se plateste o singura data iar pretul stocarii este de 70 Euro plus TVA , pe care il platiti cate o data pe an.
   Marea majoritate a medicilor din Romania au recoltat cel putin o data celule stem la momentul nasterii si de aceea optiunea dumneavoastra privind locul nasterii nu ar trebui sa fie influentata de expertiza medicului in actul recoltarii.
   In plus, pentru linistea dumneavoastra si respectarea standardelor noastre, fiecare medic ce efectueaza pentru prima oara o recoltare de celule stem folosind trusa de recoltare Stem SURE, beneficiaza de instructajul facut de catre Reprezentantii Medicali ai nostri referitor la manopera de recoltare.
   Asteptam cu drag sa ne contactati!

 207. Dar platesc in plus daca vreau recipient dublu?
  Nu vreau sa insist cu intrebarile dar am inteles de pe diverse forumuri ca este o chestiune foarte importanta.

  Multe multumiri! 🙂

  Adriana

  1. Nu aveti de platit nici o suma in plus deoarece stocarea in recipient bi-compartimentat asimetric este oferita ca standard de catre Stem SURE.

   Astfel absolut toti parintii care aleg sa stocheze celulele stem cu noi primesc standard stocarea in 2 recipiente si implicit beneficiaza de avantajele acestui tip de stocare.

   Cu drag,

   Dr. Bogdan Ivanescu

  1. Draga Doamna Lazar,

   Stem SURE a introdus, pentru prima oara in Romania, stocarea celulelor stem in recipient bi-compartimentat asimetric.

   In concluzie raspunsul nostru la intrebarea dumneavoastra este pozitiv: DA stocam probele in 2 recipiente separate, aflate in raport de 1/5-4/5, astfel incat proba de sange placentar stocata sa poata fi folosita de 2 ori.

   Toate cele bune!

 208. Buna ziua,

  Am decis sa recoltam cu dvs dar vreau sa stiu daca primim trusa dupa prima plata sau o putem primi mai devreme.

  multumim,

  Gabriela Stoica

  1. Draga Doamna Stoica,

   Veti primi trusa de recoltare a celulelor stem la momentul semnarii contractului – nu trebuie sa asteptati pana la prima plata – deoarece, in cazul parintilor care aleg sa semneze un contract de recoltare si stocare a celulelor stem in ultimul moment, exista riscul, pe care astfel il minimalizam, ca nasterea sa fi avut loc inainte ca parintii sa fi efectuat vreo plata iar recoltarea celulelor stem sa nu aiba loc.

   Astfel ne asiguram ca veti avea trusa de recoltare la dumneavoastra indiferent de conditiile si termenele agreate.

   Nastere usoara!