DE CE SA RECOLTEZI CU NOI?

Te invitam sa dai click pentru a afla mai multe despre ceea ce te intereseaza!

Procesare si stocare in MAREA BRITANIE!Separare celulara, NU stocare integrala!Cel mai rapid rezultat din Romania! Stocare in recipient bicompartimentat! Proba eliberata in 24 de ore! Livrata oriunde in lume! Fara costuri suplimentare pentru tine!

Chip electronic de monitorizare, utilizat in prioritizare!Transport rapid cu avionul!

Recoltare la temperatura ambientala si Thermogel!

Fara Raze X!

Patru Companii de Transport Probe Biologice Umane!

 Recipiente Separate Stocate pentru Analize Viitoare

Vapori de Azot

Card si Cod unic de urmarire

Asigurare Celule Stem

 

Directive UE

Experienta de 14 ani

Variante multiple de plata

HLA gratuit

Tesut de cordon ombilical

 

 1. Procesare si stocare in Marea Britanie!

 

Faptul ca aceste activitati importante au loc intr-o tara precum Marea Britanie, care, prezinta unnivel de servicii medicale de sanatate foarte inalt, spune foarte multe despre calitatea serviciului medical care iti este oferit.

 

Expertiza BIOVAULT in procesarea si stocarea Celulelor Stem, alaturi de experienta si puterea financiara a Companiilor din acelasi protofoliu garanteaza o data in plus ca decizia de a ne incredinta viitorul copilului tau este una inteleapta!2. Separare celulara, NU stocare integrala!

 

Stem SURE proceseaza proba de sange placentar, separand celulele stem de restul masei de sange placentar ce contine multiple alte tipuri de celule, hormoni, produsi de metabolism, care nu sunt recomandati a fi retransplantati beneficiarului transplantului cu atat mai mult cu cat acesta poate fi diferit de persoana de la care s-a recoltat, beneficiarul putind fi un frate/sora, parintii sau o alta ruda compatibila si cu atat mai mult cu cat, medicina recomanda ca orice tip de interventie medicala, respectiv transplant in cazul nostru, sa fie minim invaziva!
In plus, protocolul medical cel mai folosit in Europa si in lume, la ora actuala, presupune separarea celulara!

 

Evident ca procesarea unei probe de sange placentar este mai costisitoare pentru Stem SURE decat introducerea acesteia intr-un tanc de criogenare fara procesare, dar acesta este inca un argument privind responsabilitatea si calitatea actului medical pe care Stem SURE ti-l pune la dispozitie!
3. Cel mai rapid rezultat din Romania! 36 de ore de la nastere!

 

In cazul Stem SURE, exista situatii in care rezultatele probelor procesate sunt comunicate Parintilor in termen de 48 de ore de la nasterea copilului!

 

Procesarea in termen mediu de 36 de ore “surprinde” proba de sange placentar in perioada in care celulele stem inca se divid.

 

Astfel, putem spune ca la momentul procesarii avem sansa de a izola un numar de celule stem mai mare decat cel aflat in recipientul de recoltare, la cateva momente de la nastere!
4. Stocare in recipient bicompartimentat!

 

De asemenea, Stem SURE utilizeaza cel mai nou protocol de procesare a probei de sange placentar si anume separarea celulelor stem din proba de sange si stocarea acestora intr-un recipient de 25 ml, compartimentat asimetric, respectiv 20 ml plus 5 ml.

 

Astfel, proba de celule stem, poate fi utilizata de 2 ori in functie de cantitatea de celule stem solicitate pentru tratament, oferindu-se astfel o a doua sansa la viata!

 

Mai mult de atat, unul dintre recipiente va putea fi probabil folosit pentru multiplicarea probei de celule stem recoltate la nastere.5. Proba eliberata in 48 de ore! Livrata oriunde in lume! Fara costuri suplimentare pentru tine!

 

In situatia in care soliciti proba de sange placentar pentru a fi utilizata in regim de urgenta, Stem SURE
ti-o pune la dispozitie, oriunde in lume, in termen de 48 de ore, fara costuri pentru tine.

 

Costul procedurilor premergatoare precum si costul transportului se afla in totalitate in sarcina noastra!


6. Compania Stem SURE nu refuza probe pentru procesare !

 

Chiar si in situatia in care la nastere a fost recoltat foarte putin sange, chiar si 15 ml, laboratorul nostru va accepta proba pentru procesare!7. Cip electronic de monitorizare, utilizat in prioritizare!

 

O alta caracteristica importanta este ca temperatura fiecarei probe de sange placentar este monitorizata pentru a se prioritiza ordinea de procesare a probelor, in vederea izolarii numarului maxim de celule stem viabile din fiecare proba; fiecare recipient de recoltare a sangelui placentar se afla in contact direct cu un cip electronic atasat unuia dintre recipientele THERMOGEL, ce masoara temperatura probei de sange la fiecare 5 minute.

 

In momentul in care proba de sange placentar ajunge in Banca BIOVAULT are loc prioritizarea probelor care intra in procedurile de procesare.

 

Suntem convinsi ca acest fapt este important pentru tine deoarece iti garanteaza in plus faptul ca rezultatul extragerii celulelor stem din sangele placentar al copilului tau este cel maximal!8. Transport rapid cu avionul!

 

Transportul probei de sange placentar se face cu avionul, in cel mai scurt timp posibil de la recoltare.

 

Desi, unele Companii de profil prefera sa livreze probele in banca folosind Transportul International Rutier, ceea ce reprezinta o solutie mai ieftina, am decis ca transportul aerian, desi este mai costisitor pentru Companie, este singura solutie rapida si viabila pentru ca Stem SURE sa isi poata respecta performanta unica de comunicare a rezultatului procesarii in termen mediu de 36 de ore de la recoltare!9. Recoltare la temperatura ambientala si Thermogel!

 

Recoltarea si pastrarea sangelui placentar se face la temperatura ambientala si nu la rece, eliminind astfel un numar important de pasi din procedura de recoltare, si reducand la minimum riscurile asociate pastrarii kitului dupa recoltare.

 

Procedura de recoltare folosind kitul Stem SURE este usurata la maximum pentru personalul medical, deoarece recipientul Stem SURE de recoltare este preumplut cu solutie anticoagulanta, prezinta totodata doua ace de recoltare cu capisonare automata, recipientul de recoltare ulterior umplerii se plaseaza intre alte doua recipiente ce contin THERMOGEL – o substanta speciala cu capacitate calorica foarte inalta si caracteristici de transfer termic extrem de scazut ce pastreaza proba de sange placentar la o temperatura cvasi-constanta pana la livrarea in Banca.10. Fara Raze X!

 

Nici o proba de sange placentar a Stem SURE nu trece prin aparatul de raze X inainte de transportarea acesteia cu avionul.

 

Prin contractele pe care care le avem cu Companiile de curierat, aceasta facilitate ne este si iti este asigurata. Imagineaza-ti ce se poate intampla cu proba de sange placentar daca ar fi supusa iradierii.

 

Noi stim, si de aceea acest lucru nu se intampla!11. Companii de Transport Probe Biologice Umane!

 

Pentru a ne asigura si pentru a-ti garanta in plus toate elementele de siguranta relevante, Stem SURE a incheiat Contract de transport cu o Companie Curier de Probe Biologice Umane, autorizate si acreditate la nivel national si international: TNT

 

Astfel vom avea intotdeauna si in orice situatie modalitatea de a ne respecta termenii contractuali asumati fata de tine!12. Recipiente Separate Stocate pentru Analize Viitoare

 

Compania Stem SURE stocheaza in conditii de criogenie un total de 7 recipiente separate pentru analize viitoare, dintre care 3 recipiente cu plasma.

Aceste recipiente suplimentare sunt stocate in plus fata de recipientul bicompartimentat de celule stem si in plus fata de recipientul de gelatina Wharton criogenate.
Aceste recipiente vor putea fi folosite pentru diferite testari necesare, inclusiv testarea HLA a compatibilitatii genetice, test ce arata compatibilitatea genetica dintre proba de celule stem stocata si pacientul ce va primi transplantul
In acest mod, nu va fi nevoie de decriogenarea probei de celule stem, ci doar a unuia dintre recipientele stocate separat.13. Vapori de Azot

 

Stocarea recipientelor continand celule stem se face in vapori de azot, si nu in azot lichid ! Se reduce astfel orice risc de contaminare sau de accident pe durata stocarii probei in tancurile de criogenare.14. Card si Cod unic de urmarire

 

Compania Stem SURE foloseste un sistem integrat de trasabilitate a probei de celule stem !
Parintii primesc un card continand codul unic de urmarire a probei recoltate. Acest cod se va regasi pe contractele semnate, pe kitul de recoltare, punga de sange recoltat, recipientul de recoltare a tesutului de cordon ombilical, dar si pe recipientele stocate in banca.
Se elimina astfel orice risc de inlocuire accidentala a probei, oriunde pe traseu, pornind de la maternitatea unde se recolteaza sangele si pana la tancul de criogenare definitiva.15. Stem Insurance

 

Stem SURE in colaborare cu OMNIASIG Vienna Insurance Group, una dintre cele mai mari si de incredere companii de asigurari din Romania, va pune la dispozitie STEM Insurance – Asigurarea Medicala pentru Terapii cu Celule Stem !
Este o asigurare medicala extinsa si completa, ce inchide cercul deschis de recoltarea de celule stem, ajutand si asistand parintii in rezolvarea oricarei proceduri ce implica terapii cu celule stem.16. Directive UE

 

Toate Directivele UE cu privire la recoltarea de celule si tesuturi umane sunt ratificate integral de catre Legislatia Engleza inca din 2007!17. Experienta de 14 ani

 

Laboratorul bancii noastre din Marea Britanie va pune la dispozitie expertiza castigate in cei peste 14 ani de activitate !BIOVAULT, Banca engleza de Procesare si Stocare a Celulelor Stem, functioneaza incepand din anul 2002 si esteuna dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa.

Va invitam sa profitati de experienta noastra !18. Variante multiple de plata

 

Stem SURE va pune la dispozitie variante multiple de plata, atat pentru costul recoltarii, analizarii si procesarii celulelor stem, cat si pentru costul stocarii. Aveti oportunitatea de a alege cea mai potrivita varianta pentru bugetul familiei dumneavoastra !19. HLA gratuit

 

Stem SURE ofera pentru toti pacientii sai, in mod gratuit, testarea HLA a compatibilitatii genetice, in situatia in care proba va fi folosita de catre parintii sau fratii copilului de la care a fost recoltata.

Human Leukocyte Antigen Testing (testarea tiparului leucocitar uman) este absolut necesara in cazul unui transplant pentru unul dintre membrii familiei, altul decat copilul insusi, unde compatibilitatea este sigura in proportie de 100%.


20. Tesut de cordon ombilical

 

Sangele cordonului ombilical a demonstrat, de-a lungul ultimelor decenii, faptul ca valoroasele celule stem hematopoietice pe care le contine pot fi folosite cu succes in tratamentul unor boli grave. Tesutul cordonului ombilical, mai precis gelatina Wharton, prezinta insa celule stem mezenchimale, cu proprietati unice si cu potentialul de a fi folosite in tratamente viitoare, in terapii genice sau de catre Medicina Regenerativa. La nivel mondial recoltarea de tesut ombilical este o practica noua, ale carei beneficii nu sunt inca dovedite. Exista insa speranta, la fel ca si in alte situatii similare, ca acest tip de serviciu sa se dovedeasca folositor pentru pacientii care il solicita.


Toate aceste caracteristici ar trebui sa fie suficiente pentru a te decide in privinda alegerii Stem SURE drept Compania pe care sa o insarcinezi cu procesarea si stocarea celulelor stem ale copilului tau!