Dr. Ivanescu – o viziune unica

Dragi viitoare mamici,

 

Stim ca organismul uman are o capacitate uimitoare de a se vindeca de la sine, dar cunoastem totodata ca exista boli pentru a caror vindecare avem nevoie de mai mult ajutor.

 

Una dintre strategiile prin care putem castiga lupta cu boala este terapia cu celule stem.

Utilizarea de celule stem din sangele cordonului ombilical si placentar este un domeniu de care am fost personal interesat de mai multi ani, amintind aici faptul ca am fost direct implicat in anul 2007 in prima recoltare de celule stem mediatizata, ce a avut loc in Romania.

 

Pe langa faptul ca in momentul de fata terapia cu celule stem ajuta pacientii suferind de boli grave precum leucemia, cred cu tarie, precum majoritatea oamenilor de stiinta implicati in acest domeniu, ca aceste celule pot reprezenta tratamentul de baza a unei pleiade de boli cel putin la fel de grave precum bolile cardiace, diabetul, scleroza multipla sau alte boli care ameninta viata.

 

Totusi, cu exceptia bolilor care actualmente sunt tratate prin terapia cu celule stem, este omeneste corect sa nu promitem ca celulele stem vor vindeca orice boli si sa ne limitam la ceea ce stiinta ne confirma pas cu pas.

 

In dorinta noastra de a ajuta cat mai multi oameni, Stem SURE a ales sa ofere viitoarelor mamici din Romania posibilitatea de a-si procesa si stoca celulele stem in cele mai bune conditii posibile, dupa cum le consideram noi. Am ales sa fim parte a unui serviciu prestat intr-una dintre tarile recunoscute la nivel mondial pentru calitatea practicii medicale si anume Marea Britanie.

 

Banca de celule stem BIOVAULT, a ales sa construiasca un Parteneriat cu Stem SURE pentru a oferi romanilor sansa unui serviciu medical de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem onest si sigur. Aprecierea de care Stem SURE se bucura in fata Companiei britanice este dovedita in plus de faptul ca Stem SURE este prima Companie de gen din Romania care a primit din partea BIOVAULT dreptul de a-i reprezenta serviciile

 

Ceea ce Stem SURE promite romanilor este prestarea unui serviciu de calitate europeana, responsabilitatea morala in fata viitoarelor mame si familiei, medicilor si a tuturor celor implicati in actul miraculos al nasterii, alaturi de angajamentul nostru de a sprijini societatea medicala din Romania pentru face din recoltarea de celule stem un serviciu medical accesibil tuturor.

 

Ca majoritatea oamenilor, daca as fi intrebat ce pretuiesc mai mult in viata as raspunde sanatatea si familia. Si desi suntem inca in zorii tehnologiei celulelor stem, pot spune ca stocarea acestora aduce beneficii amandurora – sanatatii si familiei!

 

 

Dorindu-va toate cele bune,

 

 

MBA Dr. Bogdan Ivanescu

 

 

Presedinte

 

Stem SURE