Echipa de management

MBA Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE


 

Dupa ce a petrecut aproape 6 ani in cadrul celui de-al doilea mare producator de farmaceutice din lume – GLAXOSMITHKLINE – Bogdan Ivanescu a decis sa isi dezvolte si alte competente, drept urmare industria financiara era urmatorul cel mai bun lucru de explorat. Din pozitia de  Director Comercial si din perspectiva de a fi singurul roman din Consiliul de Administratie, a fost expus unei zone de expertiza complet noi. Impartasind eforturile cu managementul Companiei, INTERNATIONAL FINANCIAL SERVICES a lansat un nou produs – “Carte Business” – un card business exhaustiv care permite angajatilor unei companii sa plateasca pentru diverse servicii folosind un singur instrument financiar.

 

Dupa ce a consolidat produsele financiare in dezvoltarea carora a fost implicat si oferindu-i-se sansa sa creeze un nou succes in afaceri, Bogdan Ivanescu s-a intors in industria sanatatii pentru crearea si lansarea Spitalului Saint Lukas, singurul spital de lux din regiune. Spitalul Saint Lukas isi ofera serviciile numai catre 1,500 de Membri, in baza unei taxe bianuale. Ofera in schimb acestora, pe langa servicii medicale si facilitati de lux, un Medic Personal precum si posibilitatea consulturilor medicale in regim preferential. Managementul General realizat de catre Ivanescu a permis Spitalului Saint Lukas sa evalueze calitatea de Membru a Spitalului la o suma de 4 cifre anual.

 

Realizand acest lucru si luand in considerare cunostintele si competentele adunate pe parcursul celor 2 ani de Master in Administrarea Afacerilor MBA in cadrul Universitatii din Ottawa – Canada si Academiei de Studii Economice din Bucuresti, doctorul Ivanescu s-a orientat catre dezvoltarea unei Companii noi – Stem SURE – din segmentul biotehnologiei.

 

Din pozitia de Presedinte a acesteia, sustine o Echipa de Manageri deosebit de performanta, oferind sfaturile si expertiza sa pentru dezvoltarea sanatoasa si etica a Stem SURE.


Dr. Costin Trandafirescu, General Manager STEM Sure Solutions

 

Domnul Doctor Constantin Trandafirescu a acceptat invitatia de a conduce Compania Stem SURE inca de la infiintarea acesteia. Invitatia i-a fost adresata tinand cont de experienta de management pe care a adunat-o in mai mult de 10 ani de activitate in domeniul farmaceutic, ca angajat al Companiei GlaxoSmithKline, si in domeniul serviciilor medicale, in calitate de Director General a Spitalului Saint Lukas, singurul spital privat de lux din regiune.

 

Sub directa conducere a doctorului Trandafirescu Compania Stem SURE opereaza intr-un mod etic si orientat catre client, cu principii de management aplicate si inspirate de modelul britanical Companiei BIOVAULT,.