Transport

Unul dintre secretele unei recoltari si procesari reusite se afla in durata si modul de transport a probei de sange placentar de la maternitate pana la Banca de Procesare si Stocare a Celulelor Stem.

 

Deoarece competenta Stem SURE este, prin definitie, legata de recoltarea, procesarea si stocarea probei de sange placentar, am hotarat sa colaboram cu cea mai importanta Companie de Transport Probe Biologice Umane pentru livrarea in Banca a probei de sange placentar.

 

Ca urmare, TNT a fost onorat sa ni se alature pentru a deservi Stem SURE in privinta transportului probei dumneavoastra de sange placentar din Romania in Marea Britanie.
 

TNT Nr. Contract                           1 / 02.07.2009

 

Deoarece viteza de transport este unul din cei 3 factori de succes care ne permit sa afirmam:

 

“Cu Stem SURE ai garantia stocarii numarului maxim de celule stem viabile!”,

 


 

 

Avem garantat un termen de 24 de ore de tranzit din momentul imbarcarii probei in avion si pana la livrarea acesteia in Banca, pentru orice proba de sange placentar ridicata in cursul zilelor lucratoare. Pentru probele de sange placentar ridicate in cursul zilelor de weekend, proba este ridicata in fiecare zi de luni la prima ora, timpul de tranzit ramanind acelasi.

 

Transportul probei de sange placentar se face la temperatura ambientala, nefiind necesara mentinerea acesteia la rece, deoarece folosim cea mai noua tehnica de recoltare si transport si anume recoltare si pastrare la temperatura ambientala pana la momentul procesarii.

 

Temperatura probei de sange placentar este mentinuta cvasi-constanta datorita pastrarii recipientului ce contine sangele placentar al copilului dumneavoastra intre alte doua recipiente THERMOGEL – o substanta speciala cu capacitate calorica foarte inalta si caracteristici de transfer termic extrem de scazute.

 

Politica de calitate a Stem Sure NU permite colectarea a mai multor probe pe parcursul a catorva zile spre a fi ulterior transportate ca un singur colet, in vederea scaderii costurilor de transport, deoarece aceasta ar contraveni viziunii si misiunii Stem Sure!

 

Stem Sure plateste zilnic pentru fiecare proba de sange “bilet de avion”, oricat de mica sau de mare ar fi cantitatea de probe de sange placentar recoltate zilnic. Aceasta reprezinta totodata o forma de respect fata de tine si o asumare a promisiunii noastre:

“Cu Stem Sure ai garantia stocarii numarului maxim de celule stem viabile!”.

 

Mai mult decat atat, din ceea ce cunoastem, Stem Sure este singura Companie de profil din Sud-Estul Europei care garanteaza – pentru fiecare proba in parte si fiecarui Pacient – faptul ca nici o proba de sange placentar nu este supusa iradierii, datorate evaluarii in vama cu Aparatul de Raze X, deoarece curierul preferat al Companiei noastre are acest tip de agreement cu Autoritatile Vamale Europene.

 

Faptul ca Stem SURE va asigura ca proba de sange placentar nu este supusa iradierii si timpul de tranzit de 24 de ore pe care ti-l garantam, reprezinta inca doua motive puternice pentru ca tu sa-i incredintezi Stem Sure o parte din viitorul copilului tau!