Semnarea contractului

Semnarea Contractului si predarea Trusei de Recoltare Stem SURE:

 

 

Se vor completa si semna urmatoarele documente:

 

A. Documente ce tin de relatia dintre Compania Stem SURE si Client. Acestea vor fi semnate de catre ambii Parinti.

  • Contract de Procesare si Stocare Celule Stem
  • Anexa Recoltare Tesut

 

B. Documente ce tin de relatia dintre Compania BIOVAULTsi Client – necesare pentru stocarea in Marea Britanie, conform legislatiei britanice si HTA (Human Tissue Authority)si. Acestea vor fi semnate doar de catre Mama.

  • Chestionar Medical al Mamei
  • Consimtamant recoltare

 

 

Pentru semnarea contractului exista 2 variante:

 

  1. Te intalnesti cu unul dintre Reprezentantii Medicali STEM Sure. Se semneaza Contractele si Formularele, primesti Trusa de Recoltare si achiti suma de 55 Euro (numerar sau ordin de plata).
  2.  

  3. Primesti prin Curier Rapid Contractele, Formularele, Trusa de Recoltare si factura in valoare de 55 Euro. Completezi si semnezi Documentele si le trimiti la sediul nostru din Strada Randunelelor, Nr. 9, Sector 3, Bucuresti, Cod Postal 030883. Ulterior achiti prin banca contravaloarea facturii de 55 Euro.

 

 

Dupa semnarea Contractelor, un Reprezentant Medical Stem SURE se va intalni cu medicul tau si, in situatia in care acesta nu a mai utilizat Trusa de Recoltare Stem SURE, va proceda la urmatoarele:

 

  • a) il va informa asupra particularitatilor Trusei de Recoltare STEM Sure, sau:

 

  • b) va efectua instructajul privind procedura de recoltare a sangelui din cordonul ombilical – pentru medicii care nu au mai efectuat o asemenea procedura. Din experienta noastra, mai putin de 5% din medici se afla intr-o asemenea situatie