Utilizare

Inainte de a ajunge Copilul la majorat, Parintii (sau dupa caz, reprezentantii legali autorizati ai Copilului) vor putea dispune in orice moment de celulele Stem pentru necesitatile medicale ale Copilului sau ale altor primitori cu respectarea legislatiei aplicabile.

In caz de urgenta, unitatea poate fi trimisa oriunde in lume, in aproximativ 48 de ore, cu conditia primirii unei cereri prin fax din partea unui doctor sau spital avizat impreuna cu acceptul dumneavoastra verbal oferit telefonic, cu indicarea ID de client si a datelor personale.

Daca nu este o situatie de urgenta medicala, unitatea de celule stem va fi eliberata doar dupa doua cereri din partea Dumneavoastra primite la interval de 30 de zile.

Aceasta procedura este necesara din motive de securitate.

Unitatea de celule stem este eliberata doar catre un laborator avizat GMP sau un spital avizat. Unitatea este eliberata doar cu confirmare de primire din partea destinatarului. Predarea se va face pe baza urmatoarelor documente care atesta dreptul de a dispune de celulele Stem ale Copilului:

  • a) declaratia de vointa a titularului;
  • b) Cartea de Identitate / Pasaportul care atesta datele personale ale celui indreptatit;
  • c) Certificatul de Stocare in conditii de criogenie;
  • d) confirmarea scrisa de catre medicul specialist a pericolului pentru viata sau sanatatea Copilului sau a altor primitori.