Campanie promotionala – Stocare GRATUITA a ADN-ului mamei

In perioada 15 iunie – 15 iulie 2018, cu ocazia lansarii noilor servicii si produse Stem Sure, va oferim GRATUIT stocarea ADN-ului mamei la semnarea oricarui contract de recoltare de celule stem la nastere.

Stem Sure inoveaza din nou, prin lansarea de noi produse in domeniul celulelor stem, in data de 8 iunie 2018.

Din dorinta de a inova in permanenta si de a pastra inalta calitate a serviciilor si produselor oferite, Stem Sure lanseaza pe piata din Romania noi produse in domeniu, disponibile incepand cu data de 8 iunie 2018, oferite atat in cadrul pachetelor de recoltare celule stem, cat si in mod individual: Asistenta la Transplant, Stocarea ADN-ului copilului, Testarea HLA a probei stocate, Stocarea ADN-ului mamei, Screening metabolic neonatal si Testare HLA pentru familie.

Prin noile produse oferite, ne propunem sa facilitam parintilor utilizarea in viitor a probei de celule stem recoltate astazi, la nasterea copilului lor.

Stocarea ADN-ului mamei

Este un produs inovator, ce va este acum oferit de Stem Sure. Mamicile au posibilitatea de a pastra ADN-ul propriu in forma sa actuala. ADN-ul stocheaza toata informatia ce alcatuieste un organism. Desi ADN-ul sufera modificari incepand de la momentul nasterii, datorita diversilor factori externi, ca de exemplu iradieri, fumat, medicamente, aditivi alimentari, pesticide si altele, nu este prea tarziu sa il stocam in forma sa actuala, pentru mai tarziu.

In domeniul geneticii stiinta avanseaza rapid. An de an se descopera noi aplicatii bazate pe teste genetice – spre exemplu, aflarea genealogiei, ereditatea bolilor, predispozitia individului la boli sau mutatiile genetice, care duc spre exemplu la cancere. Cu siguranta vor urma si alte aplicatii. Cum proba de ADN criogenat are o durata de viata practic nelimitata, mama poate avea acces la ea oricand isi va dori.

Stem Sure va ofera oportunitatea de a stoca la nasterea copilului o proba a ADN-ului mamei in forma sa actuala. Accesul la o proba de ADN stocat in momentul nasterii copilului, este primul pas oferit familiei pentru a intelege radacinile acestor boli si pentru a le putea controla in viitor.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de Stem Sure gasiti aici: https://www.stemsure.ro/cat-costa-recoltarea-de-celule-stem/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *