Castigatoarea concursului”Esti gravida? – Castiga Un Carucior Trio Sprint de la CHICCO”

Dragi mamici,
Va multumim pentru inscrierea in concursul “ESTI GRAVIDA? – CASTIGA UN CARUCIOR TRIO SPRINT de la CHICCO!”

Campania noastra promotionala a fost gandita pentru a veni in sprijinul viitorilor parinti. Ca de obicei, ne-a facut mare placere sa vedem in fiecare zi noi si noi mamici inscrise in concurs!

In perioada 18.10.2017 – 18.01.2018, Stem SURE a oferit mamicilor in devenire oportunitatea de a castiga un premiu special. Stim cat de important este viitorul tau bebelus si stim cat de mult iti doresti ca el sa aiba tot ce este mai bun. De aceea am decis sa venim in ajutorul tau! Singuranta si confortul bebelusului tau sunt importante si de aceea noi impreuna cu partenereul nostru CHICCO iti oferim acest carucior pe care il vei putea folosi inca din primele zile ale bebelusului si pana atunci cand el va fi suficient de mare cat sa renunte la a mai sta in el. Astfel vei putea iesi la plimbare inca din primele zile de viata ale micutului tau. Poti considera ca ai tot ce-ti trebuie pentru ca micutul tau sa stea confortabil in masina, in landou si mai apoi in varianta sport a caruciorului.
Intre 18.10.2017 (ora 00.00) – 18.01. 2018 (ora 24.00), au fost inregistrate 2.368 inscrieri in concurs.

Extragerea castigatoarei a fost realizata utilizand o randomizare automata a tuturor inscrierilor inregistrate – www.random.org.

Numarul de inregistrare extras corespunzator inscrierilor din luna aceasta campanie este numarul 1570:

Asadar, mamica inscrisa in concurs cu numarul de mai sus este castigatoare campaniei “Esti gravida? Castiga UN CARUCIOR TRIO SPRINT de la CHICCO!!”

Numele castigatoarei este Anamaria , si este din Ploiesti. S-a inscris in concurs in data de 04.12.2017 la ora 12:30. Anamaria va deveni mamica in decursul lunii August 2018.

FELICITARI !!!

Draga Anamaria, te asteptam sa ne contactezi.

Adresa noastra este Bucuresti, sector 1, str Ion Ionescu de la Brad, Nr.81-85, Etaj 1, Ap.2 Telefon: 0720 7836 11, E-mail: office@stemsure.ro

Dorim tuturor mamicilor sarcina frumoasa in continuare!

Si promitem sa pregatim in curand si alte surprize !

Cu drag,

Echipa Stem SURE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Buna ziua,

   Va multumim pentru sesizare.

   Am rugamintea sa reincercati accesand link-ul: https://www.stemsure.ro/concurs/
   De asemenea, am rugamintea sa bifati raspunsul la intrebarea mentionata pe site pentru a completa campurile cu datele personale si a finaliza inscrierea.

   Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.
   Mult succes!