Esti gravida?

Participa acum la concursul organizat de Stem Sure, Banca Engleza de Recoltare Celule Stem

Castiga un DVD cu Dans Prenatal si un Patut Pliabil!

Ai sansa sa castigi atat tu cat si bebelusul tau. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în Concurs. Înscrierea în concurs nu este condiționată de achiziționarea Serviciului de Recoltare și Prelucrare a Celulelor Stem.

Stii ca bebelusilor le place muzica si le plac miscarile usoare de dans pe care le simt atunci cand sunt in burtica ta. Muzica in timpul sarcinii este recomandata. Miscarea in timpul sarcinii este importanta iar dansul poate fi cea mai frumoasa si armonioasa forma de miscare care sa faca sarcina o experianta extraordinara. De aceea partenerul nostru Camelia Constantina Moga iti ofera un DVD cu Dans Prenatal. Mai multe poti afla intrand pe site-ul http://www.dans-prenatal.ro/

Si tot pentru ca stim cat de important este sa te poti misca si pleca oriunde impreua cu bebelusul tau ii oferim cadou un Patut Pliabil. Unor de montat si de demontat patutul pliabil este un accesoriu absolut indispensabil pe care il vei folosi cu mare usurinta iar bebelusul tau va fi fericit si multumit de confortul pe care i-l oferi.

Data probabila a nasterii

Orasul in care vei naste

Numele doctorului care iti supravegheaza sarcina
Spitalul la care planuiesti sa nasti

Adresa ta de e-mail

Telefon

Completeaza doar prenumele tau

Perioada de desfășurare a concursului este 31 martie 2017 – 29 iunie 2017. Tragerea la sorți va avea loc Vineri, 30 iunie, iar numele câștigătoarei va fi anunțat pe site-ul nostru.

Sarcină frumoasă și naștere ușoară îți dorim!

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

29 Iunie, ora 23:59

Au mai ramas 66 de zile