EDiatrics START – Curs de puericultură

Viitor părinte?

Numărul de locuri este LIMITAT.

Alege să participi la un curs de puericultură UNIC,
organizat de

Vrei să afli informații utile despre nașterea și îngrijirea nou-născutului, informații despre celulele stem, răspunsuri la TOP 10 MITURI despre sarcină și naștere, dar și informații utile despre multe alte subiecte de maxim interes pentru tine?

Alege-ți ca sursă de informare specialiști cu experiență în domeniul lor de activitate, alege ca sursa de unde îți iei informațiile să fie una sigură, profesionistă, cu rezultate dovedite în practică.

Înscrie-te mai jos și vino pe 12 februarie la ora 17:30 la Hotel Caro, sala de conferințe Călinescu să afli toate informațiile de care ai nevoie pentru o sarcină liniștită, o naștere ușoară și pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitorul micuțului tău.

Certificatul de puericultură obținut la acest curs, asigură cele 10 zile concediu pentru viitorii tătici, conform legii concediului paternal nr. 210/1999. Participarea la seminar este 100% GRATUITĂ pentru primele 50 de viitoare mămici respectiv viitori tătici înscriși.

⏲️ Programul evenimentului:

17:30 – Nașterea & ingrijirea nou-nascutului*, Daniela Stan – Asistent Șef Obstetrică – Ginecologie, Vicepresedinte OAMGMAMR

19:00 – Pauza

19:15 – 10 MITuri despre sarcină & naștere, dr. Bogdan Ivanescu, Doctor MIT

19:30 –Celule Stem – Moda sau necesitate? prezentat de Doctor MIT, dr. Bogdan Ivanescu

20:00 – Tombola, premii 🎁🎁🎁

    Accesați acest link pentru vizualizarea Regulamentului de Prelucrare a datelor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

12 februarie 2019

Au mai ramas 214 zile