* ce contine recoltarea de celule stem din sangele cordonului ombilical si din tesutul de cordon ombilical, urmata apoi de procesarea celulelor stem intr-un laborator acreditat JACIE (laboratorul Biovault din Marea Britanie)

PRODUSUL COMPLET* DIN ROMANIA, TRANSPLANTABIL ORIUNDE IN LUME!

Vrei sa poti utiliza celulele stem la nevoie. Asa este?

In Romania exista O SINGURA COMPANIE de celule stem care ofera parintilor recoltarea celulelor stem (celule stem hematopoietice din sangele cordonului ombilical si mezenchimale din tesutul de cordon ombilical) si procesarea lor intr-un laborator ce detine acreditarea JACIE - laboratorul partenerului nostru britanic, Banca de celule stem Biovault din Marea Britanie.

(JOINT ACCREDITATION COMMITTEE ISCT & EBMT) reprezinta acreditarea ce permite acceptarea probelor de celule stem la nivel international depasind si evident incluzand alte tipuri de acreditari regionale ori nationale ori locale.

Alege singurul serviciu complet ce ofera atat
recoltarea ambelor tipuri de celule stem (celule stem hematopoietice si mezenchimale)
cat si
maxima garantie de acceptare a probei tale de celule stem oriunde in lume gratie acreditarii JACIE detinuta de banca engleza de celule stem Biovault.

Astfel proba ta de celule stem poate fi utilizata in cel mai bun spital dedicat afectiunii pentru care se face transplantul. Ca sa iti faci o idee despre specializarea centrelor de transplant la nivel mondial, arunca-ti un ochi pe lista centrelor care utilizeaza probele noastre CLICK AICI.

Si, pentru ca a fi lider presupune atat calitate cat si inovatie, incepand cu anul 2016 am adus in Romania una dintre cele mai performante banci de celule stem din Europa – BIOVAULT, Marea Britanie. Oferim parintilor din Romania expertiza unei banci cu istoric impresionant de transplanturi si implicata activ in proiecte de cercetare in domeniul recoltarii, procesarii si stocarii de celule stem.

Despre Stem Sure

Din anul 2009, de cand a adus in Romania prima banca de celule stem vest-europeana (banca daneza), Stem SURE ofera parintilor romani servicii medicale la standarde europene in domeniul recoltarii de celule stem hematopoietice si mezenchimale, reprezentarea BIOVAULT fiind un pas firesc in continua dezvoltare a produsului de celule stem pe care il punem la dispozitia parintilor din tara noastra in cei aproape 9 ani de existenta a reprezentantei romane.

probe eliberate

transplanturi

facilitam transplantul in UK

siguranta ta

acreditari fara egal

Stim ce avem de facut

10 probe eliberate. 10 din 10 transplanturi reusite.

În cazul în care este nevoie de celulele stem ale copilului tau pentru un transplant, vom elibera proba de celule stem stocata și o vom transporta gata de a fi transplantata la spitalul pe care ni-l vei indica. Ne va fi foarte ușor sa facem acesti pasi deoarece am eliberat deja 10 probe de celule stem care au fost utilizate în transplanturi.

Partenerul nostru din Marea Britanie a trimis probe de celule stem catre centre de transplant din Singapore, Germania, Statele Unite ale Americii, Spania si Marea Britanie. Două dintre aceste probe au fost utilizate în tratamentul a doi copii care suferă de talasemie, alte doua probe au fost utilizate in tratarea leucemiei pentru fratii copiilor de la care au fost recoltate probele, o alta proba a fost utilizata in tratarea siclemiei, o alta in tratarea neuroblastomului, iar patru probe au fost utilizate in tratamentul paraliziei cerebrale.

Pentru tratamentul paraliziei cerebrale, trei dintre probele copiilor au fost transportate la Centrul Medical al Universitatii Duke din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii. Aceste probe au fost transplantate chiar copiilor de la care au fost recoltate, în cadrul unui tratament pilot condus de Dr. Joanne Kurtzberg, director al Programului de Transplant Pediatric al Spitalui Universitar Duke.

Partenerul nostru din Marea Britanie a eliberat un total de 10 probe de celule stem pentru utilizarea clinica. Toate cele 10 transplanturi au fost effectuate cu success.

Vezi transplantele

TALASEMIE

25.00%

PARALIZIE CEREBRALA

25.00%

LEUCEMIE

18.75%

ENCEFALOPATIE HIPOXIC-ISCHEMICA

12.50%

ENCEFALITA HSV

6.25%

DREPANOCITOZA

6.25%

IMUNODEFICIENTA SEVERA COMBINATA

6.25%

Stim ce avem de facut

4000 de transplanturi de maduva deja eliberate de Biovault

Ca urmare a faptului ca banca engleza BIOVAULT lucreaza in stransa legatura cu Centrul de Transplant din Sud-Vestul Marii Britanii, un numa de peste 4000 de transplanturi de maduva au fost pregatite si eliberate deja pentru transplant catre pacienti ce nu aveau probe de celule stem stocate la nastere.

Partenerul nostru din Marea Britanie are facilități de neegalat in ceea ce priveste procesarea de tesuturi umane, facilitate care sunt, de asemenea, utilizate pentru prelucrarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical. În plus față de experiența noastră în domeniul procesarii și stocarii de celule stem, lucram indeaproape cu clinici publice si private pentru o gamă largă de țesuturi umane folosite in transplanturi umane.

Noi oferim parintilor mai mult decat “stocare pentru orice eventualitate” . In mod current eliberam probe pentru transplant, ceea ce reprezinta dovada finala a unui serviciu de calitate pentru orice banca de celule stem.

Servicii exceptionale

Noi nu uităm niciodată scopul final al științei – sa fie de folos oamenilor. Sa oferim clientilor nostri servicii exceptionale a fost important pentru noi inca de când ne-am început activitatea. Specialistii bancii engleze Biovault va stau in permanenta la dispozitie, pentru a va asigura că preocuparea noastra sunt oamenii.

Cele mai noi produse

Va oferim procesare si stocare a ambelor tipuri de produse biologice ce pot fi recoltate in momentul nasterii: sange ombilical si tesut de cordon ombilical. In plus va oferim stocare in recipient multiple, analize extinse ale probei, testare HLA gratuita, transport gratuit in situatia unui transplant si multe altele. Va puteti baza pe noi pentru a sti sigur ca materialul biologic recoltat la nasterea copilului dumneavoastra va fi stocat in cele mai bune conditii de siguranta si calitate.

Companie internationala

Banca engleza Biovault stocheaza probe biologice recoltate la nastere pentru parinti din intreaga lume. Am recoltat din peste 30 de tari pana în prezent (Italia, Spania, Liban, Malta, Romani, Marea Britanie, etc), iar probele noastre au fost transplantate in spitale din intreaga lume (Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Singapore, SUA).

Laboratorul Biovault

Laboratorul partenerului nostru britanic folosește echipamente de ultima generatie concepute pentru a procesa sangele din cordonul ombilical, cât mai efficient si mai repede posibil, astfel incat sa stocam numarul maxim posibil de celule stem.

Procesarea celulelor stem se desfasoara intr-o locatie (laboratorul bancii engleze BIOVAULT) ce respecta standardele foarte stricte ale acreditarii internationale JACIE - cel mai inalt standard European in domeniu, similar acreditarii FACT in SUA.

Monitorizam in permanenta temperature de stocare a probelor. Orice mica modificare a temperaturii declanseaza un sistem de alarma pentru personalul bancii.

Toate procedurile de laborator sunt efectuate într-un mediu steril, controlat in permanenta de către personal special instruit.

AFLA DE CE SEPARAREA SEMI-AUTOMATA ESTE MAI BUNA DECAT SEPAX

Acreditari

Acreditarile si autorizatiile de mai jos garanteaza calitatea probei stocate precum si faptul ca proba copilului dumneavoastra poate fi utilizata in transplant oriunde in lume.

Ca rezultat firesc, partenerul nostru britanic este singura banca privata din Marea Britanie ce colaboreaza cu o unitate medicala de stat: Centrul de Transplant West Peninsula Transplantation Service.

Va suntem un partener de incredere, experimentat si pe deplin acreditat, functionand cu cel mai mare professionalism si la cele mai inalte standarde, ca lider in domeniul bancilor private de celule stem.

Acreditare internationala, cel mai înalt standard European in domeniu, similar acreditarii FACT in SUA

Acreditare ce garanteaza implementarea standardelor de calitate in medicina transfuzionala si terapii celulare.

Certificat de Inregistrare Marca Comunitara (OHIM: Serviciul pentru Armonizare in Piata Interna UE)

Certificat de control extern al Flowcitometrelor, ce atesta indeplinirea standardelor de calitate in laborator

ISO 13485:2016 (dispozitive medicale)

Autorizatie ANT (Agentia Nationala de Trasplant din Romania)

Acreditare JACIE -
Unici printre bancile private

Acreditarea JACIE reprezinta cel mai inalt standard european pentru bancile de tesuturi care lucreaza cu celule stem hematopoietice (adulte sau ombilicale). Prin intermediul bancii Biovault din Marea Britanie, partenerul nostru britanic, Stem Sure ofera acces parintilor la servicii de procesare a celulelor stem intr-un laborator ce detine acreditarea JACIE.

JACIE certifica faptul ca practicile institutiei respecta STANDARDE DE EXCELENTA stabilite la nivel international în domeniul transplantului cu celulelor stem hematopoietice.

In 1998, EBMT (European Society for Blood and Marrow Transplantation) si ISCT (International Society for Cellular Therapy), cele 2 organizatii stiintifice lider in monitorizarea si coordonarea transplantului cu celule stem in Europa, au pus bazele unui comitet comun de acreditare: Joint Accreditation Committee-ISCT & EBMT (JACIE).

JACIE evalueaza si acrediteaza in domeniul transplantului cu celule stem. Scopul principal al JACIE este de a promova ingrijirea de înaltă calitate a pacientului și performanța in procedurile de laborator în domeniul recoltarii, procesarii, stocarii si transplantarii celulelor stem hematopoietice, prin dezvoltarea unor standarde globale și a unui sistem de acreditare recunoscut la nivel internațional.

Facilitam transplantul in UK

In situatia in care vei avea nevoie sa folosesti proba de celule stem stocata, iti oferim consultanta si support in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit Centru de Transplant pentru tine. Experienta dobandita de banca engleza de celule stem Biovault prin eliberarea unui foarte mare numar de probe si utilizarea acestora in transplant iti sta la dispozitie, inclusiv prin facilitarea accesului la tratament medical in spitale din Marea Britanie, ce beneficiaza de unul dintre cele mai dezvoltate systeme medicale din lume. Medici experimentati se vor ocupa de tine si de proba ta de celule stem recoltata la nastere.

Asigurare de 10 milioane de lire

Pentru linistea ta, am asigurat Banca pentru 10 milioane de Lire Sterline. Inca un pret pe care il platim pentru a fi in top. Asa ca indiferent ce ne rezerva viitorul, tu vei fi in siguranta.

Universitatea ca actionar

Biovault este o banca de celule stem implicata in mod activ in cercetare, pentru a oferi parintilor acces la evolutia medicinei si la descoperirile viitoare. Actionar principal al bancii este Universitatea din Plymouth, Marea Britanie, universitate cotata printre primele 2% universitati din lume (https://www.plymouth.ac.uk/).

Prin acest parteneriat, Biovault participa la proiecte stiintifice ce sunt poarta de acces catre Medicina zilei de maine si pe care, prin intermediul bancii tale, Stem Sure, le vei putea accede.

123

Multiple recipiente

Luam in considerare mai multe posiblitati in viitor. Domeniul celulelor stem este un domeniu medical ce evolueaza de la zi la zi. Din acest motiv am ales sa stocam proba ta intr-un numar total de 11 recipiente. Vei putea astfel sa le folosesti in mai multe situatii, poate chiar si pentru multiplicarea celulelor stem.

Stocam pentru tine proba de celule stem in 2 recipiente de dimensiuni diferite. Tesutul de cordon ombilical il stocam in alte 2 recipiente de dimensiuni diferite. In plus, stocam si alte 7recipiente suplimentare, pentru a putea face orice test va fi nevoie de-a lungul timpului (teste de compatibilitate genetica, teste infectioase, si altele).

Banca engleza - banca de tesuturi umane

Biovault, partenerul nostru din Marea Britanie, beneficiaza de o autorizatie extinsa din partea HTA (Human Tissue Authority – organizatia guvernamentala din Marea Britanie ce autorizeaza domeniul stocarii si utilizarii tesuturilor umane), ce ii permite sa prelucreze si sa depoziteze materialele transplantabile pentru tratament uman.

Expertiza dobandita pe procesarea si stocarea unui numar divers de tesuturi umane (ligament, os, mduva osoasa, plasma, etc) o punem in folosul tau, in fiecare moment al procesari si stocari de celule stem recoltate la nastere.

Membri in asociatia de biotehnologie

Biovault este membra a BATB (British Association for Tissue Banks) – Asociatia Britanica a Bancilor de Tesuturi Umane, ce are ca scop elaborarea si mentinerea unor standarde profesionale foarte inalte in domeniu.

BIOVAULT este membra a ISBER (International Society for Biological and Environmental Repositories) – Societatea Internationala pentru Resurse Biologice si de Mediu, asociatie ce sustine inovația în biobanking .

Prezenti in 30 de tari

Romania

Marea
Britanie

Spania

Elvetia

Malta

Liban

Iordania

Bahrain

Dubai

Italia

Suntem la indemana a 400.000 de oameni

Preocupare pentru viitor

Vom fi alaturi de tine incepand cu momentul semnarii contractului. Din acest motiv, implicarea noastra nu se reduce la a-ti oferi un serviciu exceptional de procesare si stocare a celulelor stem. Ne facem o datorie de onoare din a fi la current si implicati in proiecte de cercetare si inovare, asa incat sa iti deschidem calea catre toate descoperirile din domeniu.

Biovault a obtinut un grant pentru cercetare din partea Guvernului Marii Britanii, ca recunoastere a implicatiilor extraordinare aduse de cercetarea desfasurata in cadrul bancii engleze Biovault. Această finantare sustine activitatile de cercetare desfasurate de Biovault in parteneriat cu Univeritatea din Plymouth, Marea Britanie, cercetare ce se va concretiza in tehnici noi și îmbunătățite și / sau produse pentru prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor.

Afla de la oamenii direct implicati
tot ceea ce te intereseaza

Iti pui intrebari despre celule stem? Sau poate despre procesele din Banca? Vrei sa stii cum este stocata proba copilului tau? Sau ce sa ne asteptam de la viitor?

Afla direct de la oamenii direct implicati!