Viitoare mămică? Nu rata seminarul EDiatrics – Specialiști în a fi părinți

PRIMUL seminar interactiv: tu pui întrebările, medicii îți răspund!

Alege să participi la un eveniment educațional UNIC,
organizat de în parteneriat cu

Vrei să afli adevărul despre celulele stem, informații utile despre nașterea naturală dar și despre nașterea prin cezariană, secrete despre alăptare care vor ușura această etapă din viața bebelușului tău, parenting modern și alte subiecte de maxim interes pentru tine?

Alege-ți ca sursă de informare specialiști cu experiență în domeniul lor de activitate, alege ca sursa de unde îți iei informațiile să fie una sigură, profesionistă, cu rezultate dovedite în practică.
Înscrie-te mai jos și vino pe 13 decembrie la ora 17:00 la Centrul de Conferințe al Spitalului Clinic Sanador (București, str. Sevastopol, nr. 9) să afli toate informațiile de care ai nevoie pentru o sarcină liniștită, o naștere ușoară și pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitorul micuțului tău.

Perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei mămici, dar și o perioadă plină de întrebări. De aceea, aducem în fața ta specialiști reputați ce îți vor da răspunsuri fundamentate la unele dintre cele mai controversate întrebări ce pot apărea în perioada sarcinii.

Lasă-ne mai jos, direct în formularul de înscriere, întrebări la care îți dorești ca medicii noștri să îți răspundă pe data de 13 decembrie.

Seminarul EDiatrics este la ediția a 4-a. De aceea, doar cu această ocazie, beneficiezi de o surpriză: participarea la seminar este 100% GRATUITĂ pentru primele 80 de viitoare mămici înscrise.

⏲️ Programul evenimentului:

17:00-17:45 – Intrebări și răspunsuri prezentat de Dr. Emel Nuraltay, Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie, Șef Secție Obstetrică Spitalul Sanador

17:45-18:30 – Intrebări și răspunsuri prezentat de Doctor MIT, dr. Bogdan Ivanescu

18:30-18:45 Pauza

18:45-19:30 – Intrebari și răspunsuri prezentat de Dr. Laura Ene, Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

19:30 – Tombola, premii 🎁🎁🎁

  • Adresează aici întrebarea ta pentru:

    Accesați acest link pentru vizualizarea Regulamentului de Prelucrare a datelor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

13 decembrie 2018

Au mai ramas 646 zile