Viitoare mămică? Nu rata seminariile EDiatrics – Specialiști în a fi părinți la Baby Boom 4-7 aprilie

Zilnic, între orele 11:00-17:00

Alege să participi la un eveniment educațional UNIC,
organizat de în parteneriat cu

Vrei să afli adevărul despre celulele stem, informații utile despre nașterea naturală dar și despre nașterea prin cezariană, secrete despre alăptare care vor ușura această etapă din viața bebelușului tău, parenting modern și alte subiecte de maxim interes pentru tine?

Alege-ți ca sursă de informare specialiști cu experiență în domeniul lor de activitate, alege ca sursa de unde îți iei informațiile să fie una sigură, profesionistă, cu rezultate dovedite în practică.
Înscrie-te mai jos și vino la Baby Boom la colțul EDiatrics din standul Stem Sure. Te așteptăm în fiecare zi de desfășurare a târgului între orele 11:00-17:00, să afli toate informațiile de care ai nevoie pentru o sarcină liniștită, o naștere ușoară și pentru a lua cele mai bune decizii pentru viitorul micuțului tău.

Perioada sarcinii este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei mămici, dar și o perioadă plină de întrebări. De aceea, aducem în fața ta specialiști reputați ce îți vor da răspunsuri fundamentate la unele dintre cele mai controversate întrebări ce pot apărea în perioada sarcinii.

Înscrie-te și tu completând formularul de mai jos. Participarea la seminar este 100% GRATUITĂ.

În plus, ai șansa de a câștiga UN SCAUN AUTO!

    Accesați acest link pentru vizualizarea Regulamentului de Prelucrare a datelor
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

7 aprilie 2019

Au mai ramas 166 zile