Parteneriat STEM SURE – ACTIVE FAMILY CENTER

Dragi viitoare mamici,

Cu mare bucurie va anuntam ca am incheiat pentru voi un parteneriat cu Active Family Center Centru de Pregatire Pre & Postnatala.

Active Family Center ajuta femeile in perioada de sarcina sa-si mentina o stare de sanatate buna prin gimnastica aerobica / acvatica, pilates, stretch & tone si masaj. Sustine cuplurile de viitori parinti prin cursuri pregatitoare pentru nastere si proaspetele mamici prin ore despre ingrijirea bebelusilor. In perioada sarcinii, la Active Family Center gasiti suportul unei moase, care va ajuta sa intelegeti si sa acceptati nasterea, cu toate aspectele ei.

Incepand cu aceasta luna, Stem SURE si Active Family Center va ofera un voucher constand din 1 sedinta gratuita de gimnastica perineala + 1 sedinta gratuita de Info Q&A Perineu.

Gimnastica perineala este specifica pentru tonifierea/ retonifierea musculaturii afectate de sarcina, nastere, operatii ginecologice, menopauza. Programul este interactiv, comod si fara riscuri! Recomandarea este ca gimnastica perineala sa se desfasoare incepand cu luna a 4-a de sarcina si pana la nastere, apoi dupa terminarea perioadei de lauzie (6 saptamani). Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi pagina web a Active Family Center: Perineum Fit

Fiecare mamica ce semneaza un contract de recoltare celule stem cu Stem SURE incepand din 21 octombrie 2013, va primi un voucher,  prin intermediul caruia va beneficia de 1 sedinta de gimnastica perineala GRATUITA la sediul Active Family Center + 1 sedinta GRATUITA de Info Q&A Perineu.

Ne face o mare bucurie faptul ca va putem oferi acest cadou.

Speram sa va fie de folos!

Sarcina frumoasa si nastere usoara!

Cu drag,

Echipa Stem SURE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *