Poate ii cunosti

Roxana Ciuhulescu

Prezentator TV

“Copilului meu ii ofer tot ce este mai bun.”

Roxana Voloseniuc

Redactor-sef al revistei Elle

Din momentul in care afli ca esti insarcinata prima ta preocupare devine sanatatea copilului tau. Sigur, acest sentiment nu te va parasi niciodata in viata, dar la inceput cel putin, totul are niste valente hiperbolizate pentru o tanara mama. De aceea, sa nimeresti “pe niste maini bune” care sa te indrume corect este un lucru vital. Aceasta “nimereala”insa nu are legatura prea mare cu norocul ci cu a-ti face temele cum trebuie si a te informa despre tot ceea ce ofera piata mai bun. In cazul meu, alegerea bancii de recoltare a celulelor stem a durat poate cel mai mult. Importanta acestui lucru este extrem de mare pentru a risca vreun pic. Am ales Stem Sure din foarte multe motive, unele dintre cele mai importantante ar fi…

Jojo (Catalina Grama)

Actrita

Vine un moment in viata oricarei viitoare mamici cand trebuie sa ia o decizie importanta. In ceea ce priveste celulele stem  eu a trebuit sa fac acum alegerea inca o data. Si sa stiti ca dupa ce am strans informatiile de care am avut nevoie eu cred ca am facut alegerea cea mai potrivita pentru mine si zanuta. 

Nu numai faptul ca se ocupa si de colectarea celulelor mezenchimale m-a convins ci si modalitatea de stocare si experienta vasta pe care o au cei de la Stem Sure in toate aceste privinte ( au deja 10 probe eliberate de banca lor si folosite cu succes in transplant, ceea ce inseamna ca produsul lor chiar si-a dovedit eficienta). Procesarea si stocarea au loc intr-o tara cu reguli stricte in ceea ce priveste sanatatea, tara care investeste mult in stiinta si cercetare si in tot ceea ce presupune medicina viitorului.  In plus sunt o echipa de oameni care chiar pun suflet in ceea ce fac si depun orice tip de efort pentru a oferi viitorilor parinti realmente un tip de siguranta, siguranta de care avem nevoie mai ales intr-un moment atat de delicat si emotionant cum e nasterea. 

Eu una mi-am pus toata increderea in ei. Pe langa toate lucrurile minunate care ii recomanda, factorul uman a avut o importanta deosebita. Pe mine Stem Sure m-a inconjurat cu rabdare, intelegere si infinite explicatii de oricate ori am avut nevoie. Si asta a contat cel mai mult! 

Va recomand din toata inima sa ii intalniti si sa va informati foarte bine inainte de a face o alegere pentru acest moment special din vietile voastre. Sanatate si multa liniste in suflet!

Raluca Arvat

Prezentatoare TV

Fac totul pentru ocrotirea puiului meu!