Prelucrare date cu caracter personal – evenimente Stem Sure

Stem Sure Bio Vault S.R.L, J40/5861/2016, RO35987797 (numita in continuare Stem Sure), in parteneriat in cadrul acestui eveniment cu SANADOR SRL, J40/11142, RO12350000, ofera viitorilor parinti din Romania posibilitatea de a recolta, procesa si stoca celulele stem hematopoietice si mezenchimale ce se regasesc in sangele cordonului ombilical si in tesutul de cordon ombilical, folosind serviciile bancii engleze de celule stem BioVault, partenerul exclusiv in Romania a Stem Sure Bio Vault.
 
Pentru a va oferi servicii personalizate in functie de trimestrul sarcinii dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu noutatile medicale, cu serviciile si produsele noastre, pentru a va comunica promotiile si /sau evenimentele pe care le organizam si pentru a pregati, in timp util, documentatia de recoltare si stocare a celulelor stem (contractul), Stem Sure, in calitate de Operator de Date cu Caracter Personal, colecteaza in conditiile legii date precum nume, telefon, e-mail , semnatura ori date cu caracter medical precum data prognozata a nasterii sau spitalul unde va avea loc nasterea.
 
În acest sens, şi numai în măsura în care acceptati, prin exprimarea acordului dumneavoastra in mod expres prin completarea si semnarea acestui formular, Stem Sure va colecta datele cu caracter personal în scop de marketing si informare.
 
Datele personale sunt prelucrate în cadrul companiei Stem Sure la sediul acesteia din Romania, iar găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc tot în România.

Prin completarea formularului de contact, vă dați acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal furnizate. Ulterior transmiterii formularului, este posibil să fiți contactat(ă) de un operator SANADOR în vederea transmiterii informațiilor suplimentare referitoare la organizarea evenimentului la care doriți să participați. Datele cu caracter personal furnizate prin intermediul formularului online vor fi prelucrate exclusiv în scopul informării cu privire la organizarea evenimentului și participării la acest eveniment.

Vă informăm că acest eveniment este organizat în parteneriat cu Stem Sure, iar datele dumneavoastră cu caracter personal furnizate prin prezentul formular, vor fi prelucrate în comun cu partenerul Stem Sure, în calitate de operatori asociați. Așadar, vă puteți exercita drepturile stabilite conform Regulamentului General privind protecția datelor cu caracter personal față de oricare dintre cei doi operatori asociați, adresându-vă cu o cerere scrisă către Stem Sure la adresa de e-mail dpo@stemsure.ro sau către SANADOR pe adresa de e-mail dpo@sanador.ro pentru orice solicitări și clarificări vizând prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru mai multe detalii privind politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a SANADOR, vă rugăm să accesați secțiunea „Prelucrarea datelor cu caracter personal”.

 
În cazul în care veți colabora cu Stem Sure pentru prelucrarea si prezervarea pretioaselor celule stem, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi stocate (împreună cu alte date cu caracter personal relevante pentru buna desfășurare a contractului) urmand prevederile legale precum și prevederile contractului pe care îl veți incheia cu Stem Sure.
 
Daca activitatea Stem Sure de informare asupra beneficiilor recoltarii la nastere si a stocarii de celule stem nu se incheie cu un contract intre dumneavoastra si Stem Sure, datele cu caracter personal vor fi prelucrate in cadrul politicii sale de prelucrare a datelor cu caracter personal pe durata a 5 ani de la momentul colectarii datelor.
 
Aveţi dreptul de a solicita detalii privind informaţiile despre datele dvs.pe care le colectăm şi de a ne cere să corectăm inexactităţile din aceste informaţii, de a obiecta sau de a solicitara stricţionarea procesării, eliminarea sau portabilitatea informaţiilor dvs. De asemenea, conform legii, va puteti adresa cu o solicitare scrisa si catre Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro )si justitiei, dupa caz.
 
Tot în categoria drepturilor dumneavoastra, reiterăm şi dreptul de a va retrage în orice moment consimţământul de prelucrare a Datelor Personale. Prelucrarea datelor personale în scop de marketing poate înceta în orice moment, prin retragerea consimţământului dvs.
 
Exercitarea drepturilor de mai sus se poate face după cum urmează:
(a) prin cerere scrisă, datată şi semnată, transmisă către Stem Sure, la adresa: Blvd. Ion Ionescu de la Brad nr. 83-85, Etaj 1, Apartament 2, Sector 1, București, Cod Postal 013812
(b) prin e-mail, la adresa: dpo@stemsure.ro.
 
Termenul de soluţionare a cererii este de 30 de zile, în condiţiile prevăzute de Regulamentul 679/2016
 
Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați Responsabilul cu Protecția Datelor la datele de contact de mai sus. Responsabilul cu Protecția Datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru soluționarea sesizarii.