Premieră in România: a fost lansat primul tratament cu celule stem specializate

RIGENERA

 

Premieră in România: a fost lansat primul tratament cu celule stem specializate

Ziua de 6 decembrie 2018 a reprezentat un moment istoric pentru medicina regenerativă romanească. S-a introdus pentru prima dată in Romania, tratamentul ce celule stem specializate.

Lansarea a avut loc la Hotel Marshal Garden si a reprezentat un tur de forță al sectorului medical, care a fost inaugurat de catre Dr. Bogdan Ivănescu, și continuat de către cadrele medicale specializate:
Dr. Dragos Zamfirescu, Doctor in Știinte Medicale, Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, Clinica Zetta
Dr. Mihai Răscu, Medic Primar Ortopedie – Traumatologie, Clinica Ortokinetic
Dr. Răzvan Tanasescu, Medic Veterinar Chirurg, Clinica Sanivet
avandu-i alaturi pe Dr. Antonio Graziano, DDS, PHD CEO – HBW RL, proprietarul brevetului și inventatorul metodei RIGENERA și Dr. Anna Foglie, Medic Chirurg Plastician.

Evenimentul s-a adresat specialiștilor din chirurgie plastică, dermatologie, ginecologie, ortopedie și medicină veterinară, bloggerilor, presei de specialitate, radio și TV. Gazda evenimentului, Dr. Bogdan Ivănescu – realizatorul emisiunii medicale TV – Doctor MIT și Director General al băncii de celule stem – STEM SURE, va oferi pacienților din România incepând de astazi, accesul la această terapie de ultimă ora – RIGENERA.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia unică de a viziona, pe toata perioada evenimentului, trei intervenții chirurgicale: două de medicină umană (pe partea de dermatologie și ortopedie) si una de medicină veterinară, toate folosind metoda RIGENERA. Menționam ca aceste intervenții chirurgicale au fost realizate in prezența posturilor TV naționale, cele de medicină umana fiind efectuate la Clinica Zetta și cea de medicină veterinară la clinica Sanivet.

Sesiunea de Q&A organizată, a oferit șansa publicului prezent la eveniment, să intre în legatură directă cu profesioniștii din domeniul medical. Informațiile adiționale obținute in această sesiune, au clarificat multe dintre aspectele menționate in cursul evenimentului și au creat oportunități pe măsură.

RIGENERA reprezintă un tratament de Medicină Regenerativă, ce reface structura si funcția țesuturilor afectate. Utilizând celule stem specializate recoltate din țesut sănătos si apoi aplicate in aria afectată, RIGENERA vă oferă regenerare tisulară.

Utilizând RIGENERA, intr-un singur timp chirurgical, pacientul este donator și totodată receptor de micro-grefe de celule progenitoare specializate. Procedura furnizează un concentrat imbogățit în celule progenitoare în zona afectată, cu scopul de a determina în mod predominant instalarea proceselor de regenerare versus cicatrizare a țesutului.

Aplicațiile RIGENERA:
Aplicații chirurgie plastică si dermatologie
• Arsuri
• Plagi
• Chirurgie plastică
• Medicină estetică
• Cicatrici precum cele post-abdominoplastie, post-cezariană si post-augmentare mamară
• Picior diabetic

Aplicații ortopedice
• Artroză
• Leziuni articulare
• Gonatroză
• Coxatroză
• Ortopedie
• Chirurgie maxilo-facială

Mai multe informații despre avantajele folosirii metodei RIGENERA se pot obține prin accesarea:
• paginilor web https://www.doctormit.ro/lansare-rigenera/ si https://www.doctormit.ro/rigenera/
Facebook STEM SURE si Doctor MIT
 
Vezi aici toate autorizațiile Rigenera

Autorizatii Rigenera

  1. Certificat CE
  2. Declaratia de conformitate
  3. Certificare Rusia
  4. Certificare Japonia
  5. Deciziile ANMDM – 5359 si 5360

In plus, imagini din cadrul evenimentului pot fi vizualizate aici:

RIGENERA – metoda unica de obtinere de microgrefe autologe si omologe pentru tratarea arsurilor, escarelor, cicatricilor…

Publicată de Doctor MIT pe Sâmbătă, 8 decembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *