Screening Metabolic Neonatal GRATUIT

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

In perioada 24 iulie – 31 iulie 2019, Stem Sure va ofera GRATUIT Screeningul Metabolic Neonatal la semnarea unui contract de recoltare de celule stem la nastere.

⚠️ATENȚIE!⚠️ Oferta promoțională se aplică doar pentru primele 30 de contracte semnate. Asigură-te și tu că vei beneficia GARANTAT de ea programând acum o întâlnire cu un reprezentant medical Stem Sure. Durează doar 1 minut, sună-ne sau completează formularul de contact aflat pe această pagină.

Screening metabolic neonatal

In parteneriat cu Synlab Germania, va oferim unul dintre cele mai importante teste recomandate nou-nascutului: screeningul metabolic neonatal. Acest test se face in primele 72 de ore de viata ale bebelusului si este o procedura foarte simpla, realizata de asistenta din maternitate.

De ce sa recoltam?

Cifrele arata ca 1 nou-nascut din 1000 se naste cu o tulburare metabolica, desi pare perfect sanatos. Acest screening poate identifica circa 50 de boli metabolice congenitale (defecte de oxidare ale acizilor grasi, tulburari ale aminoacizilor, ale acizilor organici, etc) care afecteaza dezvoltarea normala a bebelusului tau. Daca afli din timp, tratamentul acestora are mari sanse de reusita si copilul se poate dezvolta normal.

Alege pentru copilul tau SCREENING NEONATAL

Aproape un nou-nascut dintr-o mie se naste cu o tulburare metabolica congenitala, chiar daca bebelusul in cauza este aparent sanatos si activ. Asadar, cu cat descoperim mai devreme tulburarea, cu atat interventia tarapeutica va avea un efect mai bun.

Ce este screeningul metabolic?
Este un test simplu care i se face noului-nascut tocmai pentru a identifica din timp aceste tulburari metabolice care nu sunt vizile in primele zile de viata. Cu ajutorul acestui test, bebelusul poate fi „scanat” pentru depistarea a peste 50 de boli metabolice.

Dar daca in familie nu exista niciun un istoric legat de aceste boli metabolice?
Conform statisticilor, majoritatea copiilor nascuti cu astfel de boli metabolice provin din familii fara un istoric medical pe acest tip de afectiuni. Una din cele mai important afectiuni diagnosticate prin aceasta metoda este hipotiroidia congenitala. O data depistata cu ajutorul screeningului metabolic acesta boala poate fi usor tratata inca din primele zile ale existentei fara sa lase urme in dezvoltarea micutului. Fenilcetonuria, Galactozemia sau Deficitul de biotinidaza sunt alte cateva boli des intalnite dar care, o data descoperite cu ajutorul screeningului metabolic, pot fi usor gestionate.

recoltare-sange

Cat costa testul de screening metabolic? Unde si cum se va efectua testarea?
In maternitate pana in a treia zi de viata – intre 36 si 72 de ore dupa nastere. Pe o hartie de filtru speciala, bebelusului i se vor recolta cateva picaturi de sange din calcai, care vor fi trimise laboratorului spre efectuarea testelor.

Pentru mai multe detalii descarca Ghidul de recoltare a sangelui in spot
Pretul difera in functie de pachetul ales:

STANDARD PLUS EXTRA EXTRA-PLUS EXTINS
screening metabolic screening metabolic
electroforeza hemoglobinei
screening metabolic
tripsina imunoreactiva
screening metabolic
electroforeza hemoglobinei
tripsina-imunoreactiva
screening metabolic
electroforeza hemoglobinei
tripsina-imunoreactiva
G6PDH
90 Euro 115 Euro 125 Euro 140 Euro 150 Euro

 

Pentru mai multe informatii legate de bolile testate prin cele 5 pachete Screening neonatal – descarca aici

 

 

 

Mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de Stem Sure gasiti aici: https://www.stemsure.ro/cat-costa-recoltarea-de-celule-stem/

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.