Stem SURE – Castigatoare in Topul Firmelor CCIR

Cu mandrie anuntam faptul ca Stem SURE a castigat o prestigioasa recunoastere din partea Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti – locul 2, in categoria “Microintreprinderi”, domeniul “SERVICII”, grupa de activitate “Alte activitati referitoare la sanatatea umana” in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti.

Este o recunoastere a eforturilor pe care Stem SURE le face pentru a desfasura o activitate sustinuta de business eficient si calitativ, mentinand permanent in centrul atentiei grija pentru parintii ce aleg sa recolteze celule stem la nastere prin intermediul companiei noastre.

 

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti promoveaza managementul performant si il premiaza anual in cadrul Topului firmelor, atribut al sistemului cameral, reglementat prin lege.

Camera bucuresteana organizeaza a XVIII-a editie a TOPULUI FIRMELOR DIN MUNICIPIUL BUCUREŞTI, manifestare devenita traditionala pentru cea mai dinamica si puternica comunitate de afaceri a tarii, cea din Capitala. Evenimentul va avea loc joi, 27 octombrie 2011, la Sala Nicolae Titulescu din incinta complexului expoziţional ROMEXPO, începând cu ora 18.00.

Laureatii au fost stabiliti conform unei metodologii complexe, care imbina criterii precum cifra de afaceri sau rata profitului, cu criterii ce tin mai mult de latura calitativa a activitatii desfasurate de companii – eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.
Ne face o deosebita placere sa va informam ca firma dumneavoastra s-a clasat pe locul 2, in categoria “Microintreprinderi”, domeniul “SERVICII”, grupa de activitate “Alte activitati referitoare la sanatatea umana” in Topul Firmelor din Municipiul Bucuresti.
Programul manifestării va cuprinde festivitatea de premiere a laureatilor, urmată de o receptie oferita in onoarea acestora. La eveniment vor participa alaturi de dumneavoastra, personalităţi marcante ale mediului academic, oficialitaţi de la nivelul administratiei publice şi organizatiilor neguvernamentale, reprezentanti ai celor mai cunoscute publicatii de business, posturi de radio si televiziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *