Te așteptăm la BABY EXPO!

27 – 30 septembrie 2018

O pereche de botoșei cadou pentru micuțul tău te așteaptă la standul Stem Sure! Înscrie-te și rezervă-i mai jos!

Esti viitoare mamica? Atunci ai aflat cu siguranță că în perioada 27 – 30 septembrie 2018, la Sala Polivalentă, va avea loc BABY EXPO. Știm sigur că ai auzit de Stem Sure, iar acum este timpul să ne cunoști mai bine! Vino la standul nostru pentru a-ți lua toate informațiile de specialitate din sursă sigură și pentru a afla direct de la profesioniști de ce este importantă recoltarea de celule stem și de ce ar fi bine ca bebelușul tău sa beneficieze de acestă șansă unică în viață!

Colegii noștri iți vor acorda tot timpul de care ai nevoie pentru a pleca mai informată despre celulele stem și, mai mult decât atat:

La final vei pleca cu o pereche de botoșei cadou pentru viitorul tau bebeluș. Rezervă-ți acum perechea de botoșei completând formularul de mai jos!

Și pentru că este targ nu te vom lasa fără o ofertă specială! Suntem siguri că vei gasi varianta care să fie pe placul tau! Bifează în formularul de mai jos că ești interesată de oferta noastră specială și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate detaliile!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
    Accesați acest link pentru vizualizarea Politicii de Confidențialitate

Te mai poți înscrie pentru a-ți rezerva botoșeii până Duminică, 30 Septembrie, ora 13:00.

Sarcină frumoasă și naștere ușoară îți dorim!

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

30 septembrie 2018

Au mai ramas 291 zile