Te așteptăm la BABY EXPO!

26 – 29 aprilie 2018

O pereche de botoșei cadou pentru micuțul tău te așteaptă la standul Stem Sure! Înscrie-te și rezervă-i mai jos!

Esti viitoare mamica? Atunci ai aflat cu siguranță că în perioada 26-29 aprilie, la Sala Polivalenta, va avea loc BABY EXPO. Știm sigur că ai auzit de Stem Sure – Banca Engleză de Recoltare Celule Stem, iar acum este timpul să ne cunoști mai bine! Vino la standul nostru pentru a-ți lua toate informațiile de specialitate din sursă sigură și pentru a afla direct de la profesioniști de ce este importantă recoltarea de celule stem și de ce ar fi bine ca bebelușul tău sa beneficieze de acestă șansă unică în viață!

Colegii noștri iți vor acorda tot timpul de care ai nevoie pentru a pleca mai informată despre celulele stem și, mai mult decât atat:

La final vei pleca cu o pereche de botoșei cadou pentru viitorul tau bebeluș. Rezervă-ți acum perechea de botoșei completând formularul de mai jos!

Și pentru că este targ nu te vom lasa fără o ofertă specială! Suntem siguri că vei gasi varianta care să fie pe placul tau! Bifează în formularul de mai jos că ești interesată de oferta noastră specială și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate detaliile!

Data probabila a nasterii

Orasul in care vei naste

Numele doctorului care iti supravegheaza sarcina
Spitalul la care planuiesti sa nasti

Adresa ta de e-mail

Telefon

Completeaza doar prenumele tau

Bifează aici dacă vrei să-ți trimitem mai multe informații despre super oferta specială la pachetele de recoltare celule stem valabilă doar pe durata târgului Baby Expo.

Te mai poți înscrie pentru a-ți rezerva botoșeii până Duminică, 29 aprilie, ora 13:00.

Sarcină frumoasă și naștere ușoară îți dorim!

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

29 aprilie 2018

Au mai ramas 7 zile