Viziteaza banca

BIOVAULT este cea mai înalt acreditata banca privata de sange ombilical si tesuturi din Marea Britanie si singura care detine acreditarea JACIE – cel mai înalt standard din Europa. Detine autorizatie HTA (Organizatia guvernamentala Human Tissu Authority), precum si alte acreditari dupa toate standardele importante din Marea Britanie, cum ar fi UK NEQAS si ISO.

Banca de celule stem

Cea mai buna expertiza

Banca de celule stem BIOVAULT este parte a Biovault Group, care include Biovault Technical – lider mondial in domeniul stocarii de tesuturi. Universitatea din Plymouth este actionarul majoritar al Biovault Group.

Oferim servicii in toata lumea

In plus fata de serviciile de stocare celule stem si sange ombilical pe care le oferim clientilor din Marea Britanie, colaboram cu parteneri in Europa si Orientul Mjlociu. Spre exemplu: Italia, Dubai, Liban, Malta, Elvetia, Romania, si altii.

Cel mai mare numar de probe eliberate pentru transplant

Biovault a eliberat 10 probe de celule stem ombilicale pentru a fi transplantate. Este cel mai mare numar de probe de celule stem ombilicale eliberate de o banca privata din Marea Britanie. Toate cele 10 transplanturi au fost efectuate cu succes.