Ai aflat al doilea motiv de bucurie?

Înscrie-te în concursul nostru și timp de 1 an îți dăm motive de fericire la fiecare 60 de zile. Al doilea motiv de bucurie este despre celulele stem recoltate la naștere care reprezintă o parte importantă din medicina regenerativă a viitorului.

Înscrie-te în concurs și poți câștiga pe 14 Februarie pachetul nostru de recoltare a celulelor stem la naștere. Adevărul e că acest pachet le are aproape pe toate:

  – Cele două tipuri de recoltare – celule mezenchimale și hematopoetice
  – Asistență la transplant
  – Stocare ADN copil
  – Testare HLA probă nou-născut
 • Sunt de acord cu termenii și condițiile din Regulament. Prin completarea câmpurilor de mai sus și respectiv prin bifarea căsuței alăturate, sunteți de acord ca Stem Sure Bio Vault S.R.L. sa folosească datele dumneavoastră de contact (telefon și e-mail) pentru a va contacta în vederea prezentării serviciilor companiei și a pachetelor noastre de recoltare a celulelor stem la naștere. Nu este obligatoriu sa fiți de acord cu aceasta activitate de prelucrare a datelor dumneavoastră, iar noi va respectam acest drept. În acest caz vom prelucra datele transmise numai pentru scopul desfășurării concursului, fără a introduce datele dumneavoastră în baza noastră de date și astfel, puteți participa în continuare la concursul organizat. Rămânem întotdeauna pentru un partener responsabil și transparent în relație cu clienții noștri și cu potențialii noștri clienți.
 • Accesați acest link pentru vizualizarea Regulamentului de Prelucrare a datelor
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Echipa Stem Sure

Te mai poti inscrie pana la data de

13 februarie

Au mai ramas 22 de zile