Bucură-te de plimbări în siguranță!

AI AFLAT DE NOUL NOSTRU PREMIU??

Concursul STEM Sure aduce un nou motiv de bucurie pe 15 Mai

Următorul motiv este despre plimbările pe care urmează să le ai cu cel mic.

Înscrie-te în concurs și poți câștiga un cărucior pentru copii sport Chicco We. Este omologat de la naștere până la 22 kg. Când este pliat, acest cărucior este atât de compact încât părinții îl pot lua oriunde cu foarte mare ușurință, chiar și la bordul avionului ca bagaj de mână.

 

Accesoriile standard incluse sunt:
– apărătoare de ploaie
– protecții căptușite pentru centurile de siguranță
– geantă pentru transport și depozitare carucior

 

Completează formularul până pe 15 Mai:

"*" indicates required fields

MM slash DD slash YYYY
Vrei să te abonezi la newsletter-ul nostru #stemInfo?

Află mai multe despre celula adevăr din #stemlive-urile noastre sau documentează-te pe #steminfo


#stem 🤔De ce este atât de special sucul de Aronia?

“Natură îți dă dar nu îți bagă și în sac” spune o vorbă populară așa că trebuie să faci niște minime eforturi pentru a te bucura de cea mai bună stare de sănătate posibilă. Iar unul dintre aceste eforturi este să te interesezi despre ceea ce ai la îndemână, proaspăt obținut sau extras din natură.🍃

👉Află acum despre Aronia și secretele din spatele “fructului cosmonauților” de la dr. Bogdan Ivanescu.

https://www.youtube.com/watch?v=rvp-ANNLnfA

#Aronia #SucDeAronia #Antioxidanti #Vitamine #Minerale #DoctorMiT
...

😊Una din fricile femeilor atunci când vine vorba de sarcina este legată de numărul de kilograme pe care le vor lua în sarcina. Soluția este o dietă corectă pe perioada sarcinii. De aceea o discuție cu un medic nutriționist te poate salva de un stres în plus.

🩺Medici cu care ne mândrim ca fiind parte a echipei #DoctorMiT:
Azi v-o prezentăm pe Dr. Elena Tambrea - medic specialist în nutriție pentru adulți și copii.

Citiți mai mult despre ea aici: https://www.doctormit.ro/dr-elena-tambrea/

#EchipaStiintifica #DoctorMiT
...

🎊 Stem_Sure@Înainte de a fi mama esti femeie.
Pentru că ești femeie ai grijă de tenul tău! Pentru că vine iarnă trebuie să ai de 2x mai mare grijă de el. In Clinica Doctor MiT dăm startul campaniilor de iarnă.

🥶Știți bine că vremea rece contribuie la uscarea, deshidratarea și iritarea tenului, dar cu facem să prevenim aceste efecte dăunătoare?

Am pregătit pentru tine pachete speciale de îngrijire a tenului, la prețuri de sărbătoare, de care poți beneficia doar printr-un simplu apel la: 031 9555 📲

#Prp #IngrijireaTenului #Hidratare #Frumusețe #Întinerire #Microneedling #AcidHialuronic #ClinicaDoctorMiT #Estetică#stemsure
...

Infecția urinară în sarcină: un pericol ce trebuie abordat cu seriozitate! 🤰❗

ℹ️ Infecția urinară în sarcină poate crește riscul de naștere prematură și poate afecta sănătatea fetală, conducând la numeroase complicații.

👀 În articolul Doctor MiT, Medicul Iosif Niculescu explică cum trebuie abordată această problemă și care sunt posibilele opțiuni de tratament pentru cazurile ușoare de cistită dar și pentru cele mai severe care necesită administrarea de antibiotice.

Aflați tot ce trebuie să știți despre problema des întâlnită în rândul femeilor din articolul integral 👉 https://www.doctormit.ro/infectiile-urinare-recurente-dr-iosif-niculescu/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #cistita #infectie #infectieurinara
...

O inovație în domeniul asigurărilor și al recoltării de celule stem, asigurarea STEMCare Autism are grijă de viitorul familiei tale. 👨‍👩‍👧‍👦

ℹ️ Prima asigurare din România pentru această tulburare recurentă care acoperă toate costurile aferente unui posibil tratament cu celule stem la copii.

💠 Stem Sure, alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK – Broker de Asigurare,au dezvoltat un plan de asigurare pentru tratarea autismului, cu o primă anuală de doar 22€.

🤰Dacă te pregătești să devii mamică sau ai un copil cu vârsta de până la 18 luni și ai celulele stem recoltate prin noi, te vom ajuta să obții asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

______
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

🔬 Aflați mai multe despre tipurile de celule stem utilizate în mod curent de la Dr. Feliciam Stăncioiu.

ℹ În prima parte a acestui articol puteți afla:
1. Care sunt proprietățile celulelor stem și cum se pot clasifica?
2. Care sunt tipurile de celule stem utilizate azi în medicină?
3. Care sunt diferențele dintre celulele recoltate din măduva osoasă și cele recoltate din sângele cordonului ombilical?

Aflați mai multe din acest articol 👉 https://www.doctormit.ro/tipuri-de-celule-stem-utilizate-in-mod-curent/

______
Doctor MiT #StemSure #celulestem #steminfo #articol #tipuridecelulestem #celulestem
...

STEM Sure este o proiecție a expertizei întregii echipe de profesioniști care au fost și sunt alături de noi și pe care dorim să îi cunoașteți 🩺

👩‍⚕️ Dr. Ana-Maria Mihai este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie și un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
💠 Printre ariile sale de expertiză se numără: medicina regenerativă, obstetrica-ginecologie, ecografia, colposcopia, prevenția și tratamentul infecției HPV și a cancerului de col uterin, monitorizarea sarcinilor și nașterea naturală/cezariană.

🤗 Dr. Ana-Maria Mihai este recunoscută pentru competențele și profesionalismul său dar și pentru relația pe care o crează cu pacientele, fiind de părere că “Pentru a rezolva problema pe care pacienta o adresează medicului ginecolog este absolut necesar să existe încrederea de a discuta orice, iar de partea medicului trebuie să existe deschidere, empatie, grijă și bineînțeles, soluții.”

Aflați mai multe despre doamna doctor de pe site 👉 https://www.doctormit.ro/dr-ana-maria-mihai/
Totodată vă invităm să vizionați cel mai recent interviu cu Dr. Ana-Maria Mihai și Doctor MiT 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-cu-rigenera-dr-ana-maria-mihai/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

👩‍⚕️Continuăm rubrica de prezentare a colectivului STEM Sure și vă invităm să faceți cunoștință cu Dr. Diana Serban Scurtu, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

🩺Ne bucurăm să o avem alături fiind un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Mai multe puteți afla aici 👉 https://www.youtube.com/watch?v=Am5zIJbZzpo

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

🎗️ Datorită răspunsului pozitiv pe care l-am primit în luna octombrie, suntem încântați să anunțăm prelungirea ofertei noastre speciale și în luna noiembrie!

ℹ️ Beneficiază de tehnologia avansată a echografului VINNO G65, dotat cu inteligență artificială și de un preț special la ecografiile mamare, de la ̶4̶5̶0̶ ̶l̶e̶i̶ la 300 de lei.

Este momentul să prioritizezi sănătatea ta și să te bucuri de precizia și acuratețea oferită de tehnologia noastră de vârf.

Mai multe despre serviciile oferite în cadrul clinicii puteți afla de pe site, acolo unde puteți face și o programare 👉 https://clinicadoctormit.ro/
📞 031 9555
📍 Strada Drumul Ponoarele 11-17 (Corp A Parter), București

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #Clinica #ClinicaDoctorMit #ecografiemamara
...

#Podcast #Variola #MedicinaPeLimbaTa
🤔 Știați că există un virus care, în cea mai agresivă formă a sa, ar ucide 99% din victime?

ℹ️ Acest virus este de fapt chiar variola, care în prezent, este singura boală infecțioasă eradicată total de pe Pământ.

💉 În episodul Medicina pe Limba Ta, Doctor MiT ne explică cum a fost eradicat și unde mai există totuși acest virus ținut sub control.

Urmăriți materialul dar și alte podcast-uri cu subiecte relevante 👉 https://www.kissfm.ro/podcast-episode/2032/variola

📆 Fiți pe fază în fiecare weekend (de la 9:00-10:00) precum și în zilele de luni și marți (de la 15:00-16:00) pentru a afla de pe #KissFM tot ce trebuie să știți despre sănătatea voastră.
__
#MedicinaPeLimbaTa #DoctorMiT #StemSure #steminfo #KissFM #Variola
...

Este procedura de recoltare a celulelor stem sigură? 🤔

🤰 Aceasta este probabil o întrebare pe care și-o pun adesea viitorii părinți care se gândesc la sănătatea copiilor.

ℹ️ Ei bine, procedura de recoltare a sângelui din cordonul ombilical durează circa 3 minute. Băncile de celule stem pun la dispoziția mămicii un kit care conține toate cele necesare. După procedura propriu-zisă, punga în care se află celulele se va păstra în banca de celule stem, în niște recipiente speciale, în azot lichid, la minus 196 de grade Celsius. Astfel, orice îngrijorare cu privire la acest proces poate fi uitată. 👶

Vă invităm pe site pentru a afla mai multe despre pachetele de recoltare STEM Sure 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #info #recoltare #proces #siguranta
...

👩 Rejuvenarea vaginală: O soluție medicală pentru sănătatea intimă a femeilor

ℹ️ Această procedură reprezintă de fapt o tehnologie de izolare a celulelor progenitorii din țesuturi solide în scopul transplantului autolog - omolog. Rezultatul? O îmbunătățire semnificativă a simptomelor, cum ar fi incontinența urinară de stres, senzația de laxitate sau disconfortul în timpul actului sexual.

🌸 Tot ce trebuie să știți despre acest subiect, de la bazele tehnologiei, până la rezultate și cum puteți beneficia de această procedură, găsiți în articolul complex de pe platforma medicală Doctor MiT.

Urmăriți materialele video și lecturați articolul aici 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-cu-celule-progenitoare-rigenera/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #video #rejuvenare #Rigenera
...

👨‍⚕️ Continuăm rubrica de prezentare a colectivului STEM Sure și vă invităm să faceți cunoștință cu Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie și colposcopie.

🩺 De-a lungul carierei sale, domnul doctor s-a specializat în probleme de infertilitate și implicit în domeniul reproducerii umane asistate, iar în calitate de directorul executiv al Asociației Române de Reproducere Umană este interesat în permanență să găsească metode eficiente pentru cuplurile care se confruntă cu astfel de probleme.

Ne bucurăm să-l avem alături fiind un important contribuitor al platformei medicale @doctor_mit .

Mai multe despre domnul Dr. Andreas Vythoulkas puteți afla aici 👉 https://www.doctormit.ro/dr-andreas-vythoulkas/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

🤔 Știați că primul transplant cu celule stem pentru tratarea autismului din România a fost realizat cu o probă STEM Sure?

ℹ️ În premieră, o fetiță diagnosticată cu autism, a beneficiat de transplantul cu o probă de celule stem recoltate la naștere, care a fost prelucrată prin separare celulară și prezervată timp de 4 ani, până la transplantul autolog. În urma intervenției, starea fetiței a cunoscut îmbunătățiri semnificative, reprezentând încă o dovadă a eficienței acestor celule.

✅ Astăzi, putem oferi alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK – Broker de Asigurare, un plan de asigurare pentru tratarea autismului. Este prima asigurare din România de acest fel și acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii.
Puteți afla mai multe despre acest caz și despre stadiile unui transplant în articolul integral 👉https://www.doctormit.ro/stem-cell-romania-autism-stem-sure/
_
#celulestem #StemSure #StemInfo #DoctorMIT #transplant #celulestem #primutransplant
...

Separarea celulelor stem după recoltare este vitală! ❗

ℹ️ Aflați de ce este absolut necesară această etapă, din episodul educativ cu @doctor_mit care explică pe larg acest subiect prin abordarea tematicilor relevante cu privire la celulele stem.

Răspunsurile la numeroasele întrebări care vă interesează se află în materialul video pe care vă invităm să îl urmăriți 👉 https://www.doctormit.ro/separarea-celulelor-stem-recoltate-la-nastere/

________
#StemSure #StemInfo #celulestem #DoctorMit #educativ #recoltare #separare
...

👀 Din colectivul STEM Sure fac parte nu numai medici, ci și persoane din zona de business medical, așa cum este și Liliana Budulan.

👩‍💼 Cu o experiență de peste 20 de ani în administrare, Liliana Budulan conduce în prezent una dintre cele mai longevive și de succes afaceri în zona de Estetica Medicala din București. În activitatea sa, implementează strategii de business, creează și dezvoltă echipe de vanzari, pe scurt, are grijă de evoluția afacerilor din segmentul medical.

🤝 Din anul 2022, Liliana Budulan este un important contributor al platformei medicale Doctor MiT, oferind un exemplu de performanță în activitatea medicală.

Mai multe informații puteți afla de pe site 👉 https://www.doctormit.ro/liliana-budulan/
______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

DESPRE HORMONUL AMH ȘI FERTILITATE 👀

ℹ️ De ce este hormonul AMH marker-ul preferat al evaluării potențialului fertil feminin? Care sunt valorile de dorit ale acestui hormon și ce indică ele? De ce este important ca femeile să testeze rezerva ovariană?
✔️ Aflați răspunsul la aceste întrebări precum și tot ce trebuie să știți despre fertilitate, din articolul informativ @doctor_mit.

Articolul integral aici 👉 https://www.doctormit.ro/hormonul-amh-fertilitate-dr-andreea-veliscu/
______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #femei #fertilitate #hormon #rezervaovariana
...