DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

👀 Aflați în episodul doi al interviului @doctor_mit cu Dr. Marieta Musetescu, care sunt metodele de abordare și înțelegere a necesității rejuvenării vaginale.

Întregul material aici 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-dr-marieta-musetescu-2/

P.S. Dacă ați ratat prima parte a interviului accesați 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-dr-marieta-musetescu-1/

____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #pregnancy #rejuvenarevaginala
...

🆕 Vă invităm să urmăriți o poveste de viață și totodată un material informativ și educativ despre REJUVENAREA VAGINALĂ.

🔸 Ce este rejuvenarea vaginală?
🔸 Cui se adresează?
🔸 Cum ajută proaspetele mămici?

Aflaţi răspunsurile de la Dr. Marieta Musetescu, în prima parte a interviului @doctor_mit
👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-dr-marieta-musetescu-1/

____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #pregnancy #rejuvenarevaginala
...

🆕 Părinții bine informați au familii fericite! #StemCare #ParintiInformati #concurs 🆕

❗️ Nu uitați! Împreună cu @doctor_mit am dat startul la o nouă campanie de informare pentru viitorii părinți. 😊

Partenerii noștri Bayer România, Elevit România (@mamafarafiltru), @bepanthenro, @sanosanro, @chicco.ro, @naevebaby și @elcokidsro vin cu premii pentru părinții bine informați!

Astfel, până pe 16 Noiembrie puteți câștiga unul dintre cele zece premii:
🎁 2 x Set Lovely Baby sau Carusel muzical Chicco
🎁 3 x Set cosmetice cu jucărie iepuraș Sanosan
🎁 4 x Set produse Elevit, Bayer, Bepanthen
🎁 1 × Salopetă din bumbac organic certificat, calitatea I, Naeve

Pentru înscrieri completați acest formular 👉 https://www.stemsure.ro/parinti-informati/

______
#StemSure #promo #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents
...

🆕 Anul acesta, a fost creată prima hartă cuprinzătoare a dezvoltării celulelor stem din sângele uman.

ℹ️ Harta, prima de acest fel, urmărește fiecare pas în dezvoltarea celulelor stem din sânge în embrionul uman, oferind oamenilor de știință o schiță pentru producerea celulelor stem complet funcționale în laborator - raportează o echipă condusă de oameni de știință UCL și UCLA.

Cercetarea, publicată în revista Nature, ar putea ajuta la extinderea opțiunilor de tratament pentru cancerele de sânge, cum ar fi leucemia, tulburările de sânge moștenite, siclemia.

Puteți citi întregul articol aici 👉 https://www.ucl.ac.uk/news/2022/apr/first-comprehensive-map-human-blood-stem-cell-development

_____
#stemcell #steminfo #news
...

🤰 Știați că fertilitatea femeii scade ușor începând cu 30 de ani, accelerat după 35 de ani, iar după 40 de ani poate fi dramatic scăzută sau chiar absentă?

🩺 Așa cum ne spune Dr. Andreea Veliscu și Dr. Odukoya Cristiana, se încurajează testarea rezervei ovariene, chiar de la 25-30 ani pentru a ști în timp util cât se poate amână momentul concepție fără sa pună probleme semnificative de sănătate.

Aflați mai multe despre evaluarea fertilității într-un nou articol @doctor_mit 👉  https://www.doctormit.ro/hormonul-amh-fertilitate-dr-andreea-veliscu/

____
#StemSure #SteamInfo #DoctorMiT #fertilitate #baby
...

Suntem prezenți la al 10-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, ediția aniversară. 😉

Haideți să ne întâlnim la 📍Hotel Crowne Plaza, în perioada 8-10 septembrie
👉 https://sruog2022.medical-congresses.ro/

__
#SteamTeam #DoctorMiT #event
...

La sfârșitul anului trecut, se lansa primul documentar românesc de biotehnologie despre celulele stem și editarea genomică 🧬 𝐙𝐎𝐍𝐀 𝐃𝐄 𝐑𝐈𝐒𝐂: 𝐁𝐈𝐎𝐂𝐎𝐃.

ℹ Acest proiect amplu are ca scop prezentarea tehnicilor medicale revoluționare, complicate, într-un mod ușor de înțeles cu ajutorul doctorului @bogdan_ivanescu.
Serie ZONA DE RISC este dedicată tratamentelor cu celulele stem, tehnologiei CRISPR și revoluției pe care o aduc în medicină și în editarea genică.

Urmăriți documentarul, realizat de Digi World Romania, pe canalul YouTube @doctor_mit #linkinstory 👉 https://youtu.be/PNtrX8HOkCw

#StemSure #steminfo #DoctorMIT #BIOCOD #Digiworld
...

🔜 În acest sfârșit de săptămână ne găsiți la al 10-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie, ediția aniversară. 🎉

📍 Locație: București, Hotel Crowne Plaza, în perioada 8-10 septembrie 2022

Ne găsiți zilnic la eveniment, iar vineri, 9 Septembrie ne puteți urmări în Simpozionul satelit STEM SURE - Eurolife FFH unde:
🔸 Prof. Univ. Dr. Radu Vlădăreanu vorbește despre "Corelația dintre circumstanțele perinatale și rezultatul izolării de celule stem hematopietice din sângele cordonului ombilical recoltat la naștere"
iar
🔸Dr. @bogdan_ivanescu vorbește despre "Tratamentul tulburărilor de dezvoltare din spectrul autist cu ajutorul celulelor stem hematopoietice recoltate la naștere: rezultate preliminare ale studiului clinic"

Vă așteptăm! #STEMSure
👉 https://sruog2022.medical-congresses.ro/

__
#SteamTeam #DoctorMiT #event @eurolifeffh_asigurari
...

„Dacă puteți râde împreună, puteți lucra împreună”. 😉😀
Alături de Bianca și Ramona vă dorim o săptămână plină de zâmbete.

🍂 La STEM Sure v-am pregătit multe noutăți în această toamnă. Aflați detaliile chiar din săptămâna ce urmează! 😉

#teamwork #STEMteam #StemSure
...

🆕 Un nou tratament, de data aceasta pentru animăluțe, are la bază terapia Rigenera.
Vezi cel mai nou articol pe 👉 https://www.hotnews.ro/stiri-pets_and_vets-25763007-managementul-durerii-regenerare-celulara-pentru-animalute-tratament-super-inovator.htm

ℹ️ O aplicabilitate importantă în medicina veterinară, dar și umană, este în artroze, artrite și poliartrita reumatoidă. Pentru terapia Rigenera în artroză puteți afla mai multe detalii aici 👉 https://www.doctormit.ro/tratament-artroza-cu-celule-progenitorii-rigenera/

_________________________
#StemSure #DoctorMiT #clinic #stemclinic #health #artroza #artrita #osteoartrita #Rigenera #CeluleProgenitorii #steminfo #thevets
...

O nouă ediție a concursului nostru #motivedebucurie a ajuns la final.
Motivul de bucurie a fost căruciorul sport Chicco We 🆒

Iar premiul merge la.... Totora Aniela Eliza 🎉👏

Mulțumim sponsorilor @chicco.ro
și @doctor_mit 🤝

Stați aproape, în curând dăm drumul la noi surprize! 😉

#StemSure #stemcare #giveaway #chicco
...

#motivedebucurie
⚠️ Ultima zi de înscriere în concurs 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/

Poți câștiga un cărucior Chicco WE sport, omologat de la naștere până la 22 kg. Ușor de pliat, acesta include:
▪ apărătoare de ploaie
▪ protecții căptușite pentru centurile de siguranță
▪ geantă pentru transport și depozitare cărucior.

Completează formularul de înscriere! 😉

_____
#StemSure #stemcare #concurs
...

Știați că în România, se înregistrează peste 20.000 de copii născuti prematur anual? 🧐 Șansa de supraviețuire a acestora este destul de mică, aproximativ 25% dintre copii pot dezvolta dizabilități grave, iar jumătate întâmpină probleme în dezvoltarea cognitivă și comportamentală.

”𝐴𝑛𝑎𝑙𝑖𝑧𝑒 𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑢𝑎𝑡𝑒 𝑝𝑒 𝑢𝑛 𝑛𝑢𝑚𝑎̆𝑟 𝑑𝑒 𝑝𝑒𝑠𝑡𝑒 200 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑝𝑖𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑚𝑎𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑎 12 𝑠𝑡𝑢𝑑𝑖𝑖 𝑐𝑙𝑖𝑛𝑖𝑐𝑒 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑑𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑒 𝑡̧𝑎̆𝑟𝑖 𝑎 𝑑𝑒𝑚𝑜𝑛𝑠𝑡𝑟𝑎𝑡 𝑐𝑎̆ 𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑠𝑡𝑒𝑚 𝑎𝑢 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑢𝑡𝑖𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡𝑒 𝑐𝑢 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑡𝑟𝑎𝑡𝑎 𝑎𝑓𝑒𝑐𝑡̧𝑖𝑢𝑛𝑖 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑢𝑚 𝑎𝑠𝑓𝑖𝑥𝑖𝑎 𝑙𝑎 𝑛𝑎𝑠̧𝑡𝑒𝑟𝑒, 𝑏𝑜𝑙𝑖 𝑝𝑢𝑙𝑚𝑜𝑛𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑟𝑜𝑛𝑖𝑐𝑒, 𝑏𝑜𝑙𝑖 𝑑𝑒 𝑖𝑛𝑖𝑚𝑎̆ 𝑐𝑜𝑛𝑔𝑒𝑛𝑖𝑡𝑎𝑙𝑒 𝑠̧𝑖 𝑙𝑒𝑧𝑖𝑢𝑛𝑖 𝑐𝑒𝑟𝑒𝑏𝑟𝑎𝑙𝑒.” - vă invităm să citiți mai multe despre un nou studiu publicat în această vară în jurnalul ştiinţific Stem Cells Translational Medicine 👉 https://adevarul.ro/stiri-interne/sanatate/studiu-celulele-stem-din-sangele-ombilical-ar-2171857.html

🥰 Iar dacă vreți să auziți și o poveste cu final fericit, urmăriți un astfel de caz al unui bebeluș născut la aproape 27 de săptămâni. 👉 https://www.doctormit.ro/prematuritatea-severa/

____
#StemSure #steminfo #baby #pregnancy #parents #DoctorMiT #prematurpregnancy27week @doctor_mit
...

Anul acesta au fost făcute noi descoperiri în domeniul celulelor stem și eficientizarea tratamentului cancerului. 👀

Cele două studii publicate în revista Blood și jurnalul Nature Communications vorbesc despre eficientizarea tratamentului cancerului și scurtarea timpului de recuperare după radio sau chimioterapie.

‼️ Vă reamintim ca celulele stem hematopoietice și mezenchimale au fost obiectul a peste 6000 de studii clinice în toată lumea, în încercarea de a contribui la tratamentul a zeci de alte afecțiuni incurabile, de la afecțiuni neurodegenerative, ortopedice, cardiovasculare, până la afecțiuni autoimune și chiar SIDA.

Mai multe info despre cele două studii aici 👉 https://360medical.ro/stiri/noi-descoperiri-in-domeniul-celulelor-stem-ar-putea-imbunatati-tratamentul-cancerului/2022/01/27/

📃 Vezi lista completă a bolilor tratabile cu celule stem recoltate la naștere 👉https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/

____
#StemSure #steminfo #baby #pregnancy #parents
...

𝗔𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗦𝗧𝗘𝗠𝗖𝗮𝗿𝗲 𝗔𝘂𝘁𝗶𝘀𝗺

ℹ️ Un produs co-branded dezvoltat de @eurolifeffh_asigurari în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem.

Această asigurare, unică în România, acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii, în limita sumei de 6,000€, pentru o primă anuală de doar 22€.

Vezi întregul interviu cu Anita Nitulescu - CEO EUROLIFE FFH și @bogdan_ivanescu - co-fondator STEM Sure 👉 https://www.doctormit.ro/asigurare-pentru-autism-stemcare-eurolife/

🌐 Află mai multe 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT @doctor_mit #asigurareautism #baby #pregnancy #parents #autism
...