DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

Astăzi, 4 februarie, este Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului🎗️

🩸 Tratamentele cu celule stem recoltate la naștere oferă speranță bolnavilor de cancer de diverse forme, fiind totodată o metodă eficientă de recuperare a pacienților în urma unor tratamente agresive.

ℹ️ De mai bine de o decadă, #STEMSure depune eforturi de cercetare și inovație pentru a oferi o șansă bolnavilor de cancer, fiind facilitator onest pentru stocarea celulelor stem românești.

Susținem lupta împotriva cancerului!

___
#celulestem #transplant #STEMSure #StemInfo #WorldCancerDay
...

Știați că a apărut un nou episod din 🧬 „𝐙𝐎𝐍𝐀 𝐃𝐄 𝐑𝐈𝐒𝐂: 𝐁𝐈𝐎𝐂𝐎𝐃” – PARTEA A TREIA?

😉 Vă reamintim că puteți viziona singura serie de documentare de popularizare a medicinei din România realizată în colaborare cu @bogdan_ivanescu, co-fondatorul STEM Sure, pe pagina Doctor MiT 👉 https://www.doctormit.ro/zona-de-risc-biocod-partea-3/

🛑Mulțumiri echipei care ne-a ajutat să venim cu imagini ALTFEL și subiecte ÎN EXCLUSIVITATE:
⚠️Host: Bogdan Ivănescu (#DoctorMit)
Invitati: Elena Leica Roban , #IonutPopescu (#Potcoava) ,dr. Vadim Vargolici, Alexandra Moraru
🎥Producător executiv: Mihaela Popescu
Grafică & Montaj: Bogdan Giurcă
🎥Operatori: Gabriel Necșulescu | Sorin Oțelea | Cristian Petrache | Dragoș Stoica | Claudiu Ristea | Cătălin Chitu | Cătălin Avram
🎥Imagine: Necsulescu Gabriel , Sorin Oțelea , Cristian Petrache , Cătălin Chitu
🎞️Montaj/Grafică: Breakdown Pictures
🎬Scenariu: Anca Gradinariu
🎬Regizor/Producator: Mihaela Popescu
📝Copyright: RCS$RDS 2022

O PRODUCȚIE DIGI WORLD!
____
#StemSure #steminfo #DoctorMIT #BIOCOD #Digiworld
...

#ParintiInformati #concurs #reminder
❗Nu uitați că împreună cu @doctor_mit, am dat startul unei noi campanii de informare pentru viitorii părinți.

⏳ Până pe 28 Februarie, vă puteți înscrie în concursul nostru, pentru a câștiga unul dintre cele 8 premii oferite de partenerii noștri.

@sanosanro oferă:
🎁 3 x Seturi cosmetice cu un iepuraș de plus 🐰

📌 Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să completați formularul de pe site-ul Stem Sure: https://www.stemsure.ro/parinti-informati/

____
#StemSure #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents #promo #seturi #cadou
...

Ana Coja reprezentantul @doctor_mit & STEM Sure, vă salută de la Paris, de unde vă transmite primele impresii la cald, din cadrul IMCAS World Congress 2023. 👋

De la standurile impecabil pregătite, până la numeroasele săli de conferință cu speakeri de renume care abordează teme de mare interes, atmosfera evenimentului este una de profesionalism și inovație.

Astăzi, am avut oportunitatea de a interacționa constructiv cu echipele din Spania, Turcia și Germania iar pentru ziua de mâine ne așteaptă discuții cu reprezentanții din Coreea, Canada și Brazilia. 🤝

🤗 Suntem încântați de experiență și convinși că ne vom întoarce acasă cu multe noutăți pentru piața din România.

__
#SteamTeam #DoctorMiT #congress #IMCAS #regenera #profesionalism #prestigiu
...

Ne pregătim de IMCAS World Congress 2023, Paris, 26-28 ianuarie. 🤩

ℹ️ Congresele IMCAS sunt conferințe internaționale de cercetare medicală, axate pe cele mai recente cercetări și materiale de curs acreditate în dermatologie, chirurgie plastică și știința îmbătrânirii.

👩‍💻 Ana Coja, reprezentantul @doctor_mit & STEM Sure, ne va ține la curent cu toate noutățile din cadrul congresului.
Totodată, vom fi alături de prietenii noștri de la @regeneraactiva_amt care vor avea trei prelegeri în cadrul evenimentului, despre inovația în regenerare.

Indiciu: totul pornește de la celula adevăr! 😉

À bientôt! 👋

__
#SteamTeam #DoctorMiT #congress #IMCAS #regeneraactiva
...

Ai întrebări privind recoltarea, stocarea celulelor stem sau asigurarea pentru tratarea autismului? 🤔
🤗 Ne-ar face plăcere să ne auzim!

Suntem deschiși și dispuși să vă arătăm, să explicăm și să vă oferim tot suportul în cazul în care nu sunteți încă hotărâți sau aveți neclarități cu privire la beneficiile pe care STEM Sure vi le poate oferi.

Așteptăm întrebările tale la:
📞 0720 783 611

Anunță nașterea la:
📞 0737 00 11 22

Sau întră pe pagina de contact și lasă-ne întrebările tale acolo 👉 https://www.stemsure.ro/contact/

________
#StemSure #StemInfo #celulestem #contact #intreaba #suna
...

Descoperirea și utilizarea celulelor stem în practica medicală a fost una dintre cele mai importante reușite ale medicinei moderne. 👨‍⚕️

Se estimează că în fiecare an se fac aproximativ 60.000 de transplanturi cu celule stem hematopoietice în întreaga lume. 🌐
✔️ În prezent, celulele stem sunt utilizate pentru tratarea a mai mult de 80 de boli genetice și nu numai. Printre afecțiunile care pot fi vindecate, se numără leucemii acute și cronice, limfoame, anomalii plachetare ereditare, sindroame mieloproliferative, hemoglobinopatii, anemii, boli mieloproliferative, boli congenitale ale sistemului imun, boli fagocitare, boli congenitale metabolice și multe altele.

Aflați mai multe despre patologiile tratabile cu celule stem și care sunt procedurile de tratament 👉 https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/

________
#StemSure #StemInfo #celulestem #boli #patologii #tratament
...

De mai bine de 30 de ani, transplantul cu celule stem este utilizat în practica medicală pentru tratarea diverselor boli clinice. 🌀

✅ În prezent, există două modalități standard de transplant și o serie de terapii care utilizează celulele stem precum:

Transplantul Alogenic - pacientul primește transplant cu celule stem recoltate de la un donator compatibil.
Transplantul Autolog - pacientul primește transplant cu propriile celule stem.

Pentru a afla mai multe detalii despre CELULA ADEVĂR vă învităm pe site-ul nostru 👉 https://www.stemsure.ro/despre-celulele-stem/

________
#STEMSure #StemInfo #celulestem #transplant #terapii #stemcell
...

#ParintiInformati #concurs #reminder
❗Nu uitați că împreună cu @doctor_mit, am dat startul unei noi campanii de informare pentru viitorii părinți.
⏳ Până pe 28 Februarie, vă puteți înscrie în concursul nostru, pentru a câștiga unul dintre cele 8 premii oferite de partenerii noștri.

@mamafarafiltru, Bayer și @bepanthenro oferă:
🎁 4 x Seturi cu produse utile atât pentru copii cât și pentru părinți

📌 Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să completați formularul de pe site-ul Stem Sure: https://www.stemsure.ro/parinti-informati/
____
#StemSure #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents #promo #seturi #cadou
...

Ce se întâmplă în cazul în care proba de celule stem recoltate este contaminată bacterian la naștere? 🤔

ℹ️ Administrarea de antibiotic este soluția atunci când medicii se confruntă cu o probă cu celule hematopoietice contaminată.
✔️ Avantajul acestei metode este eliminarea completă a riscului infecției, fără a afecta viabilitatea celulelor stem administrate.

Aflați mai multe detalii despre acest subiect în articolul @doctor_mit 👉 https://www.doctormit.ro/celule-stem-contaminate-folosite-in-transplant/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #articol #articoleducativ #contaminare #grefe
...

Se spune că “Nimic din ceea ce porți nu este mai important decât zambetul tău.”😁

😊 Zâmbetul este însă mai mult decât un accesoriu, este acea expresia facială contagioasă care scade nivelul de stres și ajută la fortificarea sistemului imunitar. Nu întâmplător, nou-născuții se nasc cu abilitatea de a zâmbi.

😄 Noi astăzi zâmbim alături de @bogdan_ivanescu @doctor_mit la prima propunere de uniformă pentru #ClinicaDoctorMit . Mulțumim @ana_maria_coja pentru frumosul cadou!

____
#StemSure #DoctorMit #ClinicaDoctorMit #Snoopy
...

Dacă în noul an ți-ai propus să ai mai multă grijă de viitorul familiei tale, nu uita de asigurarea STEMCare Autism. ✅

💠 Stem Sure, alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK – Broker de Asigurare au dezvoltat prima asigurare din România pentru această tulburare, care acoperă toate costurile aferente unui posibil tratament cu celule stem la copii.

👶 Dacă te pregătești să devii mamică sau ai un copil cu vârsta de până la 18 luni și ai celulele stem recoltate prin noi, te vom ajuta să obții asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

______
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

Cum funcționează sistemul nostru imunitar și care este mecanismul prin care vaccinul ne poate proteja de virusuri?💉

În episodul special al emisiunii Digipedia-Știință, prezentatorul Prof. Alexandru Mironov, alături de Dr. @bogdan_ivanescu (Doctor MiT), co-fondator #StemSure, discută importanța informării și a educației cu privire la vaccinarea în scopul eradicării bolilor.

🧬 Urmăriți un episod de căpătâi în ceea ce privește înțelegerea mecanismelor declanșate odată cu administrarea vaccinurilor 👉 https://www.doctormit.ro/legatura-dintre-educatie-si-vaccin-digipedia/

________
#StemSure #StemInfo #digiworld
...

#ParintiInformati #concurs
Părinții bine informați câștigă premii speciale! 🥳
❗Împreună cu @doctor_mit am dat startul unei noi campanii de informare pentru viitorii părinți.

Până pe 28 Februarie, vă puteți înscrie în concursul nostru, pentru a câștiga unul dintre cele 8 premii oferite de partenerii noștri.

🎁 Premiul oferit de @chicco.ro este un Balansoar muzical pentru copii.
Conceput pentru a oferi confort, balansoarul electric și automat este potrivit pentru copiii cu vârsta între 0-6 luni.

📌 Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de pe site-ul Stem Sure: https://www.stemsure.ro/parinti-informati/

____
#StemSure #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents #promo
...

✨ Încheiem încă un an plin de realizări, proiecte inedite și noi descoperiri științifice care ne oferă speranța unui viitor mai luminos!

🤗 Echipa STEM Sure vă mulțumește pentru că ne-ați fost alături și vă urează un An Nou liniștit, înfloritor, cu multă sănătate!
_____
#lamultiani #newyear #2023 #StemSure #STEMteam #DoctorMIT #newyear #happynewyear
...

O intervenție cu celule stem „în premieră în lume” a salvat viața unui bebeluș.✨

🫀 Bebelușului născut cu probleme ale arterelor principale, i-au fost injectate celule stem în inimă, acolo unde au regenerat mușchiul cardiac deteriorat.

🩺 Profesorul Massimo Caputo de la institutul Inimii din Bristol a folosit celule stem pentru a corecta defectul cardiac al bebelușului Finley.

Aflați mai multe despre intervenția uimitoare în articol 👉 https://www.digi24.ro/stiri/externe/viata-unui-bebelus-a-fost-salvata-de-o-interventie-in-premiera-in-lume-cu-celulele-stem-din-placenta-2190313

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #articol #articoleducativ #operatie #premiera
...

Premierele continuă la Digi World 🎉
Mâine, 27 decembrie, de la ora 21:00, va apărea un nou episod din 🧬 „𝐙𝐎𝐍𝐀 𝐃𝐄 𝐑𝐈𝐒𝐂: 𝐁𝐈𝐎𝐂𝐎𝐃” – PARTEA A TREIA

Singura serie de documentare de popularizare a medicinei din România realizată în colaborare cu Dr. Bogdan Ivănescu, co-fondatorul STEM Sure.

🛑Mulțumiri echipei care ne-a ajutat să venim cu imagini ALTFEL și subiecte ÎN EXCLUSIVITATE:
⚠️Host: Bogdan Ivănescu (#DoctorMit)
Invitati: Elena Leica Roban , #IonutPopescu (#Potcoava) ,dr. Vadim Vargolici, Alexandra Moraru
🎥Producător executiv: Mihaela Popescu
Grafică & Montaj: Bogdan Giurcă
🎥Operatori: Gabriel Necșulescu | Sorin Oțelea | Cristian Petrache | Dragoș Stoica | Claudiu Ristea | Cătălin Chitu | Cătălin Avram
🎥Imagine: Necsulescu Gabriel , Sorin Oțelea , Cristian Petrache , Cătălin Chitu
🎞️Montaj/Grafică: Breakdown Pictures
🎬Scenariu: Anca Gradinariu
🎬Regizor/Producator: Mihaela Popescu
📝Copyright: RCS$RDS 2022

O PRODUCȚIE DIGI WORLD!

____
#StemSure #steminfo #DoctorMIT #BIOCOD #Digiworld
...