DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

🧐Poți prezice sexul fătului în funcție de forma burții gravidei? Este adevărat că incontinența urinară și prolapsul nu au legătură?

ℹ️ În interviul educativ prezentat, @doctor_mit împreună cu Dr. Iosif Niculescu demontează miturile din spatele acestor credințe și ne expun informațiile științifice, corecte și adevărate.

Urmăriți întregul interviu pentru a vă informa corect și a afla diferența dintre mit și realitate 👉 https://www.doctormit.ro/forma-burtii-vs-sex-fat-incontinenta-urinara-vs-prolaps/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #sexulcopilului #formaburtii #incontinenaurinara #prolaps
...

🧐 Demontăm miturile și aflăm care este secretul din spatele „notei” primite la naștere și a „minutului de aur”.

🤱 Vă invităm să vizionați cele trei părți ale interviului educativ cu Prof. Dr. Simona Vladareanu - Medic Primar Neonatologie, pentru a afla ce analize, vaccinuri și tratamente necesită bebelușul în primele 28 de zile de viață.

Toate informațiile esențiale despre primele zile de viață ale bebelușilor le găsiți aici 👉 https://www.doctormit.ro/?s=INTERVIU+NEONATOLOGIE+SAU+PRIMELE+28+DE+ZILE+DE+VIATA

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #neonatologie #nounascut #bebelus #primeleziledelanastere
...

🤱 Ce este neonatologia și când ar fi bine să avem prima discuție cu medicul neonatolog?

👀 Prof. Dr. Simona Vladareanu ne prezintă în interviul educativ cu @doctor_mit de ce este important să existe o monitorizare atentă a nou-născutului imediat după naștere și cât timp durează această etapă de neonatologie. 👶

💡 Aflați care sunt complicațiile care pot apărea în această perioadă în prima parte a interviului: https://www.doctormit.ro/despre-neonatologie-cu-prof-dr-simona-vladareanu-part-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #neonatologie #nounascut #bebelus #primeleziledelanastere #episodul1
...

Sărbătorește românește! 🇷🇴

Echipa STEM Sure celebrează Ziua Națională a României într-o atmosferă de petrecere, cu produse tradiționale românești. 🥂

🇷🇴 La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!

____
#StemSure #lamultiani #Romania #romani #sarbatoare #DoctorMiT #echipa
...

📣 Mâine, 1 Decembrie, de la ora 21:00, apare cel de-al doilea episod din „🧬 𝐙𝐎𝐍𝐀 𝐃𝐄 𝐑𝐈𝐒𝐂: 𝐁𝐈𝐎𝐂𝐎𝐃” - singura serie de documentare de popularizare a medicinei din România. În noul episod, Dr. @bogdan_ivanescu, co-fondator STEM Sure, povestește publicului despre noile rezultate revoluționare ale medicinei regenerative.

Ne vedem mâine, la Digi World Romania! 😉

#StemSure #steminfo #DoctorMIT #BIOCOD #Digiworld
...

🤱 Pentru că este mai bine să prevenim decât să tratăm, medicina preventivă ne oferă o serie de investigații care se pot efectua inclusiv nou-născuților.

ℹ️ Screeningul metabolic neonatal este un test simplu, care se efectuează în primele 36-72 ore de la naştere. Acesta necesită doar câteva picături de sânge din călcâiul bebelușului și permite identificarea precoce a peste 50 de patologii metabolice printre care fenilcetonuria sau hipotiroidia congenitală.

✅ Este un test recomandat tuturor nou-născuților chiar dacă aceștia au fost declarați sănătoși la naștere, deoarece depistarea timpurie a afecțiunilor ne permite tratarea și monitorizarea acestora mult mai ușor, asigurând o dezvoltare normală.
Aflați mai multe despre acest subiect 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #screeningmetabolic #neonatal #test #nounascut #precoce #preventie #tratare #normalitate
...

🤔 Care sunt investigațiile recomandate în timpul sarcinii și de ce este important să alegem o maternitate dotată corespunzător?

🤰 Aflați din interviul educațional dintre @doctor_mit și Conf. Univ. Dr. Doru Herghelegiu tot ce trebuie să știți despre sarcină, naștere și alte aspecte de care trebuie să țineți cont în această perioadă.

ℹ️ Vă invităm să urmăriți toate cele 3 episoade pentru a vă informa corect și a reduce temerile legate de sarcină și riscurile ei 👉 https://www.doctormit.ro/?s=CUM+ARATA+NORMALITATEA+IN+SARCINA%3F

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #normalitate #sarcina #sarcinanormala
...

Într-o lume hipermedicalizată, conceptul de normalitate în sarcină pare a fi din ce în ce mai vag pentru multe femei.

👨‍⚕️ Conferențiarul universitar doctor Doru Herghelegiu expune în interviul educațional cu @doctor_mit aspectele legate de sarcina normală pentru care viitoarele mămici nu ar trebui să își facă prea multe griji.

🤰Cât de des este recomandat consultul în timpul celor 9 luni dar și care este profilul ideal de gravidă, aflați vizionând materialul video 👉 https://www.doctormit.ro/cum-arata-normalitatea-in-sarcina-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #normalitate #sarcina #sarcinanormala
...

O inovație în domeniul asigurărilor și al recoltării de celule stem, asigurarea STEMCare Autism are grijă de viitorul familiei tale. 👨‍👩‍👧‍👦

ℹ️ Prima asigurare din România pentru această tulburare recurentă care acoperă toate costurile aferente unui posibil tratament cu celule stem la copii.

💠 Stem Sure, alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK – Broker de Asigurare,au dezvoltat un plan de asigurare pentru tratarea autismului, cu o primă anuală de doar 22€.

🤰Dacă te pregătești să devii mamică sau ai un copil cu vârsta de până la 18 luni și ai celulele stem recoltate prin noi, te vom ajuta să obții asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

______
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

👀 În cel de-al doilea episod al mini-seriei educative, @bogdan_ivanescu - @doctor_mit , ne explică cum se efectuează recoltarea celulelor progenitorii și cum se face propriu-zis regenerarea vaginală.

Care sunt reacțiile fiziologice dar și rezultatele care apar în urma acestei proceduri, aflați urmărind întregul material👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-celulara-cu-rigenera-partea-2/

❕Puteți viziona primul episod accesând: https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-celulara-cu-rigenera-partea-1/
____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #pregnancy #parents #materialeducativ #rejuvenarevaginala #tratament #rezultate
...

17 noiembrie este ziua dedicată copiilor născuți prematur. 💕

În fiecare an, în România, se înregistrează peste 20.000 de copii născuți prematur. Exista însă și povești cu final fericit!

Urmărește această poveste emoționantă și află care sunt riscurile și obstacolele unei nașteri premature. 👉 https://www.doctormit.ro/prematuritatea-severa/

#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #prematurityday
...

ℹ️ Odată cu înaintarea în vârstă și apariția sarcinilor, aparatul reproducător feminin este impactat de o serie de procese inflamatorii, care afectează bunăstarea și stilul de viață al oricărei femei.

✨ Din fericire, REJUVENAREA VAGINALĂ, este soluția pentru această problemă. Tratamentul care are la bază celulele progenitorii contribuie la refacerea mucoasei vaginale, restabilind funcționalitatea și morfologia vaginului.

✔️ Aflați mai multe despre rejuvenarea vaginală celulară cu tehnologia Rigenera, din episodul educativ cu @doctor_mit 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-celulara-cu-rigenera-partea-1/

____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #pregnancy #parents #materialeducativ #rejuvenarevaginala #tratament
...

🧐 Știați că primul transplant cu celule stem din cordonul ombilical a fost făcut în anul 1988 de către Edward A. Boyse și echipa sa? Ei au fost primii care au propus folosirea celulelor stem ca celule hematopoietice transferabile, demonstrând astfel utilitatea lor biologică.Transplantul a fost efectuat unui băiețel de doar 6 ani care suferea de o afecțiune genetică numită anemie Fanconi.

✅ Intervenția a fost un succes iar în prezent, Matthew Farrow, beneficiarul transplantului are astăzi 40 de ani, este tată, soț și duce o viață liniștită și sănătoasă.

👀 Descoperirile științifice realizate de la primul transplant până în prezent, fac posibilă efectuarea a cca 60.000 de transplanturi cu celule stem hematopoietice în fiecare an în întreaga lume.

Pentru a afla utilitatea și evoluția acestui tip de transplant, nu ezitați să ne contactați 👉 https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/

___
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #articol #stiinta #articolestiintific #primultransplant
...

🤗 Continuăm cu cea de-a doua parte a interviului educativ dintre @doctor_mit și psihologul @anca_nicoiu_suteu care ne prezintă Jurnalul mamei - o metodă de autocunoaștere și dezvoltare personală. 👀

✅ Cum gestionăm rolul de mamă?
✅ Care este rolul bunicilor și cum îi integrăm în viața copilului într-un mod benefic?
✅ Cum păstrăm satisfacția maritală odată cu apariția copilului?

Aflați mai multe informații utile din episodul 2 👉 https://www.doctormit.ro/despre-jurnalul-mamei-cu-anca-nicoiu-suteu-2/

P.S. Dacă ați ratat prima parte a interviului, accesați: https://www.doctormit.ro/despre-jurnalul-mamei-cu-anca-nicoiu-suteu-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #interviu #psiholog #psihologie #jurnalulmamei #provocari #roldemama #viatadecuplu #satisfactie #infoutile #gestionareaemotiilor
...

🤔 Ce este ""Jurnalul Mamei"" și de ce este util încă din primele luni după naștere? 📝

😊 Psihologul @anca_nicoiu_suteu ne povestește în interviul educativ cu @doctor_mit despre importanța jurnalului în gestionarea schimbărilor majore care se petrec imediat după naștere, atât în viața de cuplu cât și în cea de familie.

💡 Cum reușim să facem față tuturor provocărilor cu ajutorul tehnicilor descrise în jurnal, aflați din prima parte a interviului 👉 https://www.doctormit.ro/despre-jurnalul-mamei-cu-anca-nicoiu-suteu-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #interviu #psiholog #psihologie #jurnalulmamei #provocari #inforutile #gestionareaemotiilor
...

🤔 Autismul ocupă un loc central între subiectele controversate ale societății noastre de astăzi, fiind o afecțiune a cărei incidență este în continuă creștere.

✅ La sfârșitul anului 2019, în urma unui studiu având la bază copiii din România, se confirma PRIMUL TRATAMENT PENTRU AUTISM cu celule stem, în urma căruia 70% dintre pacienți au cunoscut îmbunătățiri semnificative la nivel comportamental și al modului de operare.

ℹ️ Aflați mai multe informații despre autism, cauze și tratament, cât și descrierea detaliată a studiului menționat. 👉 https://www.doctormit.ro/tratament-autism-cu-celule-hematopoietice/

❗ În prezent, @eurolifeffh_asigurari în parteneriat cu STEM Sure, oferă prima asigurare din România pentru tratarea autismului #STEMCareAutism
Aceasta acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii, în limita sumei de 6,000€.

_____
#stemcell #stemsure #steminfo #celulestem #stemcare #DoctorMiT #asigurareautism #autism #treatment #baby #pregnancy #parents #autism #info #science #articol
...

ℹ️ ECOGRAFIA ABDOMINALĂ LA COPII ℹ️

🤔 Examinările medicale pot fi adesea neplăcute pentru copii. Ecografia abdominală cu ultrasunete însă, este o procedură sigură, neinvazivă și rapidă care permite diagnosticarea multor afecțiuni. 🧒

👩‍⚕️ Într-un nou material educativ @doctor_mit , medicul specialist pediatru Dr. Adriana Amarandei ne oferă o serie de sfaturi despre ce este bine să faci înaintea unei ecografii și ne prezintă avantajele acestui tip de investigație. 👍

Vă invităm să aflați mai multe informații 👉 https://www.doctormit.ro/ecografia-abdominala-la-copii/

_____
#stemcell #stemsure #celulestem #stemcare #info #steminfo #news #science #articol #ecografie #ecografieabdominala #avantaje
...

🧐 Știați că procesul de colectare a sângelui din cordonul ombilical este un proces sigur și nedureros atât pentru mamă cât și pentru bebeluș?

ℹ️ Imediat după naștere, cordonul ombilical este secționat iar acesta este momentul în care celulele stem sunt recoltate din sângele din cordon. Procedura nu se suprapune cu nicio altă fază a nașterii, drept urmare nu există niciun risc real pentru mamă sau nou născut, ba mai mult, intervenția este sigură și recomandată atât pentru nașterile clasice cât și pentru cele prin cezariană. 🤱

Vă invităm să aflați mai multe despre procesul de colectare a celulelor stem 👉 https://www.doctormit.ro/cordon-ombilical-clampare-tardiva/

_____
#stemcell #stemsure #celulestem #stemcare #news #Newinfo #INFO #science #cordblood #cordbloodcollection #birth #mother #baby
...