DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

❓Cum îl puteți feri pe cel mic de Sindromul Morții Subite a Sugarului? #2

👶 Dacă în episodul precedent ați aflat care sunt factorii comuni și de risc în cazul copiilor diagnosticați cu acest sindrom, în acest episod @doctor_mit vă sugerează ce să faceți pentru a diminua riscurile și pentru a evita instalarea lui.
👀 Cât de rar sau de des apare această afecțiune printre bebeluși? Găsiți răspunsul în video.

Aflați tot ce trebuie să știți despre acest subiect din materialul integral 👉 https://www.doctormit.ro/sindromul-mortii-subite-a-sugarului-partea-2/
______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #info #video #educativ
...

Cum îl puteți feri pe cel mic de Sindromul Morții Subite a Sugarului? 🤔

👶 În noul episod educativ, @doctor_mit explică de unde apare această frică a părinților și care sunt factorii de risc care predispun la sindromul morții subite a sugarului.
Aflați adevărul din spatele acestui subiect și informați-vă corect. ✅

Urmăriți materialul integral aici 👉 https://www.doctormit.ro/sindromul-mortii-subite-a-sugarului-partea-1/
______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #info #video #educativ
...

👀 Astăzi la rubrica în care vă prezentăm colectivul STEM Sure, dorim să vă facem cunoștință cu Dr. Arash Hassankhani, medic Generalist, Specialist în Obstetrică și Ginecologie, cu competență în ecografie obstetricală și ginecologică, colposcopie și histeroscopie.

👨‍⚕️ Domnul doctor spune că medicina este dragostea lui încă din copilărie. A făcut multe operații, i-a scăpat pe mulți de durere, disconfort sau chiar pericol.

🤝 Dr. Arash Hassankhani este un important contribuitor al platformei media medicale Doctor MiT și îi mulțumim pentru toată implicarea sa.

Aflați mai multe despre lucrurile realizate de domnul Dr. Arash Hassankhani aici 👉 https://www.doctormit.ro/dr-arash-hassankhani/
______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

Medicina pe limba ta - Un episod captivant pentru toți părinții "Convulsia și epilepsia la copii". 👶

ℹ️ Aflați din noul episod Medicina pe limba ta cât de justificată este teama părinților că cei mici pot ajunge la convulsii sau chiar epilepsie dacă fac febră mare.
🧐 Este sau nu această credință un mit și care este de fapt temperatura normală în funcție de locul în care se măsoară, vă spune Doctor MiT 👉 https://www.kissfm.ro/podcast-episode/1900/convulsia-si-epilepsia-la-copii

🗓️ Fiți pe fază în fiecare weekend (de la 9:00-10:00) precum și în zilele de luni și marți (de la 15:00-16:00) pentru a afla de pe #KissFM tot ce trebuie să știți despre sănătatea voastră.
__
#MedicinaPeLimbaTa #DoctorMiT #StemSure #steminfo #KissFM
...

Ce se întâmplă dacă copilul nu beneficiază de orele de somn de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă? 👶💤

👀 Aflați răspunsul din cel de-al doilea episod educativ, în care @doctor_mit ne explică de ce lipsa somnului sau a somnului de calitate ne afectează pe toate planurile.
😴 Aflați ce trebuie să faceți atunci când observați că cel mic începe să aibă note mai slabe, este non-stop bolnăvicios ori este prea agresiv cu alți copii.

Urmăriți materialul integral aici 👉 https://www.doctormit.ro/cat-trebuie-sa-doarma-copilul-ep-2/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #info #educativ #somn #dezvoltare #bebelusi #bebe
...

Care este legătura dintre somnul copilului și dezvoltarea creierului? 👶🧠

🧐 Știați că ⅓ din viața noastră o dedicăm somnului? Oare de ce? Aflați răspunsul la aceste întrebări din episodul educativ cu @doctor_mit, care explică importanța unui somn odihnitor în dezvoltarea armonioasă a copiilor.

ℹ️ Care este ora corectă de culcare a micuților sau cât ar trebui sa doarmă în total pe zi descoperiți în materialul integral 👉 https://www.doctormit.ro/cat-trebuie-sa-doarma-copilul-ep-1/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #info #educativ #somn #dezvoltare #bebelusi #bebe
...

Concursul nostru a ajuns la final.
Vă mulțumim pentru participare și bineînțeles mulțumim pentru premiu @clinica_doctor_mit 🤗
Două viitoare mămici vor avea șansa să experimenteze ecograful cu inteligență artificială din nou clinică @doctor_mit 💯🤰

Felicitări Mariana și Cristina, echipa noastră vă va contacta pentru detalii! ❤️

#StemSure #mom #stemcare #DoctorMiT #clinicadoctormit #health #baby
...

👀 Astăzi dorim să vă facem cunoștință cu prima moașă independentă din România, care face parte din echipa STEM Sure.

👩‍⚕️ Vania Limban a absolvit Facultatea de Moașe din cadrul Universității Vasile Goldis Arad, continuând ulterior formările în străinătate, unde și-a perfecționat abilitățile profesionale dar și de comunicare și de educare a viitorilor părinți.

👩‍🍼 De-a lungul carierei sale, și-a dedicat priceperea și cunoștințele pentru a susține viitoarele mămici, înființând Active Center, primul centru privat de pregătire holistică pentru gravide și mămici: cursuri pregătire naștere, îngrijire bebeluși, gimnastică, masaj.
🤗 Din anul 2022, moașa Vania Limban este un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT și ne bucurăm că face parte din echipa noastră.

Aflați mai multe despre Vania Limban aici 👉 https://www.doctormit.ro/moasa-vania-limban/
‼️P.S. Nu uitați, viitoare mămici! Este ultima zi în care puteți câștiga o consultație gratuită la ecograful cu inteligență artificială din cadrul Clinica Doctor MiT 👉 https://forms.gle/z4dpwVeNtUVwFPEN6

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

✅ Cu ajutorul inteligenței artificiale, fiecare examen ecografic poate fi personalizat pentru nevoile individuale ale pacientului, asigurându-se că se obțin cele mai bune rezultate.

📢 Nu uitați că puteți participa la concursul organizat alături de @clinica_doctor_mit pentru a testa gratuit ecograful cu inteligență artificială #VINNOG65, care asigură detectarea mai precisă a anomaliilor sau a potențialelor probleme de sănătate.

‼️ Înscrieți-vă în concurs până în data de 15 septembrie pentru a avea șansa de a câștiga consultația gratuită la Clinica Doctor MiT 👉 https://forms.gle/z4dpwVeNtUVwFPEN6
____
#StemSure #DoctorMit #clinica #AI #inteligentaartificiala #eco #ecograf #promo #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents #premii
...

Cu toții știm cât de important este să fim bine informați când vine vorba de sănătatea și bunăstarea celor dragi. 🥰

🤗 Tocmai de aceea noi ne dorim să ajutăm părinții să ia deciziile vitale pt ei și viitorul copiilor lor în cunoștință de cauză.
ℹ️ Vă invităm să urmăriți 🧬 𝐙𝐎𝐍𝐀 𝐃𝐄 𝐑𝐈𝐒𝐂: 𝐁𝐈𝐎𝐂𝐎𝐃 documentarul unic în România care prezintă adevărul despre celulele stem și editarea genomică.

👀 Aflați tot ce trebuie să știți despre aceste subiecte de interes vizionând materialele integral 👉https://www.doctormit.ro/documentar-biotehnologie-biocod/

🛑Mulțumiri echipei care ne-a ajutat să venim cu imagini ALTFEL și subiecte ÎN EXCLUSIVITATE:
⚠️Host: @bogdan_ivanescu (#DoctorMit)
Invitati: Elena Leica Roban , #IonutPopescu (#Potcoava) ,dr. Vadim Vargolici, Alexandra Moraru
🎥Producător executiv: Mihaela Popescu
Grafică & Montaj: Bogdan Giurcă
🎥Operatori: Gabriel Necșulescu | Sorin Oțelea | Cristian Petrache | Dragoș Stoica | Claudiu Ristea | Cătălin Chitu | Cătălin Avram
🎥Imagine: Necsulescu Gabriel , Sorin Oțelea , Cristian Petrache , Cătălin Chitu
🎞️Montaj/Grafică: Breakdown Pictures
🎬Scenariu: Anca Gradinariu
🎬Regizor/Producator: Mihaela Popescu
📝Copyright: RCS$RDS 2022
O PRODUCȚIE DIGI WORLD!
____
#StemSure #steminfo #DoctorMIT #BIOCOD #Digiworld
...

Știați că, foarte puțini copii supraviețuiesc unui stop cardiac care durează mai mult de 13 minute și cei care supraviețuiesc rămân cu mari probleme de funcționare?

👦 Un copil diagnosticat ca fiind într-o stare vegetativă persistentă, a fost salvat de repercusiunile devastatoare ale stopului cardiac suferit în primii ani de viață.

După o perfuzie cu propriul sânge din cordonul ombilical stocat într-o bancă de celule stem din Germania, omoloagă STEM Sure, starea lui de sănătate a cunoscut îmbunătățiri remarcabile pe parcursul următorilor ani. ✔️

Aflați întreaga poveste precum și efectele curative ale tratamentului cu celule stem 👉 https://www.doctormit.ro/sangele-ombilical-salveaza-un-copil-afectat-de-stop-cardiac/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #articol #tratament #transplant #stem
...

Noi credem în puterea sprijinului în fiecare etapă a vieții, iar pentru asta oferim asigurarea STEMCare Autism.

🔔 Vă reamintim că împreună cu Eurolife FFH Asigurări România și INK - Broker de Asigurare, vă punem la dispozitie 𝐀𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐒𝐓𝐄𝐌𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐀𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦, un nou tip de asigurare în România, gândit pentru a susține familiile care se confruntă cu autismul.

Dacă vă pregătiți să deveniți părinți sau aveți un copil cu vârsta de până la 18 luni și aveți celulele stem recoltate prin noi, vă putem ajuta să obțneți asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/
______
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

Medicina pe limba ta - Un nou episod captivant despre sănătate 🎧

👂 Ați ascultat cel mai recent episod "Bolile copilăriei" al emisiunii radio prezentată de Dr. @bogdan_ivanescu?
👀 Aflați de la fondatorul STEM Sure, care sunt miturile din spatele acestor boli și cum ne pot afecta întreaga viață.

Urmăriți acest episod sau alte podcast-uri pe care le-ați ratat 👉 https://www.kissfm.ro/podcast-episode/2031/bolile-copilariei

🗓️ Fiți pe fază în fiecare weekend (de la 9:00-10:00) precum și în zilele de luni și marți (de la 15:00-16:00) pentru a afla de pe #KissFM tot ce trebuie să știți despre sănătatea voastră. ✔️
__
#MedicinaPeLimbaTa #DoctorMiT #StemSure #steminfo #KissFM
...

Astăzi, la rubrica în care vă facem cunoștință cu colaboratorii STEM Sure, dorim să vă vorbim despre un profesionist al neonatologiei.

👩‍⚕️ Doamna Dr. Simona Vladareanu, medic primar neonatolog, fiind totodată profesor universitar în neonatologie și șeful Clinicii de Neonatologie Spitalului Universitar de Urgență Elias, UMF Carol Davila.

🩺 Prin activitatea sa didactică, doamna doctor a reușit să formeze viitori profesioniști și a avut o contribuție semnificativă în ceea ce privește aria cercetării.

🤗 Ne bucurăm că face parte din familia noastră și suntem recunoscători pentru tot aportul deosebit de important pe care îl oferă prin munca sa.

Aflați mai multe despre doamna doctor și despre activitatea ei 👉 https://www.doctormit.ro/prof-dr-simona-vladareanu/
______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

🤗 Suntem încântați să anunțăm un minunat CONCURS alături de Clinica Medicală @clinica_doctor_mit din București.

PREMIUL: Oferim câte o consultație cu ecografie gratuită pentru două femei însărcinate! 🎁

🎉 Ecografiile vor fi realizate cu cel mai modern soft de imagistică medicală, care are integrată inteligența artificială, ce are capacitatea de a crește raportul medical efectuat în cadrul examinării. 🤰✨

📌 Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în concurs este să 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐚𝐭̦𝐢 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐞 pe care îl găsiți aici 👉 https://forms.gle/z4dpwVeNtUVwFPEN6

🗓 Concursul se desfășoară în perioada 𝟐𝟑 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 - 𝟏5 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞.
🏆 Câștigătoarele vor fi alese prin tragere la sorți și vor fi anunțate pe pagina STEM Sure în data de 16 septembrie.
Mult succes tuturor! 🤗

____
#StemSure #DoctorMit #promo #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents #premii
...

Endometrioza - boala care afectează tot mai multe femei 👩

ℹ️ În interviul educativ cu @doctor_mit, Prof. Univ. Dr. Elvira Bratila împărtășește cu noi secretele endometriozei. De la modalitatea prin care putem depista primele simptome ale acesteia, până la tratamentul optim pentru vindecare sau momentul în care se impun procedurile chirurgicale, doamna doctor vine în ajutorul femeilor cu informații utile și sfaturi de urmat.👩‍⚕️

Urmăriți interviul în exclusivitate cu Prof. Univ. Dr. Elvira Bratila pentru a afla tot ce trebuie să știți despre această afecțiune 👉 https://www.doctormit.ro/endometrioza-prof-univ-dr-elvira-bratila/

_________
#celulestem #stemsure #steminfo #health #DoctorMiT #interviu #educativ #endometrioza
...