DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

Astăzi sărbătorim o persoană foarte importantă pentru noi - Dr. Bogdan Ivanescu, co-fondatorul STEM Sure! 🥳
🤗 Transmitem cele mai sincere și calde gânduri unui om deosebit care ne inspiră zilnic prin energia și puterea sa.

La mulți ani, @bogdan_ivanescu !🎉
Cu drag,
Echipa STEM Sure

_
@doctor_mit #celulestem #StemSure #StemTeam #happybirthday #lamultiani
...

„Este ca și cum m-am născut a doua oară” - miracolul celulelor stem

🧬 A apărut un nou articol în care se discută importanța transplantul de celule stem hematopoietice și beneficiile celulelor stem. Ne bucurăm să vedem că există un interes crescut pentru acest subiect pe care noi îl promovăm deja de mult timp.

👀📰 Vă invităm să citiți articolul pentru a afla mai multe despre această procedură medicală.

Citiți articolul integral 👉 https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-26301066-este-cum-nascut-doua-oara-transplantul-celule-stem-hematopoietice-unul-dintre-cele-mai-eficiente-tratamente-pentru-cancerele-sange.htm?fbclid=IwAR0naKV_t71H2N3v7rgSlbgto4IaCyCUMPvf-bCzGDRNqmZj-U9cK0QCcG4

______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #tipuridecelulestem #celulestem #transplantdecelulestem
...

Subiectele interesante din medicină se discută la radio 📻

🎙️🧬 MEDICINA PE LIMBA TA este cea mai nouă emisiune medicală de la Kiss Fm în care @doctor_mit vorbește despre chestiuni actuale și de interes din medicină și demontează miturile care ne înconjoară. "Arsurile în sarcină și părul copilului" este ultimul episod care a atras atenția și curiozitatea multor ascultători.

Urmăriți podcastul integral pe platforma online, acolo unde puteți asculta și restul episoadelor, în caz că le-ați ratat în direct 👉 https://www.kissfm.ro/episod-podcast/1859/arsurile-in-sarcina-si-parul-copilului

📆 Fiți pe fază în fiecare weekend (de la 9:00-10:00) precum și în zilele de luni și marți (de la 15:00-16:00) pentru a afla de pe #KissFM tot ce trebuie să știți despre sănătatea voastră.

__
#MedicinaPeLimbaTa #DoctorMiT #StemSure #steminfo #KissFM
...

🧬 Stocare ADN mamă: o metodă permanentă de asigurare a informațiilor genetice.

🤰Prin stocarea ADN-ului mamei, informațiile genetice pot fi utilizate în viitor pentru a diagnostica și trata afecțiuni ereditare sau pentru a evalua riscul de a dezvolta anumite boli.
🌀 La STEM Sure aveți posibilitatea de a stoca ADN-ul vostru sau al copilului pe termen nelimitat, pentru a putea fi utilizat la nevoie.

Puteți beneficia de acest serviciu achiziționând anumite pachete de recoltare a celulelor stem sau puteți opta pentru el separat, la suma de 329 € / 18 ani + TVA.

Aflați mai multe pe site-ul nostru 👉 https://www.stemsure.ro/contact/

______
#stemsure #celulestem #stemcare #STEMCareAutism #steminfo #pregnancy #futureparents #ADN #stocare
...

🔬 Aflați mai multe despre tipurile de celule stem utilizate în mod curent de la Dr. Feliciam Stăncioiu.

ℹ În prima parte a acestui articol puteți afla:
1. Care sunt proprietățile celulelor stem și cum se pot clasifica?
2. Care sunt tipurile de celule stem utilizate azi în medicină?
3. Care sunt diferențele dintre celulele recoltate din măduva osoasă și cele recoltate din sângele cordonului ombilical?

Aflați mai multe din acest articol 👉 https://www.doctormit.ro/tipuri-de-celule-stem-utilizate-in-mod-curent/

______
Doctor MiT #StemSure #celulestem #steminfo #articol #tipuridecelulestem #celulestem
...

Căruciorul Chicco We a ajuns la câștigătoarea noastră @sava.gabriela 🎉❤️

Mulțumim sponsorilor @chicco.ro și @doctor_mit 🤗
Pregătim noi surprize! 😉

#StemSure #winner #chicco #DoctorMIT
...

Screeningul metabolic neonatal - o măsură de prevenție eficientă încă de la naștere ✔️

🤱 Screeningul metabolic neonatal este un test simplu și non-invaziv, care se efectuează în primele 36-72 ore de la naştere. Cu doar câteva picături de sânge din călcâiul bebelușului, medicii pot evalua și depista peste 50 de patologii metabolice ereditare sau dobândite printre care fenilcetonuria sau hipotiroidia congenitală.

🔹Prin intermediul acestui test, se pot identifica afecțiuni care ar putea interfera cu dezvoltarea normală a bebelușului, oferind astfel părinților o oportunitate prețioasă de a interveni în timp util.

Costurile unui astfel de test variază în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, de la 90 € la 150 €.

Aflați mai multe detalii despre costurile și avantajele fiecărui pachet 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/
______
#stemsure #celulestem #steminfo #futureparents #testare #ScreeningMetabolicNeonatal #neonatal
...

Studiul clinic de pionierat desfășurat în ultimii 3 ani în România a adus rezultate remarcabile în utilizarea celulelor stem pentru tratarea autismului. 🧬

🔹 Recent, în interviul acordat revistei #Panorama, Dr. @bogdan_ivanescu, unul dintre coordonatorii studiului și fondatorul băncii de celule STEM Sure, a anunțat că cercetarea clinică care utilizează celule stem recoltate la naștere pentru tratarea autismului se va prelungi, datorită numărului mare de copii care trebuie să fie tratați.
ℹ️ Până în prezent, rezultatele preliminare sunt încurajatoare, obiectivele de tratament fiind atinse de aproximativ 70% dintre copii, însă cu cât baza de date este mai mare, cu atât studiul este mai relevant.

Aflați mai multe despre tulburarea de spectru autist și tratamentul cu celule stem din articolul integral 👉 https://panorama.ro/studiu-autism-celule-stem-tratament/

______
@doctor_mit #StemSure #celulestem #steminfo #studiu #inovation #studiuclinic #autism #CORDUS
...

Testare HLA Familie - o opțiune importantă pentru protejarea familiei

ℹ️ Testul HLA (Human Leukocyte Antigen) poate determina compatibilitatea între celulele stem recoltate și membrii familiei, astfel încât acestea să poată fi utilizate pentru a trata eventuale probleme de sănătate. Acest tip de testare poate oferi o mai mare siguranță și protecție, fiind recomandată mai ales în situațiile în care nu au mai fost recoltate probe de la frații mai mari ai bebelușului. 🧬

În funcție de numărul de membri ai familiei pe care doriți să îi testați, puteți alege unul dintre pachetele disponibile:
🔹 Copil + 1 membru de familie: 780 €
🔹 Copil + 2 membri de familie: 1.130 €
🔹 Copil + 3 membri de familie: 1.450 €
🔹 Membru extra: 320 €
🔹 Serviciu extra la unele dintre pachetele de recoltare la naștere

Aflați mai multe despre testarea HLA de pe site-ul STEM Sure 👉

______
#stemsure #celulestem #steminfo #futureparents #testare #HLA
...

Vă mulțumim tuturor pentru participarea la o nouă ediție #motivedebucurie 🤗
Urmăriți materialul video pentru a vedea la cine a ajuns căruciorul @chicco.ro 😉

Mulțumim @doctor_mit și @chicco.ro 🤝

#StemSure #promo #contest #giveaway #winner
...

Starea de spirit a mamei afectează bebelușul atât înainte cât și după naștere. 🤱

👨‍⚕️ Asta ne spune Dr. Arash Hassankhani în cel de-al doilea episod educativ cu @doctor_mit unde ne împărtășește informații utile despre cum pot gravidele să se mențină sănătoase și pozitive în timpul sarcinii. 🧠 Într-o perioadă atât de importantă din viața unei femei, este esențial să aibă grijă de corpul și mintea lor, pentru a se asigura că atât mama, cât și copilul sunt în cea mai bună formă posibilă.

Află mai multe din videoclipul educativ 👉 https://www.doctormit.ro/gravida-starea-de-bine-dr-arash-2/
Dacă ai ratat primul episod, urmărește-l aici 👉 https://www.doctormit.ro/gravida-starea-de-bine-dr-arash-1/

_______
@bogdan_ivanescu
#StemSure #DoctorMiT #steminfo #interviu #staredebine #sarcina
...

Cât de importantă este starea de bine atunci când ești însărcinată? 🤰

👀 În noul episod educativ cu @doctor_mit, Dr. Arash Hassankhani ne oferă o perspectivă unică asupra sănătății femeilor însărcinate și împărtășește sfaturi prețioase despre cum se pot modela așteptările și starea de bine în sarcină. 🤗

Aflați cum influențează starea mămicii sănătatea copilului în materialul integral 👉 https://www.doctormit.ro/gravida-starea-de-bine-dr-arash-1/

_______
@bogdan_ivanescu #StemSure #DoctorMiT #steminfo #interviu #staredebine #sarcina
...

Terapia experimentală cu celule stem din cordonul ombilical - o viață salvată

👧 O fetiță cu o boală rară poate respira acum mai ușor după ce a primit transfuzii dintr-un lichid în care au fost cultivate celulele stem din cordonul ombilical al surorii sale.
🫁 Fetița, acum în vârstă de 6 ani, care suferea de o formă ereditară de hipertensiune arterială pulmonară fatală, se simte mai bine în urma tratamentului experimental în care s-au valorificat celule stem din cordonul ombilical al surorii sale, pe care părinții acesteia le-au prezervat.

Aflați întreaga listă de boli care pot fi tratate cu acest tip de terapie👉 https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/

__
#stemsure #STEMCare #steminfo #studiu #boalarara #terapiecucelulestem
...

Vă confruntați cu varice inestetice și dureroase? Aflați ce soluții reale există pentru tratarea acestei afecțiuni supărătoare. 🧐

👀 După cum ne explică @doctor_mit în cele două episoade educative, varicele apar de două ori mai frecvent la femei decât la bărbați, mai ales în cazul în care sunt însărcinate, fumează sau sunt obeze în același timp.
🩸Această boală vasculară care implică dilatări ale venelor superficiale, nu reprezintă doar o problemă de estetică, ci una foarte serioasă, întrucât poate să apară și în zona esofagiană și a rectului, sau în zona sacului scrotal, unde produce afecțiuni grave.

Aflați din cele două materiale video dacă există sau nu vreun remediu natural împotriva acestei afecțiuni 👉 https://www.doctormit.ro/varice-1
https://www.doctormit.ro/varice-2/
__
#stemsure #STEMCare #steminfo #DoctorMit #varice #remediu #boalavasculara
...

🤰Cu siguranță în timpul sarcinii alimentația joacă un rol deosebit de important pentru sănătatea mamei și a copilului. Dar trebuie oare să mănânci cât pentru doi?

🍏 Deși foamea gravidelor nu este un moft, ci o nevoie reală, multe dintre ele ajung să fie supraponderale din cauza mâncatului excesiv. În videoclipul educativ, @doctor_mit dezbate pe larg miturile și adevărurile din spatele acestei întrebări și ne spune cum ar trebui să mâncăm pentru a asigura nutrienții esențiali, necesari dezvoltării armonioase a copilului.

Aflați tot ce trebuie să știți despre acest subiect în episodul cu Doctor Mit 👉 https://www.doctormit.ro/alimentatia-in-sarcina/
❗Dacă ești mămică, nu uita să te înscri până pe data de 7 mai la Giveaway-ul nostru pentru a câștiga un pachet cu o mulțime de produse pentru bebeluși și mămici. 🔔
__
#stemsure #STEMCare #steminfo #DoctorMit #gravide #alimentație
...

#Giveaway 🥳

🎁 Stem Sure a pregătit un super concurs pentru comunitatea de părinți!

📌 În perioada 1-7 mai vă puteți înscrie în concursu pentru a câștiga întreg pachetul oferit de către sponsorii noștri Elevit România, @bepanthenro și @bayerofficial : Rama foto “Prima ecografie”, Carte de amintiri, Gel de baie pentru curățare delicată, Gel pentru igiena intimă și prosopel pentru bebeluș.

Pentru a participa la extragere, trebuie să urmați trei pași simpli:
1️⃣ Like acestei postări;
2️⃣ Dă tag în comentarii altor două mămici care crezi că ar vrea să afle de concurs;
3️⃣ Follow paginii noastre de Instagram;

P.S. Pentru mai multe șanse de câștig, vă puteți înscrie pe ambele pagini de Social Media.
❗Extragerea va avea loc pe data de 8 mai. Mult succes tuturor! 🤗

____
#StemSure #promo #contest #giveaway #baby #concurs
...

#reminder #concurs
🥳 Nu uitați că în cadrul concursului nostru puteți câștiga un cărucior sport CHICCO We pentru copii.

🤰Alături de @doctor_mit și @chicco.ro oferim motive de bucurie tuturor mămicilor din comunitatea STEM Sure! Ușor de pliat, omologat de la naștere până la 22 de kg, căruciorul Chicco We are accesorii standard incluse:
✅ apărătoare de ploaie
✅ protecții căptușite pentru centurile de siguranță
✅ geantă pentru transport și depozitare cărucior.
Pentru a intra în concurs trebuie doar să completați formularul de inscriere 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/
_____
#StemSure #stemcare #concurs #giveawaytime
...