DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

👀 Pandemia de Covid-19 a avut un impact major asupra multor aspecte din viețile tuturor, inclusiv asupra recoltării de celule stem la naștere.

Vă invităm să citiți 👉 UN STUDIU STIINȚIFIC: PANDEMIA, NAȘTERILE ȘI CELULELE STEM

ℹ️ Un articol științific semnat de Natalia Turcan, Bogdan Ivanescu, Felician Stancioiu, Anda Baicus și Monica Mihaela Cristoiu. Articolul științific analizează evoluția nașterilor și a recoltărilor de celule stem în timpul pandemiei, prin raportare la istoricul de 10 ani în cadrul Spitalului Municipal de Urgență, București.

👉 https://www.doctormit.ro/pandemie-nasteri-recoltare-de.../
_______
#StemSure #steaminfo #DoctorMiT
...

#happyfriday
Munca merge cel mai bine atunci când ne acordăm și timp de relaxare! 😌
Mulțumim @foarfecaverde pentru realizarea acestui colț de armonie chiar aici la STEM Sure! 🍀

Sperăm să încercați și voi energia pozitivă adusă de o mică bucată din natură, în locul unde vă petreceți majoritatea zilei! 🤩
______________
#celulestem #stemsure #bestteam #coltverde #greencorner #relaxing #officenature
...

Există zeci de motive pentru care să alegeți recoltarea de celule stem la naștere! 🧬

🩺 Beneficiile transplanturilor cu celule stem pot fi regăsite în tratarea numeroaselor boli, întâlnite indiferent de vârstă.
Printre cele mai importante astfel de afecțiuni, tratabile cu ajutorul acestor procedee, se numără:
✅ Leucemii;
✅ Limfoame;
✅ Anemii;
✅ Anomalii moștenite;
✅ și o largă varietate de alte boli.

Consultați lista completă a bolilor tratabile cu celule stem recoltate la naștere 👉 https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/
_________________
#StemSure #stemcells #clinic #stemclinic
...

#Reminder #motivedebucurie
‼️ Doar azi și mâine vă mai puteți înscrie la concursul nostru! ⏰️ Aveți ocazia de a câștiga Pachetul de Recoltare a Celulelor Stem la Naștere în valoare de 1999 Euro ! 😉

Obțineți un Motiv de Bucurie completând formularul de pe pagina noastră 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/
__________________
#StemCare #promo #contest #baby #pregnancy #parents #StemSure #stemcells
...

📢 Intră acum pe Digi World! A începeut un nou episod din DIGIPEDIA Știință!

ℹ️ Dr. Bogdan Ivănescu și jurnalistul Alexandru Mironov discută cu celebrul medic Dragoș Zamfirescu despre necesarul atât de mare de sânge din spitalele noastre și nu numai.

Vă invităm în continuare să donați sânge! În mai puțin de o oră puteți salva 3 vieți! 🙏

https://www.digi.ro/doneazaviata#donations-curiosities
_______
#StemSure #SteamInfo #doneazaviata
...

DA, EXISTĂ SUZETA PERFECTĂ! 👶

Alegerea corectă a suzetei are un rol masiv în dezvoltarea bebelușilor.
@doctor_mit vorbește despre influența respirației în dezvoltarea și funcționarea organismului și cum acest articol nelipsit bebelușilor o poate afecta.

Mai mult, află care este relația dintre free diving și o suzeta? 🧐
👉 https://www.doctormit.ro/exista-suzeta-perfecta-physio-chicco/

_
#celulestem #StemSure #steminfo #DoctorMiT #newpost #baby @chicco.ro
...

Medicina viitorului ne oferă mari promisiuni chiar în prezent! 🤓
Un nou studiu pe tema utilizării celulelor stem din sângele ombilical, publicat în jurnalul ştiinţific Stem Cells Translational Medicine, susține eforturile noastre, oferind o nouă speranță pentru copiii născuți prematur.

ℹ️ "Analiza făcută pe un număr de peste 200 de copii prematuri în cadrul a 12 studii clinice realizate în diverse ţări a demonstrat că celulele stem au fost utilizate cu succes pentru a trata afecţiuni precum asfixia la naştere, boli pulmonare cronice, boli de inimă congenitale şi leziuni cerebrale."

Citiți întregul material aici 👉 https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-25605163-noua-speranta-pentru-copiii-nascuti-prematur-celulele-stem-din-sangele-ombilical-studiu.htm
_
#celulestem #StemSure #StemInfo
...

🛎 Astăzi de la ora 16:00 ne vedem la #Ediatrics ediția a II-a. 🥳

Încă te mai poți înscrie gratuit 👉 https://www.doctormit.ro/ediatrics/

👀 Printre multele surpize din cadrul evenimentului o să-i vedeți și pe cei de la #YouthCreators împreuna cu Andrei Penu. Aceștia vă vor arăta care sunt exercițiile potrivite pentru femeile însărcinate.🤰
Ne vedem în curând! 😉

Mulțumim: @doctor_mit, @sanador.romania, STEM Sure, Bayer România, @sanosanro, @elcokidsro, @chicco.ro, @avanta_medical, @thalia_natural_beauty_romania,@mamafarafiltru și @bepanthenro 🤝
___
#reminder #editia2 #celulestem #StemSure #DoctorMiT
...

#STEMTeam 🥰
Putem spune că Stem Sure este o proiecție frumoasă a muncii unei întregi echipe.

👥 Ramona Calinciuc face parte din această echipă frumoasă de aproape 4 ani.
Ea este vocea care le explică părinților cât de importantă este recoltarea celulelor stem la nașterea bebelușului și care totodată le demonstează de ce STEM Sure este cea mai bună alegere.👍

Ramonei îi place faptul că nu se plictisește niciodată, fiind mereu o atmosferă plăcută la locul de muncă. Experiența ei de mamă o ajută să relaționeze cu viitoarele mămici, iar energia lor și toți acești factori o motivează să se dezvolte zi de zi.

Îți mulțumim, Ramona, pentru tot ceea ce faci pentru echipa noastră! 🤗

_
#celulestem #stemsure @ramona_calinciuc
...

Stem Sure are grijă de viitorul tău și al familiei tale, cu ajutorul 𝐒𝐓𝐄𝐌𝐂𝐚𝐫𝐞 𝐀𝐮𝐭𝐢𝐬𝐦. 🤰

ℹ️ În anul 2020, incidența autismului identificat la nou-născuți era de 1 din 59, în creștere de la 1 la 78, iar această statistică nu se oprește aici.

Din acest motiv, Stem Sure, alături de @eurolifeffh_asigurari și INK – Broker de Asigurare, oferă prima asigurare din 🇹🇩 pentru tratarea autismului, cu o primă anuală de doar 22€.

🤓 Dacă te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem sau ai un copil cu vârsta de până la 18 luni și ai celulele stem recoltate prin noi, te vom ajuta să obții asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

__
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

#14iunie #doneazaviata
🩸 La nivel mondial, conform cifrelor din 2017, nevoia globală de sânge era de 410 tone pe zi. Astăzi, acest număr este în creștere și fiecare picătură face diferența.

În cadrul secțiunii Curiozități, Dr. @bogdan_ivanescu vorbește despre importanța donării de sânge și necesarul de transfuzii.

Pentru noi, donarea de sânge înseamnă curaj, viață, speranță, empatie, solidaritate și comunitate. ❤️
Pentru tine ce înseamnă?

Echipa DIGIPEDIA te cheamă să fii parte din campania #DIGIDoneazaViata 👉 https://www.digi.ro/doneazaviata#donations-curiosities

_______
#StemSure #SteamInfo @doctor_mit
...

#1iunie #ziuacopilului
Încă din primul moment pe această lume, copiii sunt o adevărată binecuvântare pentru părinți și nu numai. 🤱

Compania Stem Sure este despre viitor și a fost fondată din dorința de a avea grijă de viitoarele generații.

La mulți ani, tuturor copiilor! Avem grijă de voi și de familia voastră! 🤗

_______
#StemSure #steamfamily #happyday
...