DE CE TE-AR INTERESA?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

👶 Când vine vorba de alegerea căruciorului potrivit pentru cel mic, este important să luați în considerare mai multe aspecte, de la siguranța și confortul oferit, până la caracteristicile și funcțiile acestuia. 👀

😉 STEM Sure vine în ajutorul dumneavoastră cu o propunere fiabilă, ideală pentru toate mămicile. Cărucior sport Chicco We pliabil este omologat de la naștere până la 22 de kilograme și are accesorii standard incluse: apărătoare de ploaie, protecții căptușite pentru centurile de siguranță, geantă pentru transport și depozitare cărucior. 🤱

Mulțumim partenerilor @doctor_mit și @chicco.ro

Pentru a câștiga un astfel de cărucior, vă puteți înscrie în concursul nostru, completând acest formular 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/

_____
#StemSure #stemcare #concurs #giveawaytime #carucior #primulcarucior
...

Știați că la STEM Sure puteți programa o discuție privată cu unul dintre specialiștii noștri? 👀

🤗 Dacă aveți întrebări privind recoltarea sau stocarea celulelor stem sau doriți să aflați mai multe detalii despre oricare dintre serviciile noastre și cum v-ar putea fi de folos, noi suntem dispuși să vă îndrumăm spre alegerea celei mai bune soluții. ✅

ℹ️ Vă punem la dispoziție servicii de consiliere specializate, așa că nu ezitați să programați o întâlnire, accesând pagina noastră de contact 🌐 https://www.stemsure.ro/contact/

________
#StemSure #StemInfo #celulestem #contact #intalnire #consiliere
...

🤔 Știați că transplantul autolog cu celule stem este o formă de terapie standard în care pacienții primesc un transplant cu propriile lor celule stem?

🌀 Atunci când părinții stochează celulele stem ombilicale într-o bancă familială, cum este STEM Sure, ei asigură posibilitatea copilului lor de a folosi autolog propria probă de celule stem, în cazul unor viitoare boli cu care se poate confrunta.

✔️ Aflați mai mult despre transmplantul autolog și de ce este bine să prelevăm celulele stem la naștere 👉 https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/

________
#STEMSure #StemInfo #celulestem #transplant #terapii #stemcell
...

Totul despre #ADHD și soluțiile de tratament

🌀 Ing. Andrei Hodorog, unul dintre pacienții diagnosticați cu ADHD vorbește în interviul educativ alături de @doctor_mit despre viața cu această condiție, cum a aflat și cum a reușit să gestioneze toate greutățile pe care le-a întâmpinat.

ℹ️ Este important de reținut că ADHD-ul este o tulburare de neurodezvoltare prezentă încă de la naștere, dar care poate fi ținută sub control cu un tratament medicamentos și terapeutic adecvat.

Vă invităm să urmăriți întreg interviu 👉 https://www.doctormit.ro/totul-despre-adhd-andrei-hodorog/

Acest material este realizat cu sprijinul Stem Sure.
__
#stemsure #STEMCare #steminfo #ADHD #soluții #tratament
...

Suntem alături de tine încă de la început, pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor. 🤍

🤱 Alegeți recoltarea de celule cu STEM Sure, pentru ca cei mici să beneficieze de o sursă sigură și permanentă de celule stem, ca o măsură de prevenție importantă pentru bolile grave cu care se pot confrunta în viață.

💠 Vă punem la dispoziție 4 pachete de recoltare a celulelor stem, concepute special pentru nevoile voastre și ale copiilor:
🔹 Bujor Complex
🔹 Nufăr Perfect
🔹 Iris Perfect+
🔹 Orhidee Multi +

Intrați pe site-ul nostru pentru a vedea beneficiile fiecărui pachet sau pentru a discuta cu un consultant STEM Sure 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/

__
#stemsure #celulestem #stemcare #STEMCareAutism #steminfo #pregnancy #futureparents #pachet
...

#motivedebucurie #concurs 🎉

🥳 Oferim motive de bucurie tuturor mămicilor din comunitatea STEM Sure! Participați la concursul nostru organizat alături de @doctor_mit și @chicco.ro și puteți câștiga un cărucior sport Chicco We pentru copii.


🤗 Bucurați-vă de plimbări în siguranță cu căruciorul ușor de pliat, omologat de la naștere până la 22 de kg, care are accesorii standard incluse:
▪️ apărătoare de ploaie
▪️ protecții căptușite pentru centurile de siguranță
▪️ geantă pentru transport și depozitare cărucior.

Pentru a intra în concurs trebuie doar să completați formularul de inscriere 👉 https://www.stemsure.ro/motive-de-bucurie/

_____
#StemSure #stemcare #concurs #giveawaytime
...

Dragi mămici, doamne și domnișoare, astăzi vă propunem un subiect de mare interes pentru sănătatea oricărei femei – Vaginoza și Candidoza Genitală. 👩

👀 Dr. Silviu Iștoc, medic primar în obstetrică-ginecologie ne explică în inteviul educativ alături de @doctor_mit cum putem diferenția cele două afecțiuni des întâlnite mai ales la femeile tinere și ce soluții sunt la îndemână pentru tratarea lor.

Descoperiți care sunt simptomele și care sunt cele mai importante recomandări în aceste situații din materialul video 👉 https://www.doctormit.ro/solutii-in-vaginoza-si-candidoza-dr-silviu-istoc/

_______
#steminfo #StemSure #DoctorMiT #interviu #educativ #vaginoza #candidoza
...

#ziuafemeii #ziuamamei #8martie

🌸 Sărbătorim această zi deosebită cu multe zâmbete și flori. 💐

STEM Sure urează tuturor mămicilor, doamnelor și domnișoarelor ”La mulți ani!” și o primăvară frumoasă, presărată cu momente deosebite! 🤗

__
#celulestem #STEMSure #stemteam #primavara #hellospring #8Martie
...

Celulele stem – tratament de bază în protocoalele din întreaga lume

ℹ️ Un nou studiu clinic relevă că un bărbat în vârstă de 53 de ani care suferea de HIV a devenit a treia persoană din lume care fost vindecată în urma unei proceduri prin care i-au fost înlocuite celulele măduvei osoase, cu celule stem rezistente la HIV, de la un donator.
✔️ Această tehnică cu celule stem a fost utilizată pentru prima dată în anul 2007 iar de atunci, cercetătorii continuă să facă progrese și să obțină rezultate îmbucurătoare precum cel al pacientului din studiu.

Accesați studiul integral aici 👉 https://www.nature.com/articles/d41586-023-00479-2

______
#stemsure #celulestem #steminfo #studiu #inovation #HIV #study
...

Am încheiat o nouă ediție a concursului Părinți Informați. Vă mulțumim tuturor pentru participare urmează și alte suprize! 😉

Felicitări câștigătorilor:
🎁 Balansoarul muzical pentru copii Chicco merge la Dinu Milica
🎁 Cele 4 seturi cu produse Elevit, Bayer, Bepanthen merg la: Alexandra Burcea, Cioraia Giorgiana, Simina Popov și Petre Gabriela
🎁 Iar cele 3 seturi de cosmetice cu jucărie iepuraș Sanosan merg la: Bianca Florina Alexe, Dulvara Monica și Durla Mariana

Mulțumim din nou @doctor_mit , @chicco.ro , Bayer România, @mamafarafiltru Elevit România, @bepanthenro , @sanosanro , @elcokidsro, Marine Biocare

____
#StemSure #promo #contest #giveaway #baby #concurs
...

La mulți ani, dragă Mira! 🤗❤️

Îți dorim multă sănătate și fericire! Ne bucurăm că faci parte din familia STEM Sure.📸

#happyday #birthdaygirl #steamfamily #stemteam
...

ℹ️ Transplantul cu celulele stem – un tratament inovator pentru paralizia cerebrală.

✔️ Un studiu derulat în anul 2022 de către o echipă de cercetători australieni, la care au participat 12 copii, a demonstrat că celulele stem prelevate de la frații sau surorile pacienților au rezultate promițătoare în tratarea paraliziei cerebrale. Mai mult, procedura este una sigură, iar cu cât este efectuată mai devreme, cu atât eficiența este mai ridicată iar îmbunătățirile privind dezvoltarea și simptomele sunt mai evidente.

Aflați mai multe despre lista patologiilor tratabile cu celule stem 👉 http://www.stemsure.ro

______
#stemsure #celulestem #steminfo #studiu #inovation #stemcell #UmbilicalCordCells
...

🤰 O nouă sarcină este un nou început. Îngrijirea și protejarea copilului dumneavoastră sunt esențiale pentru a-i oferi o viață sănătoasă și fericită. 👶

🧬 Recoltarea celulelor stem la naștere poate reprezenta o sursă de siguranță și uneori, unica soluție de tratament a unor boli neașteptate cu care se poate confrunta copilul mai târziu în viață. Prin recoltarea celulelor stem, asigurați accesul la o listă de tratamente pentru peste 80 de patologii precum leucemii, limfoame, boli congenitale și multe altele.

😌 Alegeți să fiți responsabili și oferiți copiilor o soluție inteligentă pentru sănătatea lor!
Pentru informații referitoare la proceduri sau pachetele de recoltare, contactați-ne 👉 https://www.stemsure.ro/contact/

______
#stemsure #celulestem #stemcare #steminfo #pregnancy #futureparents #recoltare #celulestem
...

Printre telefoane, contracte și întâlniri am reușit să ne și răsfățăm puțin. 😉

La STEM Sure îmbinăm utilul cu plăcutul. Aceasta este rețeta noastră de succes pentru o echipă eficientă, profesionistă, caldă și primitoare.

La mulți ani, Mădălina! 🤗

_
#StemSure #StemTeam #happybirthday
...

🤗 Părinții bine informați au familii fericite!

ℹ️ În cadrul concursului organizat alături de @doctor_mit am pregătit o serie de materiale educative, utile viitorilor părinți preocupați de sănătatea celui mic.
❔Află adevărul despre miturile medicale și informează-te corect din interviurile, documentarele și articolele care te vor ajuta să îți începi corect călătoria de părinte.

Mulțumim tuturor sponsorilor care sunt alături de noi în acest frumos proiect: @chicco.ro, @bayerofficial, @mamafarafiltru, @bepanthenro, @sanosanro, @elcokidsro, Marine Biocare.

Descoperă toate materialele și înscrie-te în concurs 👉 https://www.stemsure.ro/parinti-informati/

____
#StemSure #promo #contest #giveaway #baby #pregnancy #parents
...