CARE ESTE VIZIUNEA?

întreabă-ne despre celula adevăr

De 13 ani suntem facilitatorul onest pentru stocarea celulelor stem românești, chestionând mereu contextul în care ne aflăm și explorând creșterea stării de confort venită din progresul în medicină.

CU CE ÎNCEPEM?

Tot ce ne-am propus se întâmplă cu ajutorul mai multor celule.

Ne ajută să ne organizăm mai bine, să comunicăm mai bine și coagulează în jurul lor acțiuni și resurse specifice subdomeniului.

facilităm accesul la celula adevăr încă de la naștere

strângem informații verificate pe tema celulelor stem

pornim discuția pe tema celulelor stem

implicăm resurse proprii pentru binele comun

experimentăm cu celulele stem și părinți deschiși

DIN CE FACEM PARTE?

În căutarea adevărului medical am pornit pe un drum spre necunoscut imaginând un viitor nemaivăzut.

Dr. Bogdan Ivănescu este principalul responsabil pentru platforma medicală Doctor MiT. În ea găsești o emisiune tv și online, o clinică și multă cercetare în domeniul medicinei regenerative. Adevărul este că STEMSure™ beneficiază maxim de acest ecosistem:

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

RIGENERA – PRIMUL TRATAMENT IN ROMANIA CU CELULE STEM ADULTE

Bogdan coordonează intervenții în cazuri de alopecie, artroză, cicatrici sau arsuri folosind tratamentul cu microgrefe specializate bogate in celule stem adulte, diferite de celulele stem tinere recoltate la nastere.

CARE SUNT CÂTEVA LUCRURI IMPORTANTE DE REȚINUT?

Găsești mai jos o parte din acțiunile noastre, pe celule:

facilităm accesul la celula adevăr încă de la naștere

S?Care! ™ reprezintă activitatea noastră de bază pe care o desfășurăm de 12 ani. Am început cu StemCare din Danemarca (în prezent Vita34 din Germania), am continuat cu BioVault din UK, iar acum aducem multiplicarea celulelor stem românești într-o banca de țesuturi umane acreditată Fact împreună cu BebeVida din Portugalia. Tot ce ține de recoltarea celulelor stem la naștere și stocarea lor timp de 18 ani are cea mai mare atenție din partea noastră. E felul în care ne arătăm grija față de voi și celula adevăr.

O parte importantă a echipei noastre
Protejați de cățeii noștri dragi, Missy și Lord

Lansarea ultimului număr din Știință&Tehnică
Parte din echipa redacțională alături de Alexandru Mironov 

strângem informații verificate pe tema celulelor stem

Sub celula noastră S?Live! ™  strângem știri, studii sau aplicații ale celulelor stem în medicina regenerativă. Adevărul este că pe parcursul vieții facem alegeri la tot pasul. Unele sunt bazate pe analiză sau intuiție, dar toate au la bază informația.

pornim discuția pe tema celulelor stem

S?Live! ™ reprezintă o platformă proprie de informare și educare. Începem cu întâlniri 1:1 până la live-uri sau evenimente mari online și offline. Sunt sesiuni în care se pun multe întrebări, se face cercetare și se caută răspunsuri.

Profesorul Radu Vlădareanu,
Președintele Societății de Obstetrică – Ginecologie din România