Câștigă la fiecare 2 luni premii pentru tine!

Află ce premii ți-am pregătit pentru extragerea din 16 noiembrie!

CE PRIMESC PĂRINȚII INFORMAȚI?

Completează formularul până pe 16 noiembrie și înscrie-te în concurs!

Selectăm pentru tine o serie de premii utile perioadei speciale în care te afli. Pot fi scaune auto, patuțuri, cărucioare, truse de recoltare, marsupii și orice le mai trece prin minte partenerilor noștri:

Câștigă unul dintre cele 10 premii:

2 x

Set Lovely Baby sau
Carusel muzical – Chicco

4 x

Set produse Elevit, Bayer, Bepanthen

3 x

Set cosmetice cu jucărie iepuraș – Sanosan

1 x

Salopetă bumbac organic – Naeve

"*" indicates required fields

MM slash DD slash YYYY
Ești de acord cu termenii și condițiile?*

Părinții bine informați
au familii fericite!

Află adevărul pe care ți-l ofer despre miturile medicale
în care ai fost învățată să crezi.

ZONA DE RISC: BIOCOD – PARTEA 1

Acesta este primul documentar romanesc despre celulele stem si tehnicile de editare genetica.

PULSATIA CORDONULUI OMBILICAL E IMPORTANTA: MIT SAU REALITATE?

Este importantă pulsația de cordon ombilical? Recoltam celule stem sau recurgem la clampare tardiva a cordonului ombilical?

CO-SLEEPING: BUN SAU RAU? IATA PAREREA LUI DOCTOR MIT!

Este în regulă să dormi împreună cu cel mic sau e mai bine să aibă camera lui de la bun început? Iată răspunsul cu toate argumentele atașate.

CAZURI DE TRATAMENT CU CELULE STEM TINERE

Celulele stem stem sunt folosite atat in tratarea bolilor de sange cat si a celor neuronale. Afla mai multe despre aceste cazuri!

GRAVIDA – ADEVARUL DESPRE MITURI LEGATE DE SARCINA!

Dr. Bogdan Ivanescu raspunde detaliat la 4 intrebari si mituri legate de celulele stem recoltate la nastere asa cum i-au fost adresate acestea de catre gravide.

TRATAMENT PENTRU AUTISM CU CELULE STEM TINERE

In Romania avem un tratament pentru autism folosind celule stem hematopoietice recoltate la nastere. Iata toate detaliile aici!

MITURI SI REALITATI DESPRE CELULELE STEM – EPISOD 1

Am primit mai multe solicitari, in special din partea viitorilor parinti, de a clarifica aria medicala ce include recoltarea si transplantul de celule stem.

COMPARA BANCILE DE CELULE STEM

Compara bancile de celule stem

SUNT CELULELE STEM MIRACULOASE? AFLA ACUM!

Transplantul cu celule stem recoltate la nastere este ultima solutie la care se poate apela in din ce in ce mai multe cazuri.

Află mai multe despre celula adevăr din #stemlive-urile noastre sau documentează-te pe #steminfo


🧐Poți prezice sexul fătului în funcție de forma burții gravidei? Este adevărat că incontinența urinară și prolapsul nu au legătură?

ℹ️ În interviul educativ prezentat, @doctor_mit împreună cu Dr. Iosif Niculescu demontează miturile din spatele acestor credințe și ne expun informațiile științifice, corecte și adevărate.

Urmăriți întregul interviu pentru a vă informa corect și a afla diferența dintre mit și realitate 👉 https://www.doctormit.ro/forma-burtii-vs-sex-fat-incontinenta-urinara-vs-prolaps/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #sexulcopilului #formaburtii #incontinenaurinara #prolaps
...

🧐 Demontăm miturile și aflăm care este secretul din spatele „notei” primite la naștere și a „minutului de aur”.

🤱 Vă invităm să vizionați cele trei părți ale interviului educativ cu Prof. Dr. Simona Vladareanu - Medic Primar Neonatologie, pentru a afla ce analize, vaccinuri și tratamente necesită bebelușul în primele 28 de zile de viață.

Toate informațiile esențiale despre primele zile de viață ale bebelușilor le găsiți aici 👉 https://www.doctormit.ro/?s=INTERVIU+NEONATOLOGIE+SAU+PRIMELE+28+DE+ZILE+DE+VIATA

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #neonatologie #nounascut #bebelus #primeleziledelanastere
...

🤱 Ce este neonatologia și când ar fi bine să avem prima discuție cu medicul neonatolog?

👀 Prof. Dr. Simona Vladareanu ne prezintă în interviul educativ cu @doctor_mit de ce este important să existe o monitorizare atentă a nou-născutului imediat după naștere și cât timp durează această etapă de neonatologie. 👶

💡 Aflați care sunt complicațiile care pot apărea în această perioadă în prima parte a interviului: https://www.doctormit.ro/despre-neonatologie-cu-prof-dr-simona-vladareanu-part-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #neonatologie #nounascut #bebelus #primeleziledelanastere #episodul1
...

Sărbătorește românește! 🇷🇴

Echipa STEM Sure celebrează Ziua Națională a României într-o atmosferă de petrecere, cu produse tradiționale românești. 🥂

🇷🇴 La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!

____
#StemSure #lamultiani #Romania #romani #sarbatoare #DoctorMiT #echipa
...

📣 Mâine, 1 Decembrie, de la ora 21:00, apare cel de-al doilea episod din „🧬 𝐙𝐎𝐍𝐀 𝐃𝐄 𝐑𝐈𝐒𝐂: 𝐁𝐈𝐎𝐂𝐎𝐃” - singura serie de documentare de popularizare a medicinei din România. În noul episod, Dr. @bogdan_ivanescu, co-fondator STEM Sure, povestește publicului despre noile rezultate revoluționare ale medicinei regenerative.

Ne vedem mâine, la Digi World Romania! 😉

#StemSure #steminfo #DoctorMIT #BIOCOD #Digiworld
...

🤱 Pentru că este mai bine să prevenim decât să tratăm, medicina preventivă ne oferă o serie de investigații care se pot efectua inclusiv nou-născuților.

ℹ️ Screeningul metabolic neonatal este un test simplu, care se efectuează în primele 36-72 ore de la naştere. Acesta necesită doar câteva picături de sânge din călcâiul bebelușului și permite identificarea precoce a peste 50 de patologii metabolice printre care fenilcetonuria sau hipotiroidia congenitală.

✅ Este un test recomandat tuturor nou-născuților chiar dacă aceștia au fost declarați sănătoși la naștere, deoarece depistarea timpurie a afecțiunilor ne permite tratarea și monitorizarea acestora mult mai ușor, asigurând o dezvoltare normală.
Aflați mai multe despre acest subiect 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #screeningmetabolic #neonatal #test #nounascut #precoce #preventie #tratare #normalitate
...

🤔 Care sunt investigațiile recomandate în timpul sarcinii și de ce este important să alegem o maternitate dotată corespunzător?

🤰 Aflați din interviul educațional dintre @doctor_mit și Conf. Univ. Dr. Doru Herghelegiu tot ce trebuie să știți despre sarcină, naștere și alte aspecte de care trebuie să țineți cont în această perioadă.

ℹ️ Vă invităm să urmăriți toate cele 3 episoade pentru a vă informa corect și a reduce temerile legate de sarcină și riscurile ei 👉 https://www.doctormit.ro/?s=CUM+ARATA+NORMALITATEA+IN+SARCINA%3F

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #normalitate #sarcina #sarcinanormala
...

Într-o lume hipermedicalizată, conceptul de normalitate în sarcină pare a fi din ce în ce mai vag pentru multe femei.

👨‍⚕️ Conferențiarul universitar doctor Doru Herghelegiu expune în interviul educațional cu @doctor_mit aspectele legate de sarcina normală pentru care viitoarele mămici nu ar trebui să își facă prea multe griji.

🤰Cât de des este recomandat consultul în timpul celor 9 luni dar și care este profilul ideal de gravidă, aflați vizionând materialul video 👉 https://www.doctormit.ro/cum-arata-normalitatea-in-sarcina-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #normalitate #sarcina #sarcinanormala
...

O inovație în domeniul asigurărilor și al recoltării de celule stem, asigurarea STEMCare Autism are grijă de viitorul familiei tale. 👨‍👩‍👧‍👦

ℹ️ Prima asigurare din România pentru această tulburare recurentă care acoperă toate costurile aferente unui posibil tratament cu celule stem la copii.

💠 Stem Sure, alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK – Broker de Asigurare,au dezvoltat un plan de asigurare pentru tratarea autismului, cu o primă anuală de doar 22€.

🤰Dacă te pregătești să devii mamică sau ai un copil cu vârsta de până la 18 luni și ai celulele stem recoltate prin noi, te vom ajuta să obții asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

______
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

👀 În cel de-al doilea episod al mini-seriei educative, @bogdan_ivanescu - @doctor_mit , ne explică cum se efectuează recoltarea celulelor progenitorii și cum se face propriu-zis regenerarea vaginală.

Care sunt reacțiile fiziologice dar și rezultatele care apar în urma acestei proceduri, aflați urmărind întregul material👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-celulara-cu-rigenera-partea-2/

❕Puteți viziona primul episod accesând: https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-celulara-cu-rigenera-partea-1/
____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #pregnancy #parents #materialeducativ #rejuvenarevaginala #tratament #rezultate
...

17 noiembrie este ziua dedicată copiilor născuți prematur. 💕

În fiecare an, în România, se înregistrează peste 20.000 de copii născuți prematur. Exista însă și povești cu final fericit!

Urmărește această poveste emoționantă și află care sunt riscurile și obstacolele unei nașteri premature. 👉 https://www.doctormit.ro/prematuritatea-severa/

#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #prematurityday
...

ℹ️ Odată cu înaintarea în vârstă și apariția sarcinilor, aparatul reproducător feminin este impactat de o serie de procese inflamatorii, care afectează bunăstarea și stilul de viață al oricărei femei.

✨ Din fericire, REJUVENAREA VAGINALĂ, este soluția pentru această problemă. Tratamentul care are la bază celulele progenitorii contribuie la refacerea mucoasei vaginale, restabilind funcționalitatea și morfologia vaginului.

✔️ Aflați mai multe despre rejuvenarea vaginală celulară cu tehnologia Rigenera, din episodul educativ cu @doctor_mit 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-celulara-cu-rigenera-partea-1/

____
#StemSure #steminfo #DoctorMiT #baby #pregnancy #parents #materialeducativ #rejuvenarevaginala #tratament
...

🧐 Știați că primul transplant cu celule stem din cordonul ombilical a fost făcut în anul 1988 de către Edward A. Boyse și echipa sa? Ei au fost primii care au propus folosirea celulelor stem ca celule hematopoietice transferabile, demonstrând astfel utilitatea lor biologică.Transplantul a fost efectuat unui băiețel de doar 6 ani care suferea de o afecțiune genetică numită anemie Fanconi.

✅ Intervenția a fost un succes iar în prezent, Matthew Farrow, beneficiarul transplantului are astăzi 40 de ani, este tată, soț și duce o viață liniștită și sănătoasă.

👀 Descoperirile științifice realizate de la primul transplant până în prezent, fac posibilă efectuarea a cca 60.000 de transplanturi cu celule stem hematopoietice în fiecare an în întreaga lume.

Pentru a afla utilitatea și evoluția acestui tip de transplant, nu ezitați să ne contactați 👉 https://www.stemsure.ro/ce-boli-trateaza-celulele-stem/

___
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #articol #stiinta #articolestiintific #primultransplant
...

🤗 Continuăm cu cea de-a doua parte a interviului educativ dintre @doctor_mit și psihologul @anca_nicoiu_suteu care ne prezintă Jurnalul mamei - o metodă de autocunoaștere și dezvoltare personală. 👀

✅ Cum gestionăm rolul de mamă?
✅ Care este rolul bunicilor și cum îi integrăm în viața copilului într-un mod benefic?
✅ Cum păstrăm satisfacția maritală odată cu apariția copilului?

Aflați mai multe informații utile din episodul 2 👉 https://www.doctormit.ro/despre-jurnalul-mamei-cu-anca-nicoiu-suteu-2/

P.S. Dacă ați ratat prima parte a interviului, accesați: https://www.doctormit.ro/despre-jurnalul-mamei-cu-anca-nicoiu-suteu-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #interviu #psiholog #psihologie #jurnalulmamei #provocari #roldemama #viatadecuplu #satisfactie #infoutile #gestionareaemotiilor
...

🤔 Ce este ""Jurnalul Mamei"" și de ce este util încă din primele luni după naștere? 📝

😊 Psihologul @anca_nicoiu_suteu ne povestește în interviul educativ cu @doctor_mit despre importanța jurnalului în gestionarea schimbărilor majore care se petrec imediat după naștere, atât în viața de cuplu cât și în cea de familie.

💡 Cum reușim să facem față tuturor provocărilor cu ajutorul tehnicilor descrise în jurnal, aflați din prima parte a interviului 👉 https://www.doctormit.ro/despre-jurnalul-mamei-cu-anca-nicoiu-suteu-1/

_______
#celulestem #steminfo #StemSure #DoctorMiT #interviu #psiholog #psihologie #jurnalulmamei #provocari #inforutile #gestionareaemotiilor
...

🤔 Autismul ocupă un loc central între subiectele controversate ale societății noastre de astăzi, fiind o afecțiune a cărei incidență este în continuă creștere.

✅ La sfârșitul anului 2019, în urma unui studiu având la bază copiii din România, se confirma PRIMUL TRATAMENT PENTRU AUTISM cu celule stem, în urma căruia 70% dintre pacienți au cunoscut îmbunătățiri semnificative la nivel comportamental și al modului de operare.

ℹ️ Aflați mai multe informații despre autism, cauze și tratament, cât și descrierea detaliată a studiului menționat. 👉 https://www.doctormit.ro/tratament-autism-cu-celule-hematopoietice/

❗ În prezent, @eurolifeffh_asigurari în parteneriat cu STEM Sure, oferă prima asigurare din România pentru tratarea autismului #STEMCareAutism
Aceasta acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratare a autismului cu celule stem la copii, în limita sumei de 6,000€.

_____
#stemcell #stemsure #steminfo #celulestem #stemcare #DoctorMiT #asigurareautism #autism #treatment #baby #pregnancy #parents #autism #info #science #articol
...

ℹ️ ECOGRAFIA ABDOMINALĂ LA COPII ℹ️

🤔 Examinările medicale pot fi adesea neplăcute pentru copii. Ecografia abdominală cu ultrasunete însă, este o procedură sigură, neinvazivă și rapidă care permite diagnosticarea multor afecțiuni. 🧒

👩‍⚕️ Într-un nou material educativ @doctor_mit , medicul specialist pediatru Dr. Adriana Amarandei ne oferă o serie de sfaturi despre ce este bine să faci înaintea unei ecografii și ne prezintă avantajele acestui tip de investigație. 👍

Vă invităm să aflați mai multe informații 👉 https://www.doctormit.ro/ecografia-abdominala-la-copii/

_____
#stemcell #stemsure #celulestem #stemcare #info #steminfo #news #science #articol #ecografie #ecografieabdominala #avantaje
...

🧐 Știați că procesul de colectare a sângelui din cordonul ombilical este un proces sigur și nedureros atât pentru mamă cât și pentru bebeluș?

ℹ️ Imediat după naștere, cordonul ombilical este secționat iar acesta este momentul în care celulele stem sunt recoltate din sângele din cordon. Procedura nu se suprapune cu nicio altă fază a nașterii, drept urmare nu există niciun risc real pentru mamă sau nou născut, ba mai mult, intervenția este sigură și recomandată atât pentru nașterile clasice cât și pentru cele prin cezariană. 🤱

Vă invităm să aflați mai multe despre procesul de colectare a celulelor stem 👉 https://www.doctormit.ro/cordon-ombilical-clampare-tardiva/

_____
#stemcell #stemsure #celulestem #stemcare #news #Newinfo #INFO #science #cordblood #cordbloodcollection #birth #mother #baby
...