DE CE TE-AR INTERESATRATAREA AUTISMULUI?

Prima asigurare din România pentru tratarea autismului.

STEMCare Autism acoperă costurile aferente unei eventuale proceduri de tratament al autismului cu celule stem la copii în limita sumei de 6,000€, pentru o prima anuală de doar 22€.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE?

Medicina viitorului întâlnește asigurarea viitorului

În urmă cu șapte ani, Center for Disease Control din Statele Unite (CDC) indica o incidență de 1 la 78,  pentru ca în anul 2020 aceasta să crească la 1 din 59. Potrivit analizelor de specialitate, există premise ca incidența să crească în viitorul apropiat la un nivel de 1 la 44.

STEMCare Autism este un produs co-branded dezvoltat de Eurolife FFH în colaborare cu STEMSure™ și INK – Broker de Asigurare, și este o inovație atât pe segmentul asigurărilor, cât și pentru industria recoltării de celule stem. Ai acces la asigurarea STEMCare Autism daca esti insarcinata si inchei contractul de recoltare a celulelor stem cu STEMSure™.

Dacă ai un copil cu vârsta de până la 18 luni la momentul incheierii asigurarii și ai celulele stem recoltate prin STEMSure™ sau te pregătești să devii mamică și ești interesată de recoltarea de celule stem cu  atașarea unui asigurări STEMCare Autism, completeaza formularul de mai jos si te vom ajuta sa inchei asigurarea cat de repede.

Gânduri de la inițiatorii asigurării

Anita Nițulescu,
CEO Eurolife FFH Asigurări România


STEMCare Autism reprezintă un produs de asigurare revoluționar. Și ne bucurăm că împreună cu partenerii de la Stem Sure putem arăta că asigurările sunt produse utile, care vin în sprijinul oamenilor în momentele cele mai dificile din viață. Pentru Eurolife FFH această lansare reprezintă încă un pas înainte în consolidarea portofoliului de produse complementare, noi pentru piața locală, dezvoltate în colaborare cu companii care își doresc la rândul lor să facă diferența pe segmentul de business în care sunt prezenți, în beneficiul clientului final.

Dr. Bogdan Ivanescu - GM STEM Sure recoltare celule stem

dr. Bogdan Ivănescu,
Directorul General STEMSure 


Gândiți-vă la ce este în mintea și în sufletul părinților ai căror copii, la vârsta de 2 ani, încă nu le răspund înapoi atunci când aceștia le vorbesc, ori care nu se uită în ochii tatălui sau ai mamei! Acestea sunt reperele profund umane ce ne confirmă relația cu copiii noștri și dragostea pe care le-o dăruim. Când aceste repere nu se regăsesc, suferința părinților este inimaginabilă, mai ales că este răscolită cu fiecare cuvânt ori șoaptă adresată celui mic. Cunosc această suferință deoarece coordonez studiul clinic în cadrul căruia facem aceste tratamente și vorbesc cu părinții ai căror copii beneficiază de această opțiune. De astăzi, însă, această situație se schimbă. Accesul la tratamentele cu celule stem tinere, recoltate la naștere, se democratizează!

CE ESTE AUTISMUL?

Autismul este considerat un spectru de tulburări de dezvoltare neuropsihiatrică, cu o largă paletă de manifestări.

Primele dovezi ale unui potențial tratament cu celule stem pentru această afecțiune au fost documentate în a doua jumătate a deceniului trecut, când profesoara Joanne Kurtzberg de la Duke School of Medicine (SUA) a observat o îmbunătățire a simptomelor specifice autismului în cazul pacienților care beneficiau de transplant cu celule stem recoltate la naștere pentru tratamentul paraliziei cerebrale.

Aceasta a făcut ca munca profesorului Kurtzberg în domeniul celulelor stem recoltate la naștere să fie extinsă și către alte studii clinice, de această dată dedicate exclusiv tratării autismului cu celule stem tinere. Astfel, după primele două studii clinice desfășurate pe sute de copii, în care s-a testat profilul de siguranță și eficacitatea acestui tratament, perfuzarea autologă de celule stem recoltate la naștere în organism a arătat că îmbunătățiri ale condiției pacientului în 70% dintre cazuri.

STUDIU CLINIC PENTRU TRATAREA AUTISMULUI CU CELULE STEM

Bogdan este membrul unei echipe multidisciplinare condusă de Dr. Felician Stăncioiu implicată în primului studiu din România pentru tratarea autismului cu celule stem recoltate la naștere.

DOCUMENTAR PRODUS DE DIGIWORD DESPRE CELULE STEM

Gazda primului documentar românesc despre celulele stem și tehnicile de editare genetică, menit să explice miracolele pe care aceste celule le pot face și cum se desfășoară acest proces.

ADOLESCENTI CU AUTISM: CE URMEAZA? 1/4

Ce se intampla cu adolescentii cu autism si situatia extrem de dificila cu care se confrunta familiile lor, aflati in acest interviu in absoluta premieră pentru Romania.

Știați că la STEM Sure prețuim fiecare membru al comunității? 🥰

👀 Daca ați beneficiat deja de serviciile noastre și faceti parte din familia Stem Sure, dorim să vă răsplătim cu un frumos cadou.
🎁 În funcție de pachetul ales, va oferim fie un an de stocare gratuită, fie un voucher cadou pe care îl puteți oferi cuiva drag, care credeți că trebuie să facă parte din colectivul nostru.

Hai să facem familia STEM Sure cât mai numeroasă! 🤗
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați 👉 https://www.stemsure.ro/contact/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #family #familie #prieteni #colectiv #team
...

👶 Încă din primele secunde de viață, asigurarea pentru un viitor sănătos al copilului trebuie să fie o prioritate.

🤰STEM Sure vă pune la dispoziție 4 pachete de recoltare și stocare a celulelor stem, croite după nevoile și cerințele viitoarelor mămici care își doresc un parcurs sigur pentru copii lor.

Aflați de pe site-ul nostru care sunt beneficiile fiecărui pachet și alegeți varianta potrivită pentru familia voastră 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #stem #recoltare #pachet
...

🍀😣Dacă ai obosit să cauți răspunsuri într-o anumită specialitate fără a primi însă o sugestie privind un specialist de încredere sau dacă diagnosticul nu ți-a fost explicat sau dacă problema de sănătate este destul de complexă, atunci ai nevoie de un navigator de pacienți, care să te ghideze eficient și fără efort în accesarea celor mai potrivite resurse în cel mai scurt timp posibil.

👍Navigatorul de pacienți din Clinica Doctor MiT este aici pentru a te ajuta să gestionezi toate complicațiile și schimbările care apar în procesul de găsire a soluției perfecte.

ℹ️Poți citi mai multe informații despre acesta aici: https://www.clinicadoctormit.ro/specialitati/navigator-de-pacienti/

#NavigatorPacienti #Diagnosticare #MihneaSamoila #clinicadoctormit
...

🗣️ Care este cea mai grea perioadă, cea prenatală sau cea postnatală? Aș spune că ambele și că, nevoia de a vorbi despre ceea ce ne frământă este aceeași.
Noi avem grijă de mămicile noastre și de cele viitoare, oferindu-le posibilitatea de a discuta cu o persoană specializată.

💖 Nicoiu-Suteu Anca este specializată în psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihologia clinică, Brainspotting, psihonutriție, terapia schemelor și trainer autorizat.

➡️ 𝟬𝟯𝟭 𝟵𝟱𝟱𝟱 este numarul la care poti suna si te poti programa.

#Psihoterapie #Nutritie #Sanatate #ClinicaDoctorMiT
...

🍀Orice om are dreptul să fie informat și să ia decizii în cunoștință de cauză.
Orice viitor părinte care se gândește să recolteze celule stem la nașterea copilului trebuie să știe de ce o face.

↘️Iată câteva dintre subiectele abordate:

- CRISPR ne poate feri de boli în viitor, de ce s-a dat Premiul Nobel pentru aceasta?
- naștere însoțită de recoltare de celule stem hematopoietice și mezenchimale,
- ginecologii și neonatologii ne spun ce s-a descoperit în România despre celulele stem tinere!

😉Și binențeles, dr. Bogdan Ivanescu este unul dintre protagoniști.

Echipa de producție:

Regia / producător: Mihaela Popescu
Redactor / scenarist: Anca Grădinariu
Montaj: Bogdan Giurcă
Operatori imagine: Cătălin Avram, Necsulescu Gabriel, Andrei Claudiu Ristea, Dragoș Stoica, Cristian Petrache

#ZonaDeRisc #Biocod #Documentar #CRISPR #CeluleStem #DigiWorld #DoctorMiT
...

🍀Viitoare mămică sau deja mămică? În orice variantă ai fi, sănătatea ta este importantă și, de aceea ecografiile anule trebuie să devină o rutină pentru tine.
😍Ai auzit despre ecograful cu inteligență artificială din @clinica_doctor_mit ?

Dacă ești curioasa să afli cu ce ajutor atât de valoros pentru diagnosticare în ultrasonografie vine #InteligențaArtificială, atunci merită să citești articolul de mai jos.👇
https://www.doctormit.ro/ecograf-vinno-ai/

#VINNO #Ecograf #DiagnosticareImagistica #EcografieMamara #EcografieAbdominala #EcografiePelvina #MonitorizareSarcina #EcografieTransvaginala #EcografieDoppler #EcografieObstetricala #MorfologieFetala #EcografieTiroidiana #clinicadoctormit
...

#💃 Ești femeie și orice femeie își dorește să se simtă bine în piele ei.

Nu lasă acea perioada din luna să-ți strice buna dispoziție. Marijuana, canabis, iarbă ori cânepă indiană sunt câteva dintre numele unei plante care este pusă de o parte anume a legii.

😉Însă află de la Doctor MiT și ce lucruri bune obținem din canabis și de ce femeile aflate la vârsta reproductivă au toate motivele să fie încântate de tampoanele menstruale cu CBD de la Hemp Cycle!

👉Toate detaliile în episodul 1: https://www.doctormit.ro/tampoane-mentruale-cu-cbd-hempcycle-part1/

#TampoaneMenstruale #THC #HempCycle #Femeie #Menstruatie #Canabis #DoctorMiT
...

⏰E timpul sa ai grija si de parul asa cum ai avut si ai grija si de copilul tau. 👉Iată ce surprize te așteaptă în Clinica Doctor MiT

Pentru că vremea rece nu este favorabilă sănătății părului, am pregătit pentru ține un pachet promoțional de prevenție disponibil în #ClinicaDoctorMiT 🤩

🩸Tratamentul cu PRP (plasmă îmbogățită cu trombocite) presupune injectarea la nivelul scapului cu plasmă obținută după centrifugare, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural.
În plus se observă fortifierea și diminuarea căderii părului, având beneficii și asupra sănătății scalpului.

Astfel, părul devine mai puternic și mai sănătos din interior. 👌

📞Sună-ne la: 𝟬𝟯𝟭 𝟵𝟱𝟱𝟱 pentru programări!

#PRP #CadereaParului #Regenerare #Par #Scalp #ClinicaDoctorMiT
...

#stem 🤔De ce este atât de special sucul de Aronia?

“Natură îți dă dar nu îți bagă și în sac” spune o vorbă populară așa că trebuie să faci niște minime eforturi pentru a te bucura de cea mai bună stare de sănătate posibilă. Iar unul dintre aceste eforturi este să te interesezi despre ceea ce ai la îndemână, proaspăt obținut sau extras din natură.🍃

👉Află acum despre Aronia și secretele din spatele “fructului cosmonauților” de la dr. Bogdan Ivanescu.

https://www.youtube.com/watch?v=rvp-ANNLnfA

#Aronia #SucDeAronia #Antioxidanti #Vitamine #Minerale #DoctorMiT
...

😊Una din fricile femeilor atunci când vine vorba de sarcina este legată de numărul de kilograme pe care le vor lua în sarcina. Soluția este o dietă corectă pe perioada sarcinii. De aceea o discuție cu un medic nutriționist te poate salva de un stres în plus.

🩺Medici cu care ne mândrim ca fiind parte a echipei #DoctorMiT:
Azi v-o prezentăm pe Dr. Elena Tambrea - medic specialist în nutriție pentru adulți și copii.

Citiți mai mult despre ea aici: https://www.doctormit.ro/dr-elena-tambrea/

#EchipaStiintifica #DoctorMiT
...

🎊 Stem_Sure@Înainte de a fi mama esti femeie.
Pentru că ești femeie ai grijă de tenul tău! Pentru că vine iarnă trebuie să ai de 2x mai mare grijă de el. In Clinica Doctor MiT dăm startul campaniilor de iarnă.

🥶Știți bine că vremea rece contribuie la uscarea, deshidratarea și iritarea tenului, dar cu facem să prevenim aceste efecte dăunătoare?

Am pregătit pentru tine pachete speciale de îngrijire a tenului, la prețuri de sărbătoare, de care poți beneficia doar printr-un simplu apel la: 031 9555 📲

#Prp #IngrijireaTenului #Hidratare #Frumusețe #Întinerire #Microneedling #AcidHialuronic #ClinicaDoctorMiT #Estetică#stemsure
...

Infecția urinară în sarcină: un pericol ce trebuie abordat cu seriozitate! 🤰❗

ℹ️ Infecția urinară în sarcină poate crește riscul de naștere prematură și poate afecta sănătatea fetală, conducând la numeroase complicații.

👀 În articolul Doctor MiT, Medicul Iosif Niculescu explică cum trebuie abordată această problemă și care sunt posibilele opțiuni de tratament pentru cazurile ușoare de cistită dar și pentru cele mai severe care necesită administrarea de antibiotice.

Aflați tot ce trebuie să știți despre problema des întâlnită în rândul femeilor din articolul integral 👉 https://www.doctormit.ro/infectiile-urinare-recurente-dr-iosif-niculescu/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #cistita #infectie #infectieurinara
...

O inovație în domeniul asigurărilor și al recoltării de celule stem, asigurarea STEMCare Autism are grijă de viitorul familiei tale. 👨‍👩‍👧‍👦

ℹ️ Prima asigurare din România pentru această tulburare recurentă care acoperă toate costurile aferente unui posibil tratament cu celule stem la copii.

💠 Stem Sure, alături de Eurolife FFH Asigurări România și INK – Broker de Asigurare,au dezvoltat un plan de asigurare pentru tratarea autismului, cu o primă anuală de doar 22€.

🤰Dacă te pregătești să devii mamică sau ai un copil cu vârsta de până la 18 luni și ai celulele stem recoltate prin noi, te vom ajuta să obții asigurarea STEMCare Autism 👉 https://www.stemsure.ro/asigurare-stemcare-autism/

______
#StemSure #STEMCareAutism #baby #pregnancy #parents #autism
...

🔬 Aflați mai multe despre tipurile de celule stem utilizate în mod curent de la Dr. Feliciam Stăncioiu.

ℹ În prima parte a acestui articol puteți afla:
1. Care sunt proprietățile celulelor stem și cum se pot clasifica?
2. Care sunt tipurile de celule stem utilizate azi în medicină?
3. Care sunt diferențele dintre celulele recoltate din măduva osoasă și cele recoltate din sângele cordonului ombilical?

Aflați mai multe din acest articol 👉 https://www.doctormit.ro/tipuri-de-celule-stem-utilizate-in-mod-curent/

______
Doctor MiT #StemSure #celulestem #steminfo #articol #tipuridecelulestem #celulestem
...

STEM Sure este o proiecție a expertizei întregii echipe de profesioniști care au fost și sunt alături de noi și pe care dorim să îi cunoașteți 🩺

👩‍⚕️ Dr. Ana-Maria Mihai este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie și un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.
💠 Printre ariile sale de expertiză se numără: medicina regenerativă, obstetrica-ginecologie, ecografia, colposcopia, prevenția și tratamentul infecției HPV și a cancerului de col uterin, monitorizarea sarcinilor și nașterea naturală/cezariană.

🤗 Dr. Ana-Maria Mihai este recunoscută pentru competențele și profesionalismul său dar și pentru relația pe care o crează cu pacientele, fiind de părere că “Pentru a rezolva problema pe care pacienta o adresează medicului ginecolog este absolut necesar să existe încrederea de a discuta orice, iar de partea medicului trebuie să existe deschidere, empatie, grijă și bineînțeles, soluții.”

Aflați mai multe despre doamna doctor de pe site 👉 https://www.doctormit.ro/dr-ana-maria-mihai/
Totodată vă invităm să vizionați cel mai recent interviu cu Dr. Ana-Maria Mihai și Doctor MiT 👉 https://www.doctormit.ro/rejuvenarea-vaginala-cu-rigenera-dr-ana-maria-mihai/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

👩‍⚕️Continuăm rubrica de prezentare a colectivului STEM Sure și vă invităm să faceți cunoștință cu Dr. Diana Serban Scurtu, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competențe în ultrasonografie obstetricală și ginecologică.

🩺Ne bucurăm să o avem alături fiind un important contribuitor al platformei medicale Doctor MiT.

Mai multe puteți afla aici 👉 https://www.youtube.com/watch?v=Am5zIJbZzpo

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #STEMFamily #colaboratori #team
...

🎗️ Datorită răspunsului pozitiv pe care l-am primit în luna octombrie, suntem încântați să anunțăm prelungirea ofertei noastre speciale și în luna noiembrie!

ℹ️ Beneficiază de tehnologia avansată a echografului VINNO G65, dotat cu inteligență artificială și de un preț special la ecografiile mamare, de la ̶4̶5̶0̶ ̶l̶e̶i̶ la 300 de lei.

Este momentul să prioritizezi sănătatea ta și să te bucuri de precizia și acuratețea oferită de tehnologia noastră de vârf.

Mai multe despre serviciile oferite în cadrul clinicii puteți afla de pe site, acolo unde puteți face și o programare 👉 https://clinicadoctormit.ro/
📞 031 9555
📍 Strada Drumul Ponoarele 11-17 (Corp A Parter), București

______
#StemSure #celulestem #steminfo #DoctorMit #Clinica #ClinicaDoctorMit #ecografiemamara
...

#Podcast #Variola #MedicinaPeLimbaTa
🤔 Știați că există un virus care, în cea mai agresivă formă a sa, ar ucide 99% din victime?

ℹ️ Acest virus este de fapt chiar variola, care în prezent, este singura boală infecțioasă eradicată total de pe Pământ.

💉 În episodul Medicina pe Limba Ta, Doctor MiT ne explică cum a fost eradicat și unde mai există totuși acest virus ținut sub control.

Urmăriți materialul dar și alte podcast-uri cu subiecte relevante 👉 https://www.kissfm.ro/podcast-episode/2032/variola

📆 Fiți pe fază în fiecare weekend (de la 9:00-10:00) precum și în zilele de luni și marți (de la 15:00-16:00) pentru a afla de pe #KissFM tot ce trebuie să știți despre sănătatea voastră.
__
#MedicinaPeLimbaTa #DoctorMiT #StemSure #steminfo #KissFM #Variola
...

Este procedura de recoltare a celulelor stem sigură? 🤔

🤰 Aceasta este probabil o întrebare pe care și-o pun adesea viitorii părinți care se gândesc la sănătatea copiilor.

ℹ️ Ei bine, procedura de recoltare a sângelui din cordonul ombilical durează circa 3 minute. Băncile de celule stem pun la dispoziția mămicii un kit care conține toate cele necesare. După procedura propriu-zisă, punga în care se află celulele se va păstra în banca de celule stem, în niște recipiente speciale, în azot lichid, la minus 196 de grade Celsius. Astfel, orice îngrijorare cu privire la acest proces poate fi uitată. 👶

Vă invităm pe site pentru a afla mai multe despre pachetele de recoltare STEM Sure 👉 https://www.stemsure.ro/cat-costa/

______
#StemSure #celulestem #steminfo #articol #info #recoltare #proces #siguranta
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841402359836222.