Servicii si Preturi

Ai siguranta unui contract clar si detaliat pe care il poti studia chiar acum: DESCARCA CONTRACTUL.
Pentru ca trebuie sa fii fara grija in toti anii de stocare a celulelor stem ale copilului, nu vei avea nici o supriza neplacuta precum costuri ascunse cum ar fi taxe pentru analize medicale sau pentru transport si chiar te sfatuim ca, in orice alta situatie, sa fii atent mai ales la acestea. Alege-ti cel mai bun produs pentru o viata lipsita de griji si plina de oportunitatile pe care ti le ofera activitatea noastra de cercetare si dezvoltare!

Servicii
Recoltare celule stem din cordon (mezenchimale)
Recoltare celule stem din sange (hematopoietice)
Separare celulara
Analize sange recoltat
Transportul gratuit al probei la centrul de transplant
Asigurarea bancii 10 000 000 Lire Sterline
Asistenta la transplant
Testare HLA proba nou-nascut
Stocare ADN nou-nascut
Pret stocare (+TVA)
Pachet Basic 1.299€ include TVA
85€+TVA/an
Pachet Perfect 1.999€ include TVA
121€+TVA/an
Pachet Perfect + 2.690€ include TVA
0€
Servicii opționale
Testare HLA Familie
Copil + 1 membru de familie780€ + TVA
Copil + 2 membri de familie1.130€ + TVA
Copil + 3 membri de familie1.450€ + TVA
Membru extra320€ + TVA
Stocare ADN Mamă
329 Euro/18 ani + TVA
Screening metabolic neonatal
Standard90€
Plus115€
Extra125€
Extra-Plus140€
Extins150€
 • Trimite o intrebare

  Daca doriti sa ne intrebati ceva, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Veti primi un raspuns de la noi in cel mult 48 de ore.

 • Am citit si inteles Termenii si Conditile.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

10 transplanturi cu celule stem ombilicale

Data eliberării din bancă Folosită în tratament pentru Centrul de transplant
Octombrie 2005 Talasemie Centru de Hematologie si de Transplant de Celule Stem, Spitalul Mount Elizabeth, Singapore
Noiembrie 2005 Transplant alogenic (frati) Departamentul de Celule Stem si Imunologie, Serviciul National de Sange, Birmingham, Marea Britanie
Noiembrie 2005 Talasemie Clinica pentru Copii TU Munchen, Munchen, Germania
Martie 2008 Neuroblastom Institutul Gaslini, Largo Gaslini, Italia
Septembrie 2009 Paralizie cerebrala – autolog Centru Medical al Universitatii Duke, Carolina de Nord, SUA
Ianuarie 2010 Paralizie cerebrala – autolog Centru Medical al Universitatii Duke, Carolina de Nord, SUA
Octombrie 2010 Siclemie Trustul de Sanatate NHS al Colegiului Imperial, Londra, Marea Britanie
Aprilie 2011 Leucemie limfoblastica acuta (frati) Trustul Fundatiei Regale Mardsen NHS, Surrey, Marea Britanie
Aprilie 2013 Paralizie cerebrala – autolog Centrul Medical al Universitatii Duke, Carolina de Nord, SUA
Mai 2013 Paralizie cerebrala – autolog Serviciul de Transfuzii al Spitalului Universitar de Copii, Madrid, Spania

Știm ce avem de făcut

4000 DE TRANSPLANTURI DE MADUVA DEJA ELIBERATE DE PARTENERUL NOSTRU BRITANIC

Ca urmare a faptului ca partenerul nostru britanic, banca engleza de celule stem Biovault lucreaza in stransa legatura cu Centrul de Transplant din Sud-Vestul Marii Britanii, un numa de peste 4000 de transplanturi de maduva au fost pregatite si eliberate deja pentru transplant catre pacienti ce nu aveau probe de celule stem stocate la nastere.

Biovault are facilitati de neegalat in ceea ce priveste procesarea de tesuturi umane, facilitate care sunt, de asemenea, utilizate pentru prelucrarea și stocarea sângelui din cordonul ombilical. În plus față de experiența noastră în domeniul procesarii și stocarii de celule stem, lucram indeaproape cu clinici publice si private pentru o gamă largă de țesuturi umane folosite in transplanturi umane.

Noi oferim parintilor mai mult decat “stocare pentru orice eventualitate” . In mod current eliberam probe pentru transplant, ceea ce reprezinta dovada finala a unui serviciu de calitate pentru orice banca de celule stem.

Acreditari

Acreditarile si autorizatiile de mai jos garanteaza calitatea probei stocate precum si faptul ca proba copilului dumneavoastra poate fi utilizata in transplant oriunde in lume.

Ca rezultat firesc, partenerul nostru britanic este singura banca privata din Marea Britanie ce colaboreaza cu o unitate medicala de stat: Centrul de Transplant West Peninsula Transplantation Service.

Va suntem un partener de incredere, experimentat si pe deplin acreditat, functionand cu cel mai mare professionalism si la cele mai inalte standarde, ca lider in domeniul bancilor private de celule stem.

Acreditare internationala, cel mai înalt standard European in domeniu, similar acreditarii FACT in SUA

Acreditare ce garanteaza implementarea standardelor de calitate in medicina transfuzionala si terapii celulare.

Certificat de Inregistrare Marca Comunitara (OHIM: Serviciul pentru Armonizare in Piata Interna UE)

Certificat de control extern al Flowcitometrelor, ce atesta indeplinirea standardelor de calitate in laborator

ISO 13485:2016 (dispozitive medicale)

Autorizatie ANT (Agentia Nationala de Trasplant din Romania)

Dr. Bogdan Ivanescu
Presedinte Stem Sure

In dorinta noastra de a ajuta cat mai multi oameni, Stem SURE a ales sa ofere viitoarelor mamici din Romania posibilitatea de a-si procesa si stoca celulele stem in cele mai bune conditii posibile, dupa cum le consideram noi. Am ales sa fim parte a unui serviciu prestat intr-una dintre tarile recunoscute la nivel mondial pentru calitatea practicii medicale si anume Marea Britanie.

Ceea ce Stem SURE promite romanilor este prestarea unui serviciu de calitate europeana, responsabilitatea morala in fata viitoarelor mame si familiei, medicilor si a tuturor celor implicati in actul miraculos al nasterii, alaturi de angajamentul nostru de a sprijini societatea medicala din Romania pentru a face din recoltarea de celule stem un serviciu medical accesibil tuturor.

Ca majoritatea oamenilor, daca as fi intrebat ce pretuiesc mai mult in viata as raspunde sanatatea si familia. Si cu tot ce promite astazi tehnologia celulelor stem, pot spune ca stocarea acestora aduce beneficii amandurora – sanatatii si familiei!

Eu cred că putem schimba destinele a milioane de oameni prin cercetarea medicală pe care o întreprind oamenii de știință ai bancii noastre, Biovault. Am această convingere pentru că, astăzi, prin prezervarea criogenică a celulelor stem recoltate la naștere, oferim una dintre soluțiile tratării a peste 80 de boli amenințătoare de viață.

BIOVAULT este una dintre cele mai importante bănci de țesuturi umane din lume, fiind reprezentată în România de către Stem Sure - o companie apropiată de viitoarele mămici încă din 2009. Va punem la dispozitie istoricul nostru de performanță: 10 transplanturi cu probe eliberate de Biovault – 10 transplanturi reusite din 10!

Kate Sneddon
CEO Biovault

Este OBLIGATORIE pentru transplant.
De aceea o primesti gratuit.

Afla mai mult

Este foarte util!

Afla mai mult

1 + 1
½
din pretul procesarii
(pentru ca stim
ca vei avea cheltuieli)

Afla mai mult

Afla cum!

Afla mai mult

Facilitam transportul

In situatia in care vei avea nevoie sa folosesti proba de cellule stem stocata, iti oferim consultanta si support in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit Centru de Transplant pentru tine. Experienta dobandita de partenerul nostru britanic prin eliberarea unui foarte mare numar de probe si utilizarea acestora in transplant iti sta la dispozitie, inclusiv prin facilitarea accesului la tratament medical in spitale din Marea Britanie, ce beneficiaza de unul dintre cele mai dezvoltate systeme medicale din lume. Medici experimentati se vor ocupa de tine si de proba ta de cellule stem recoltata la nastere.

10 milioane lire

Pentru linistea ta, am asigurat Banca pentru 10 milioane de Lire Sterline. Inca un pret pe care il platim pentru a fi in top. Asa ca indiferent ce ne rezerva viitorul, tu vei fi in siguranta.

Pasii de urmat

Pachetele noastre de servicii sunt all-inclusive fara costuri ascunse. Toate procedurile de procesare si stocare sunt efectuate de către personal special instruit si într-un mediu steril, controlat, care este autorizat de HTA (Humann Tissue Authority, UK).

Contacteaza-ne pentru informatii

Da-ne un telefon sau scrie-ne pentru informații suplimentare sau pentru a solicit brosurile informative Stem Sure. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza!

Incheierea contractului

Pentru incheerea contractului vor trebui semnate documentele puse la dispozitie de Stem Sure. Apoi vei primi kitul, complet echipat, pentru recoltarea sangelui si tesutului ombilical, pe care il vei lua cu tine la maternitate.

Momentul nasterii

Imediat ce bebelușul s-a născut și medicul a finalizat recoltarea, suna-ne iar noi vom ridica proba. Taticul este responsabil cu aceasta sarcina  Proba va fi transportata aerian pana la locatia bancii, in Marea Britanie, unde va fi imediat procesata si stocata.

Certificatul de stocare

In termen de 7 zile dupa nastere vei primi un telefon de la noi, prin care iti vom anunta rezultatul procesarii: volum de sange recoltat, numar de cellule stem, viabilitate, si altele. Apoi vei primi Certificatul de Stocare, continand in detaliu rezultatul procesari.

Contacteaza-ne pentru informatii

Vorbeste la telefon cu unul dintre consultantii nostri. Sau trimite-ne un email, cum iti e mai confortabil.

 • Vei primi informatii concrete despre celulele stem si beneficiile stocarii
 • Vei afla despre pachetele pe care ti le punem la dispozitie
 • Vom discuta diverse variante de plata
 • Vei primi informatii despre alte beneficii pe care ti le oferim
 • Iti vom trimite documentele de completat
 • Iti vom raspunde cu placere la orice alte intrebari vei avea
Suna-ne la 021 326 60 30
Scrie-ne pe office@stemsure.ro

Incheierea contractului

Pentru semnarea contractului exista 2 variante:

 1. Te intalnesti cu unul dintre Reprezentantii Medicali Stem Sure. Vei completa si semna Contractele si Formularele, vei primi Kitul de Recoltare si vei achita suma de 55 Euro (numerar sau ordin de plata).
 2. Primesti prin Curier Rapid Contractele, Formularele, Trusa de Recoltare si factura in valoare de 55 Euro. Completezi si semnezi Documentele si le trimiti la sediul nostru din Blvd. Ion Ionescu de la Brad 81-85, et. 1, ap. 2, Sector 1, cod 013812. Ulterior achiti prin banca contravaloarea facturii de 55 Euro.

Dupa semnarea Contractelor, un Reprezentant Medical Stem Sure se va intalni cu medicul tau si, in situatia in care acesta nu a mai utilizat Trusa noastra de recoltare, va proceda la urmatoarele:

 1. il va informa asupra particularitatilor Trusei de Recoltare Stem Sure, sau:
 2. va efectua instructajul privind procedura de recoltare a sangelui din cordonul ombilical – pentru medicii care nu au mai efectuat o asemenea procedura. Din experienta noastra, mai putin de 5% din medici se afla intr-o asemenea situatie

Momentul nasterii

Stim că ZIUA CEA MARE poate fi foarte agitata. De aceea am simplificat procedurile, asa incat pentru recoltarea de celule stem la nasterea coopilului tau sa nu ai de facut altceva decat urmatorii 3 pasi:

Ia Kit-ul de

recoltare celule stem

cu tine la spital.
Reaminteste-le medicului si asistentei optiunea ta privind recoltarea. Medicul tau a fost instruit in prealabil de catre unul din Reprezentantii Medicali Stem Sure. După naștere, sângele din cordonul ombilical si proba de cordon ombilical si sange matern vor fi recoltate de către personalul medical, care va semna si documentele insotitoare din kit, ce contin detaliile nasterii.

Dupa finalizarea nasterii suna-ne la numarul de telefon 0737.0011.22 si anunta nasterea!Taticul este responsabil cu acest telefon. Dar oricare dintre Parinti poate suna, precum si orice alta persoana. Vom trimite la spital un curier autorizat pentru transport probe biolgice, ce va ridica kitul si il va transporta in conditii de siguranta cu avionul pe ruta Romania – Marea Britanie. Pe parcursul transportului proba nu va fi trecuta prin aparatul cu Raze X. Timpul mediu de transport este de 24 – 48 de ore.

Locatia Bancii unde se face procesarea si stocarea in conditii de criogenie, se afla in in Plymouth, Marea Britanie, la urmatoarea adresa: Plymouth International Medical & Technology Park, 24 Brest Road, Derriford, Plymouth, PL6 5XP, United Kingdom. In 2-3 zile dupa nastere iti vom da un telefon pentru a-ti explica rezultatul procesarii. Apoi in termen de 7 zile dupa nastere vei primi Certificatul de Stocare. Sistemul prin care se mentine temperatura de stocare de -196° C este complet independent de alte surse de energie. De asemenea exista un sistem de monitorizare a cantitatii de azot lichid, ca si a temperaturii din recipiente.

Certificate de stocare

Certificatul de Stocare este documentul oficial ce detaliaza caracteristicile probei biologice recoltate la nasterea copilului tau. In termen de 7 zile de la nastere iti vom trimite Certificatul de Stocare complet si detaliat, continand toate informațiile relevante necesare medicului transplantolog atunci cand pregateste transplantul. Certificatul contine volumul de sange recoltat, celularitate, viabilitate celulară, numar de celule stem, detalii stocare tesut si altele.

Alege una dintre cele 4 optiuni

Trimite o intrebare

Daca doriti sa ne intrebati ceva, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Veti primi un raspuns de la noi in cel mult 48 de ore.

 • Trimite o intrebare

  Daca doriti sa ne intrebati ceva, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul de contact de mai jos. Veti primi un raspuns de la noi in cel mult 48 de ore.

 • Am citit si inteles Termenii si Conditile.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.